Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:29 - 27/02/2019

Δείτε την υπογραφή του υπουργού Τσακαλώτου και ότι και να σκεφθείτε, έχετε δίκαιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δείτε την υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, όπως είναι καταχωρημένη στην Βικιπαίδεια. Στο κείμενο με το βιογραφικό τού υπουργού που είναι καταχωρημένο στα ελληνικά, δεν υπάρχει το υπόδειγμα υπογραφής. Το υπόδειγμα της υπογραφής του υπάρχει στο αγγλικό κείμενο, για όσους είναι άπιστοι και θέλουν να το δουν. Όπως και να το κάνουμε, ένα δίκαιο το έχουν.

Αν δούμε την υπογραφή του από την προσωπική του άποψη, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Ο καθένας μπορεί να εκφρασθεί όπως θέλει. Εξ’ άλλου δημοκρατία έχουμε, όπως ισχυρίζονται.

Αν την δούμε από άποψη Υπουργού Οικονομικών, είναι η πλέον αρμόζουσα για να τίθεται στο τέλος των Οικονομικών εγγράφων. Αυτό διότι, χωρίς να διαβάσει κάποιος την υπουργική απόφαση, μπορεί να έχει μία «εικόνα» της απόφασης εν περιλήψει. Εν περιλήψει, αλλά σαφέστατη. Παράλληλα, θα γνωρίζει αστραπιαία τι περιμένει τον ίδιο αλλά και τους πολίτες της χώρας οι οποίοι θα υποστούν, ότι υποστούν, για το καλό τους και για την σωτηρία της πατρίδος.

Αν την δούμε από άποψη καλλιτεχνική, θα έχουμε σύγκρουση τεχνοτροπιών οπότε αυτό το έργο ας το αναλάβουν οι ειδικοί κριτικοί περί της τέχνης κατά μόνας. Για ν’ αποφευχθούν ενδεχόμενες διχογνωμίες μεταξύ των υποστηρικτών του «σουρεαλισμού» με αυτούς του «εξπρεσιονισμού».

Αν την δούμε από άποψη σημειολογική, προκύπτει διπλή απεικόνιση, πλην όμως αυτά δεν μπορούν ν’ αναλυθούν δημοσίως.
Αν την δούμε από άποψη αισθητικής, ο καθένας θα σχηματίσει την δική του εικόνα, καθόσον σήμερα τα πάντα έχουν τόσο πολύ μπερδευτεί ώστε τα όρια ωραιότητος και ασχήμιας, τα όρια σεμνού και αισχρού, τα όρια φυσιολογικού και παρά φύση, κλπ, κλπ τα έχουν βάλει όλα μέσα σε μια μπετονιέρα και τ’ ανακατώνουν.

Αν, απλά, την δούμε, καλά να πάθουμε.

Το βέβαιο είναι ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, να μπορούσαμε να έχουμε την άποψη των γραφολόγων.

Και μην ξεχνάτε την καφενειακή σοφιστεία. Δεν υπάρχουν πονηρές υπογραφές. Πονηρά μυαλά υπάρχουν.

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. …μηπως..λεω μηπως <>…που ισως [αν “διαβασουμε” και την εκφραση του] δεν ειναι ευκολο να τα βρει…

  2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/27/2019 @ 8:02 ΜΜ

    ΠΙΝΟΚΙΟ

  3. Πρακτωρ 02/27/2019 @ 8:37 ΜΜ

    Να και μια φορά που η διαφήμιση στο κείμενο έπεσε διάνα ,,,,,,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*