Διαφημίσεις

Απίστευτη ομολογία του Μπόλαρη σε υβριστική απάντηση

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατά της «δημοκρατίας» ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης προσπαθεί να «καλύψει» το δεύτερο εθνικό έγκλημα που ο ίδιος προωθεί προκειμένου να ικανοποιηθούν οι σκοπιανές αξιώσεις για την αλλαγή των ελληνικών βιβλίων με βάση τα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Ο κ. Μπόλαρης, που είναι επικεφαλής της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων,

έχασε πλήρως την ψυχραιμία του -όπως προκύπτει από μακροσκελή ανακοίνωσή του για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, το Σάββατο, υπό τον τίτλο «Αλλάζουν τα βιβλία για τη Μακεδονία»-, αλλά οι ευθύνες του γίνονται μεγαλύτερες διότι ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη νέα επαίσχυντη υποχώρηση που φέρει τη δική του υπογραφή.
Ο υφυπουργός, που προτού πάρει τη σημερινή καρέκλα εμφανιζόταν επιφυλακτικός με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μπορεί να διατείνεται ότι οι αλλαγές θα αφορούν μόνο τα σκοπιανά εγχειρίδια, από τα οποία δήθεν θα αφαιρεθούν οι αλυτρωτικές αναφορές, όμως αυτοδιαψεύδεται.

Ενώ, λοιπόν, προβαίνει αρχικά σε αήθεις χαρακτηρισμούς κατά της «δημοκρατίας»(«μασκοφόροι», «μασκαράδες», «εφημερίδα fake news» κ.ά.) που δείχνουν όχι μόνον το ποιόν του ανδρός αλλά και το μέγεθος του πανικού του, στο κλείσιμο της κατάπτυστης ανακοίνωσης μόνος του διασύρεται ομολογώντας ότι στα σχολικά βιβλία η Ελλάδα θα αλλάξει ακόμη και τα ονόματα των πόλεων. Αφού πρώτα κάνει λόγο για «μία εκκρεμότητα η οποία προκύπτει από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία» που, όπως λέει, πρέπει να την προσαρμόσουμε, γράφει επί λέξει: «Κάπου δηλαδή στα βιβλία μας λέει: “Αδριανούπολις”. Δεν πρέπει δηλαδή να λέει “Aδριανούπολις”, πρέπει να λέει “Edirne”, και σε παρένθεση (“Αδριανούπολις”). Λέει “Μοναστήρι”. Δεν πρέπει να λέει “Μοναστήρι”, πρέπει να λέει “Bitola” και μέσα σε παρένθεση (“Μοναστήρι”)». Κατόπιν αυτής της επικίνδυνης παραδοχής, ο κ. Μπόλαρης οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό και πώς θα γράφεται στα σχολικά βιβλία η Κωνσταντινούπολη. Μήπως Istanbul και δίπλα, εντός παρενθέσεως, Κωνσταντινούπολη;

Μεγάλο θράσος

Ο κ. Μπόλαρης -ύστερα από αυτήν την ομολογία για τα εγκλήματα στα οποία ετοιμάζεται να συμπράξει- θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεται. Αντ’ αυτού, με θράσος ζητεί και τα ρέστα σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις ευθύνες του και να θολώσει τα νερά. Παίζει παιχνίδια εντυπώσεων, αφήνοντας πολλά και αναπάντητα κενά, όπως π.χ. τι εννοούσε ο ίδιος όταν δήλωνε στην επίμαχη συνέντευξη ότι «κάθε πλευρά γνωρίζει σαφώς ποιες είναι οι αλυτρωτικές και αναθεωρητικές αναφορές που περιέχονται στα σχολικά βιβλία». Αν ήταν άστοχη η συγκεκριμένη αναφορά, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη. Διαφορετικά πρόκειται για πρόσθετη επιβεβαίωση της «δημοκρατίας».

Σε κάθε περίπτωση το άρθρο 8 παρ. 5 της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών, καθώς ορίζει σαφώς ότι και οι δύο χώρες θα πρέπει να αφαιρέσουν αλυτρωτικές αναφορές: «H Επιτροπή θα εξετάσει και, εφόσον θεωρήσει κατάλληλο, θα αναθεωρήσει οιαδήποτε σχολικά εγχειρίδια και βοηθητικό σχολικό υλικό, όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται σε έκαστο από τα Μέρη». Με βάση αυτή τη συμφωνία, εκχωρήθηκε το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να ζητήσουν να βγουν από τα δικά μας εγχειρίδια ως «αλυτρωτικές» αναφορές, π.χ., στον Μακεδονικό Αγώνα ή στο πρόσωπο του Παύλου Μελά…

dimokratianews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

13 σχόλια στο “Η Κωνσταντινούπολη είναι «Ιστανμπούλ», θρασύτατε κ. Μπόλαρη;”
  1. Θα ήθελα να ξέρω, τι σκεπτόταν ο “ηλίθιος” Τσίπρας, όταν τοποθέτησε αυτόν τον χοντρομαλάκα Μπόλαρη να δώσει γνώμη για ένα τόσο ευαίσθητο Εθνικό θέμα! Έφτασε στο χαμηλότερο σημείο να “αγοράζει” ρετάλια της κοινωνίας και ανθέλληνες αυνάνες, για να εφαρμόσει τις εντολές που έχει λάβει!

  2. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να ντρέπεται αυτος;; Ολοι ξερουμε τι εςτι αριστερός. Προδοτες απο γεννησιμιού τους. Το ξερουμε, το αποδεχόμαστε και οι ..ανθρωποι…αυτοι μας το εχουν αποδείξει και μας το αποδεικνύουν καθημερινά. Οποτε γιατι να ντρέπεται;;; Μηηηηπως λεω μηηηηπως θα επρεπε να ντρεπομαςτε εμεις που τους αφηνουμε να τα λενε αυτα;;;;; Λεω εγω τωρα. Μηπως ειναι καιρός να αναλάβουμε κι εμεις τις ευθύνες μας;;;

  3. ΟΤΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΔΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ….
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΕΙΠΑΜΕ; ΜΑΡΚΟΣ; ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
    ΛΕΣ;;;;

  4. ΕΝΙΟΤΕ, Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ…..
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΦΑΝΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ),ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ,ΜΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ…
    ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ .
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ….
    ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ…ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ .
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΓΝΩΜΕΣ ΣΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ,ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ .
    ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΚΗΡΥΚΕΣ ΜΙΣΟΥΣ….

    ΟΧΙ ,ΔΕΝ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩ.
    Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
    ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΔΙΟΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ .
    ΟΜΩΣ , Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ:
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ,
    ΟΜΩΣ
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ( τούς δίνεις ιδέες) ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ (ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΝΑ
    ;;;;;)ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ…

    1. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ, ΕΣΤΙΑΖΩ ΣΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ, Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΗ…. ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΡΑΤΣΙΣΜΟ”.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΣΗΡΙΑΛΣ….
      ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΤΩ ΤΟ ΟΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙ-ΔΩΡΟ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ Η ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΝ ΚΑΙ [ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ], ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ.

        1. Φίλε Δημήτρη μην κουράζεσαι σε άσκοπες αναλύσεις. Το μυαλό του νεοέλληνα μετά τον σοσιαληστ(ρ)ικό μετασχηματισμό του Αντρέα έγινε πολτός και δεν αφομοιώνει πλέον αφού την εξουσία την πήρε το στομάχι που ντερλιγκώνει ακατάπαυστα κοπάδια αιγοπροβάτων και χοιροσφαγίων τα οποία σβήνονται με κρασόμπυρα και sour malt ξύδια. Ποιος νοιάζεται πλέον τι λέει ο πάσα ένας ? Να φάμε έχουμε? Για το αύριο βλέπουμε .Κάποια αρπαχτή θα κάνουμε,κάποια σύνταξη θα κρατσανίσουμε,έστω κάποιο εφάπαξ βρε αδερφέ κι αν κάποιοι εντός τειχών απεργάζονται τον διαμελισμό της χώρας, τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά,άλλοι θα πάνε να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα και όλοι μαζί βεβαίως θα δοξαστούμε.Γύρνα τώρα τα λουκάνικα και τις πανσέτες γιατί ψιλοάρπαξαν . Και που’σαι ,στις επόμενες εκλογές μην ξεχάσουμε να τους ξαναματαψηφίσουμε! Σάματις έχουμε κι άλλους καλύτερους?Γιατί καθόμαστε ακόμα εδώ βρε Δημήτρη? Ξέρω τι θα μου πεις!

          1. ΑΚΡΙΒΩΣ, “ΝΑ ΚΡΑΤΣΑΝΙΣΟΥΜΕ” ….. ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕ, “Α’Ι’ ΜΑΝΟΥΛΑΜ”, ΟΥΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΙ, ΟΥΛΑ ΤΑ Γ’ΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤ’ ΕΧ’Ν”….. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ [ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΝΗΡΑ] ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ “ΒΟΛΕΥΕ” ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
            ΚΙ ΕΓΩ ΟΝΤΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ [ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΤΙΚΑ – ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΗΔΗ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
            ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ.

  5. Βολιαροι κυριαρχουσα ταξις[μπολεριν-μπο’λιαριν.μπολιασκα μαχαλα.

  6. MIA ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ,
    ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ …. ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΚΕΦΑΛΟ….ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ….. ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑς ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ !!!

    ΚΑΤΙ ΚΝΙΤΕΣ ΣΤΥΛ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ….. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟΙ , ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ …..!!!

    ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΗΓΕΣ Κ ΕΚΑΝΕΣ !!! ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *