Διαφημίσεις

Τη «βόμβα» των παράνομων μεταναστών «όπλισε» η ελληνική κυβέρνηση, διατηρώντας την «προοδευτική» τακτική των ανοικτών συνόρων και μη λαμβάνοντας υπόψιν τους κινδύνους που ενέχουν οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές.

Ανησυχητικά πολλά είναι τα περιστατικά που αριθμούνται και αφορούν επιθέσεις και απειλές από ακραίους μουσουλμάνους σε ελληνικό έδαφος, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.

Τελευταίο κρούσμα είχαμε στην Κορινθία, και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έχει σχηματιστεί ένας πυρήνας Αράβων που δηλώνουν τζιχαντιστές και τρομοκρατούν τους Κούρδους πρόσφυγες.

Πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστούν τα εξτρεμιστικά στοιχεία για να απειλήσουν ολόκληρη την εσωτερική ασφάλεια της χώρας;

Σε συνθήκες ακραίας πόλωσης-προσώρας μόνο σε λεκτικό επίπεδο-συνυπάρχουν εδώ και περισσότερο από ένα μήνα Άραβες και Κούρδοι πρόσφυγες σε ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα (Σύρους που δηλώνουν τζιχαντιστές).

Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους Αράβες που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!

Οι απειλές είναι πολύ σοβαρές και όπως είναι λογικό έχουν τρομοκρατήσει τον Κουρδικό πληθυσμό του ξενοδοχείου. Η εξστρεμιστική ομάδα των Αράβων, που αριθμεί συνολικά 9 άτομα, απειλεί ότι «για κάθε έναν αδελφό μας που σκοτώνετε εσείς στη Συρία, εμείς θα σφάζουμε έναν από εσάς. Τα αδέλφια μας πίσω στην πατρίδα είναι άγγελοι του Αλλάχ και δεν μπορείτε να τους πειράξετε».

Οι απειλές επεκτείνονται ακόμα και στις γυναίκες τις οποίες η εξτρεμιστική ομάδα τις καλεί να φορούν μαντίλα αλλά οι ίδιες αρνούνται. Ακόμα και τα παιδιά τους ενόχλησαν επειδή πετούσαν ψίχουλα ψωμιού στο πάτωμα.

Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν άμεσα και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης αλλά και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Με τη σειρά του το Υπουργείο έκανε επίσημη αναφορά στην ΕΛΑΣ και περιμένει από την ελληνική αστυνομία να λάβει δράση.

Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους.

Στόχος του Υπουργείου είναι οι 9 να απομακρυνθούν και να διασκορπιστούν σε άλλα κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα έτσι ώστε να μην νιώθουν ισχυροί και να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα. Είχε άλλωστε παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και σε άλλο ξενοδοχείο στη Λακωνία και αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ; Σχεδόν τίποτα, σύμφωνες με κάποιες πηγές που επικαλείται το News 24/7. Ουσιαστικά δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση. Με όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των ανθρώπων στην Κόρινθο.

Υπάρχουν όμως παράλληλα και άλλες πηγές που υποστηρίζουν ότι η ΕΛΑΣ έχει βούληση να δράσει αλλά δεν έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μύλος, κοντολογίς. Και μπαλάκι ευθυνών για ακόμη μία φορά.

Για το ζήτημα πάντως, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, έχει λάβει γνώση ακόμα και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα.

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Επιθέσεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην Κορινθία: «Θα σας σφάξουμε για κάθε αδελφό μας που πεθαίνει»”
  1. Μπράβο παιδιά να τους σκορπίζετε γύρω γύρω στην Ελλάδα να μην νιώθουν ισχυροί. Μη και τους απελάσετε παρ οτι δηλώνουν τζιχαντιστες.
    Τι ανθρώπινο προσωπο εχει αυτη η κυβέρνηση αλλα και η αστυνομία επίσης. Σεβόμενοι τα δικαιώματα των ανθρώπων θα τους μετακινήσουν σε άλλα κέντρα, μέχρι να συσπειρωθούν παλι και ξανά απο την αρχή. Απέλαση αποκλείεται. Μόλις γίνει το έγκλημα, μετα θα αναλάβει δράση η αστρονομία στέλνοντας αστρονομους να συλλάβουν τους τρομοκράτες. Οι άλλοι δηλώνουν τζιχαντιστες και δεν τους συλαμβανουν παρ οτι το ομολογούν οι ίδιοι.
    Εχει φινέτσα αυτη η κυβέρνηση στις μεθόδους αστυνόμευσης και καταστολής δεν μπορω να πω !!!!

  2. Για αμολατε τους εξω ,να δουμε τζιβιτζιλικι ! Που είναι αυτή η σαλαμάνδρα που μας φουμαριζε οτι λιαζονται ! Που είναι αυτοι οι γκαζοντενεκεδες που θέλουν να τους διασπειρουν σε όλη την χώρα ; ρε καραπουσταρια ! Νομίζετε οτι θα την γλυτωσετε ; ή θα τρέξουμε να κρυφθουμε ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek