19:53 - 22/02/2019

Σημάδια ότι απόγονοι των Ανουνάκι ΣυνΥπάρχουν γύρω μας

Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι όσοι έχουμε παράδοξες ανησυχίες μέσα μας, κάποιες φορές αναρωτιόμαστε ποια είναι η προέλευσή μας. Όχι η ατομική μας βιολογική προέλευση, αλλά η συλλογική μας ρίζα, η γένεση μας ως είδος.

Παρόλο που η ανθρωπότητα έχει περάσει και μάθει πολλά από τα τελευταία χιλιάδες χρόνια, ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν έχει ακόμη δοθεί οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας προτάθηκε από τον συγγραφέα Zecharia Sitchin και περιστρέφεται γύρω από τους Anunnaki, όπου στα Σουμερικά σημαίνει: “εκείνοι που κατέβηκαν από τους ουρανούς”.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι Ανουνάκι αντιστοιχούν στην εβραϊκή εκδοχή των Anakeim και Elohim και στους αιγυπτιακούς Neter.

Σύμφωνα με τον Sitchin, οι Ανουνάκι προήλθαν από τον Νιμπίρου, τον μυστηριώδη αλλά όχι επιβεβαιωμένο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Προσγειώθηκαν στον Περσικό Κόλπο, περίπου 430.000 χρόνια πριν και αποίκησαν τον πλανήτη μας με την πρόθεση την εξόρυξη μονοατομικού χρυσού, ο οποίος ήταν σπάνιος στον Νιμπίρου αλλά ακόμα άφθονος στη Γη.

Οι εργασίες εξόρυξής τους ξεπέρασαν τα 200.000 χρόνια, μέχρις ότου οι ανθρακωρύχοι τους επαναστάτησαν και οι Ανουνάκι έμειναν χωρίς εργατικό δυναμικό. Σύμφωνα με ισχυρισμούς του Sitchin οι Anunnaki αναζήτησαν νέα ορυχεία και έγιναν προσπάθειες τέτοιες που τελικά οδήγησαν στην δημιουργία και την άνοδο του Homo Sapiens.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πολλοί θεωρούν ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία ή ενδείξεις ότι κάποιοι γύρω μας, οπουδήποτε στον πλανήτη μπορεί να είναι μακρινοί απόγονοι των Ανουνάκι.

Αν και πολλές από αυτές τις ιδιότητες που κληρονομήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από άλλες “αντίπαλες θεότητες”, όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά.

1. Κάτι από το τίποτα

Καθώς οι Annunaki πιστεύεται ότι είναι οι δημιουργοί, αυτή η δημιουργικότητα έχει περάσει και στους απογόνους τους. Είναι εφευρετικοί και μπορούν να φτιάξουν σχεδόν οτιδήποτε από υλικά που φαίνεται ότι δεν προσφέρονται.

2. Μπορούν να δημιουργούν ύλη από την ενέργεια

Η ενέργεια που συγκεντρώνουν στο μυαλό, τα χέρια ή το σώμα μπορεί να αξιοποιηθεί υλικά.

3. Αντιπαθούν τα χρονικά όρια

Καθώς για αυτούς ο χρόνος είναι σχετικός ή παρατηρήσιμος, δεν τηρούν κανένα τελετουργικό ή μορφή χρόνου μέτρησης. Τα όποια σχέδιά τους δεν έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι να πραγματοποιηθούν, ενώ συνεχίζουν αυτά να εξελίσσονται στο αιώνιο παρόν.

4. Αντιπαθούν την τελειότητα

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί και έχει τελειώσει, ενώ πάντα μπορεί να εξελίσεται και να καλυτερεύει.

5. Ένας θεός, μία αλήθεια, ένας νόμος

Πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας θεός (οι αρχικοί δημιουργοί Ανουνάκι), μία αλήθεια, ένας νόμος για όλους. Δεν δέχονται κάτι πέρα από αυτό. Όσοι δεν είναι με το μέρος τους, είναι εχθροί τους.

6. Έχουν γνώσεις σχετικά με την Φυσική

Έχουν μία έμφυτη προσέγγιση των φυσικών νόμων, ακόμα κι αν δεν έχουν σπουδάσει.

7. Έχουν συνείδηση τους σώματός τους

Καθώς οι Ανουνάκι ήταν οι αρχικοί υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ανθρώπινου σώματος, οι απόγονοί τους μπορούν να ξέρουν τι τους συμβαίνει πριν ακόμα εκδηλωθεί.

8. Η ιδέα τους για την αγάπη

Ο Αννουνάκι ερωτεύτηκαν το δημιούργημά τους, τον άνθρωπο, αλλά παρέμειναν απόμακροι από αυτό. Αρκετοί απόγονοι μένουν το ίδιο απόμακροι από τις όποιες σχέσεις τους.

9. Γνωμοδοτούν

Οι Annunaki θεωρούνται φιλεύσπλαχνα όντα προς τους οικείους τους και πάντα προσφέρουν την καλύτερη άποψή τους μόλις εντοπίσουν έναν συγγενή τους ή προστρέχουν για βοήθεια.

10. Είναι με το μέρος της ανθρωπότητας

Καθώς θεωρούν τους ανθρώπους δημιουργήματά τους, είναι πάντα με το μέρος τους, αρκεί να κυλάει στις φλέβες τους το αίμα των Ανουνάκι.

11. Λατρεύουν τα ακριβά πράγματα

Τους αρέσει η απόκτηση τιμαλφή, χρυσού, πολύτιμων λίθων και οτιδήποτε μπορεί να φέρει το χρήμα στις τσέπες τους, ένα κατάλοιπο από την εποχή της αναζήτησης του μονοατομικού χρυσού.

12. Δεν έχουν καλή κρίση

Έχουν φτωχή κρίση για κάποια πράγματα και πολλές φορές χρησιμοποιούν δημιουργικά εργαλεία ως καταστροφικά όπλα, εξαιτίας ενός αρχέγονου ενστίκτου αυτοσυντήρησης και επιβίωσης.

13. Αρχέγονο ένστικτο επιβίωσης

Δημιουργούν καταφύγια και παίρνουν μέτρα επιβίωσης, εξαιτίας μίας απροσδιόριστης απειλής, κατάλοιπο των χρόνων που προσπαθούσαν να σώσουν τον πλανήτη τους και ήρθαν στην Γη για χρυσό.

14. Είναι καλοί εκπαιδευτές

Δημιουργούν πάντα νέες μεθόδους και τρόπους να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τους συνανθρώπους τους στη δουλειά τους. Είναι επίσης πολύ καλοί δάσκαλοι!

15. Μισούν τους πολέμους

Τους έχουν αποκαλέσει “Έκπτωτους Αγγέλους”, αλλά δεν είναι όλοι “κακοί” καθώς είναι μοιρασμένοι και πολλοί από αυτούς έχουν συνεργαστεί με “καλές δυνάμεις” για το καλό της ανθρωπότητας. Ωστόσο, γενικά δεν είναι πολεμοχαρείς, αλλά πολεμούν όταν είναι απαραίτητο ή επιβάλεται.

16. Δεν τους αρέσουν τα όπλα

Τα σύγχρονα όπλα, όπως αυτά των πυρηνικών βομβών, δημιουργήθηκαν αρχικά από εκείνους που θεώρησαν εσφαλμένα ότι θα άρεσαν στους Αννουνάκι. Όμως, οι ίδιοι, όπως και οι απόγονοί τους τα αντιπαθούν.

17. Συναισθηματική ανασφάλεια

Ανθρώπινα συναισθήματα τρόμου και δυσαρέσκειας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για αυτούς, αλλά τα χρησιμοποιούν για να εξασφαλίσουν την προσωπική τους ασφάλεια, εξαιτίας του αρχέγονου ενστίκτου επιβίωσης.

18. Προσβάλλονται πολύ εύκολα

Καθώς οι άνθρωποι ανέλαβαν μόνοι τους την πορεία τους, οι Αννουνάκι απομακρύνθηκαν γιατί δεν είχαν κανένα λόγο να παραμείνουν μαζί τους. Οι απόγονοι προσβάλλονται και θυμώνουν εύκολα όταν τους θεωρούν “κακούς”.

19. Δεν έχουν αιματηρές διεκδικήσεις

Πιστεύουν στην ειρηνική ζωή και την πνευματικότητα, γιατί κάποτε οι αρχικοί πρόγονοι υπέφεραν εξαιτίας ενός πολύ μεγάλου πολέμου.

20. Είναι φυσικοί θεραπευτές

Οι απόγονοι Ανουνάκι ενδιαφέρονται πολύ για τις επιστήμες. Έτσι, όταν βρίσκουν ευκαιρία, πειραματίζονται τόσο με τα ανθρώπινα σώματα όσο και με τις ψυχές τους προκειμένου να τελειοποιούν την εξέλιξη αυτού που δημιούργησαν οι πρόγονοι, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν ψυχές για την εξουσία του “τέλειου”.

21. Τελιότητα ή τίποτα

Οι Ανούνακι δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από το τέλειο που συνεχώς εξελίσσεται για να γίνεται τελειότερο. Είναι ένα “κόλλημα” που έχουν και οι απόγονοι, αλλά αυτού του είδους η “τελειομανία” μπορεί να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους γύρω τους.

22. Διαφθείρονται εύκολα

Η αγάπη τους για την εξουσία στην “τελειοθηρία” μπορεί να τους κάνει να “πουλήσουν και τη μάνα τους” -τρόπος του λέγειν- προκειμένου να την έχουν και να την αξιοποιήσουν όπως νομίζουν ότι είναι καλύτερο -κι ας μην είναι για κάποιους άλλους, αφού όπως είπαμε μία είναι η αλήθεια και ο νόμος τους.

23. Έχουν βαθιά αφύπνιση

Έχουν βαθιά επίγνωση των προβλημάτων του σύμπαντος και παράλληλα αντιλαμβάνονται τα σκοτεινά προβλήματα της ανθρώπινης φύσης που δεν εξελίσσεται κατά τον τρόπο που θα ήθελαν

24. Υπάρχει μόνο ένας νόμος

Οι Αννουνάκι, όπως και όλοι οι απόγονοί τους, βρίσκονται ενωμένοι κάτω από έναν νόμο, μία αλήθεια και έναν θεό – αν και ποτέ δεν πίστευαν πραγματικά σε έναν θεό δημιουργό αφού είναι και οι ίδιοι θεοί- τα οποία θέλουν να επιβάλουν σε όλους.
diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Σκέφτομαι εξωπλανητικά 02/22/2019 @ 9:13 ΜΜ

    Λαλαλά….

  2. Εγώ είμαι απόγονος των AnnounaKISS κι ο παππούς μου άκουγε KISS.

  3. Ανωνυμος 02/23/2019 @ 12:02 ΜΜ

    Όλες οι αιτιολογίες συμπεριφορών έχουν ψυχαναλυτική απόχρωση … που σημαίνει εβραϊκή πένα… μιας και η ψυχανάλυση είναι δικό τους προϊόν..

  4. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 02/23/2019 @ 4:14 ΜΜ

    Αγαπητέ κ Μακρή απο παπαρολογια Σίτσιν άλλο τίποτα!!! Μήπως λέω μήπως πρέπει να ψάξεις λίγο περί τι γνώριζε η τι δεν ήξερε ο σιτσιν ώστε να γράψει την παραφιλολογία παπαρολογια του!! Λέω εγω τωρα . 4 αντιπαθούν την τελειότητα. 21 δεν δέχονται τίποτα λιγότερο απο το τέλειο. Έτσι γραφεις. Τελικά κανεις δεν ειναι τέλειος. Ούτε οι ανουνακι που ειναι θεοί, άρα ούτε ο θεός δεν ειναι τέλειος.

  5. Το άρθρο είναι περα για περα αντιφατικό οπως το ειδε και ο “sir Μητσος εξ αγγλιας” (πού τα βρίσκετε τέτοια ψευδώνυμα!).
    Αν εχουν τετοιο χαρακτηρα οι Ανουνάκι θέλουν επειγόντος ψυχιατρική βοήθεια, οχι να βοηθησουν και άλλους. Επειδή όμως την εχω διαβάσει ολη την σειρα του Σιτσιν “τα χρονικά της γης” πουθενά δεν έγραφε τέτοιες αρλούμπες. Όταν κάποιος προσπαθεί να πει μια περίληψη για μια ιστορία που διάβασε και αυτός που τα ακούει δεν κάνει ο ιδιος έρευνα να διαπιστωσει αν ειναι αληθή αυτα που του λενε, τότε δεν φταιει αυτος που τα ειπε, αλλά αυτος που τα ήθελε έτοιμα στο πιατο. Γι αυτο και στο διαδυκτιο αν δεν βλεπω ονοματεπωνυμο σε ενα άρθρο, και να το διαβάσω (οπως εκανα και σε αυτο) δεν του δίνω βάση! Το ιδιο ισχυει και για τις ειδησεις.

    Έμειναν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τους Ανουνάκι στα βιβλια τού Σίτσιν και οχι μόνο γιατι πέθανε και δεν ολοκληρωσε την υπόθεση αλλά και γιατί ήταν ο μόνος -υποτιθεται- που αποσυμβόλισε τα ιερογλυφικά των Σου μεριων.

    Εγω, πάντως, είχα πάνω απο 420.000 απορίες και ερωτηματικά απο τα γραφομενά του. Μια για κάθε χρόνο.
    ..Διότι, μετά απο 430.000 χρόνια(ελεος δηλ) ζωής, εξέλιξης, γνώσεων.., και να καταντήσεις έτσι αντι να εξελίσεσαι προς το καλύτερο, τι το θες μανάρι ‘μ να ζεις;

    ..τελικά, έμεινα με την απορία ποιός ήταν ο μεγάλος αδερφός ο Ενκι ή ο Ενλίλ; και ήταν αδερφια απ την ιδια μητρα; (..) -εμπερδεύτηκα – και τον πλανήτη τους τελικά τον έσωσαν ή τζάμπα πήγε τόσος χρυσός;

    ..στείλτε τους στον Κητέα να πάνε καμιά βολτίτσα. Κάτι πήρε το δεξί μου αυτί πως εκει εχει πολλά κοιτάσματα χρυσου…
    ..
    ..μέρος των κλοπιμαίων ήταν και οι θησαυροί τού …; για καντε μια σούμα

    • Sir Μητσος εξ Αγγλίας 02/24/2019 @ 4:06 ΜΜ

      Θα σου κάνω μια ερώτηση μόνο αλλα θελω να μου απαντήσεις ειλικρινά οκ;;;;;;;
      Ο ελτον τζον ειναι πιστεύεις καλύτερος απο μένα που ειναι sir; Τι παραπάνω εχει εκτός τη οτι ειναι πιο ανοιχτός!! Γενικά !!! Κατα τα αλλα μια χαρά τα έγραψες γιατι και εμένα το κεφάλι μου σούπα έγινε.. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

      • Γέλασα με τον τίτλο! Εγώ το διάβασα σαν να το έλεγε ενας βλάχος στο χωριο..”συρ’ να ‘νοιξ’ “, επειδή μετά μίλαγε ο μήτσος εξ αγγλίας. Ούτε που μου πέρασε απ’ το μυαλό ο συσχετισμός με τον έλτον τζον!
        ..πώς λέμε.. “καμία σχέση!” Δεν ήξερα πως γράφετε στα αγγλικά ο σερ ελτον τζον. Θα το εγραφα “ser” αν με ρωτουσαν.

        Γέλασα πολύ πάντως..

        Άντε τώρα να ήταν αυτό ενα αρχαίο κείμενο ή όνομα και να το μετέφραζε κάποιος. Η, ανισορροπία!
        Και δες πώς δένει με την ιστορια παραπανω του Σιτσιν, να είσαι ο μονος που μιλαει μια γλωσσα αρχαια και να την αποκωδικοποιήσεις. Και εσυ πού την έμαθες; Ε, οτι θέλεις γράφεις. Φαντάσου τώρα να είναι μόνο σύμβολα! π.χ. 4 • ¥
        ..μπορείς να διαβάσεις τα ονόματα Μήτσο ‘μ, (!) που έγραψα εδώ και την σχέση μεταξύ τους; (είναι πραγματικοί οι συμβολισμοι)

        • Sir Μητσος εξ Αγγλίας 02/25/2019 @ 3:38 ΠΜ

          Το πρόβλημα δεν ειναι τι διαβάζει κανεις αλλα τι καταλαβαίνει. Εγω πάντως δεν κατάλαβε. Ο σιτσιν έφτιαξε μια γλώσσα που για τους υπόλοιπους που δεν γνώριζαν ήταν σουμεριακα. Σιγά το πρόβλημα να φτιάξεις γλώσσα εδω οι άλλοι έφτιαξαν τα καλιαρντά και ολόκληρος σιτσιν δεν θα έφτιαχνε τα σουμεριακα να Παραμιλαν οι αρνιουνακι. Μυταξύ μας προυτιμώ του ζγούρ!!!!

          • Πού ‘σαι εσύ ρε ψυχη! Τι κάνει ο “συρ’ μήτσος απ’ την αγγλία” σκέφτομαι όλη μέρα!
            ..όπατης, μπενάβεις και καλιαρντά; Φαινόσουν για ατζινάβωτο… Τι κάνει το αδερφοχώρι; εδω αβέλει γκοντορελιά..

  6. Δεν έχω όλα τα παραπάνω αλλά αρκετά. Άρα είμαι μισός Αννουνάκι, μισός Έλλην;
    Πες μα ρε αρθογράφε; Δεν μπορώ, θα σκάσω, πρέπει να μάθω;
    Θέλω να ξέρω αν έχω ρίζες φτερωτού αννουνάκι…
    Μια φορά π.χ. έκαψα τρίχες απ τα χέρια μου και μύρισε σαν κοτόπουλο.
    Αυτό είναι ένδειξη ότι έχω ρίζες αννουνάκι είμαι απλά κοτοπουλάκι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*