Διαφημίσεις

Χρονοταξιδιώτης Παραγγέλνει στην Πιτσαρία «Μήτσος»

Βρισκόμαστε στο Έτος 2030

– Καλησπέρα, πιτσαρία Μήτσος;

– Όχι, κύριε, πιτσαρία Google, εξαγοράσαμε το Μήτσο πριν 7 μέρες.

– Μάλιστα, θα ήθελα να παραγγείλω…

– Βεβαίως, μια πίτσα με σαλάμι, τυρί, μπέικον και παραγεμισμένες άκρες.

– Μα, πως το ξέρετε;

– Ε, αφού αυτό έχετε παραγγείλει τις τελευταίες 12 φορές. Αλλά θα σας πρότεινα να μην βάλουμε μπέικον, γιατί η χοληστερίνη σας είναι ανεβασμένη.

– Ποιος το είπε αυτό;

– Βλέπω τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας τα τελευταία 7 χρόνια.

– Ναι οκ, αλλά το ξέρω, και παίρνω φάρμακο για τη χοληστερίνη

– Δεν το παίρνετε τακτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία μας, αγοράσατε μόνο ένα πακέτο των 30 το τελευταίο τετράμηνο στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

– Αγόρασα σε άλλο φαρμακείο, άλλα.

– Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

– Πλήρωσα μετρητά!

– Σύμφωνα με την τράπεζά σας, δεν κάνατε κάποια ανάληψη σε αυτό το διάστημα.

– Έχω άλλη πηγή εισοδήματος.

– Δεν βλέπω να έχετε δηλώσει κάτι στην εφορία, είσαστε σίγουρος για αυτό;

– Ξέρεις τι; Έχω σιχαθεί να παρακολουθείτε τη ζωή μου μέσω Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, και όλα. Θα τα παρατήσω, να πάω σε ένα ερημονήσι στον Ειρηνικό, που δεν θα έχει καν ίντερνετ.

– Επιλογή σας κύριε, απλά να σας ενημερώσω ότι έληξε το διαβατήριό σας πριν 5 εβδομάδες…

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

13 σχόλια στο “Χρονοταξιδιώτης Παραγγέλνει στην Πιτσαρία «Μήτσος»”
  1. Κουίζ για δυνατούς λύτες και αστυνομικά δαιμόνια

    Είναι δυο ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Η μια είναι σαν του Χατζηνικολάου ένα παράδειγμα, “στον ενικο”. Γράφει για πολιτικά πρόσωπα, αναφέρει ονόματα, πληροφοριες, προσωποποιεί γεγονότα, κρίνει, σχολιάζει, κριτικάρει… και δεν την ενοχλεί κανεις απο τότε που δημιουργήθηκε..

    Η άλλη ιστοσελίδα δεν γράφει τίποτα απολύτως απο τα παραπάνω, παρά μόνο ένα παραμύθι για μια πριγκίπισσα -τίποτα άλλο. Και ενω η σελίδα αυτή είναι μόνο τρια χρόνια και την έχουν διαβάσει ελάχιστοι και απο αυτους δεν έγραψε ούτε ένας, έστω και ένα σχόλιο που να πει πως ενοχλήθηκε απο κάτι που γράφτηκε ή προσβλήθηκε..κλπ, χακάρουν την σελίδα και την κλείνουν.

    Το παραπάνω θέμα βασιζεται σε αληθινό γεγονός. Βρείτε τούς λόγους τής επίθεσης σε μια ιστοσελίδα που δεν ήταν κίνδυνος για το δημόσιο καλό, αλλά την έριξαν, απο μια ιστοσελίδα που διοχετεύει ψεύτικες ειδήσεις και παραπληροφορεί τους πολίτες για χρόνια ολόκληρα, αλλά δεν την ακουμπάει κανεις.

    Η ερώτηση είναι, “ποιό ήταν το κίνητρο;”

      1. Όχι, δεν είναι αυτή η απάντηση. Δεν βρήκες το κίνητρο. Γι αυτο και απευθύνθηκα σε αστυνομικά δαιμόνια. Ευχαριστώ πάντως

    1. “καλά μυαλό θέλει”, σωστή η τοποθετησή σου, αλλά δεν βρήκες το κίνητρο. Αν πήγαινες σε ενα Δικαστήριο, πώς θα το ισχυριζόσουν; – οι Δικαστές θα το διαβάσουν για να δουν αν ηταν πορνογραφικο το παραμύθι. Και σε τελική ανάλυση, αν ηταν πρόστιχο το παραμύθι πιο πολύ τούς σύμφερε να σου κάνουν καταγγελία και να σε διασύρουν δημόσια (η άλλη ιστοσελίδα!), παρά να σου την κλείσουν.

      Αλλά ακόμη και αν το έγραψες με την μεταφορική έννοια…, πάλι δεν μπορεί να αποδειχτεί σε ενα Δικαστήριο -δεν φαίνεται το κίνητρο. Οι στοχασμοί σου είναι σωστοί, πάντως.

      Κυριολεκτώ, λοιπον, ήταν ενα ομορφο παραμύθι για μια πριγκίπισσα που έζησε κάποτε στη Γη…- τίποτα άλλο.

  2. Σύμφωνα με την κβαντική φυσική , κάθε φωτόνιο έχει ένα ακόμη έστω κι αν δεν είναι αντιληπτό. Μάλιστα υπάρχει και όρος “τα ερωτευμένα φωτόνια” ή κάπως έτσι. Άρα κβαντικώ(ι) τω τρόπω(ι) κάπου υπάρχει το ζευγάρι του. Αυτά τα δύο δημιουργούν μια γραμμή. Κατά ακουλουθίαν πολλές γραμμές μια επιφάνεια πολλές επιφάνειες έναν όγκο. Καταλαμβάνουν , ως εκ τούτων ζωτικό χώρο. Ο ζωτικός αυτός χώρος είναι χώρος αλήθείας και ομορφιάς. Ταυτοχρόνως στερεί χώρο απ΄το ψεύδος και την ασχήμια.
    Ιδού το κίνητρον.

    1. Πάρα πολύ ωραία εξήγηση! Με εντυπωσίασες! Όμως, ούτε αυτό ήταν το κίνητρο. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που γράφουν αλήθειες, όμορφες ιδέες, διάφορες μεταφυσικές θεωρίες… και δεν τις έχουν πειράξει. Υπάρχει χώρος για όλους…

      1. Astillais θα δανειστώ λίγο χώρο ακόμη απο τα “κατοχικά” διότι με εξέπληξε η απαντησή σου και ας μην ήταν αυτό το κίνητρο. Γνωρίζεις με βεβαιότητα, αν ονομάζονται φωτόνια και τα δύο;

        1. Λογικά το ένα θα πρέπει να ονομάζεται σκοτώνιο (δική μου ορολογία).
          μπορεί και απορροφώνιο , ή μήπως κινητρώνιο; Ειλικρινώς, αγνοώ.

    1. Astillais, σού έχω κάνει και άλλη ερώτηση παραπάνω..

      Είσαι αστυνομικός; συγγραφέας.. δικηγόρος; Έχεις πράγματι αστυνομικό δαιμόνιο, αλλά πάλι δεν το βρήκες. Αν ήθελαν να την δολοφονήσουν θα το είχαν κάνει.

      1. Παιδαγωγός και ακονιζόμενη έως τα (τα πληθυντικός αριθμός) τώρα.
        Για τα αύριο τα ντείξει. Μην δώσεις ακόμη την απάντηση, ίσως … που ξαίρεις ( το ξαι με αι εκ του εξω αιρώ , έτσι το έγραφε ο Παλαμάς προ αλλαγής) κάτι να βρεθή. Μαμώ τα κίνητρά τους μαμώτη.

        1. Στο βιβλίο που υπήρχε στην ιστοσελίδα (και κυνήγησαν με παντοιους τρόπους) υπήρχε μια παιδαγωγός που την έλεγαν Ακάστη (εκ του επιτ. α+ κέκασμαι= λάμπω). Τα άλλα θέματα τα αφήνω στον… χρόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *