20:25 - 16/02/2019

Αδρενόχρωμα : το ελιξίριο νεότητας των επικυρίαρχων που οδηγεί στη παράνοια

Διαφημίσεις

Ένα από τα πιο σκοτείνα μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα.Η πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της,ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!

Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;

Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης). Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη. Θεωρείται ήπιο ψυχότροπο κάπως σαν ελαφρύ LSD.

Αναφορά στο αδρενόχρωμα κάνουν και οι πασίγνωστες κάρτες Illuminati

Πως εξάγεται από τον άνθρωπο;

Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους της σατανικής ελίτ, Φριτς Σπρινγκμάγερ η διαδικασία έχει ως εξής : Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία έχει αρπάξει η ελίτ και τα χρησιμοποιεί ως «φιάλες αίματος»,στη συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενόχρωμα.Αργότερα η ουσία θα πουληθεί σε πολύ υψηλή τιμή στους πλούσιους βρικόλακες οι οποίοι θα κερδίσουν μερικά ακόμα χρόνια ζωής και ενεργητικότητας.

Το «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙ» : Παιδoφιλία -εξαφανίσεις παιδιών – μοτίβα κακοποίησης και αδρενόχρωμα.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες όλο και περισσότερων επεισοδίων αδιανόητα βάναυσης κακοποίησης παιδιών,ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς τους. Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε για παιδoφιλουs που βρίσκονται παντού και δομές εξουσίας που αρέσκονται στο να βασανίζουν μικρά παιδιά. Γονείς σφάζουν και κατακρεουργούν τα μικρά τους λες και έχουν παραφρονήσει μαζικά. Μανάδες πετάνε τα νεογέννητα σε κάδους σκουπιδιών, παιδιά εξαφανίζονται κατά χιλιάδες σε όλον το Κόσμο ενώ τα μέσα μαζική επικοινωνίας σιγά-σιγά μας εισάγουν στο να συνηθίσουμε την ιδέα του ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ αφού δίνουν έμφαση τόσο στη σκληρότητα των περιστατικών όσο και στην επαναληπτικότητα τους έτσι ώστε, με τα χρόνια να πάψουν να μας σοκάρουν τόσο πολύ. Πρόσφατα η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομοθέτησε την έκτρωση λίγο πρίν τη γέννηση-ουσιαστικά νομιμοποίησε τη βρεφοκτονία- και μπορούμε να υποθέσουμε ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. Θα επιτρέψουν τη θανάτωση του νεογέννητου αφού του αποσπάσουν το αδρενόχρωμα και ύστερα τι; που θα φτάσουμε ως κοινωνία;

Το τίμημα της αιμοποσίας

Υπάρχει ωστόσο και μια βιολογική τιμωρία για τους χρήστες του αδρενοχρώματος. Η υπερβολική του χρήση οδηγεί στη παράνοια!

Ζωντανό παράδειγμα ο αγέραστος Τζώνι Ντεπ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση της ουσίας για πολλά χρόνια και έχει οδηγηθεί στην παράνοια. Άλλωστε έχει παίξει στη πασίγνωστη ταινία «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία μικρά παιδιά εξαφανίζονται μέσα σε ένα φανταστικό εργοστάσιο παραμυθένιων απολαύσεων.

 

Ντεπ και Κάρεϊ ύστερα απο μακροχρόνια χρήση

Ο Τζώνι Ντεπ με το ένα μάτι καλυμμένο υποδέχεται μικρά παιδιά στο εργοστάσιο «σοκολάτας» μερικά απο αυτά θα χαθούν εκει μέσα

 

Ο συμβολισμός είναι προφανέστατος : η ατελείωτη ευδαιμονία της σοκολάτας είναι στη πραγματικότητα το ελιξίριο του αδρενοχρώματος και η σοκολάτα το αίμα τους.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Κοκκινιστό με ρύζι 02/16/2019 @ 10:14 ΜΜ

  2. εξαιρετικό άρθρο

  3. Ανερχόμενος Ελιτιστής 02/17/2019 @ 10:32 ΠΜ

    Ενδιαφέρον. Όπως πάμε στο γυράδικο για να φάμε τα σκοτωμένα ζωάκια, γουρουνάκια, κότες κτλ, έτσι αν είμαστε πλούσιοι και έχουμε κάποιες άκρες πάμε και αγοράζουμε αδρενόχρωμα από ανθρώπινα μικρά ζωάκια. Μια χαρά! Αν γίνω πλούσιος και μέλος της Ελίτ, θα το έχω υπόψιν μου. Άλλωστε η φύση μας διδάσκει να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον για την επιβίωση, οπότε δεν το βρίσκω καθόλου κακό. Και μην μου πείτε αηδίες του τύπου: “αν ήσουν εσύ ή το παιδί σου τα θύματα θα σου άρεσε;” Δεν είναι αυτή η λογική των κυνηγών! Ένα λιοντάρι δεν θα νοιαστεί για το θύμα του κι ούτε θα μπει υποθετικά στη θέση της ζέβρας που θέλει να κατασπαράξει. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.

  4. Αδέκαστος 02/17/2019 @ 10:59 ΠΜ

    Είναι ότι να ναι το άρθρο. Μας Λέει και δηλώνει από το πουθενά: “Ζωντανό παράδειγμα ο αγέραστος Τζώνι Ντεπ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση της ουσίας για πολλά χρόνια και έχει οδηγηθεί στην παράνοια.” Και μετά ως μια και μοναδική απόδειξη γράφει: “Άλλωστε έχει παίξει στη πασίγνωστη ταινία ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας στην οποία μικρά παιδιά εξαφανίζονται μέσα σε ένα φανταστικό εργοστάσιο παραμυθένιων απολαύσεων.” Τι λογική χωρίς λογική είναι αυτή ρε παιδιά;;; Ο Αριστοτέλης θα σας τουφέκιζε στα τρία μέτρα!!!! Με τον ίδιο τρόπο βγάζουν τα συμπεράσματά τους οι ψυχωτικοί ασθενείς. Ή ξέρω εγώ δείχνει τον Κάρεϊ που γελάει σαν χαζός (τι περίεργο για κωμικός) και αναφέρει: ” ο Κάρεϊ ύστερα από μακροχρόνια χρήση”, ότι και καλά είναι απόδειξη για κάτι. Άλλο ένα ακόμη άρθρο για τον κάδο ανακύκλωσης λοιπόν, γιατί λέει μπαρούφες και σχιζοφρενικές δηλώσεις. Επίσης ούτε για το αδρενόχρωμα μας έπεισε ότι είναι ελιξίριο νεότητας, αφού δεν υπάρχει καμία ανάλυση για το πως και το γιατί λειτουργεί έτσι στη βιολογία του ανθρώπου αν χορηγηθεί. Που απευθύνεται ο Δημήτρης Αλεξόπουλος; Σε άτομα με μηδενικό IQ και στις γνωστές χαζούλες2908;;;; Εμείς θέλουμε επιστημονικά δεδομένα, έστω και σε απλή μορφή, που θα μας αποδείξουν ότι όντως αυτό κάνει το αδενόχρωμα. Αλλά κι έτσι να γίνει, πάλι δεν υπάρχει απόδειξη ότι το χρησιμοποιούν διάφοροι πλούσιοι. Δεν θέλουμε “αποδείξεις” που βασίζονται σε ζωηρή φαντασία, θέλουμε στοιχεία έστω και μιας περίπτωσης που να έχει συμβεί αυτό. Αλλιώς να λέω κι εγώ αρλούμπες για να περάσει η ώρα: “πχ σύμφωνα με αυτά που γράφει, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι ζωντανό παράδειγμα ενός παιδεραστή. Μάλιστα ρώτησα το εκκρεμές μου και μου είπε ότι ο Αλεξόπουλος έχει σκοτώσει άνθρωπο με το αμάξι του, τον παράτησε στο δρόμο και έφυγε.” Έτσι δεν είναι; Ας πετάξουμε τη λογική απο το παράθυρο και ας γράφουμε ανοησίες για να περάσει η ώρα. Συνωμοσίες υπάρχουν στην πραγματικότητα. Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρούμε ποιες είναι αληθινές και ποιες όχι και σίγουρα αυτό δε θα γίνει με την αχαλίνωτη φαντασία ως απόδειξη. Δυστυχώς κάποιοι ψυχασθενείς σαν τον Δημήτρη Αλεξόπουλο τα γελοιοποιούν εντελώς όλα.

  5. κάποιος 02/17/2019 @ 3:38 ΜΜ

    Ηθοποιοί, τραφουδιστές, παίκτες του ΝΒΑ, σατανισμός κλπ.
    https://www.youtube.com/channel/UC70iJqyhzQPdwUbBkicJA2A/videos

  6. ADRENOCHROME SEMICARBAZONE — 3-hydroxy-1-methyl-5,6-indolinedione
    semicarbazone.
    Material: Oxidized eniephrine (adrenaline) with semicarbazide.
    Acts as a systemic hemostatic preventing capillary bleeding during injury. Adrenochrome causes chemically induced schizophrenia. Its semicarbazone does not.

    catbull.com/alamut/Bibliothek/GOTTLIEB%20Adam/Legal%20Highs.htm

  7. Λαοδίκη 07/29/2019 @ 10:50 ΠΜ

    Για να αλλάξεις τον κόσμο γνώρισε τον εαυτό σου, διόρθωσε τα ελαττώματα σου και τότε θα αλλάξει κι ο κόσμος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*