23:46 - 01/02/2019

Ι. ΛΑΖΑΚΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Διαφημίσεις

Ι. ΛΑΖΑΚΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=rfS9thlj4C8&feature=share&fbclid=IwAR3tdfTU297CsvCFmWpYDfPh8fOj5P5TYBklui4BAfcB2AkUv4thRxmgcGs



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Κατσε να σας πω για παρηγορια ποιος ειναι ο ΝΟΜΟΣ που αμα υπαρχει μασονος που δεν τον γνωριζει να αλλαξει στοα γιατι μαλλον τον εχουν πλανησει.

    ΤHIS IS THE LAW = 918 = 9 + 1 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9

    918 = THE GOLDEN RATIO

    918 = THE NUMBER OF GOD

    918 = THE BIBLE IS RIGHT

    918 = GOD’S GEOMETRY

    918 = THE BEGINNING = GOD’S JOURNEY = SEEK SALVATION = FIND THE TRUTH = SEEK TRUE WORD = DISIRE THE KEYS = DESIRE GATE KEYS = SEEK THE ENTRANCE = OPEN FIGURED GATE = FIND DOMINION CODE = REVEAL THE BIBLE CODE = REVEAL HOLY BIBLE = DECLARE THE REVEALED = TEACH THIS WORD = APPLY WISDOM = ACT ON THIS ADVICE = PREACH THE MESSAGE

    https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio

    ONE POINT SIX ONE EIGHT (PHI = 1.618) = 1458 = 1 + 4 + 5 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9

    PHI = 198 = 1 + 9 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9
    PHI PROPORTION = 1134 = 1 + 1 + 3 + 4 = 9
    PHI GEOMETRY = 846 = 8 + 4 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9
    SPIRAL = 450 = 4 + 5 = 9

    GOLDEN MEAN = 540 = 5 + 4 = 9
    GOLDEN RATIO = 720 = 7 + 2 = 9
    GOLDEN PROPORTION = 1278 = 1 + 2 + 7 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9
    GOLDEN ANALOGY = 792 = 7 + 9 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

    DIVINE MEAN = 576 = 18 = 9
    DIVINE RATIO = 756 = 18 = 9
    DIVINE PROPORTION = 1314 = 9
    DIVINE ANALOGY = 828 = 18 = 9

    THE GOLDEN MEAN = 738 = 18 = 9
    THE GOLDEN RATIO = 918 = 18 = 9
    THE GOLDEN PROPORTION = 1476 = 18 = 9
    THE GOLDEN ANALOGY = 990 = 18 = 9

    THE DIVINE MEAN = 774 = 7 + 7 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
    THE DIVINE RATIO = 954 = 9 + 5 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
    THE DIVINE PROPORTION = 1512 = 1 + 5 + 1 + 2 = 9
    THE DIVINE ANALOGY = 1026 = 1 + 0 + 2 + 6 = 9

    In Greek Gematria:

    ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Φ (PHI GEOMETRY ) = 1764 = 1 + 7 + 6 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
    ΑΝΑΛΟΓΙΑ Φ (PHI PROPORTION) = 666 = 18 = 1 + 8 = 9
    ΣΠΕΙΡΑ (SPIRAL) = 396 = 3 + 8 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9

    • Αριστομένης Προβελεγκιος 02/02/2019 @ 7:21 ΠΜ

      Πρεπει να εισουν καλος στην προπαιδια του 8 κ του 9
      Τι βαθμο ειχες στην Δ Δημοτικού;
      Τι δεσμη στο λύκειο;
      Σε θαυμαζω!!!!
      Αυτα θες χαρτι κ μολυβι να τα βγαλεις ή γίνεται αυτόματα..;
      Δηλαδη εκει που ερωτοτροπεις σου πεταει κατι, ε αυτο σου σκαει αυτόματα στη σκεψη ή της- του λες, συγνωμη κ βγαζεις απο το αυτι το μολυβι κ κανεις υπολογισμούς;
      Γιατι μια φορα πηγε μια σε εναν γιατρο κ του λεει
      Γιατρε εχω συνεχεια μια πληγη στο μπουτι μεσα ψηλά
      Τη βλέπει ο ντοκτορας με προσοχή κ την ρωταει
      Τι δουλειά κανει ο αντρα σας κυρια μου;
      Αυτη του λεει μαραγκος!
      Πες τε του κυρια μου να βγαζει το μολυβι απο το αυτι οταν κανετε σεξ κ θα περάσει…..

  2. Χωριο που φαινεται 02/02/2019 @ 1:05 ΠΜ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΈΤΑ . ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .ΕΠΙΤΡΕΨΕΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ… ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ..Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΊΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ…
    Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..Η ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ/ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ  ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ και δεν εννοώ μονο την γη της Παλαιστίνης)..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΊΟΙ ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ..ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ..ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..ΕΠΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,
    ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ….ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΌΜΑΣΤΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΚΟΙΜ.. .ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ..(δικο τους παιδι ειναι αλλωστε)
    ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ..(γιατι δεν τους εδωσαν αυτουσιο το Ελληνικο αλφαβητο τα καλοπαιδα;) ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ..Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ .ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..
    ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ
    ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …….ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΡΟΫΠΉΡΧΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΈΒΑΛΛΕ Ο «ΜΕΓΑΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ …ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ…..ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΈΣΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΣΑΙ..  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ   ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΌ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΌΤΑΝ  ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝΤΡΟ . Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΙΏΝΙΑ.
    ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙ..
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΤΙΜΉ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ

    • Χωρικος και οχι χωριατλαμας 02/02/2019 @ 8:09 ΠΜ

      `…ta καταφερες να τα πεις τελεια μες την σημερινη πνευματικη σκατιλα της ανατολης με λιγες προτασεις….ετσι ακριβως.

    • Ανωνυμος 02/03/2019 @ 2:36 ΜΜ

      Μαθε πρωτα να γραφεις Ελληνικα ρε παπαρα αθανασιε…
      Σε ποιους απευθυνεσαι ; στους μελαμψους αιγυφτιους αδελφους σου;

  3. Οι εκτος πραγματικοτητας αντιληψεις του “Ελληνοκεντρισμου” ειναι που σας εχουν καψει τα μυαλα και στις δυο περιπτωσεις.

  4. Ο Ελληνικος πολιτισμος ειναι βασισμενος στην γνωση της ανατολης και στα μυστηρια ΤΩΝ ΘΕΩΝ στα οποια ηταν μυημενοι ολοι οι αρχαιοι φιλοσοφοι. Ο πρωτος Ελληνας φιλοσοφος ο Θαλης ηταν μυημενος στα Αιγυπτιακα μυστηρια ΤΩΝ ΘΕΩΝ στα οποια συνεστησε και στον Πυθαγορα να παει για να μαθει και ακομα και το Πυθαγορειο θεωρημα ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι βασιζεται στην γνωση των Βαβυλωνιων.

    Ο “Ελληνοκεντρισμος” ειναι ενα παραγωγο της δυτικοκεντρικης παρακρουσης που εχει παραγει εκτος απο τον ακραιο υλισμο και την πανουκλα του “white supermacy” και τον νεοναζισμο που και λογικα προκαλει αντιδρασεις και απο τους κοκκινους για παραδειγμα που σφαγιαστηκαν κλπ.

    Η θεα Αθηνα ηταν εγχρωμη στην προγονικη της εκδοση και παρα το γεγονος οτι αυτο το δεδομενο χρησιμοποιοειται απο τους νεολιμπεραλ για να καταστρεψουν ακομα περισσοτερο τα μυαλα των δυτικων η πραγματικοτητα συμφωνα και με αυτα που ελεγαν οι αρχαιοι ειναι οτι μιλαμε για την Θεα που στην προγονικη της εκδοση ηταν γνωστη ως η Αιγυπτιακη θεα Νειθ.

    Ο Χριστος επικρατησε επι της ειδωλολατριας και τα αλαζονικα ψευδη των αρχαιων που αλλωστε κυνηγουσαν και εσφαζαν τους φιλοσοφους πριν απο τον Χριστο και που και αυτοι οπως και οι απογονοι τους προσπαθουσαν να καπηλευθουν την ιστορια και να διαγραψουν το πνευμα της αντολης, πολυ πριν την δημιουργια της νεας θρησκειας της Ρωμης, καθως αρχικα επιβιωσε απο τις μαζικες σφαγες και επειτα με ενα “μαγικο” τροπο καταφερε να γινει η θρησκεια της πλειοψηφιας πρωτου τους αναγνωρισει ο Μεγας Κωστακης.

    Οι “Ελληνοκεντρικες” αντιληψεις ειναι μια διαστροφη του Νου που εχει παραγει το δυτικοκεντρικο ψευδος, που οδηγει ασφαλως στον μηδενισμο.

    Τωρα που τελειωνει ο δυτικοκεντρισμος και η πανουκλα των νεολιμπεραλ και του Σορος κλπ λογικα τελειωνει και ο “Ελληνοκεντρισμος”.

    Αυτα για εισαγωγη.

  5. Υλη-Πνευμα
    Yin-Yang
    Αρνητικος Χρονος/Καρμα-Θετικος Χρονος/Καρμα
    0-1
    Δυαδικο ματριξ

    Ο Υλισμος οδηγει στον μηδενισμο. De Facto.

    O εθνοκεντρισμος ειναι ξεκαθαρα υλισμος και ΕΙΔΙΚΑ στην περιπτωση του “Ελληνοκεντρισμου” που τα εχει βαλει καθολικα μεσα σε ενα αρρωστημενο πλαισιο με τον Χριστο και τους χριστιανους και τον πνευματισμο της ανατολης γενικοτερα που ειναι μαλιστα η ΡΙΖΑ ΤΟΥ.

    Προσεξτε δεν μιλαω ουτε για το φαινομενο του εθνισμου, ουτε για τον εθνικισμο σε ολες τους τις εκφρασεις, καθως για παραδειγμα υπαρχει και ο οικουμενικος εθνικισμος του Πουτιν αλλα και του Τραμπ που προτασσουν ως απαντηση στον ισοπεδωτισμο των νεολιμπεραλ τον αλληλοσεβασμο και την συνεργασια και οχι το το ΜΙΣΟΣ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντια μαλιστα σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους και λογικα τους προκαλει απεχθεια αυτο το τραγελαφικο φαινομενο που λεγεται “Ελληνοκεντρισμος” για παραδειγμα οπως και ο Νεοναζισμος αλλωστε.

    Η αρρωστημενη, δαιμονικη και σατανικη αντιληψη του Ελληνοκεντρισμου = ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ δεν εχει ουδεμια σχεση με την αντιληψη του Μεγα Αλεξανδρου ο οποιος ηταν βαθυταρα πνευματικος και λατρης μαλιστα της Ανατολης και της πνευματικοτητας της Ανατολης και για αυτο αλλωστε εκανε πρωτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα που ηταν το τοτε πολιτισμικο κεντρο του πλανητη. Επισης να μην ξεχασω να ναφερω και παλι οτι εχει ενα Βουδιστη μοναχο τον Καλανο για συμβουλο και θεωρησε ως πατερα του τον Λυβικο Θεο Αμμων και για να μην αναφερω και ολα τα υπολοιπα δηλαδη και σεοτι αφορα τον Χρισμο του απο τους Αιγυπτιους Ιεροφαντες ως τον Ωρο κλπ. Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν οικουμενιστης. Δεν ηταν ουτε “Ελληνοκεντρικος” ουτε “Ορθοδοξος” και ΟΥΤΕ ΚΑΝ εθνικος και μαλιστα ετσι οπως εκφραζετε αυτη η πανουκλα στις μερες μας μεσα απο τα φιλτρα του αρρωστημενου δυτικοκεντρισμου.

    Τωρα αμα νομιζετε οτι θα γλυτωσει το Ψευδος απο την Κορη του Κρονου την Veritas τοτε λυπμαι πραγματικα αλλα θα σας οδηγησει με ασφαλεια στον απολυτο εξεφτελισμο η ψευδο-υπερηφανεια και το πνευμα της πλανης.

  6. Αυτα πραγει η πνευματικη διαστροφη που εσπειρε η δαιμονικη πανουκλα του Ελληνοκεντρισμου = ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ. Παραγει ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ γιατι εχει αποκοπει πληρως απο την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΡΙΖΑ και δηλαδη την ΑΝΑΤΟΛΗ.

    Σε οτι αφορα λοιπον τον αριθμο 9 μιας και το πνευμα της Ελληνοκετρικης δαιμονικης ειδωλολατρικης πανουκλας, που σας εχει καψει την υπαρξη και που ασφαλως και δεν εχει καμια σχεση με τον Ανατολιτη Πυθαγορα και τον Πλατωνα κλπ που διαδασκαν την Ιερη Γεωμετρια και την Γε(ω)ματρια κλπ να παραθεσω ακομα μερικα πραγματα. Επισης θα πρεπει να σας ευχαριστησω που πασχιζεται να επιβεβαιωσετε αυτα που λεω αναφορικα με την δαιμονικη βρωμια και απυθμενη ανοησια που εχει σπειρει η δαιμονικη καταρα του Ελληνοκεντρικου καρκινου που μολυνει τον πλανητη και σας οδηγει ασφαλως με απολυτη ασφαλεια στο απολυτο εξεφτελισμο που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σας αξιζει απο καθε αποψη. Το θεμα ασφαλως δεν ειναι αν εισαστε Ελληνες καθως και ζωα να σας πει καποιος θα ειναι προσβολη για τα ζωα καθως μαλιστ αυτο προβλεπει για εσας ο ΧΡΟΝΟΣ και δηλαδη τον απολυτο εξεφτελισμο σας που ειναι ασφαλως ενα συνεπακολουθω της αλαζονικης υπεροψιας των αντιθεων που ανοιξαν πολεμο στην ψυχη του ολου για να παριστανουν τους φυλετικα “ανωτερους” μεσα απο απιστευτες ανοησιες, που στους ανθρωπους θα μπορουσαν να προκαλεσουν μονο θυμηδια.

    Απλα να σας ενημερωσω κιολας οτι ΑΚΡΙΒΩΣ της ιδια αντιδραση ειχαν οι αλαζονοπαπαρες ακραιοι αθεοι υλιστες σε ενα σχετικο group στο fb που ειναι ενα debate αναμεσα σε θειστες οπως για παραδειγμα ο Πυθαγορας και αθεους οπως για παραδειγμα οι Ελληνοκεντρικοι ειδωλολατρες νεοναζι απατεωνες που ειναι απογονοι τοσο των δολοφονων του Πυθαγορα και των μαθητων του οσο και του Αλεξανδρου. Για να καταλαβετε δηαδη και απο που προερχεται η ΑΣΥΛΛΥΠΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ του δυτικοκεντρισμου που ειναι γνωστο αλλωστε οτι βασιζεται στο παραδειγμα της αρχαιας αγελλαδας και στα ψευδη που καλλιεργηθηκαν και απο τους αρχαιους ιεροσυλους..

    Σχετικα με τον αριθμο 9 λοιπον και θα επανελθω αν και στους κωλους δεν απανταμε με την λογικη.

    https://www.youtube.com/watch?v=bs6thDMY1hM

  7. Ειναι ανωφελο ασφαλως καποιος να προπαθησει να επικινωησει με το λογικο των αψυχων κλωνων που εχει δεχθει αυτη την πλυση εγκεφαλου απο την δυτικοκεντρικη πανουκλα, αλλα βασικα ειναι ξεκαθαρο οτι βασιζετε στα Ελληνοδυτικοκεντρικα ψευδη η αντιθεικη ακραια υλιστικη προπαγανδα, οχι μονο των νεολιμπεραλ αλλα και των ιδεολογικων τους πατεραδων, οπως για παραδειγμα οι Bavarian Illuminati που οπως γνωριζουμε ειχαν Ελληνικα κωδικα ονοματα και που ειναι βασικα οι Γερμανοι για τους οποιους ειπε χθες ο εργολαβος οτι θεωρουν και λογικα οτι αυτοι ειναι οι απογονοι των αρχαιων.

    Ειναι ξεκαθαρο οτι εμμονη εναντια στην χριστιανικη κοινωνια και στην ουσια βασικα του Ιησου που εκφραζει τα αρχαια χριστικα μυστικα μυστηρια βασιζεται κυριως στο Ελληνοκεντρικο ψεμα και στην ηλιθια και βλαμμενη αντιληψη που συνιστα οτι και καλα αυτο που εγινε τοτε ηταν ειτε μια “συμπτωση” ειτε και καλα μια συνομωσια που περιλαμβανει και τον Κωστακη κλπ, καθως βασικα λογω και του γεγονοτος οτι μιλαμε για πνευματικες τροτεζες και τομαριστικα ρεντικολα, επιδιδονται συστηματικα σε μοναφθαλμες προσεγγισεις της πραγματικοτητας που στοχευουν στο να οικοδομησουν πανω σε ψευδη την ματαιοδοξια του απογονου του καραγκιοζη. Για αυτο αλλωστε “ξεχνανε” να σας πουν για τις διωξεις και τις σφαγες που υπεστησαν οι χριστιανοι απο το καθεστως των Ρωμαιων γαμιαδων του Ελληνα αλλωστε Αντινοου, που ηταν ο παθητικος εραστης του Ρωμαιου πορνοκρατωρα Ανδριανου που συνεχισαν αλλωστε το ιδιο εργο και μετα την δημιουργια της νεας θρησκεια της Ρωμης. Για αυτο “ξεχνανε” να σας πουν οτι οι χριστιανοι επιβιωσαν μεσα σε ενα καθολα εχθρικο κλιμα και τελικα μαλιστα εγιναν η πλειοψηφια πριν να τους αναγνωρισει ο Κωστακης!

    Το μοο που εχει σημασια ειναι βασικα το αρρωστο εθνικο εγω του μονοφθαλμου τομαριστη μαλακα που εχει ξεπερασει καθε οριο ηλιθιοτητας και ξεφτυλας.

    Τωρα σε οτι αφορα ολα αυτα με τους “πραγματικους” Ελληνες που ειναι και καλα εκ των πραγματων αντιχριστιανοι και αντιανατολιτες κλπ ειναι μονο για να γελαμε, καθως αλλωστε αυτη η συγκρουση των αντιθετων υπηρχε και μεσα στην πραγματικοτητα των αρχαιων και οι νεοελληνες στην πλειοψηφια τους ειναι χριστιανοι θειστες και οχι αθεοι ειδωλολατρες, οπως οι Σατανιστες εθνοκαπηλοι ειδωλολατρεςτης “χρυσης” κραυγης για παραδειγμα που εργαζονται μανοπδως αλλωστε για να ενδυναμωσουν το αντιθετο ακρο οπως αυτοι αλλωστε απο την αναποδη καθως το ολο θεμα ασφαλως εχει να κανει με την Χρυση Αναλογια και την υλιστικη πολωση που οδηγει στο αδειξοδο την αντιθετη πολικοτητα, που ειναι εγκλωβισμενη μεσα στα κατασκευασματα των ιερατειων και ασφαλως ειναι και αναμεσα στους “Ελληνοκεντρικους” καθως απο παντα αλλωστε υπηρχαν βιαστες της Σ-Οφιας και ποιος θα μπορουσε αλλωστε να ισχυριστει οτι τετοιοι δεν ηταν και οι αλαζονες Ελληναρες που σφαγιασαν τους φιλοσοφους και που μονοι τους αλλωστε βουλιαξαν μεσα στην εγωκεντρικη τους βλακεια, οπως συμβαινει και σημερα αλλωστε?

    Δεν απευθυνομαι λοιπον στους “πραγματικους” Ελληνες. Απευθυνομαι στους πραγματικους ανθρωπους, που θελουν να σωθουν απο το τεχνητο ματριξ των δυτικοθρεμμενων κλωνων.

  8. Η φαση ειναι οτι δεν εχει υπαρξει ποτε ποιο ηλιθια και πιο τομαριστικη και καρκινογωνα αντιληψη της πραγματικοτητας απο την Ελληνοκεντρικη πανουκλα στην παγκοσμια ιστορια και αυτο οφειλετε ασφαλως και στην υλιστικη πολωση του δυτικου πολιτισμου και στην νεομαρξιστικη προπαγανδα μαλιστα των νεολιμπεραλ, που οπως σας ειπα ειναι ιδεολογικα παιδια των Bavarian Illuminati και δεν χρειαζετε καποιος να κανει και μεγαλη ερευνα για να κατανοησει το πως η κατευθυνομενη απο συγκεκριμενα συμφεροντα αριστερα, χρησιμοποιησε με απολυτη μαλιστα επιτυχια την ακραια αντιχριστιανικη προπαγανδα, που επι του προκειμενου βασιζεται στην απυθμενη και ασυγκριτη βλακεια και απιστευτα ψευδη του “Ελληνοδυτικοκεντρισμου” για να καταστρεψει την συνοχη των εθνων.

    Θα μπορουσε να αρκεσει το γεγονος μαλιστα οτι ο ψευδο-Οδυσσεας Αλεξιος Τσιπρας εδωσε τα ονομα Ορφεας και Φοιβος στα παιδια του αλλα θα μπορουσατε ασφαλως να κανετε και μια ερευνα για τον εκδοτικο οικο Οδυσσέας για να παρετε μια γευση του τι πραγματικα συμβαινει με αυτην την δαιμονικη πανουκλα που βασιζεται στην νεομαρξιστικη προπαγανδα και στον διαλεκτικο μαλακισμο του Μαρξ.

    • o “χριστιανισμός” και ο “ελληνοκεντρισμός” καθορίζεται ανταγωνιστικά από τους ενδιαφερόμενους. Ο μαρξισμός και οι λίμπεραλς είναι η ειλικρινής απόλυτη μολυσματική πνευματικά μπόχα.

  9. Μην ξεχνατε αλλωστε οτι οταν μιλαμε για τον Μαρξ και τον Χιτλερ μιλαμε για Γερμανους. Μην ξεχνατε οτι οταν μιλαμε για τους ΝΑΖΙ μιλαμε για σοσια-ληστες. Μην ξεχαντε οτι οταν μιλαμε για τον Γκεμπελς μιλαμε για εναν θαυμαστη του Μαρξ. Μην ξεχνατε οτι πριν την ριξη του Σταλιν με τον Χιτλερ για το ποιος γαμημενος πουστης πουτανας γιος θα κυβερναει του λοβοτομημενους κλωνους οι ναζι ειχαν κανει συμφωνια με τους κομμουνιστες να μην επιτεθει η μια καταρα στην αλλη. Μην ξεχαντε οτι ο Σταλιν που ηταν ασφαλως δικος τους ηρθε σε ριξη με του Εβραιους και διεταξε να τους διωξουν ολους απο την Σοβιετια και αυτος λεει η κορη του οτι ηταν ο λογος της δολοφονιας του.

    Τι σχεση εχουν λοιπον αυτοι με τους BAVARIAN Illuminati τους “Ελληνοκεντρικους” μαλιστα θα μπορουσε καποιος να πει μεσα απο την δικη τους αντιληψη αθεους επιστημονολατρες ακραιους υλιστες, που ηθελαν να καταστρεψουν ολα τα εθνη και ολες τις θρησκειες και να φερουν μια “νεα ταξη πραγματων” οπως για παραδειγμα ο Χιτλερ:

    https://en.wikipedia.org/wiki/New_Order_(Nazism)

    Γιατι η μια ΠΑΝΟΥΚΛΑ επι της ΟΥΣΙΑΣ ενδυναμωνει την αλλη?

    Τι σχεση εχουν οι νεολιμπεραλ παγκοσμιοποιητες με αυτη την ΚΑΤΑΡΑ?

    Γιατι οι δαιμονολατες πατριδοκαπηλοι και μισσαλοδοξοι Σατανιστες της “χρυσης” κραυγης ελκονται απο την αθειστικη και ακραια υλιστικη προπαγανδα των νεομαρξιστων και την υιοθετουν επι της ουσιας μεσα απο την δικη τους προσεγγιση και γιατι τελικα η δαιμονικη νεοναζιστικη πανουκλα του “Ελληνοκεντρισμου” και της Σωρρομαλακιας καταληγει στο “αδιεξοδο” της “χρυσης” κραυγης?

    Γιατι πιστευετε πραγματικα οτι δεν υπαρχει η μαυρη αυτοκρατορια των Σιθ και οι clone troopers και πιστευτε στις “Ελληνοκεντρικες” παπαριες με τα ουφο και με οτιδηποτε στοχευει την ματαιοδοξια του μαλακα?

  10. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 02/02/2019 @ 5:30 ΜΜ

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 1. Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη. Δημιούργησε, δηλαδή, τόσο τον ορατό και υλικό, όσο και τον αόρατο και πνευματικό κόσμο. 2. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων˙ Φως εκ Φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι’ ου τα πάντα εγένετο. Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού. 3. Τον δι’ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος άγιου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα. Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη. 4. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα. Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος. 5. Και αναστάντα τη τρίτη ήμερα κατά τας Γραφάς. Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός. 6. Και ανελθόντα εις τους ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του. 7. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς· ου της βασιλείας ουκ έσται τέλος. Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος. 8. Και εις το Πνεύμα το άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των προφητών. Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα. 9. Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν. Πιστεύω και στην Εκκλησία. Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της, ο Χριστός και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. Είναι καθολική, επειδή κατέχει όλη την αλήθεια και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων. 10. Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα. 11. Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών. Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. Θα αναστηθεί κάθε σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. 12. Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν. Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους. Αμήν.

  11. ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΜΑΙΟΣ
    ΕΙΠΕ Ο ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΟΣ ΑΦΡΑΣΙΑΤΗΣ ΙΡΑΝΟΣ ΜΙΣΙΡΟΓΥΠΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ :
    ΟΥΔΕΙΣ ΦΘΟΝΟΣ Ω ΣΟΛΩΝ
    ΤΗΣ ΔΕ ΕΝΘΑΔΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑ ΗΜΙΝ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΙΕΡΟΙΣ ΓΡΑΜΜΑΣΙΝ ΟΚΤΑΚΙΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ
    ΠΕΡΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΝΑΚΙΣ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΙ ΔΗΛΩΣΩ ΔΙΑ ΒΡΑΧΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΟΙΣ Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΕΠΡΑΧΘΗ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΞΗΓΑ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ Ο ΜΟΥΣΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΩΥΣΗΣ Ο ΑΔΑΜΑΣ ΑΔΑΜ
    Ο ΣΑΛΜΟΝΕΥΣ ΣΑΛΟΜΟΝ Ο ΧΑΒΡΙΑΣ ΧΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΛΕΨΙΤΥΠΑ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΣΟΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΘΗΤΙΚΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΕΟΔΟΥΛΕ ΜΑΛΘΑΚΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕ ΨΕΥΔΟΠΑΘΗ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΕ ΟΞΟ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΦΘΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
    ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΕ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΧΟΥΡΟΥΝΕ ΙΡΑΝΕ ΜΗΔΟΥΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΡΓΙΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ
    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΓΕΡΟΕΛΛΗΝΕΣ

  12. Ο “Ελληνοκεντρισμος” ειναι μια κατευθυνομενη νεοναζιστικη πλανη, που στοχευει στην βλακεια και την ανοησια και ασφαλως την ματαιοδοξια των μισαλλοδοξων πατριδοκαπηλων και για αυτο δεν μπορει ΤΙΠΟΤΑ να τον σωσει απο τον εαυτο του.

    Θα σας ελεγα περισσοτερα για την Ιερη Γεωμετρια και τον Πυθαγορα κλπ αλλα ειναι και προφανες οτι η καρκινογονος συνειδηση σας που εχει εντρυφυσει στην μαλακια οδηγει σε ενα αδιεξοδο για αυτο το προσπερναω καθοτι ανοφελο.

    • ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
      ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
      ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΚΥΛΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ
      ΜΩΡΗ ΠΑΡΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΕΦΡΑΙΜΙΑ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΤΟΥ ΠΤΣΟΥ ΟΞΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΟΕΛΛΗΝΕΣ

  13. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 02/02/2019 @ 8:38 ΜΜ

    Το κατηγορητήριο του Αλκιβιάδη

    (κατά τον Πλούταρχο)

    «Ο Θεσσαλός [όνομα] γιός του Κίμωνα από την Λακιάδα κατηγορεί τον Αλκιβιάδη το γιο του Κλεινία από τους Σκαμβωνίδες για έγκλημα κατά των θεών. Απομιμήθηκε τα μυστήρια [της Ελευσίνας] και τα παράστησε στους φίλους του στο σπίτι του, φορώντας στολή σαν αυτή που έχει ο Ιεροφάντης όταν δείχνει τα [απόρρητα] ιερά και αποκαλούσε τον εαυτό του Ιεροφάντη, τον Πουλυτίωνα δαδούχο, και τον Θεόδωρο από την Φηγαία Κήρυκα [οι τρεις ιερατικοί βαθμοί των Ελευσίνιων] και τους υπόλοιπους φίλους του Μύστες και επόπτες, παραβιάζοντας τους κανόνες και τα καθιερωμένα από τους Ευμολπίδες και τους Κήρυκες [ιερατικά Γένη] και τους ιερείς της Ελευσίνας.»

    Αν αυτό δεν είναι «Ιερά εξέταση» τι είναι;

    Το ότι οι κατηγορίες ήταν έωλες, και μολοντούτο οδήγησαν στην καταδίκη των «ασεβών», αποδείχνει την υστερική θρησκοληψία του όχλου, που τόσο καλά εκμεταλλεύτηκαν οι ιερείς των Ελευσινίων.

    Ο πραγματικός λόγος του διωγμού ήταν η ανάγκη να περιοριστεί το κλίμα γενικής αμφισβήτησης που είχε δημιουργηθεί από την άνθηση των φιλοσόφων στην Αθήνα, ένα κλίμα που ενέτεινε η προκλητική συμπεριφορά του Αλκιβιάδη.

    Σειρά είχε ο Σωκράτης. Η θρησκευτική υστερία του όχλου φανερώθηκε και στη δίκη των ναυάρχων της Ναυμαχίας των Αργινουσών, (406 π.Χ.) όπου οι νικητές καπετάνιοι καταδικάστηκαν για ασέβεια προς τους νεκρούς επειδή δεν μάζεψαν τους πνιγμένους από την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Εκεί, μόνο ο Σωκράτης είχε δώσει αθωωτική ψήφο, εναντιωμένος στο κοινό αίσθημα.

    Καταλήγοντας, ο θρησκευτικός φανατισμός, και οι διωγμοί των «ασεβών», ήταν η κύρια αιτία της ήττας της Αθήνας στον Πελοποννησιακό πόλεμο. Είναι ένα σαφές παράδειγμα του «Μεσαιωνικού» κλίματος που επικρατούσε σε αυτήν την κοινωνία, που παρέμεινε καθυστερημένη, παρά την έντονη δράση των φιλοσόφων και των εν γένει πνευματικών ανθρώπων. Ολοι αυτοί, τίποτα δεν κατόρθωσαν, μια που όπως δείξαμε, έπεσαν θύματα των απάνθρωπων διωγμών των θρησκολήπτων.Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να καταλάβουμε πως η θρησκεία του Δωδεκάθεου είναι σχετικά πρόσφατη. Η Μυθολογία μας πληροφορεί για διαδοχικές αντικαταστάσεις ομάδων θεών. Φάνης, Οφίων, (σύμφωνα με τους Ορφικούς) Ουρανός, Κρόνος, Δίας, αντιπροσωπεύουν πέντε γενιές κατόχων του θρόνου του Ολύμπου! Η τελευταία ομάδα θεών, οι Ολύμπιοι, επικράτησε τόσο όψιμα, που η καθιέρωση της μπορεί να χρονολογηθεί σχεδόν στις αρχές της γραπτής ιστορίας.

    Οι ιστορικοί πίστευαν πως οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας δεν ήταν Έλληνες, γιατί δεν λάτρευαν το Δωδεκάθεο. Η λατρεία των Ολύμπιων θεών ήταν –δήθεν- απαρέγκλιτο εθνικό –Ευρωπαϊκό- μας χαρακτηριστικό. Παραδέχονταν, έτσι, πως η λατρεία του Δωδεκάθεου έφτασε στην Ελλάδα μετά την πτώση των Κρητομυκηναίων, γύρω στα 1300-1100 πΧ, πράγμα αληθές.[5] Την θρησκεία αυτή έφεραν οι «Ινδοευρωπαίοι», μας έλεγαν.

    Πολύ ευγενικά, ονόμασαν τους αρχαιότερους Έλληνες, «Προέλληνες», όπως λέμε (;) «Προκινέζοι» ή «Προαλβανοί» (!), και μας έπεισαν πως εμείς, οι πιστοί του Δία, φυλετικά συγγενείς των Γερμανών, (είναι φανερό άλλωστε) καταγόμαστε από βόρειους επιδρομείς, Αχαιούς και Δωριείς, τους Ινδοευρωπαίους, (=Άρια φυλή) που έφεραν τον Δία και το σόι του από την Ινδία.

    «Ο προελληνικός ούτος πολιτισμός της Κρήτης και των Κυκλάδων» /…/ «κατεστράφη εκ της εισβολής των Δωριέων αφού προηγουμένως ανεμίχθη εν μέρει με τον έτερον ελληνικόν κλάδον των Αχαιών»[6] μας λέγανε. «Ζευς»: «…παλαιότατος θεός των Αρίων λαών. Το όνομα αυτού ετυμολογείται εκ του θέματος div εξ ού σχηματίζεται και το σανσκριτικόν όνομα του ουρανού dyans, συμφωνεί δε και προς το λατιν. Jovis ….»[7]

    Τους παλιούς, γηγενείς θεούς, τους είπαν «Προελληνικούς» ή «Προομηρικούς», ενώ στην πραγματικότητα, ξένοι ήταν οι νέοι θεοί, το Δωδεκάθεο. Οι Ολύμπιοι όμως δεν ήρθαν από τη Ινδία και ούτε υπήρξαν ποτέ Ινδοευρωπαίοι. Από πού ήρθαν, λοιπόν, αλλάζοντας τη θρησκεία του πανάρχαιου Πολιτισμού του Αιγαίου;

    Η Σανσκριτική ετυμολογία του Δία-«Ζευς» είναι συνειδητά ψευδής. Ο θεός, που στην Ολυμπία ονομάζονταν «Ζευς Απόμυιος» (=Μυγοδιώχτης) ήταν ο Φοινικικός θεός Βαάλ-Ζεβούβ, ο «θεός-Μύγα», ο «εν τω Βαάλ Μυία θεός Ακκαρών» της Παλαιάς Διαθήκης.[8] Ζεβούβ-Ζευς. Ο Jovis, «Ιόβις: παρά τοις Ιταλοίς ο Ζευς»[9] είναι ο Ιεχωβάς, ο Ιαω-Ιαουε, «…παρά δε τοις Ιουδαίοις»/…/ «τον Ιαώ επικαλούμενον θεόν».[10]

    Όσο για τους υπόλοιπους Ολύμπιους, όλες οι αντιστοιχίες που έχουν βρεθεί [=εφευρεθεί] με Ινδικά ονόματα, ανάγονται αποκλειστικά σχεδόν σε φυσικά φαινόμενα, κυρίως καιρικά, και ουσιαστικά ταυτίζονται μεταξύ τους, συνεπώς αλληλοαναιρούνται. Αντίθετα, η ταύτιση με Αιγυπτιακά και Μεσανατολικά αρχέτυπα δεν είναι συμβολική/μεταφορική, αλλά πολύ πιο άμεση και πειστική.

    Η Αθηνά, πχ, δεν είναι η Ινδική Αχάνα = φλογερή (επίθετο που θα ταίριαζε σε καμιά δεκαριά θεότητες) αλλά η Αιγυπτιακή Νειθ. Άλλωστε, αυτό πίστευαν και οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες, ειδικά ο Πλάτωνας και όλοι οι Αθη (νειθ) ναίοι.[11] Η θεά Εστία ετυμολογείται από Ινδική ρίζα, αλλά ο Όμηρος την αγνοεί. Πως λοιπόν, μπορεί να είχε μεταφερθεί από την Ινδία πολύ πριν τον Όμηρο, πριν καν την δημιουργία της Ελληνικής γλώσσας;

    Όλα αυτά τα… Ινδικά μαγειρέματα έγιναν για χάρη του Δία και του Απόλλωνα, μια που αυτοί οι θεοί αποφάσιζαν και αποφασίζουν ακόμη, ποιος από μας είναι Έλληνας… Αργότερα αποδείχτηκε από την μετάφραση της «Γραμμικής β΄» πως οι πραγματικά αρχαίοι Έλληνες των Μυκηνών, της Κρήτης και του Αιγαίου μίλαγαν… Ελληνικά, αν και δε λάτρευαν τον… Ινδό Δία, την Φοινικική Ζευς-Μύγα και τον Αιγύπτιο Ώρο-Απόλλωνα.

    Η διαπίστωση πως δεν υπήρξαν ποτέ «Προέλληνες», ανατρέπει αυτά που πιστεύουμε για την θρησκεία των Ολυμπίων, που αποδείχνεται πλέον πως είναι πολύ μεταγενέστερη από τη γέννηση της Ελληνικής Φυλής, ξενόφερτη, και σε καμία περίπτωση «πανάρχαια». Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει πλέον πόσες χιλιετίες πριν λατρευότανε ο Dyans στις Ινδίες ή στο όρος Μπεχιστούν της Περσίας («Το δε Βαγίστανον όρος εστί μεν ιερόν Διός».[12]) ή ο Ιαώ στο Ισραήλ.

    Η ιστορία ξαναγράφτηκε, λιγότερο από έναν αιώνα πριν. Τα συμπεράσματα της παλιάς θεωρίας δεν αναιρέθηκαν όμως, γιατί είναι κατά το ήμισυ σωστά. Πράγματι, οι Ολύμπιοι ήρθαν μετά την πτώση του «προελληνικού» Πολιτισμού του Αιγαίου, και αλήθεια, τους έφεραν ξένοι. Όμως δεν ήρθαν από την Ινδία, και οι ξένοι αυτοί δεν ήταν Ινδοευρωπαίοι. Η ανύπαρκτη εισβολή των Ινδοευρωπαίων, ήταν στην πραγματικότητα Μεσανατολική και Αιγυπτιακή. (Δαναός, Κάδμος, Κέκροψ, κλπ)

    Φυσικά, η σχέση των Ολυμπίων με τις Ινδίες δεν είναι εντελώς ανυπόστατη. Προήλθε από τα ταξίδια των Φοινίκων και τις ιδέες που μετέφεραν από εκεί. Για παράδειγμα, οι πρώτοι Μεσογειακοί που μίλησαν για τη Μετεμψύχωση, μια τυπικά Ινδική δοξασία, ήταν αυτοί![13]

    Πιθανολογούμενα Ινδική ήταν και η καταγωγή των Αιγυπτίων.

    Μερικοί ταύτιζαν και τους Εβραίους με τους Ινδούς. Κατά τον Ιώσηπο, ο Κλέαρχος, μαθητής του Αριστοτέλη, κατέγραψε τα λόγια του δασκάλου του: «…αυτοί είναι απόγονοι των φιλοσόφων της Ινδίας, ονομάζονται μάλιστα, όπως λένε οι Ινδοί, οι φιλόσοφοι ΄΄Καλανοί΄΄ ενώ οι Σύριοι τους ονομάζουν ΄΄Ιουδαίους΄΄, παίρνοντας το όνομα από τον τόπο…» [14]

    Οι Αιθίοπες του Τρώα Μέμνονα προέρχονταν από την Ινδία, ήρθαν όμως από τα Σούσα (Ελάμ) ως τμήμα του Ασσυριακού στρατού, και ονομάστηκαν έτσι γιατί ήταν μαυριδεροί σαν… Αιθίοπες. (Αφιερώνουμε ειδικά κεφάλαια) Ο ίδιος ακριβώς «Αιθιοπικός» στρατός από την Ανατολή, περιγράφεται και από τον Ηρόδοτο ως μέρος του εκστρατευτικού σώματος του Ξέρξη, παραταγμένος δίπλα στους Ινδούς.[15]

    Τα όποια αμυδρά Ινδικά στοιχεία του Δωδεκάθεου προήλθαν, λοιπόν, από την Μέση Ανατολή, όχι από κάποια Ινδοευρωπαϊκή μετανάστευση, και γι’ αυτό είναι και ασαφή και απροσδιόριστα. Δεύτερο χέρι…

    Αιγυπτο-Σημιτικά Ολύμπια χαρακτηριστικά

    Τα περί «Δωδωναίου και Πελασγικού Δία» που αναφέρει ο Όμηρος, δεν αποδείχνουν καθόλου πως ο Δίας είναι ντόπιος και πανάρχαιος. (Όπως ισχυρίζονται διάφοροι, αφού οι Πελασγοί ήταν αρχαιότατοι κάτοικοι της Ελλάδας) Δυστυχώς, ο θεός εισάχθηκε από την Αίγυπτο την εποχή των Πελασγών. Δεν ήταν δικός τους, πατροπαράδοτος θεός. Και το πρώτο Μαντείο του Δία στη Δωδώνη, από Αιγύπτιους ιδρύθηκε… Τα μαρτυρά ο φοβερός Ηρόδοτος.[16]

    Δεν θα πιστέψουμε εύκολα πως αρχικά η «πάτρια» θρησκεία μας απαγόρευε την ανθρωπομορφική παράσταση των θεών. Είναι όμως αλήθεια. Είναι προϊστορικό Σημιτικό χαρακτηριστικό. Οι Άραβες λατρεύουν ακόμα το λίθο Καάβα στη Μέκκα. Στα αρχαιότερα στρώματα της Τροίας, (πόλης με έντονα Ιουδαιο-Φοινικικά χαρακτηριστκά) δεν βρέθηκαν αγάλματα, αλλά άμορφες «στήλες» που ταυτίστηκαν με τον Απόλλωνα. Η λατρεία της Τρωικής Κυβέλης συνδέονταν επίσης με άμορφους λίθους. Ο Πίνδαρος της αφιέρωσε έναν μετεωρίτη. [17]

    Στην Φοινικική Τύρο, που ήτα χτισμένη σε νησί και είχε πολιούχο τον Απόλλωνα,[18] υπήρχε ένας «αεροπετής αστέρας» (μετεωρίτης) που είχε δοθεί από την Αστάρτη.[19] Από εκεί βγήκε και το άλλο όνομα της Δήλου, «Αστερία», που δεν ήταν παρά μεταφορά της «Ιεράς νήσου Τύρου» με το αστέρι της στην Ελλάδα. Στην Παλαιστίνη ο Απόλλωνας εμφανίζονταν σαν «αστέρια που έπεσαν στη γη».[20] Το άλλο όνομα της Δήλου ήταν Ορτυγία. Οι Φοίνικες έλεγαν πως ο δικός τους Ηρακλής-Μελκάρτ, αναστήθηκε σε από ένα ορτύκι όταν τον είχε σκοτώσει ο Τυφώνας (Σεθ) στη Λιβύη…

    Και στην πρώιμη Ρώμη, (μια Τρωική αποικία) λέει η αρχαιολογία, πράγματι, δεν υπήρχαν απεικονίσεις θεών.[21] «Νουμάς δε ο Ρωμαίων βασιλεύς Πυθαγόρειος μεν ην, εκ δε των Μωυσέως ωφεληθείς διεκώλυσε ανθρωποειδήν και ζωόμορφον εικόνα θεού Ρωμαίους κτίζειν»[22] (:ο βασιλιάς της Ρώμης Νουμάς ήταν μεν Πυθαγόρειος, αλλά ευεργετημένος από τον Μωυσή απαγόρεψε να φτιάχνονται ανθρωπόμορφες ή ζωόμορφες απεικονίσεις του θεού)

    Κάτω από αυτή την Σημιτική επιρροή, (Κάδμος κλπ- ένα τέτοιο ξόανο «έπεσε από τον ουρανό» στη Θήβα) οι Έλληνες, μετά την πτώση των Μυκηνών, λάτρεψαν άμορφους λίθους και κορμούς, που αποκαλούσαν Βαιτύλια, ενώ οι Μυκηναίοι απεικόνιζαν ανθρωπομορφικά τους θεούς τους. Όλοι οι αρχαίοι συγγραφείς μαρτυρούν πως τα «παλαιά» είδωλα (δηλ. τα παλιότερα από όσα είδαν) ήταν άμορφα αντικείμενα. «ουχί αγάλματος συν τέχνη, λίθου δε αργού κατά το αρχαίον».[23] Γι’ αυτό ο Ηρόδοτος γράφει πως κανείς δεν γνώριζε τη μορφή και τα γνωρίσματα κάθε θεού «μέχρι χτες».[24]

  14. ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΣΥΝΚΑΜΜΕΝΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΖΕΧΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΙΑΡΑ NSA CIA I AM ON TO YOU I AM WATCHING THOU

  15. ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΛΛΑΝΑ ΑΣΙΑ ΛΙΒΥΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ
    ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΙΝΔΟΑΣΙΑΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΠΟΔΙΤΣΩΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΑΠΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

  16. Γελιο εχει η φαση αλλα δεν υπαρχει θεραπεια για την βλακεια.

  17. Εινι πραγμαικα τραγελαφικο αυτο που συμβαινει με τους παραπληγικους Ελληνοκεντρικους. Η ξεφτυλα δεν εχει πατο. Οπου και να την ακουμπησεις αυτη την δαιμονικη πανουκλα των απογονων του καραγκιοζη μολυνεσε. Ποιος Ελληνοκεντρισμος ρε υπανθρωπαρια? Οι θεοι ηρθαν απο την ανατολη. Ο Ορφεας ηταν Θρακας και οι Ορφικοι υμνοι μας μιλανε για τον Απολλωνα που ηρθε απο την ανατολη. Τι σκατα σημαινει Ελληνοκεντρισμος και τι σχεση εχει καν με τις αντιληψεις των αρχαιων η αρρωστια και η δαιμονικη σας βρωμια που εχει βουλιαξει το εθνος στην ηλιθιοτητα και την παρανοια? lol

    Ρε αντε να διασκεδασετε καμια ανωτερη φυλη απο εσας οπως τους Πακιστανους που ειναι τουλαχιστον ανθρωποι. lol

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*