Διαφημίσεις

Μια ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή «σατανικής προσευχής» που δημιουργήθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον σαν αστείο, έφτασε να κατακλύζεται με πολλές κλήσεις.

Σε ένα επεισόδιο του ραδιοφωνικού προγράμματος «Αυτή η αμερικανική ζωή» του NPR, ο οικοδεσπότης Ira Glass αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της Σατανικής Ιεραποστολικής Εταιρείας, όπου οι καλούντες μπορούν να τηλεφωνούν και να αφήνουν φωνητικά μηνύματα ζητώντας προσευχή.

Η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή προσευχής, που φιλοξενήθηκε σε ένα blog, εγκαινιάστηκε από έναν άνθρωπο στην Ουάσιγκτον, που ονομάζεται Chris Allert, ο οποίος δεν πιστεύει στον Θεό ή στον Σατανά. Ενοχλημένος από χριστιανούς που δεν σταματούν να προβαίνουν σε ευαγγελισμό, ξεκίνησε από την περιέργεια τη γραμμή προσευχής για να δει ποιος θα τηλεφωνήσει. Σύντομα ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι καλούσαν προσευχές στον Σατανά πραγματικά σοβαρά και δεν ήταν σίγουρος τι να κάνει με αυτό.

Όσοι καλούν αυτήν την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα μηνύματά τους αναρτημένα στο διαδίκτυο, ώστε άλλοι να μπορούν να προσεύχονται στον Σατανά για λογαριασμό τους. Με σχεδόν καμία δημοσιότητα ή προβολή, εκατοντάδες μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου σύντομα άρχισαν να φτάνουν, τα περισσότερα από τα οποία τελείωναν με «Χαίρε Σατανά.»

Ένας από εκείνους που τηλεφώνησαν ζητούσε σατανική προσευχή ζήτησε βοήθεια για να αποκτήσει την πρώτη του δουλειά. Ένας άλλος για να παραπονεθεί ότι είχε πέσει θύμα ληστείας και ήθελε όποιοι τον έκλεψαν να υποφέρουν γι ‘αυτό.

Μια εφηβή κοπέλα τηλεφώνησε πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι έγκυος.

«Και χρειάζομαι εσείς να προσευχηθείτε ενάντια στην εγκυμοσύνη και αν υπάρχει ένα μωρό μέσα μου, να το σκοτώσει ο Σατανάς γιατί δεν μπορώ να έχω ένα μωρό τώρα, γι ‘αυτό στρέφομαι στον Σατανά και αυτός είναι η μόνη απάντηση που έχω τώρα, λοιπόν, είμαι απλά συγκλονισμένη, οπότε τηλεφωνήστε μου, όταν έχετε την ευκαιρία, οπότε σας ευχαριστώ πολύ, χαίρε ο Σατανάς, ευχαριστώ, αντίο», είπε στο μήνυμά της.

Άλλοι καλούντες φέρονται σαν να κάνουν πλάκα ή όταν είναι μεθυσμένοι.

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Τηλεφωνική γραμμή «σατανικής προσευχής» βομβαρδίζεται από κλήσεις”
  1. Σοφα Λογια:
    Οποιος τρωει με το διαβολο πρεπει να εχει μακρυ κουταλι (Ροου)
    Οπου εχει ναο ο Θεος εκει ο διαβολος θα εχει παρεκκλησι (Μπαιλευ)
    Οποιος παραφωναζει τον διαβολο τον εχει τελος μπροστα του (Γκαιτε)
    Αν ο διαβολος μπορουσε να αγαπησει θα επαυε να ειναι κακος (Αγια Θηρεσια)
    Κακοι ιερεις φερνουν τον διαβολο μεσα στην εκκλησια(Σιλλερ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *