Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μάθαν ότι αγαπιόμαστε, πλακώσαν κι αυτοί που σκέπτεσθε. Τι άλλο μπορείς να πεις όταν διαβάζεις ότι οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι ο Δίας μιλούσε αλβανικά. Μπορεί για εμάς του Έλληνες να φαντάζει αστείο, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι, η γενική τωρινή άγνοια μπορεί να αποτελέσει εύφορο έδαφος ώστε να ευδοκιμήσει στο μέλλον η κάθε σημερινή παλαβομάρα και με την «εξέλιξη και πρόοδο του ανθρώπου» να εδραιωθεί ως υψηλή γνώση του αύριο.

Όλα όσα στοιχεία θα διαβάσετε παρακάτω είναι από αλβανικές πηγές, όχι για να δείτε αν ο Δίας μιλούσε αλβανικά, αλλά για να δείτε το μέγεθος του θράσους τους στην παραποίηση της Ιστορίας κόντρα σε κάθε λογική.

Πρώτ’ απ’ όλα, αν ο Δίας μιλούσε αλβανικά, δεν θα ήταν θεός. Διότι αν μιλούσε αλβανικά, και ως θεός που ήταν, οι αλβανοί θα τον είχαν τιμήσει, σαν να ήταν κάποιος δικός τους προστάτης. Ο δικός τους θεός. Θα τον τιμούσαν όπως τιμούν όλοι οι λαοί του κόσμου τους θεούς στους οποίους πιστεύουν και στους οποίους προσφεύγουν ποικιλοτρόπως και δέονται προς αυτούς. Είδατε πουθενά κανένα αλβανικό άγαλμα του Διός , ή βωμό, ή ναό αφιερωμένο στον Δία; Ακόμη και στα βάθη της ζούγκλας, οι εκεί άνθρωποι κάτι φτιάχνουν για να τιμήσουν τον Θεό τους. Πελεκάνε κάποιο ξύλο, φτιάχνουν ένα τοτέμ, τέλος πάντων κάτι φτιάχνουν.

Οι αλβανοί δεν έκαναν ποτέ τίποτα για κανέναν θεό. Από την άλλη, για να υπάρξει αλβανικός ναός του Διός, ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή, έπρεπε οι αλβανοί να έχουν μαθηματικά. Μπορεί οι άνθρωποι να είχαν τέτοια πρόθεση, και κάποια κλίση στα μαθηματικά και στην γεωμετρία, αλλά τους έλειπε κάτι σημαντικό. Οι αριθμοί. Οι αλβανοί δεν είχαν αριθμούς. Δεν είχαν αριθμούς όπως δεν είχαν και γράμματα.

(Τα γράμματα που χρησιμοποιούν σήμερα, φέτος θα κλείσουν 137 χρόνια ύπαρξης) Να επισημάνω εδώ ότι όλα τα αλφάβητα σ’ όλον τον κόσμο έχουν και αριθμούς, εκτός από το παγκοσμίως γνωστό – άγνωστο φοινικικό αλφάβητο για το οποίο ακούμε «φοινικικό αλφάβητο», αλλά δεν ακούμε για «φοινικικούς αριθμούς».

Οι αλβανοί δεν είχαν ούτε γράμματα, ούτε αριθμούς.

Επίσης, αν μιλούσε αλβανικά ο Δίας θα είχαν οι αλβανοί κάποια «επικοινωνία» μαζί του, όπως έχουν όλοι οι θεοί με όλους τους πιστούς τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Θα είχαν κάποια προσευχή, κάτι θα του ζητούσαν και αυτός θα ερχόταν σε κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους. Ποτέ δεν αναφέρεται στην αλβανική παράδοση, ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τον Δία. Επομένως, ο Δίας δεν ασχολείτο με τους αλβανούς, αλλά ούτε και οι αλβανοί με το Δία. Πως ξέρουν λοιπόν ότι μιλούσε αλβανικά; Και σε τι θα χρησίμευαν στον Δία τα αλβανικά για να τα μιλάει;

Συνεχίζω. Στην ελληνική μυθολογία που αυτός ο θεός ονομαζόταν Δίας, στην λατινική μυθολογία ονομαζόταν Γιούπιτερ ή Τζούπιτερ, στην ετρουσκική, Τίνια, στην αλβανική μυθολογία, (υπάρχει αλβανική μυθολογία;), έπρεπε να έχει ένα αλβανικό όνομα. Κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην αλβανική παράδοση. Επικαλούμαι την «αλβανική παράδοση» διότι δεν υπάρχει Αλβανική Ιστορία, και αυτό γιατί η αλβανική γλώσσα δεν ήταν γραπτή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν στοιχεία και επιστημονικά συμπεράσματα είναι αδύνατο να εξαχθούν χωρίς στοιχεία.

Επίσης, ομιλούν οι αλβανοί περί αρχαίας αλβανικής γλώσσης. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει, διότι εφόσον οι αλβανοί δεν είχαν γράμματα, πως μπορεί ν’ αποδειχθεί η αρχαιότητα της γλώσσας τους; Επιπροσθέτως, οι αλβανοί δεν είχαν όλοι την ίδια γλώσσα, αλλά μιλούσαν διάφορες διαλέκτους. Ποια απ’ όλες μιλούσε ο Δίας; Μην τις μιλούσε όλες; Αυτό δεν μας το διασαφήνισαν οι αλβανοί. Η αλβανική γλώσσα ήταν ένα νεφέλωμα λέξεων. Ακόμη και επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν απαγορευμένη από τους Τούρκους. Σε τέτοια υπόληψη την είχαν.

Γλώσσα που την απαγόρευαν οι Τούρκοι θα την μιλούσε ο Δίας; Στα τέλη του 19ου αιώνος κάποιος προσπάθησε να συμμαζέψει την αλβανική γλώσσα και να δημιουργήσει κοινή αλβανική λογοτεχνική γλώσσα για όλους τους αλβανούς. Αυτός ο «κάποιος» δούλεψε σκληρά και εξέδωσε την πρώτη Αλβανική Γραμματική στην ιστορία της Αλβανίας το έτος 1882. Αυτός ο «κάποιος» θεωρείται σήμερα θεμελιωτής της Αλβανικής Γλωσσολογίας. Αυτός ο «κάποιος» ονομαζόταν Κωνσταντίνος Χριστοφορίδης. Όλα αυτά είναι γραμμένα στην Αλβανική Ιστορία.

Αλλά είναι και το άλλο που εμείς δεν το μάθαμε στην Ιστορία μας. Οι αλβανοί γκρέμισαν τον Δία και τους άλλους θεούς από τον θρόνο τους. Δεν το ξέρατε; Το λέει ο εθνικός ποιητής των αλβανών Ναΐμ Φρασέρι (1846 – 1900) στο ποίημά του με τίτλο «Ο αληθινός πόθος των Σκιπετάρων» (Σκιπετάροι = αλβανοί), στο σημείο εκείνο που αναφέρεται στον αν οι γείτονες των αλβανών επιβουλεύονται την Αλβανία. Γράφει:

«Ω, θέλετε να πάρετε την χώρα των Γιγάντων
που τους θεούς δυνήθηκαν να ρίξουν απ’ τον θρόνο!»

Με την λέξη «Γίγαντες» εννοούνται οι Αλβανοί, το «Γιγάντων» είναι γραμμένο με κεφαλαίο «Γ» και το «θεούς» με μικρό «θ». Δηλαδή, οι αλβανοί ήταν τόσο ισχυροί που γκρέμισαν τους θεούς απ’ τον Όλυμπο. Μην νομίζετε ότι γνωρίζω αλβανικά, απλά ο εθνικός ποιητής τους Ναΐμ Φρασέρι σπούδασε στην Ζωσιμαία Σχολή των Ιωαννίνων και επειδή η αλβανική δεν ήταν γραπτή γλώσσα, λόγω έλλειψης γραμμάτων, τα αλβανικά εθνικά ποιήματα τα έγραψε στα ελληνικά. Στα ελληνικά τα διαβάζω κι εγώ. Αργότερα μεταφράστηκαν από τα ελληνικά στα αλβανικά.

Στο συγκεκριμένο εθνικό ποίημα των αλβανών, ο Ν. Φρασέρι παραδέχεται, εκτός του ότι το αλβανικό έθνος ήταν πάντα «γενναίο, μεγαλόπρεπο, κι ευγενικό και θείο», ότι δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος. Γράφει ο ποιητής:

«Εμείς με τους γειτόνους μας, μ’ Έλληνες και με Σλάβους μ’ όλους να ζούμε θέλουμε σε πλέρια ομόνοια πάντα
….
Σλάβοι, κάτω τα χέρια σας από την Αλβανία, μη δε σας φτάνουν των Σκυθών οι απέραντοί τους τόποι.»

Μας ενημερώνει ο Φρασέρι ότι η Αλβανία περιβάλλεται από Σλάβους και Έλληνες. Μακεδόνες δεν υπάρχουν. Οι δε σλάβοι ήρθαν από τα βάθη της Ασίας, από την χώρα των Σκυθών, άρα είναι Σκύθες. Εάν ο Τσίπρας διάβαζε αλβανική ποίηση ενδεχομένως να επείθετο τελικά ότι δεν υπάρχουν «Μακεδόνες».

Πάμε να δούμε τώρα την καταγωγή των Αλβανών, επειδή αναφέρονται και σ’ αυτήν. Αλβανία, εκτός από την γειτονική μας χώρα, υπάρχει και στα βορειοδυτικά της Κασπίας θαλάσσης. Αλβανία υπάρχει και στην Σκωτία επίσης, γι αυτό και η Μεγάλη Βρετανία λέγεται και Γηραιά Αλβιόνα (Albion). Αυτό το «Αλμπ» (Alb) σημαίνει, υψίπεδο. Από αυτό το Αλμπ > Άλπ, προέρχεται, σύμφωνα με κάποιους, και το όνομα των Άλπεων.

Οι «δικοί μας» Αλβανοί είναι μέτοικοι. Ζούσαν σε ένα άλλο βουνό, σ’ ένα άλλο «Αλμπ», στο Αλβανόν όρος που βρίσκεται στο Λάτιο, στην Ρώμη. Ένεκα της καταγωγής τους εκ του Αλβανού όρους, ονομάστηκαν Αλβανοί. Αλλά λόγω του χαρακτήρα τους και των πράξεών τους οι Ρωμαίοι αναγκάστηκαν να τους μετακομίσουν στην αντίπερα ακτή της Αδριατικής και τους έφεραν στα εδάφη όπου ζουν σήμερα και που ζούσαν οι Ιλλυριοί.

Οι Ιλλυριοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους Αλβανούς. Οι Ιλλυριοί προϋπήρχαν, αλλά οι Αλβανοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι Ιλλυριοί. Επί πλέον οι ίδιοι οι Αλβανοί ονόμασαν την Αλβανία Σκιπερία, δηλαδή «χώρα των αετών». Γιατί δεν κράτησαν το «Ιλλυρία» αφού ήταν Ιλλυριοί και υπερηφανεύονται γι αυτό;

Εν κατακλείδι, όλα όσα ισχυρίζονται οι Αλβανοί περί της γλώσσης την οποία ομιλούσε ο Δίας και της καταγωγής τους είναι ψευδή, σύμφωνα με τους Αλβανούς.

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Απάντηση στο ότι τάχατις «ο Δίας μιλούσε αλβανικά»”
  1. Αυτοί είναι όλοι άθεοι ακόμη και τώρα ,τι λένε πάλι οι βρομιάρηδες…τ ο μόνο που παραμένει στην ιστορία τους είναι ότι ακόμη και τώρα, μετά από τόσα χρόνια που είναι στην Ελλάδα, όταν περνάει ένας αλμπανης η μια αλμπανιδα από μπροστά από κάποιον Ελληνα είναι η μπόχα τους… ,ακόμη βρωμάνε τα ζώα…..

  2. Ή μητέρα όλων των γλωσσών η Ελληνική.Εφτασε η ώρα που όλοι οι λαοί θα θεωρούν κάθε τι Ελληνικό δικό τους…Δοξαστε την Ελλάδα βάρβαροι…Όλα έχουν έχουν μια αρχή…ας είναι και δύσκολη…Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι…

  3. Η ΛΕΞΗ ΣΚΙΠΕΡΙΑ ΣΚΥΠΤΟΣ ΣΚΥΠΤΗΣ ΣΚΥΒΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΣΤΙΣ ΠΡΙΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΚΥΠΤΕΙ ΕΠΙ ΟΡΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
    ΗΤΟΙ ΤΕ ΟΠΕΡ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΧΟΥΡΑΝ ΑΡΒΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΟΓΩΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ ΑΙΜΟΜΙΚΤΟΕΙΔΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ ΣΚΥΠΤΟΙ ΣΚΥΠΤΕΣ ΟΙΟΝΕΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΥΠΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ

    1. ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ.
      Η ΛΕΞΗ ΣΚΙΠ=ΑΕΤΟΣ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝ-ΣΚΗΠΤΩ, ΔΛΔ ΕΦΟΡΜΩ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ

  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ, ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    1. ….συν την λεηλασια , συν την πουστια , συν την ρουφιανια [επιτηδειοι και πρωτοι σαυτο ] την κοροιδια σαν γυναικουλες ΚΑΙ το κυριοτερο ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ”’ ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑ” ? Τι θα πη αυτη η λεξη ? ειναι Ιταλικη [beca =o γυναικωτος- ο θηλυπρεπης] Εξου και ο ΜΠΕΚΑΣ ο αστυνομικος αλβανικης καταγωγης……Αυτοι λοιπον της αλβανιας απο ιταλια -ισπανοι και πορτογαλοι-,και απο τον καυκασο-κιρκασιοι σκυθες- , και γαλατες -βλεπε Σκοδρα και βρυωνηδες-και αρκετοι βουλγαροι -πατσενεγκοι ,κουτροβηροι ,κουμανοι….και αλλοι. ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ”ΕΜΠΕΔΑ” ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ . Μην συνεργαστεις με κανενα ”’πτυχιουχο”’ διοτι ειναι πολυ ποιο επικινδυνος και απο εναν ορεσιβιο αλβανο -τους εφαγα στην ΜΑΠΑ στον στρατο απο ταξιαρχο μεχρι δεκανεα αλλαγης ΙΔΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ , ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.

  5. Ειναι προφανες οτι οι Αλβανοι εχουν σχεση με τους αρχαιους Ιλλυριους και οτι ορισμενοι νοητικα και πνευματικα καθυστερημενοι εχουν προσεγγισει τα ορια της παρακρουσης λογω της νοητικης και πνευματικης καθυστερησης που εχει σπειρει η σοβινιστικη πανουκλα του “Ελληνοκεντρισμου” που και λογικα οδηγει ολους οσους δεν πασχουν να ριχνουν φασκελα.

    https://www.youtube.com/watch?v=Vgds0xLRESk&t=374s

  6. Η ΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ
    ΑΛΦΟΣ=ΛΕΥΚΟΣ (ΑΛΦΙΤΑ+ΛΕΥΚΑ ΑΛΕΥΡΑ, ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΛΠ)
    “ΤΑΞΙΔΕΨΕ” ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ
    Φ>Β ( b), ΑΛΦΟΣ>ΑLBUS,ALBA,ALBINUS(ΠΑΘΗΣΗ ΛΕΥΚΟΔΕΡΜΙΑΣ) ΚΛΠ.
    ΜΕ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Φ>Β>Π ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΑΛΠΕΙΣ=ΛΕΥΚΑ (ΧΙΟΝΟΣΚΕΠΗ)ΒΟΥΝΑ.
    Η ΛΕΞΗ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΙΠΕΔΟ ΩΣ ALBA LONGA KAI BEBAIA ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ “ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ” ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
    Η ΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΣΚΕΟΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΔΛΔ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΒΩΝ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΚΛΠ, ΤΟΥΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
    ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΟΙ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ

  7. Η διανοητικοπνευματικη πανουκλα που εχουν σπειρει οι νεοβαρβαροι αρχαιοκαπηλοι εχει προσκουσει ηδη στο τειχος του Χρονου και αυτα που λετε ειναι απλα για να τα λετε μετξαυ σας μεσα σε ενα οπαδικο πλαισιο που θυμιζει την διανοητικοπνευματικη συγκρουση των Βαζελων με με τους Γαυρους και δηλαδη τον πατο της διανοητικοπνευματικης πανουκλας. Μαζι με τους ομοαιμoυς και ομοτροπους σας νεοβαρβαρους Αλβανους, που ειναι ασφαλως αδυνατον να εχουν αυτοι μικροτερη σχεση με τους αρχαιους Ιλλυριους απο οτι εσεις με τους αρχαιους Ελληνες.

    Η ειδωλολατρικη παρακρουση σας οδηγει μαλιστα στο συμπερασμα οτι σας “ανηκουν” οι θεοι λογω της ταυτισης του εγω σας με το ειδωλο μεσα σε ενα πλαισιο οπου η αγνοια σας για το ολο θεμα αλλα και η συνολικη νοοτροπια σας σε σχεση με το θεμα, εχει προσεγγισει τα ορια της ακρεας μαλιστα ειδωλολατριας, εκει οπου μαλιστα ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας, οτι οι παραδοσεις των θεων ειναι εισαγωμενες στην αρχαια Ελλαδα με την οποια αλλωστε ελαχιστη σχεση εχετε και περα δηλαδη απο την γλωσσα που διατηρηθηκε απο τους Ελληνφωνους Βυζαντινους, οι οποιοι ασφαλως δεν ειχαν Ελληνικη συνειδηση και ειναι προφανες οτι ηταν μια φυλετικη και πολιτσμικη μιξη Βαλκανικων κυριως λαων.

    Σε οτι αφορα το θεμα ο Διας ασφαλως και ειναι Ο ΘΕΟΣ οπως συνιστα αλλωστε η Βαβυλωνιακη αστροθεολογια στην οποια βασιζεται η Ελληνικη οπως γνωριζουν ολοι εκτος οι “απογονοι” που ειναι οι “κληρονομοι” και των θεων κλπ. Ομως δεν υπαρχει και κανενας λογος να το συζηταμε το θεμα, καθως η πανουκλα σας εχει ληξει οριστικα και εσεις απλα θα συνεχισετε μεχρι τελικης εξαντλησεως την τροφοδοτηση του υπερτροφικου εγω της εγωκεντρικης και οπαδικης νοοτροπιας, που σας οδηγησε και σε αυτες τις ηλιθιες θρησκευτικες συγκρουσεις μεχρι και σας τελειωσει ο Χρονος.

    1. ΒΑΡΒΑΡΕ ΕΧΘΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΕΟΔΟΥΛΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ
      Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΥΠΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ
      ΕΦΡΑΙΜ ΣΚΥΛΟΜΑΣΟΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΓΛΕΙΦΤΗ ΕΣΥ ; ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ

  8. “Τι άλλο μπορείς να πεις όταν διαβάζεις ότι οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι ο Δίας μιλούσε ελληνικά.”

  9. Εγω βασικα παιδια μου ειμαι Θεος και εκφραζω την ενεργεια και την συχνοτητα του πλανητη Δια που ηταν γνωστος και ως ο πλανητης Μαρδουκ πριν απο την Ελληνικη γλωσσα. Τι σας κανει να πιστευετε οτι ειμαι ιδιοκτησια των θνητων? Ποιος αθεος ειδωλολατρης απατεωνας σας ειπε αυτο το πραγμα?

    Ειναι σαν να λετε οτι βασικα ο Ηλιος και η Σεληνη και ολα τα αστρα του ουρανου εχουν εθνικοτητα και οτι μαλιστα σας ανηκουν. Η ειδωλολατρικη παρακρουση σας καταρρεει απο τις αλλεπαληλες σφαλιαρες του παππου μας του Χρονου και εσεις συνεχιζετε να ταιζετε την νοοτροπια του νεοβαρβαρου αρχαιοκαπηλου και να τρεφεστε με τον ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ = ΚΑΡΜΑ της αρχαιοκαπηλιας και νομιζετε οτι αυτο θα σας οδηγησει καπου αλλου, περα το να συναντησετε το φ-ασκελο του παππου μας του Χρονου.

    Οι θεοι ειναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ στο ΤΩΡΑ οχι στο παρελθον. Μεχρι που νομιζετε οτι θα σας παει ο κλεμμενος χρονος της αρχαιοκαπηλιας? Εχετε χαζεψει και η κατασταση σας ειναι θλιβερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *