Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Η NASA «ΚΡΎΒΕΙ» ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΉ ΠΟΥ ΚΙΝΕΊΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΉ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΗ ΓΗ “ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !’

Η NASA «ΚΡΎΒΕΙ» ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΉ ΠΟΥ ΚΙΝΕΊΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΉ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΗ ΓΗ “ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !’

11
Η NASA «ΚΡΎΒΕΙ» ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΉ ΠΟΥ ΚΙΝΕΊΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΉ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΗ ΓΗ “ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !’

Η NASA «κρύβει» αστεροειδή που κινείτε με τρομερή ταχύτητα και θα χτυπήσει τη Γη “ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!”

Η NASA κατηγορείται ή προσπαθεί να «καλύψει» την είδηση για έναν αστεροειδή που κινείτε με 65.000 μίλια/ώρα, ο οποίος πρόκειται να συντριβή στη Γη την ερχόμενη Παρασκευή.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο με προειδοποιήσεις για το αστεροειδή 2002 NT7.

KORAKS

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τότε Ασφάλεια Ζωής για επίθεση από Αστεροειδή να κάνουμε. LOL. Όλα δηλαδή τελειώνουν την Παρασκευή; Μην το πείτε ούτε στον Πατήρ Μάξιμο… Ήρθε η ώρα του Θερισμού !!! Εμείς οι Θεριστές θα φάμε καλά.

  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , Η ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ . Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ , ΜΗΠΩΣ & ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !

  3. Επι τελους!!!!!
    Η πλακα ειναι οτι δεν ανακοινωνουν τέτοια για να μην γινει πανικος…
    Μην φυγουν ολοι απο την γη…….
    Ρε αφηστε τις μαλακοερευνες κ βρητε την ΜΜΜ. Μοναδα Μετρησης Μαλακιας

  4. Στο βίντεο λέει ότι την πρώτη του Φλεβάρη θα είναι 60κάτι εκατομύρια χιλιόμετρα μακριά και ότι δεν έχουμε καμία ανησυχία για τουλάχιστον 100 χρόνια.

  5. ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ?ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΣΑ.

    • Δεν ειναι 300 οι προδοτες.Καποιοι λιγοι αγωνιζονται & φυλακιστηκαν αδικως.Σας αρεσει δεν σας αρεσει ετσι εχουν τα πραγματα.

    • 300… ;;;;;
      Οσο και να μην το θελετε μεσα στην βουλη υπαρχουν οι βουλευτες της Χρυσης αυγης , νομιμα εκλεγμενοι απο μισο εκατομμυριο Ελληνες οι οποιοι παραμενουν σταθεροι στις Αξιες τους και αγωνιζονται για οτι ορκιστηκαν να προστατευουν ,
      παπαρα ε παπαρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ