Διαφημίσεις

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το σπίτι της βουλευτού Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη.

Πορεία 600 και πλέον διαδηλωτών ξεκίνησε πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκε προς την οικεία της κας Μπέτυς Σκούφα για να διαμαρτυρηθεί για την σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών

kapa-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Έκτακτο: Μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη Μπέτυς Σκούφα”
  1. μπραβο τους,
    να μην σταθουν πουθενα οι προδοτες,
    ουτε τα λεφτα που πηραν μπορουν να τους σωσουν

  2. Κάποτε ήταν ένας Σταρένιος ένας Πήλιο-Γουσης ένας Εφιάλτης ένας Αρτέμης Ματσας. Κοίτα τώρα πόσοι ειναι μετράω και στους 153 χάνω τον λογαριασμό γιατί είναι κι άλλοι που φορανε κουκούλα μάλλον την είχαν από τον πατέρα τους το 40

  3. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ?

  4. Μισό λεπτό….για να καταλάβω….η Ελληνική αστυνομία προστατεύει τους προδότες της Ελλάδας από τους ίδιους τους ‘Ελληνες,μέσα στην Ελλάδα?Επειδή οι Ελληνες διαμαρτυρονται για αυτήν την προδοσία που συντελέστηκε από τους προδότες που παριστάνουν που την κυβερνούν?Και εμείς τι κάνουμε?Τρεπόμαστε σε άτακτη φυγή?ΑΤΑΚΤΗ….γιατί ?ΑΡΑ 1… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ !!!!!!Γιατί οι τακτικοί… που υποτίθεται υπάρχουν για να προστατεύουν την πατρίδα μας, ‘η δεν είναι με εμάς ,’η δεν είναι Ελληνες…..και ειλικρινά θέλω να πιστεύω το δεύτερο…..δεν μπορεί ..οι Ελληνες αστυνομικοί να διαφυλάττουν προδοτες.ΑΡΑ 2… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΜΕ έξυπνα…με μυαλό …ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ….ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΕΜΠΙΚ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ……ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ……………………ΓΚΕΚΕ…..

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *