Διαφημίσεις

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα. Το ΚΥΣΕΑ απεφάνθη ότι νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με το millitaire.gr, ο μέχρι σήμερα Α/ΓΕΑ ήταν για πολύ καιρό το φαβορί στη διαδοχή του Βαγγέλη Αποστολάκη, μέχρι που εμφανίστηκε η περίπτωση του Αλκιβιάδη Στεφανή, του Α/ΓΕΣ που έκανε τεράστια προσπάθεια για να γίνει Α/ΓΕΕΘΑ.

Εκτός από την επιλογή του Αντιπτέραρχου Χριστοδούλου, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παραμονή του Α/ΓΕΝ Νίκου Τσούνη στη θέση του, για τρίτο χρόνο.

Συνεπώς δεν έγιναν “βαθιές κρίσεις”, οι οποίες αναβάλλονται για τον Μάρτιο. ΚΥΣΕΑ: Νέος Α/ΓΕΕΘΑ ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου

TheCaller.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου”
  1. Ευγε στον αντιπτεραρχο και εις ανωτερα και προεδρο των Η.Π.Α σε βλεπω να στρογγυλοκαθεσαι στον λευκο οικο ,αξιος ο μισθος σου.

  2. Το ωραιότερο άρθρο. Μου θύμισε ποδοσφαιρικό αγώνα η τεράστια προσπάθεια του αλκιβιαδη Στεφανή. Πήδηξε απο τα 38000ποδια με το αλεξίπτωτο του και προσγειώθηκε στο προαύλιο του ΓΕΣ όπου του ανακοίνωσαν οτι οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για την νυφη γιατι υπήρχε άλλος γαμπρός πιο καλός Αμ πως !!!! Οποίος και να βγει εφόσον ειναι υποχείρια των πολιτικών τέλος. Δεν έχουν ψυχή αυτοί ειναι στρατηγοί του γραφείου .

  3. Στρατηγέ αν έχεις φορέσει Κιπά η έχεις αποδεχτεί την συμφωνία των Πρεσπών, που αυτό συνέβη, μόλις απέκτησες μερικούς, Rogue Commandos.
    Σβήσε μας απ την λίστα των επιστράτευσης και να ξέρεις ότι θα πολεμήσουμε μόνοι μας, σε μια ανεξάρτητη Μακεδονία, που θα διαλύσει και τα Σκόπια και την UCK και μετά θα κατακτήσει εσάς τους νεοελλαδίτες (απελευθερώσει μάλλον απ το προτεκτοράτο που κυβερνά).
    122/000343/2013

  4. Αυτο που φαίνεται.. δεν ειναι παντα … αυτο που φαίνεται… αξια επι της εμφανιαη…. πιστωση χρονου… πιστωτικο χρεωστικο τρσπεζογραματιο…. περι αυτου πρόκειται…. με διπλη ομως αναγνωση… ως πρωτη εντύπωση.., εχουμε εφαρμογή.. της πολιτικης παπουλια Μπενακη.. διακυβέρνηση περα των καθιερωμενων… και παραβιαση αυτων…. και συνορων προς χαριν της ειρηνης… και εποικιστικης ευημεριας των αλων.. παντα.. ολοκληρωση σχεδιου κισιγκερ και σορος… η Ελλάδα.. εχει μπει σε τοχια διαλυσης.. ο Αλέξανδρος.. ενωσε το χώρο της Ελλάδας σε χωρα.. εκανε δε αυτη ξακουστη στα περατα την ελληνικη γλώσσα.. και τα ελληνιστικα βασιλεια.. επανω εκει μετα τη ρωμαικη διοίκηση εγινε το ελληνικό Βυζάντιο.. στηριγμενο.. στον ελληνικο πολιτισμο με την χριστιανικη πιστη να αντικαθιστα την ειδωλωλατρικη… τωρα θα μας κανουν ποολεις κρατη ισως μηνει μονο η Θεσσαλία και κατω.. γιατ τα συνορα αλλαζουν…. πτρπει να μοιρασουν τον τεράστιο πλουτο μας… οποτε η πορεία προδιαγραμενη φθινουσα… η Ελλάδα η θα γινει Βυζάντιο η θα γινει κρατιδιο… ο Τσιπρας παρελαβε κρατος και το εκανε κοινοτητα των ελληνων…. ανοιγοντας κερκοπορτες δι οντας.. κληρονομια σε σφαιτεριστες αλλοτριους σφαιτεριζοντας την θελληση του ελληνικού λαού.. λειτουργοντας ερημην του….. η προδοσία δεν εγινε σημερα….ετσι λειτουργεί η πατρίδα μας γιατι πποτε δεν ελευθερωθηκε.. το Βυζάντιο.. ποτε η Κωνσταντινουπολη.. λειτουργεί ως προτεκτορατο.. χωρίς δυνατότητα ανεξάρτητη ς οικονομιας πολιτικης, θρησκευτικηου αυτοπροσδιορισμου.. καθε φορα ελεχεται απο ιδιοτελη εγωιστικα καθαρματα.. μεσα απο μασωνικους κουμουνιστικους και διαφορους διεθνισμους.. ΜΚΟ.. που χρηματοδοτουνται απο εξω.. ολος ο κρατικος μηχανισμος.. προσαρμοζεται στα δεδομενα.. δεν υπάρχει ηγετης.. και ελιτ Ελληνικη.. ολποι ειναι προτεινομενοι η αποδεκτοι των ξενων δυναμεων.. οποτε ειναι αδύνατον να αντιδράσεις στην προδοσια που κανουν βεβαιως βεβαιως.. και. ουσιαστικα.. αυτοκαταστρεφουν τη χωρα.. του βασιλιά Αλέξανδρος.. και τν μετατρεπουν σε χωρο.. οικονομικης ζωνης εποικισμου… θα εχει την αυτη καταληξη… λογαριαζουν ομως χωρις τον ξενοδοχο η ιδιοκτητη της αμπελου…. διεπραξαν υβρη.. ας τρεμουν απο φοβο η νεμεσις θα τους βρει και στου βοδιου το κερατο να κρυφτουν.. τα δε γεγονοτα…. θα τουςγυρισουν μπουμεραγκ και θα λειτουργούν υπερ της Ελλάδας που θαΜεγαλωσει.. παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες.. εχθρων και ασπονδυλων φιλων… σκουλικια…. φιδια.. πτερνησατε.. την Ελλάδα και περιμενει σωτηρια ανωθεν….ψηλά το κεφαλι Βυζάντιο και παλι.. μη ψηφιζεται τα Μασωνια.. καμιας κουρινας.. ολες οι κοματικες κουρτινες κρυβκυν σεγκοιυλαρ μασωνικα αποτέλεσμα μπουταρι καμινη.. κι οτι αλλο τους κανει.. απαιτηστε να γυρισει ο βασιλιας πρ σωρινα για να βγουν και οι τρακοσιοι στην ανεργια.. και να δωσουν λογο χωρις την ασυλια…. οι ιεροσυλοι… τα γεγονοτα μας φερουν ποιο κοντα στα σχεδια του θεου.. στην απολητη αδυναμια η δυναμη του θεου διαφορετικ παμρ σε ελλαδικη συμπολιτεια αχαικη.. και κρατος πολη των αθηνων.
    ..

  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΤΟΙ  ΑΡΧΗΓΟΙ ,ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ  ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ….ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΝΑΥΤΑΚΙ  ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ……ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΕΣΙ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ .  .ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ   ΛΙΑΔΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ .
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .
    ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ;
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

     ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ….ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΝΑΥΤΑΚΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΣΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ……ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΛΙΑΔΑ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΑΙ ΕΝΩ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΌ ΚΡΑΤΟΣ/ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΣ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗΣ.
    ΤΟ ΌΤΙ Ο ΓΑΠ ΠΉΓΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΌΤΙ ΜΑΣ ΈΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΛΆΚΚΟ ,ΈΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΣΧΈΣΗ .ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΤΙΚΌ ΝΗΣΙ. ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ΌΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΟ .Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΆΔΙΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ .ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ Η ΙΤΑΛΙA ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΑ..Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΗΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ .ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ .ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΌ ΜΑΣ ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ HOTSPOTS ΠΑΝΤΟΥ.Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ..ο Ερντογαν..Χρειαζεται να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο αυτον .Ισως  να θελησει μια δικαιολογια λογω Εθνικης αναγκης να σταματησει τις εκλογες.Δεν χρειαζεται να ειναι επιχειρηση καταληψης της Πελοποννησου ..Ο Ερντογάν εαν επιτεθει θα παρει κατι στρατηγικα σημαντικο για τα μελλοντικα του
     σχεδια .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  .Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ..ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΔΥΜΟ ΤΑΓΙΠ -ΑΛΕΞΗ   ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ .ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΜΕΝΟΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ .ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΜΕΝΑ …

  6. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ, ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, Η ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ KΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ , ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΣΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜ ΚΑΝ.
    ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΖΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *