Διαφημίσεις

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι γη και πνεύμα Ελληνικό και την παίρνουμε πίσω αδέλφια . Η «εντολή μας» δόθηκε αρχές Οκτωβρίου του 2016, αναζητείστε την στο διαδίκτυο « Να “ξεκινήσει” η διαδικασία προσάρτησης των Σκοπίων στην Ελλάδα. Προτεινόμενο όνομα «ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ) ενδεικτικά , www.triklopodia.gr/να-ξεκινήσει-η-διαδικασία-προσάρτ/

Η Φάση αυτή ολοκληρώνεται με την προσωρινή ονομασία των Σκοπιών ( με την βοήθεια των χρήσιμων ηλίθιων ) σε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

Η Επόμενη και προτελευταία φάση , θα ολοκληρωθεί με το όνομα ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ακολουθεί ( όπως έχουμε πει ) η Βόρεια Ήπειρος

Φυλάξτε τη σπίθα που νιώθετε μέσα σας , θα χρειαστεί . Μα ποτέ μην ξεχάσετε ότι …

Έχουν γνώση οι ΦΥΛΑΚΕΣ . Έχετε πίστη !!

Υγ. Το παρόν άρθρο μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών , θα είναι ¨παράνομο¨

Εν Αθήναι (2512019.1200)

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Προϊστάμενος γεωπολιτικής Στρατηγικής )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Μην ανησυχείτε ΕΛΛΗΝΕΣ , το σχέδιο είναι δικό μας , ΟΧΙ δικό τους . Η Προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα ολοκληρώνεται”
  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ.

  2. εχετε ψυχικες διαταραχες και μαλιστα μεγαλες.την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.εχουν δικαιο τελικα για τον βρωμικο ρολο σας

  3. Ο προδοτικος ρόλος της Ομάδας Υψηλής Αποβλάκωσης είναι γνωστός και ευδιάκριτος.
    Αφήστε εμάς να ανησυχούμε για την πατρίδα μας και τα παραμυθάκια να τα πείτε στους οικείους σας

  4. Μπλα, μπλα, μπλα…..η αληθεια ειναι βεβαια εντελώς αντίθετη. Τα Σκοπιά οντως θα διαλυθούν. Και τοτε θα ενσωματωθούν με την Ελλαδα. Μονο που η Μακεδονία μας θα εχει μεσα στα σπλάχνα της ολον αυτον τον γυφτοσκοπιανο συρφετό, ολους αυτους τους εχθρους μας. Και τοτε θα γινει η πολυπολιτισμική Μακεδονία οπως την ονειρεύονται οι προδοτες. Αυτη ειναι η αληθεια και το βρωμικο σχεδιο τους.

  5. Όπως καταλάβετε ομάδα υψηλής προσκύνησης ο κόσμος σας πήρε στο μεζέ.Αντε γαμηθειτε όλοι οι ένστολοι μαζι

  6. OREA ERXETE ENA SPECIAL EBARGO STON O.H.E APO ROSIA – KINA tha trivoun ta matia tous……… Meta i katastrofi tis FYROM EX SERVIAS , TO FITILI IDI INE ETIMO NA ANAPSI STA BALKANIA……..

  7. Έχω ξαναπεί η Ο Υ Α είναι κάποιος ψυχοπαθής που προσπαθεί να παίξει με τα νεύρα μας.Ενστολοι και μαλακίες.Αντα γαμησου βλαμμένο ψυχακια που έχεις άποψη για ολα

  8. Βρε τι μας λες?! Αντε να δωσουμε και Θρακη και Ηπειρο και Κρητη και να γινουμε μεγαλύτεροι… Εγω τα δικα μου θελω πατριοτη!

  9. Εγώ δεν ξαναπάω πουθενά. Τέρμα τα συλλαλητήρια. Άντε μωρέ, όλοι μας δουλεύουν μοθ φαίνεται. Πού ήταν όλοι σήμερα; Ε; Την προηγούμενη Κυριακή με τη Βουλή κλειστή πανηγύρι και σήμερα που ήταν η κρίσιμη μέρα της κύρωσης να ήμασταν να μην ήμασταν 100 νοματέοι. Άντε από δω ας τα πα΄ρουν όλα. Αυτό μας αξίζει. Καλά να πάθουμε

  10. ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΙΧΩΡΑ,ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΟΝO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΛΑΒΕ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΦΘΕΡΙΑ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    1. Αναρωτιεμαι ποτε εγινε αυτο….αλλα ξεχασα , οι χριστιανοι θα δικαιωθουν , θα νικησουν , αλλα στους ουρανους…ποτε’ στην γη .
      Ωραιο παραμυθι για τους ηλιθιους αμνους σας , πιανει .

  11. Ναι μωρέ τα έχει πει και ο Καβάφης. Αν δεν έρθουν οι βάρβαροι; ¨ηταν και αυτοί μια κάποια λύση…….

  12. O.Y.A. ΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΕΡ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΥΛΗ, & ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΑΦΙ!! ΒΡΕ, ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ!!

    1. Μου αρεσει που χρησιμοποιειτε και τον πληθυντικο απευθυνομενοι σε ενα ρεμαλι με μπυροκοιλια , που γραφει σαχλαμαρες απο καποιο υπογειο οπου ζει με επιδοματα , συμπληρωνοντας την μιζερια του με μερικα δεκαευρα το αρθρο , για να δουλευει τους ραγιαδομαλακες . Πρεπει να σπαει πολυ πλακα μαζι σας ο τυπος που υπογραφει ομαδα υψηλης μαλακιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *