Διαφημίσεις

Aγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της Τζάκρη, προκαλώντας σημαντικές φθορές

Όπως μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος thestival.gr, άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στα Γιαννιτσά. Από την ρίψη μολότοφ προκλήθηκαν σημαντικές υλικές φθορές, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι οι γονείς ο σύζυγος και το ανήλικο παιδί της βουλευτού. Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

«Χτενίζουν» την περιοχή για τους δράστες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που νωρίτερα απόψε επιτέθηκαν με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

11 σχόλια στο “Επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ Τζάκρη στα Γιαννιτσά”
  1. Τι Μογγολική φάτσα ειναι αυτη ρε παιδια;;; Πρωτη φορά την βλεπω σε φωτο τοσο κοντινή. Πραγματικη Μογγολική φάτσα.
    Τελος παντων, παραπονιούνται για την οργή των Ελληνων μετα απο αυτο που πανε να κανουν;;; Πανε καλα;;; Το περιμενουν να κανουμε;;; Να τους δωςουμε βραβείο;;; Χαπακωμενοι ειναι ολοι;;;;

    1. Εισαι τοσο χυδαίος και τοσο βλάκας που δεν αξίζεις καμια ΣΟΒΑΡΗ απαντηση. Φαίνεται το ιδιο Μογγόλος θα εισαι κι εσυ με αυτο το αιδιοπανο. Οςο για μένα, ειμαι παντρεμένη με δυο υπέροχα παιδια. Καμια σχέση με σένα τον ηλιθιο. Φρόντισα και τα μεγάλωσα σωςτα, δεν τα πέταξα στα σκουπιδια να μεγαλώσουν μόνα τους, οπως εκανε προφανώς η μανα σου με σένα. Οχι οτι την κατηγορώ δηλαδη. Με ενα υποκειμενο σαν κι εςενα το ιδιο θα έκανα κι εγω.

      1. Μην απαντας στο τρολ . Ενας αραπης αιγυφτιακης καταγωγης ειναι , απο τους οικονομικους , 20 σεντς το σχολιο παιρνει.

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Έμ έτσι είναι η βουλή φυλάσσεται τα σπίτια τους όμως όχι θα έπρεπε να ξερουν ότι σε έναν πόλεμο πάντα χτυπάς το αδύνατο σημείο του εχθρού

  3. Με λιγα χαρτονομισματα ολα γινονται και ετσι βγαινεις στα καναλια των κωλομεριων.

  4. Το ότι η ψευδή ξανθιά λαμογιο είναι ενεργά υπέρ του σκοπιανου Ουράνιου Τόξου δεν σας λεει τίποτα;
    Ανησυχεί και βάζει ιδέες και στους υπόλοιπους του Συριζα το μπουρλότο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *