Διαφημίσεις

Στην ψήφιση για τη συμφωνία των Πρεσπών πρέπει ΤΩΡΑ να ζυγιστεί και ένας νέος σημαντικότατος πλέον παράγοντας ,η εσωτερική ασφάλεια και η κοινωνική ηρεμία . Περιμένατε δεκαετίες για το θέμα ; περιμένετε ακόμα λίγο , δείτε τη μεγάλη εικόνα που σχηματίστηκε στο εσωτερικό .

Εδώ δεν μπορέσατε να μαζέψετε 30-40 άτομα που επιτέθηκαν στην Βουλή , παραλίγο να μπουν μέσα και αμαύρωσαν το συλλαλητήριο στις 20/1ου εκατοντάδων χιλιάδων , θα αποκρούσετε τις σκοτεινές επιθέσεις δεκάδων πυρήνων «παθιασμένων » που ήδη φαίνεται ότι είναι στρατιωτικά οργανωμένοι ;

Όχι μόνο αυτό , δίνεται αφορμή και ευκαιρία σε χιλιάδες «ψυχάκιδες » από το εξωτερικό να έρθουν και να δράσουν στην Ελλάδα . Η κατάσταση με τα «κίτρινα Γιλέκα » θα μοιάζει με νηπιαγωγείο .

Η αστυνομία δεν θα μπορεί , και φυσικά , ποτέ δεν θα το παραδεχτεί για ευνόητους λόγους. Οι δεκάδες ,εκατοντάδων χιλιάδων στα συλλαλητήρια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα , όταν δουν ότι δεν «εισακούστηκαν» – έχοντας απωθημένα και από το δημοψήφισμα του 2015 -πως λέτε να ξεσπάσουν … κάποιοι από αυτούς ;

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι «οι υπογραφές » για την παρθενογέννηση ενός νέου πλαστού κράτους που πριν τους Βαλκανικούς πολέμους δεν υπήρχε , για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους και χωρίς να διαχωρίζεται ( επικίνδυνα ) ο γεωγραφικός από τον ιστορικό προσδιορισμό .

Το θέμα δεν είναι τόσο , εάν είναι σωστή ή όχι η Συμφωνία , νόμιμη ή αντισυνταγματική , επιζήμια ή όχι . Το σημαντικότερο ΠΛΕΟΝ είναι ότι δρομολογείται , χωρίς την ψυχική έστω συμμετοχή του Κόσμου που φαίνεται να λέει όχι σε ποσοστό 80% , χωρίς την πολιτική συναίνεση σε ένα τόσο πλέον σημαντικό εθνικό θέμα , την οποία επίσης θα ήθελε ο κόσμος να δει , δρομολογείται με έντονα και αισθητά τα παρασκηνιακά στοιχεία , τις καταγγελίες περί διαφθοράς , την αίσθηση ότι μας επιβάλλεται κ.α που , όλα μαζί , προκαλούν το κοινό αίσθημα .

Γιατί;

Αξιολογείστε τα ανωτέρω ,όχι από το ποιοι μπορεί να είμαστε αλλά, από αυτά που σας εκθέτουμε.

Σας προειδοποιούμε για τελευταία φορά ως έχουμε ηθική υποχρέωση «ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ». Μην πουν αργότερα κάποιοι ,πως δεν ξέρανε ή πως δεν μπορούσαν να προβλέψουν … όπως με τα επεισόδια στη Βουλή.

Υγ. Κρατήστε το παρόν !

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Πρ. ( Α.Τ.Α.Κ )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Θα χυθεί αίμα ,σταματήστε με τη Συμφωνία των Πρεσπών για λόγους Εσωτερικής & Εθνικής Ασφάλειας , αργότερα. Πως να σας το πούμε αλλιώς;”
  1. Αξιότιμοι Κύροι ΣΥνΈλληνες,

    Η Ελλάδα είναι η Ομορφότερη Χώρα στην Γη, αλλά συγχρόνως και το Χειρότερο Κράτος στο Σύμπαν!!

    …και για αυτό φταίνε τα Λαμόγια οι Πολιτικοί, Ασχέτως Χρώματος και Αρώματος!

    Ο κόσμος (και εννοώ οι καθαροί Έλληνες και όχι οι ρουφιάνοι οι προσκολλημένοι σε κάποιο πολιτικό μαγαζάκι για να γλύφουνε κάνα κόκκαλο, έρποντας και γλύφοντας….) ΥΠΟΦΕΡΕΙ με αναδουλειά, έλληψη Υποδομών (βλέπετε τι γίνεται με κάθε μικροβροχόπτωση, κλπ), έλληψη Υγειονομικής Περίθαλψης, έλληψη Παιδείας (δείτε το μπάχαλο στα ΑΕΙ), και τόσα άλλα στραβά και προβληματικά…., και οι πολιτικοί, σαν «Κατίνες» στο χειρότερο κομμωτήριο της γειτονιάς, τρώγονται ασφαλώς για το ποιος θα αρπάξει την Κουτάλα για να ξύσει ότι έμεινε στον πάτο του καμένου πιά καζανιού και για το ποιος είναι πιο «Μάγκας»…!!!

    Λες και τους κακόμοιρους τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ (έξω από τους ρουφιανοκλαδικοποιημένους) Έλληνες τους ενδιαφέρει η «Μαγκιά» τους…!! Αντίθετα, τους ενδιαφέρει που ΔΕΝ υπάρχει συντεταγμένο και οργανωμένο Κράτος, που είναι άνεργοι, που είναι οικονομικά κατεστραμμένοι, που είναι παγκοσμίως υποβαθμισμένοι ίσως και κάτω από τους «Πακιστανούς», και που τα παιδιά τους και μάλιστα αυτά με τα περισσότερα προσόντα και αξίες φεύγουν έξω, εκτός Ελλάδος, για να επιβιώσουν και αναπτυχθούν, ενώ οι κακόμοιροι αυτοί Έλληνες τα σπουδάσανε από τους φόρους τους και τα παιδιά αυτά φεύγουν και τα εκμεταλλεύονται άλλες οργανωμένες χώρες!!!

    Φυσικά ο ΛΥΚΟΣ στην αναμπουμπούλα χαίρετε! Έτσι και οι Πολιτικοί, ΌΛΟΙ ασχέτως κόμματος και ιδεολογίας (που ασφαλώς ΔΕΝ έχουνε!!!), χαίρονται και ΚΕΡΔΙΖΟΥΝΕ όσο υπάρχει αναστάτωση και «Μπαχαλίκι»!!!

    Πείτε λοιπόν σε αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ, και στους 300 της Βουλής που ΜΟΝΟ τρωκτικά και Ρουφιάνοι των καθαρών Ελλήνων είναι, να πάνε να τσακιστούνε, και να παρακινήσετε ΌΛΟΥΣ τους καθαρούς και έντιμους αγωνιστές για την επιβίωση ΈΛΛΗΝΕΣ να πάνε να τους κάψουνε μέσα στον Ναό της «Τρομοκρατίας τους», δηλαδή μέσα στην Βουλή!! Οι Απατεώνες σήμερα φοράνε κοστούμια, μιλάνε με ηθικοφανή και εύγλωττο τρόπο, είναι «υπεράνω πάσης υποψίας» και κατοικοεδρεύουν μέσα στο άντρο της αστόχως αποκαλούμενης Βουλής!! Για υτό εξάλλου ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! Γιατί νομίζετε ότι το κάνουν???? Για να σώσουν την Ελλάδα, τα παιδιά μας και τους Καθαρούς-Έντιμους Έλληνες???

    1. ε το ξεχασανε πολλα εχουν πει και τιποτα δεν κανανε μαλλον τα γραφει ο καρανικας με τον κοτζια

  2. Άντε γαμηθειτε ρουφιάνοι με στόλοι.Σας είχα ενημερώσει από πριν πείτε στους συναδέρφους σας να μην φυλάξουν την βουλή.Εσεις νομίζατε ότι κάνουν πλακα

    1. τι να κανεις ρε ψυχακια να μπεις στην βουλη ; υπηρχαν ελευθεροι σκοπευτες που θα σας εκτελουσαν εν ψυχρο , μερικοι θα ηταν και απο την ιδια την Ο.Υ.Α δες ποσσι εως τωρα εχουν βρεθει στα χαντακια και στις παραιες τεζα , ξερεις με ποιους εχεις να κανεις ηλιθιε ;

  3. Αρχίζει να μη μ’αρέσει καθόλου η στάση σας… ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!

    Διαλέξτε με ποιους είστε. Με τον Ελληνισμό, η οτιδήποτε ελέγχεται απ τους εχθρούς τους. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Όλοι πρέπει να επιλέξουμε. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

    Διαλέξτε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek