Διαφημίσεις

Κουμμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια… ή την πατήσαμε;

KORAKS

Ανήκουστο το μέγεθος της προδοσίας από τα πολιτικά λαμόγια, χυδαία η αδιαφορία μας σαν λαός….μας σταυρώνει μια συμμορία προδοτών και εμείς κοιτάμε σαν βλαμένα υποκείμενα… απίστευτη η αδιαφορία του Νεοέλληνα να συνεχίζει να αναπνέει και να αποδέχεται τέτοιου μεγέθους προδοσία.

Δεν υπάρχει καμία χώρα όπου ο λαός της πρέπει να γεμίσει με εκατοντάδες χιλιάδες τους δρόμους για να την προστατέψει από την κυβέρνηση της!!!
Είμαστε ο μοναδικός λαός που αντιμετωπίζουμε μια σχιζοφρενή και παρανοική πραγματικότητα την οποία οδήγησαν συστηματικά και με σχέδιο δεκαετιών την χώρα μας!

Σε άλλες χώρες παίρνουν τα όπλα να πολεμήσουν τον εχθρό, εδώ ο εχθρός πληρώνετε για να παραδώσει γη και πατρίς!

Καλή ήταν η δύναμη και η θέληση του λαού στο Συντάγμα αλλά ποια η συνέχεια; Ποια η εξέλιξη στην εθνική προδοσία της Μεγάλης Πέμπτης;;;
Τι ακολουθεί ρε παιδιά και γιατί δεν έχει κλείσει όλη η πατρίδα από τους έλληνες όπως λογικά θα έπρεπε να είχε γίνει;

Παραδώσαμε τα όπλα σε μια κυβέρνηση που δεν έχει καμία αυτοδυναμία να διαχειριστεί τέτοιου είδους εθνικά θέματα και εμείς συμβιβαζόμαστε με το ξεπούλημα της ιστορία μας επειδή είμαστε υπάκουοι στην Συριζομαφία;

Οι Πανμακεδονικές οργανώσεις έκλεισαν το μαγαζί και έφυγαν για αλλού; Οι υπόλοιποι έλληνες το βούλωσαν;

Που βρίσκονται όλοι αυτοί οι μακεδόνες την στιγμή που χάνετε η χώρα μας; Γιατί δεν καίγετε η Θεσσαλονίκη ακόμη;

Γιατί λειτουργούν ακόμη τα σχολεία και οι υπηρεσίες υποδούλωσης της χώρας;

Τα κουμμούνια μισούν τον εθνικισμό, τα έθνη, το έθνος μας, την πατήσαμε πιστεύοντας μια ριζοσπαστική ρητορική του επαναστάτη Τσε γκεβαρα Φίλη, της Τσακαλωτής, του Γιανη με το ένα ν, και τόσων άλλων κομμουνιών ότι ήρθαν να μας απελευθερώσουν από τα μνημόνια του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου. Η πουστιά τους δεν έχει πλέον χρώμα και στο απόδειξαν.

Επειδή μας υποτιμούν βάλανε και τον ΟΥΚατζή να υπογράψει τον διαμελισμό της χώρας αμαχητί, καταλαβαίνεις τώρα πόσο μελετημένα και στημένα είναι όλα τα σενάρια όλων αυτών που στήριζες και ακόμη στηρίζεις;

Αν είχες καταλάβει εις βάθος θα τα είχες κάψει όλα…συνέχιζε τώρα να υποδύεσαι τον δούλο μέχρι να κατανοήσεις αν σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος.

Τα πάντα μέσα στην υλική πραγματικότητα που ζεις μπορείς να τα αλλάξεις αύριο το πρωί μόνο με μία απλή σκέψη του ΝΟΥ σου.
Όλος ο πόλεμος εναντίον σου παίζετε μέσα στον “λιγοστό” και ευάλωτο ΝΟΥ σου, μέσα σ’ αυτό που οι συνθήκες θα τον αναγκάσουν να πιστέψει ή θα διαλέξει συνειδητά να πιστέψει την επίλυση της καταστροφής της οικογένειας του και της χώρας του.

Είστε έτοιμοι να σκεφτείτε;;; Ο κακός ο λύκος είναι εδώ;;;
Κουμμούνια θα σας συντρίψουμε!!! Οι μέρες σας είναι λιγοστές!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Κουμμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια… ή την πατήσαμε;”
  1. κομουνια η σιριζα ας γελασο η σιριζα ειναι αναχιστες, κιτανε το σιφερον τους , πιον εξιπερετουν? του γερμανους και aμερikanous.kαι σις φοναζετε Κουμμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια

  2. Τελικά το όχι που το έκανε ναι δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που πάει να κάνει τώρα το μαλακιστήρι.

  3. Μην αγχεσαι Κόρακα, απλά αργούμε να πάρουμε μπρος. Μην ξεχνάς πως κάποτε πέρασαν 400 χρόνια σκλαβιάς για να ξεκινήσει επανάσταση. Από λόγια όλοι καλοί είμαστε . . ας προσαρμοστούμε στα γεγονότα καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε τι χειρότερο μας επιφυλάσσουν οι δυνάμεις που κινούν τα νήματα στην περίπτωση άρνησης μας. Καλύτερα τσοπανόσκυλο παρά πρόβατα ε;-/

  4. Δυστυχως ο νεοελληνας εγινε δουλος:ενος ταμπλετ,ενος iphone,ενος survivor,ενος masterchef,ενος pornhub,μιας ξαπλωστρας,μιας μυκονου,ενος φουστανιου,ενος μ@νιου,μιας τσεπης,της αραχωβας,του μαιναλου,της πορταριας κ.τ.λ!!!!!!!δικαιολογημενα λοιπον οι ξενοι μας αρπαζουν την ιστορια μας,τον πολιτισμο μας και την πατριδα μας,αφου εμεις δυστυχως ειμαστε αναξιοι,ανικανοι,ακαταλληλοι,αχρηστοι,ανθελληνες να την κρατησουμε.καλα να παθουμε!!!!!!!!!!!!!

    1. Συμφωνω. Ετςι μας κατάντησαν και δούλεψαν πολλα χρονια για να το καταφέρουν βαζοντας δικους τους ανθρωπους στις κατάλληλες θέσεις. Κι εμεις πέσαμε στις παγίδες τους. Τελικα ομως το κατάφεραν.

  5. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛ-ΛΑΣ…..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑ-ΕΛ…..ΚΥΚΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *