17:41 - 18/01/2019

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι: Θα προστατεύσουμε την «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη

Διαφημίσεις

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η χώρα του είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Ελλάδα για την παράδοση στη γείτονα των Γκουλενιστών που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και φια την προάσπιση της τουρκικής «μειονότητας» στη δυτική Θράκη.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Με την Ελλάδα προσπαθούμε να επιλύουμε τα θέματα μέσω διαλόγου. Θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε με αποφασιστικότητα από την Αθήνα την επιστροφή όσων συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση FETO (Γκιουλενιστές) και να προστατεύουμε τα δικαιώματα της ‘τουρκικής μειονότητας’ της δυτικής Θράκης».

Θυμίζουμε ότι αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ταξιδέψει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην Τουρκία για να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν.

Από την πλευρά της Τουρκίας επιβεβαιώνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί στην γειτονική χώρα τον Φεβρουάριο, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού. Αυτό δήλωσε πριν από μερικές ώρες ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Καλίν ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «ο πρωθυπουργός της Ελλάδος σχεδιάζεται να επισκεφθεί τη χώρα μας στις αρχές Φεβρουαρίου. Ενόσω συνεχίζεται η διασάφηση αυτών των εξελίξεων και αυτών των προγραμμάτων, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε», ήταν τα λόγια του Καλίν, σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Προεδρίας.

eleftherostypos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ 01/18/2019 @ 7:45 ΜΜ

    Τωωωρα, εχουν αποθρασυνθεί ολοι οι εχθροί γύρω μας. Τωρα ειναι η χρυση ευκαιρια γι αυτους να αρπάξουν οτι θελουν. Να χώσουν τα γαμψά, βρωμικα νυχια τους, βαθιά στο ηδη πληγωμένο κορμί της πατριδας μας. Μπορουμε να την προστατέψουμε;;; Εδω ειναι ολη η ουσία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*