Διαφημίσεις

Οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. κάνουν φασιστική προπαγάνδα παρουσία αξιωματούχων!

Στα Πλωτά στο Καρλόβασι Σάμου (13 ΔΕΕ), ένα φυλάκιο των Καταδρομών, ΕΠ.ΟΠ. στέλεχος μιλάει για “ανωτερότητα της Ελληνικής Καθαρής φυλής“, για τους κατώτερους μουσουλμάνους που πρέπει να πεθάνουν, “για τους συμμορίτες του ΕΛΑΣ που σκότωναν κόσμο, είναι μύθος η αντίσταση στους Γερμανούς“!

Επίσης μιλάει για την εβραϊκή φυλή ότι “είναι καθαρή στο βάθος των αιώνων σαν την ελληνική και υπάρχει έμφυτος ανταγωνισμός και μίσος μεταξύ τους”!!!!

Αυτό παρουσία και άλλων ΕΠ.ΟΠ, χωρίς να τον διακόπτουν.

Στο 79 ΕΔΤΕ (6/1/2019) διατάσσονται να τραγουδήσουν Παράνομα Ακροδεξιά άσματα:
Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς
θ’ανέβω για να βγάλω
την τούρκικη ημισέληνο
και τον Σταυρό να βάλω

Το Ισλάμ και η θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά και οι Άθεοι απαξιώνονται.

Προπαγανδίζεται ότι η Τουρκική “φυλή” είναι κατώτερη της “Καθαρής Ελληνικής”. Αναπαράγεται μίσος για τα προσφυγικά ρεύματα στην Σάμο, ως βρωμιάρηδες κλέφτες που κλέβουν τα επιδόματα των Ελλήνων.

Η κατάσταση με το 79 ΑΔΤΕ Σάμου είναι ακραία επικίνδυνη και έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι φαντάροι καταδρομείς είναι στα όρια της κατάρρευσης.

Ο μέσος όρος ύπνου, στα φυλάκια, είναι 4 ώρες λόγω των αμέτρητων υπηρεσιών και καψωνιών.

Τα καψώνια που ο υπουργός Άμυνας έχει αποκηρύξει γίνονται καθημερινά.

Κάμψεις σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σαν τιμωρία επειδή ένας φαντάρος γέλασε νευρικά στην προσοχή.

Τα καψώνια έχουν τσακίσει τους φαντάρους.

Οι καταδρομείς φαντάροι αναγκάζονται να παρουσιάζονται βραδιάτικα και να φωνάζουν απίστευτα δυνατά για απλά αιτήματα όπως για να πάνε μια τουαλέτα.

Η αναφορά της φρουράς μπορεί να κρατήσει και 2 ώρες για τιμωρία.

Πολλοί συνάδελφοι παραιτήθηκαν και γύρισαν στο Πεζικό λόγω αυτής της φρικαλεότητας. Πολλές φορές γίνεται ξέσπασμα, απειλές και βιαιοπραγία από άλλους φαντάρους στον πιο αδύναμο, που εξαιτίας τους “φάγανε” όλοι την παράνομη ομαδική ποινή για το ατομικό λάθος ή αργοπορία.

Για ατομικά παραπτώματα γίνονται ομαδικές ποινές. Όπως το να ντυθείς, να βάλεις εξοπλισμό και σάκο μετά τις 23.00 το βράδυ και να κάτσεις στην βροχή.

Και αν δεν γίνει αυτό σύντομα απ’ όλους, να επαναληφθεί σε μια ώρα.

Οι καταδρομείς φαντάροι υποφέρουν από αϋπνίες και οργή!!

ΕΠ.ΟΠ. στελέχη τραμπουκίζουν φαντάρους να κάνουν αγγαρείες ταχύτατα χωρίς να δίνουν οδηγίες ή εξοπλισμό.

Πραγματικό κολαστήριο.

Αναρωτιόμαστε:

Αυτό είναι το “βαθύ αίσθημα Δημοκρατίας που διακατέχει τις ένοπλες δυνάμεις” όπως δηλώνουν οι Υπουργοί Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και Πάνος Καμμένος;

Η Ταξιαρχία Σάμου και ο Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) γιατί ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ αυτή την Παράνομη κατάσταση, αυτή την κατάχρηση εξουσίας που είναι Καθεστώς;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ

iskra.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

36 σχόλια στο “Ειδικές Δυνάμεις Σάμου: Ναζιστικά στελέχη βασανίζουν φαντάρους με καψώνια”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φίλε αρθρογραφεί λες βλακειες ο στρατός είναι στρατός τι θες να λέει δηλαδή “περνά περνά η μέλισσα” η “μία ωραία πεταλούδα” αν πας στο Ποσειδώνιο απέναντι από το ελληνικό φυλάκιο το τουρκικό φυλάκιο έχει αν θυμάμαι καλά 4 ολμους 4,2 έτοιμους στημένους για τραβά δες αυτοί για τι νομίζεις πως τους έχουν για πλάκα; αν δεν σου αρέσει ο ελληνικός στρατός πάρε την βάρκα και τραβά απέναντι στην Τουρκία εκεί να δεις τι ωραία που περνάνε

    1. δεν ειναι φιλος ο αρθρογραος αγαπητε, ειναι εχθρος αναρχοκομουνιστης μισελλην εαμοβουλγαρος…

    2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Μπασταρδακι με τα παιδικά τραγουδάκια τα πας καλά η μαμά σου και ο μπαμπά σου πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι που ο γιος τους είναι ένα πουστρακι εκτός αν είναι κληρονομική η πουστια που κουβαλάς η από την μαμά η από τον μπαμπα σου. για εσένα θα βάλουμε και ποιήματα στον στρατό σαν αυτο

      https://youtu.be/oAOsixnqJqk

  2. Βάλετε κατά του αξιόμαχου του στρατού και δή του πιό άξιου τμήματός του, όσο για την δημοκρατία που επικαλείσαι διάβασε τον τίτλο της ιστοσελίδας σας.

    1. Ποιος βαλετε κατα ποιον? αναδημοσιευση αρθρο προς ερευνα φεραμε , να μην ελεγθει η πληροφορια? μαθε να μας διαβαζεις και τι κανουμε και για ποιο λογο το κανουμε

  3. Εάν δήλωσες Ειδικές Δυνάμεις και σε ενοχλούν τα σχόλια εναντίων των προαιώνιων εχθρών της Πατρίδας καθώς και οι καμψείς και τα καψόνια … μάλλον έχεις στρεβλή αντίληψη σε κάποια σημεία της πραγματικότητας. Αν νομίζεις ότι άλλες ειδικές δυνάμεις δεν κάνουν τα ίδια ακριβώς στον υπόλοιπο κόσμο ,λυπάμαι και πάλι. Φαντάσου έναν Αμερικάνο εκπαιδευτή να αγορεύει στους εκκολαπτόμενους καταδρομείς ότι και οι Ρώσοι έχουν αισθήματα και ότι οι ISIS είναι παραστρατημένες ψυχούλες. Ξέρω ότι αυτά που σου γράφω δεν μπορείς να τα αποδεχθείς, αλλά επειδή πέρασα από στρατιώτης (και πέρασα πολύ δύσκολα χωρίς να ήμουν Ε.Δ) ένα κομμάτι μου καταλαβαίνει τα αισθήματα σου αλλά δεν μπορώ να τα συνδέσω με κάποιο πραγματικό λόγο που τα αισθάνεσαι εντός Ε.Δ ειδικά. Κάνε λίγο παραπάνω έρευνα χωρίς ιδεολογικές ταμπέλες και φόρτιση και ότι σε φωτίσει ο Θεός. Καλό υπόλοιπο σε όλα τα παιδιά και να προσέχετε. Επέλεξες να πας εκεί δεν σε τραβήξαν με το ζόρι και υπάρχει λόγος για αυτό. Οι Αμερικάνοι λένε ένα πολύ πετυχημένο : Η Ελευθερία δεν είναι ελεύθερη~τζάμπα. Εμείς λέμε ένα άλλο, έξισου καλό : Αυτοί που προστατεύουν την Δημοκρατία δεν την εξασκούν . Δημοκρατία και Πολιτική. Στρατός και Πειθαρχία. Υπάρχει διαφορά. Αλοίμονο αν ο Διοικητής ρωτήσει τους στρατιώτες αν θα κάνουν άσκηση και που και αν θα πρέπει να κάνουν επίθεση. Εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.

  4. Αν υπάρχουν όλα αυτά που αναφέρεις τότε ας κάνουν ντου στην βουλή των αθελληνων να μας σώσουν

    1. Εδώ εντοπίζεται και η κατάντια Γεώργιε…όχι εκεί που νομίζεις . Στο γεγονός ότι όποιος κάνει κάτι καλό για την Πατρίδα ,μετά από λίγο τον προδίδουν και τoν δολοφονούν. Δεν τους θέλουμε τους ήρωες πραγματικά πια, πλην ελαχίστων. Θέλουμε Survivor και Power Of Love. Υπάρχει νοσηρή απέχθεια σε κάθε τι ανώτερο πλέον . Αλλά μη φοβού . Το ανώτερο υπάρχει και λειτουργεί ξέχωρα, σε άλλο πεδίο και νομοτελειακά θα εμφανιστεί και μαζικά και μεμονομένα. Ο Θεός πάντα στέλνει τον κατάλληλο στην σωστή στιγμή . Ποιος είναι αυτός; Ούτε ο ίδιος το ξέρει ακόμα , σύμφωνα με ιστορίες απο ήρωες προσφάτων αγώνων και πολέμων. Ο ήρωας δεν αναγνωρίζεται πριν αλλά μετά την ευεργεσία στον συνάνθρωπο. Καλή δύναμη για το άμεσο μέλλον.

  5. Ρε παιδιά, ειδικές δυνάμεις είστε. Αν δεν θέλατε, να πηγαίνατε Ναυτικό σε καμία υπηρεσία στεριάς…

  6. Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι ολοι εχουμε υπηρετησει. Αλλο η σκληρη εκπαιδευση στο κρυο, στην αφορητη ζεστη, σε πεζοποριες ατελειωτων χιλιομετρων, σε πολεμικες τεχνες και καθε ειδους σκληρη εκπαιδευση που αυξανει το αξιομαχο, και εντελως διαφορετικο το να εισαι 2 ωρες αναφορα η να ζητας αδεια σαν μαλακας για να πας τουαλετα αυτα τα δυο τελευταια δεν βλεπω πως σε κανουν αξιομαχο. Αν αυτα γινονται αυτη η πουστρα που γαμιεται το σπιτι του, ο μπινες αξιωματικος που τα κανει, πρεπει να λογοδοτησει για τα καψωνια που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο να κανουν εναν στρατιωτη πιο αξιομαχο. Ετσι καθαρα και σταρατα.

    1. Μεγάλε… μάλλον τα βλέπεις λάθος τα πράγματα… επειδή εγώ υπηρέτησα εθελοντικά στις καταδρομές και έχω υποστεί και καψωνι και οτιδήποτε άλλο μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς…θα σου πω ένα πράγμα…αν δεν έχεις ψυχολογία, φύγε…αν σπάσεις στα καψωνια φύγε…όταν έρθει ο πόλεμος θα πρέπει να είσαι έτοιμος όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και σωματικά… γιατί το καψωνι που θα έχεις υποστεί στη μονάδα θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που περιμένουν… Γιατί όταν θα μείνεις μόνος σου με έναν λόχο απέναντι σου όπως ο Μπικάκης στη Κύπρο,εκεί θέλει να έχεις ψυχολογία…όταν θα σε πιάσει ο άλλος,εκεί θελει να έχεις ψυχολογία…και μη ξεχνάς…οι καταδρομείς δρουμε σε εχθρικό περιβάλλον πίσω από τις εχθρικές γραμμές… εμείς,οι καταδρομείς…

  7. φιλε μαλλον δεν εχεις παει φανταρος στις ειδ. δυν. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ !! μεγαλο πευκο αχαχαχαχ ποσο γελασα …ακριβως τα ιδια..ολα οσα ειπες..ομαδικες τιμωριες κτλ…δεν θα ξεχασω ποτε τον πουστη που κουναγε την σφυριχτρα σαν εκρεμες κ ελεγε μολις σταματησει θα εχετε τελειωσει το φαγητο σας!! μεσημερι τωρα τσιτα πεινα! κ αλλος μας εδινε ουτε 3 λεπτα να φαμε το φανταζεσαι? το ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ !! κ αυτα που ανεφερες δεν ειναι τιποτα! 3 το βραδυ σηκωνεται…ντυνεται ολα κ εξοπλισμο κ με ολα στο ντουσ!! κ μετα ερπιν στο χωμα κ οπως ηταν μες τις λασπες για υπνο!! ουτε τα ρουχα να μην βγαλει!….σορρυ αλλα ο στρατος πλεον ειναι κολλεγιο!!! οτι υπηρχε ο στρατοκαυλος φασιστοειδης παντα υπηρχε !!! μην μπερδευεστε παιδια ….

  8. πολυ καλα κανουν αλλα Θα διαταξω απο τουδε και στο εξης να τραγουδουν τον μπομπ τον σγουγγαρακη και η ωραια ελενη καθεται και κλαιει..

  9. Τουλάχιστον τραγικός αρθρογράφος…
    Υπηρέτησα 2α μοίρα αλεξιπτωτισών προ 5ετιας και όλα όσα περιγράφονται ήταν περίπου η καθημερινότητα. Οι ειδικές δυνάμεις θέλουν ψυχή όσοι δεν έχουν ναι θα πάνε πεζικό και ας καταλάβουν πως δεν νηπιαγωγείο οι ΕΔ.

  10. Είναι πολύ απλά τα πράγματα… παίρνεις ένα Mossberg 500 και βαράς όλους αυτούς τους ΕΠΟΠ στα γόνατα. Άιντε κομπλεξικά σκουπίδια, αυτό δεν είναι σκληραγώγηση, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΣΗΣ. Αγράμματοι ακροδεξιοί, κλασσικά απάνθρωπα βρωμιάρικα σκουπιδαριά που τους έδερναν οι πατεράδες τους στο σπίτι από μικρούς και θεωρούν πως αυτό είναι η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων.

  11. Καποιοι καλοπερασακηδες που δεν γνωριζουν τι ειναι η σκληρη εργασια διοτι τους τ`ακουμπαει ο μπαμπακας τους για να σπουδαζουν καμμια δεκαετια αφησαν την αγκαλιτσα της μανουλας τους και πηγαν να υπηρετησουν την πατριδα , αλλα νομισαν οτι θα πανε διακοπες στο νησι με πινες- κολαντες και κωλαρακια , η αδερφες – τριγυρω..
    Οσα βουτυροπαιδα στις Ε/Δ των συνορων δεν την παλευουν με την ψυχολογικη και σωματικη σκληραγωγηση που απαιτειται για το πιο ειδικευμενο εφεδρικο σωμα στρατου στον αιφνιδιασμο του εχθρου (καταδρομεις/πεζοναυτες ΟΥΚ και ΜΑΛ) να δηλωσουν μεταταξη στο πεζικο , στη μοδιστρικη , η οπου αλλου θελουν – αυτος ειναι ο θεμιτος τροπος γι`αυτα τα “τρυφερα ποδαρακια” ν`αλλαξουν ειδικοτητα , κι οχι η ταμπελοποιηση ως “ΝΑΖΙ” των εκπαιδευτων τους !
    Οι εκπαιδευτες σημερα ειναι αγγελουδια – κι αυτα που γραφει η καταγγελια ως καψονια ειναι για γελια μπροστα σ`εκεινους τους εκπαιδευτες που ειχαμε στις καταδρομες προ 30 ετη !

    Σε καθε σου μαλακια ετρωγες τις μπουνιες σου απ`τον εκπαιδευτη (που ειχε περασει δεκα σχολεια) κι ελεγες κι ευχαριστω διοτι σε τιμουσε με αυτες – οι οποιες εδειχναν οτι νοιαζεται να μην πεθανεις επαναλαμβανοντας τη μαλακια που εκανες – σε αληθινη μαχη . Αυτη ηταν η πιο σωστη κι αντρικια σταση των σοφων εκεινων πατεραδων εκπαιδευτων μας στις ε/δ των συνορων . Γιναμε πραγματικοι ανδρες μαζι τους ! Και μαθαμε να εκτιμουμε το δωρο της ζωης !

    Ομως..τα σημερινα διαμαρτυρομενα στρατιωτακια – αυριανα γιδο-γραναζα του συστημικου βοθρου – εμαθαν να σκεπτονται μεσω των δικτυων αποβλακωσης και “αλληλεγγυης” των αριστεροβλαμμενων παρακρατικων της νεοταξικης λοβοτομησης ! Οτι οποιος δεν τα χα’ι’δολογα ειναι ναζι και φασιστας !

    Και πανω σ`αυτα τα διαμαρτυρομενα για τα δικαιωματα τους γιδοπουλα – που δεν ειναι παρα λιγα ψυχικως κι αρα ΑΝΙΚΑΝΑ – να υπηρετησουν το ειδικο αυτο σωμα στρατου , θα βασισθει η αποψη οτι ο στρατος ειναι για ψυχακηδες που υπομενουν ναζιστικα βασανιστηρια ; ΡΕ ΟΥΣΤ ! Κακομαθημενα προς σφαγη κουνελακια !
    Ανικανα να διαχειρισθειτε μια κατασταση εκπαιδευσης εν καιρο πολεμου !
    Εσεις θα υπερασπισετε την Ελλαδα ; ΚΑΗΚΑΜΕ !

    Απολυτο δικιο σε οσα κανουν , λενε και τραγουδανε εκει στα συνορα με την τουρκια διοτι εαν δεν διατηρειτε το ηψηλο σας φρονημα εκει , που θα το`χετε βρε ρεμπεσκεδες ; Η εκπαιδευση κι οι ποικιλλες ειδικοτητες που σας διδασκουν στις ε/δ θα μεινει για παντα στη μνημη σας να την εφαρμοζετε απεναντι στον οποιονδηποτε εχθρο, εσωτερικο η εξωτερικο – αλλα εσεις μαλλον εισθε ειρηνιστες με το γαρυφαλλο στον πατο σας να τραγουδατε ηλιθια ασματα για την ισοτητα και τα δικαιωματα του καθε χασανολαθρο..
    Λιγους μονο μηνες υπηρετειτε – ουτε ενα χρονο δεν κρατα η θητεια σας !
    Οσοι υπηρετησαν 22+ μηνες + τις οποιες ποινες “φυλακης” σε σκληρα ταγματα η μοιρες καταδρομων καταλαβαν τι γραφω τοσην ωρα .
    Γεμισαμε απαλες αδερφαδες ωρε αδερφια μου..

  12. Πάνε όσοι θέλουν,μένουν όσοι μπορούν.
    Σε όλες τις ειδικές δυνάμεις σε οποιοδήποτε στρατό αυτά είναι μέσα στο προγράμμα.αλλιως δεν ξεχωρίζει η φηρα από το σιτάρι.
    Για γράψε και για την διαβολοβδομαδα στα ΟΥΚ, αντε να σε δω …χαχαχα

    1. Μπολικος σωματικος πονος στα ΟΥΚ , αλλα ηθικο ακμαιο και μεγαλη ψυχικη δυναμη αδερφε ! Δεν εχω προβλημα να πω οτι λογω καθιζισης του τριτου απ`τη βαση σπονδυλου μου μ`εστειλαν 401 και μ`εκοψε ο ιδιος ο τοτε διοικητης Αποστολακης στον 2+ μηνα κι επεστρεψα στη `Γ Μ.Α.Κ. οπου υπηρετησα αλλον εναν χρονο παιρνοντας 3 ειδικοτες στον ορεινο, και 2 στη θαλασσια παρεα με τα τοτε παλιοσειρες βατραχια που ειχαν μεγαλα @@ και μας διδαξαν πολλα !
      Απο 75 κιλα απολυθηκα 87 τουμπανο απ`τις ασκησεις και την σκληραγωγηση ! Εχω βρει και τον επιλοχια μου εδω στην Αθηνα , και συζηταμε καποιες φορες ολα εκεινα που ζησαμε στο λοχο κρουσης διοτι δεν ξεχνιουνται ..
      (οχι , δεν του τραγουδαω το : “πως καταντησαμε λοχια” διοτι μια χαρα ειμαστε και παντα ετοιμοπολεμοι)

  13. Εντάξει, αυτα τα πραγματα πρεπει να απαγορευτούν. Τι θα λενε οι …φιλοι μας… οι Τούρκοι για μας!! Τι θα λενε οι Σκοπιανοί αν τραγουδάμε το Μακεδονία ξακουστή. Τι θα λενε οι Αλβανοί αν τραγουδάμε τραγούδια για το έπος του ’40. Εντάξει, τωρα αυτα ειναι ντροπής πραγματα. Θα μας περάσουν για άξεστους, απολίτιστους, πολεμοχαρείς, φασιστες, ναζιστες και πάνω απ´ολα θα λενε πως ειμαστε πατριωτες. Α παπαπα, γινεται αυτο;;;; Προςωπικα νομιζω πως ειναι καλύτερα να μας περνάνε για μακακες, ηλίθιους, ανιστόρητους, βλακες, απατριδες και να ξερουν πως παντα θα ειμαστε στα τέσσερα και έτοιμοι για τις οθωμανικές…ορέξεις…. τους.

  14. δεν βαζουμε προβοκατορικα αναρχοκομουνιστικα αρθρα κατα του στρατου κατοχικε….
    οπου νεοναζι βλεπε ελληνες εθνικιστες πατριωτες αρα τους υποστηριζουμε….
    το ζητημα των υπερβολικων καψωνιων ειναι αλλο πραγμα και αλλο τα υπεροχα εθνικα συνθηματα.
    αυτα βασικα περαξαν τους φασιστερους και οχι τα καψωνια….

    1. Ολα ειναι πληροφορια προς αναλυση , αφηστε ταμπλες και κοιταξτε την πληροφορια εκει μας πηδησαν , ακομα και οτι βγηκε αυτο το αρθρο με τον τροπο που βγηκε ειναι μια ενδειξη , ενα πειστηριο ακομα του μαστιγωματος στην συνειδηση … αφηστε τις ταμπλεκες και δειτε πως μας πηδανε 1

  15. αρκετα σαδιστικα ανθρωπακια μπηκαν στο στρατο και βρηκαν καλυψη εκει να συνεχισουν το εργο τους…18 μηνες εχασα απο την ζωη μου στο μπουρδελο του στρατου…και βγειτε τωρα κατι φασιστακια να μου την πειτε…

    1. Και γιατι μωρη Κυριακουλα δεν προτιμησες να βαλεις μινι φουστιτσα και γοβες στιλετο ωστε να γλυτωσεις απο τον Στρατο ;;;;;;
      Σε κοβω και με μπουτια αποτριχωμενα…. παρταλι..

  16. Εγώ λέω να γίνει εβας έλεγχος όχι για τους ΕΠΟΠ αλλά γι αυτή την επιτροπή φαντάρων Σάμου που που σε αγαστη συνεργασια με όλους τους αβαρχοκομμουνιστές παρακρατικούς προσπαθούν να διαλύσουν ό,τι έχει μείνει ακόμη όρθιο στην πατρίδα μας… απόλυτα συνεπεις στα “ιδανικά” των προγόνων τους. ΝΑΙ! αλήθειες λένε οι ΕΠΟΠ που τους τσούζουν αυτούς τους κόκκινους αγαπούληδες, που το μόνο που μισούν είναι η Ελλάδα.

  17. Μάλιστα κάποιοι ενοχλήθηκαν που είναι φανατικοί στην σημαία σε οποίος δεν θέλει μπορεί να μην φοράει αυτόν τον μπερέ μια τον φοράς και τον Τόμας μια ζωή για την σημαία σου.
    Ενοχλήθηκαν αυτή η άνδρες θα πέσουν πρώτη στην γραμμή και όχι το πεζικό αυτή η άνδρες θα δώσουν τα κορμιά τους πρώτα όχι το πεζικό και πρέπει να είναι μέχρι κόκαλο δυνατή και να έχουν φανατισμό μέσα του γιατί είναι η σύγχρονη Σπαρτιάτες. Ο Καμμένος είναι ο προδότης ο πουλημένος όπως και όλοι αυτή μέσα στην βουλή που θέλουν και πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία της σημαίας και της πατρίδας.

  18. Από αύριο στην αναφορά θα τραγουδάτε το μια ωραία πεταλούδα, αλλά μετά θα παραπονεθούνε πάλι, γιατί να τραγουδάμε την πεταλούδα κι όχι το πλάθω πλάθω κουλουράκια? Κάπως έτσι θα συνεχιστεί η ιστορία με τα μαμούχαλα που γέμισε η κοινωνία μας…….και που είσαι ακόμη.

  19. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ….ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ…

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΚΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ.ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΛΟΧΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ.ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!
    Ο ΑΡΚΆΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ+ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΊΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΕΤΑ….
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΟΧΊΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΥΞΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΣΕΡΝΙΚΑ ΚΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.Ο ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΟΔΥΣΣΈΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ;
    ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΉΣ ΛΕΠΡΆΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ….
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΡΛΕ MASTER CHEF Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ.
    ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΕΡΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ…

    ΜΕΓΑΛΟ ΡΌΛΟ ΣΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΝΤΕΜΑ=ΜΑΛΘΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΤΙΣΣΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΛΕΛΕΔΕΣ.

    Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ.
    ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ.ΘΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΕΙ ΝΤΡΑΓΚ ΚΟΥΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ “ΣΤΡΩΣΕΙ” ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΥ….

    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ;

    ΤΟΤΕ….
    ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ…
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ….ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΙΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ!

    ΠΟΥ’ΣΑΙ ΛΟΥΛΗ,ΝΤΙΝΤΗ;ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΓΥΡΕΎΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ,ΠΑΠΑΔΕΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΗΔΕΣ ΚΑΡΟΤΟΜΠΙΘΙΚΟΥΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ…
    ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ!

    ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΣΥΧΑ.Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ.ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕ!

  20. TI LETE RE BOUTIROMPEMPEDES KLASARES KOTES ME ARISTEROSTROFES PORDES. O STRATOS DEN EINAI H MAMA SAS OUTE H GKOMENA SAS .TI NOMIZETE OTI KANOUN OI APENANTI.FILO GIA MPAKLAVA ? KAKOMATHIMENOI POLITES …

  21. Αυτή η επιτροπή δεν έχει καταλάβει ότι οι καταδρομείς δεν είναι και δεν εκπαιδεύονται σαν μπαλαρίνες αλλά σαν γραμμή άμυνας και επίθεσης της χώρας. Αν δεν τους αρέσει ας γίνουν καταδρομείς στην ΜΚΟ Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαχαχαααα! και να κατεβαίνουν σε μάχες κρατώντας μαργαρίτες και χρυσάνθεμα

  22. ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΆ (ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΔΥΣΣΕΑ)

    ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΗΒΟΡΙΑ (ΤΟΥ 4ου ΡΑΊΧ)

    ΕΙΝΑΙ Τ’ΑΜΠΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ (ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…)

    Μ’ΑΓΡΙΑ ΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑ! (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΡΙΑ ΘΕΡΙΆ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ….ΗΜΙΘΕΟΙ)

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΨΤΕ ΩΡΕ!
    Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕ ΝΑ’ΡΘΕΙ.ΓΡΟΙΚΩ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ…..

    ΕΛΛΗΝΕΣ!ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ….
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ….

    ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ…..

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΝΕΚΤΑΡ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ ΚΡΑΣΙ.
    ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΗ.ΜΟΝΟΝ ΦΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΉΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ.

    Ο ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΜΕΙΛΊΧΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

    “ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ’ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ’21”.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΚΡΑΣΙ” ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ Τ’ΑΞΙΖΟΥΝ….

    ΑΑΑΑΑΑΑΧ!
    ΕΧΩ Τ’ΑΜΠΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ….ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ….

    Μ’ΑΓΡΙΑ ΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑ…..

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ‘ΜΥΡΙΖΩ’ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ;ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟ;ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ;ΤΟΝ ΜΕΛΑ;ΤΟΝ ΑΓΡΑ;ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ;ΤΗΝ…..ΑΘΗΝΆ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΞΑΝΑ;
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η “ΦΩΝΗ”.ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.Σ’ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΘΥΜΗΣΟΥ!ΘΥΜΗΣΟΥ!

    ΟΡΤΣΑ!ΟΡΤΣΑ!ΟΡΤΣΑ!

  23. Η Σοβαρότητα του ρόλου
    Πού αναλαμβάνουμε
    Σέ αυτό το παιχνίδι”
    Ζώης και θανάτου,
    Ειρήνη-Πολεμος,
    Δυο λέξεις
    Αλληλένδετες.
    Αυτός που ακούει”
    Το Κάλεσμα”
    Είναι Ικανός
    Για την Ευθύνη.
    Τα Τύμπανα
    Χτυπούν
    Και ο Ρυθμός τους
    Γίνεται ένα
    Με τον Ρυθμό
    Τής Καρδιάς
    Και ξορκίζουν
    Το Φόβο,
    Θεριό αυτός
    Θεριά και Εμείς

  24. Αν υπάρχει συνάδερφος που να έχει τακτικές ναζισμού, τότε ντροπή και αισχός…
    Το γράφω εγώ που στις 16/08/43 στο Μαρτυρικό Κομμένο Άρτας η οικογένειά μου θρήνησε 5 θύματα (68, 38, 11, 8 και 3 ετών αντίστοιχα).
    Απεναντίας…
    Εγώ είμαι ΕΠ.ΟΠ. Λχίας και έχω βγάλει και σχολή πληροφορικής.
    Έχω συνεργαστεί με ΕΠ.ΟΠ. που είναι καθηγητής θεολογίας…
    Με ΕΠ.ΟΠ. που έχει τελειώσει Μαθηματικός… κλπ… κλπ…
    Αλλά και με ΕΠ.ΟΠ. που έχουν τελειώσει έστω μια άλλη κατώτερη σχολή.
    Ιδίως απο την 4η σειρά και μετά, για να πάει κάποιος ΕΠ.ΟΠ. χρειαζόνταν τουλάχιστον 1 χαρτί σχολής και οπωσδήποτε να γνωρίζει τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.
    Επειδή όμως ζούμε στην σύγχρονη Ελλάδα (του “μέσου” κλπ), σίγουρα υπάρχουν και οι παραφωνίες.
    Τέλος θ’ αναφέρω και ένα περιστατικό (απο τα επίσης πολλά) που ξέρω πως κανένα Μ.Μ.Ε. δεν θα το αναφέρει…
    Πρίν 10 ‘μέρες συνάδερφος απειλήθηκε απο στρατιώτη πως θ’ αναφερθεί σε πρώην αρχηγό κόμματος (Α.Α), επειδή ο συνάδερφος τον διέταξε να κάνει τις προγραμματισμένες καθαριότητες και μόνο (το μαρτυρούν και οι λοιποί στρατιώτες του φυλακίου).
    Εννοείται πως ο συνάδερφος έπραξε τα καθέκαστα και ο στρατιώτης έλαβε κάποια πειθαρχική ποινή.
    Το ανέφερα απλώς γιατί τέτοιες περιπτώσεις είναι επίσης καθημερινές και πολλές δυστυχώς παραμένουν ατιμώρητες διότι οι ανώτεροι φοβούνται… “τα τηλέφωνα”.
    Άραγε θα υπάρξει και κάποια ανάλογη είδηση ;
    Καλή χρονιά !

  25. Το 90% των ιστοριών στο ίντερνετ εφευρίσκονται από δημοσιογραφισκους σε καφετέρια .
    Απλά τους δίνουν γραμμή την κεντρική ιδέα.
    Δηλαδή γκεμεπελικες καταστάσεις και μετά μιλάνε για ναζισμό ……..

  26. Αίσχος! Οι Τούρκοι είναι αδερφές μας! Σύνορα δεν Υπάρχουν! Ούτε θρησκεία, ούτε οικογένεια! Θέλω ν’αλλάξω φύλο και δεν μ’αφήνουν οι ναζί!

  27. Ρε πάτε καλα;;; Αυτα δεν γινονται ουτε στην Σαμο ουτε και στην 79 ΑΔΤΕ δεν γινονται. Κατασκευασμένο αρθρο. Ποια ειναι ειναι αυτη η επιτροπή φαντάρων Σάμου; (στην ελλαδα εχουμε στρατιωτες ή οπλιτες, αλλα κανατε και γραψατε φανταροι, δηλωνετε την ασχετοσυνη σας). Ποιος την ιδρυσε αυτη την την επιτροπη; ποιος ειναι ο υπευθυνος για ολα οσα γραφονται η δηλωνονται; Με ποιανού αδεια υπάρχει και που κρυβετε; δηλαδη αν θελω να ενταχθω σε αυτην την επιτροπή, πως μπορώ να ενταχθω; Αν κι εφόσον δεν υπαρχει, ή δεν ειναι νόμιμη επιτροπη κι εφοσον δεν γινετε ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία, πως μια ιστοσελίδα δημοσιεύει τα λεγόμενα καποιου-ιων; Αν το δημοσίευμα δεν ειναι αληθες ποιος αναλαμβανει την ευθυνη της δημοσιευσης ή αναδημοσιευσης για δημιουργία η αναπαραγωγή και διασπορα ψευδών ειδήσεων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek