ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΕΦΕΤ: Προσοχή! Ανακαλούνται κατεψυγμένα γνωστής εταιρείας

· Κατοχικά Νέα

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ, προϊόν γνωστής εταιρείας με κατεψυγμένα προϊόντα. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων και με τη συνδρομή του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε στο προϊόν “γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι” την παρουσία αυγού, το οποίο δεν αναγράφεται στην επισήμανση. Το αυγό είναι τρόφιμο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή δυσανεξία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι με την εμπορική ονομασία “ATLANTIKOS QUALITY SEAFOODS”, το οποίο διακινείται στην Ελλάδα, σε συσκευασίες των 450 g, από την επιχείρηση “Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ” (Οδός Σ. ΒΙ.ΠΕ., Ηράκλειο Κρήτης).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της παρτίδας LOT 04280618 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 05.11.2019 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, εφόσον έχουν ευαισθησία στο αυγό, να μην το καταναλώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

newsit.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Θάλασσα και ακτή στη ΡόδοFEATURED

Ρόδος: Νέα έξαρση γαστρεντερίτιδας – Στο μικροσκόπιο του ΕΟΔΥ το νερό και το δίκτυο ύδρευσης

Νυχτερινός ύπνοςFEATURED

Μελέτη 95.000 ανθρώπων: Περισσότερος REM ύπνος συνδέθηκε με χαμηλότερο κίνδυνο για 83 παθήσεις

Ιατρικός χώρος υπό έλεγχοFEATURED

231 υγειονομικές δομές στην Αττική μπήκαν «κόκκινο» από το MedWatch – Τι εντόπισαν οι έλεγχοι

Μία απάντηση στο “ΕΦΕΤ: Προσοχή! Ανακαλούνται κατεψυγμένα γνωστής εταιρείας”

  1. Δεν έμεινε και καμμία Ελληνική επιχείρηση πλέον….Απο δω και πέρα μονο κνέζικα και αλλοδαπά θα τρώμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *