Διαφημίσεις
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ 
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
Η χώρα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μεγάλη κρίση. Είναι απαραίτητη ανάγκη να δειξουμε πειθαρχία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα . Αρκετές χώρες της ΕΕ όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία έχουν υποστεί σοβαρές οικονομικές ζημιές λόγω της ύφεσης και της κρίσης.
Αναρωτιέμαι λοιπόν 


ενώ η χώρα καταρρέει, η χώρα κινδυνεύει, γίνονται προσπαθείες από τον φτωχό ,τον συνταξιούχο, από τους νέους, που κάνουν υπομονή και ότι μπορούν για να σωθεί η πατρίδα.
Κόβονται μισθοί, συντάξεις, μπαίνουν νέοι φόροι. Ο κόσμος έχει τραβήξει έναν πραγματικά μεγάλο γολγοθά καλώς ή κακώς. 


Από την άλλη πλευρά το πολιτικό σύστημα φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται για όλες αυτές τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών.
Φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα ενδιαφέρεται μόνο για την ιδιοτέλεια του, για την επιβίωση του, ορμά με μανία στην εξουσία, ζητά εσωτερικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου πρόεδρου. Ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική του επιβίωση και όχι για την επιβίωση της χώρας.
Αναρωτιέμαι εγώ αν δεν υπήρχε ο Παπανδρέου, να παραχωρήσει την πρωθυπουργία για το καλό του τόπου, να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δημιουργήθηκε μέσα από τις δυνάμεις του ελληνικού κοινοβουλίου , για πρώτη φορά 250 βουλευτές στηρίζουν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Έτσι δείξαμε παγκοσμίως στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι σαν χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο Παπανδρέου. Σκεφτείτε όποιον άλλον θέλετε στην θέση του, τι θα είχε γίνει η χώρα αν ο Παπανδρέου δεν έπαιρνε τέτοιες  αποφάσεις.
Ο Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε και πέτυχε 120 δις και κούρεμα του χρέους 50%  μια ιστορική συμφωνία για την Ελλάδα, για την σωτηρία της χώρας παραχώρησε την πρωθυπουργία και προτίθεται να παραχωρήσει και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Οι υπουργοί τόσο καιρό χειρίζονται τις συμφωνίες του Παπανδρέου.
Τελειώνοντας ο Παπανδρέου προσπάθησε να δώσει βήμα λόγου στον Ελληνικό λαό με την διενέργεια του δημοψηφίσματος αλλά δυστυχώς κάποια κέντρα εξουσίας δεν τον άφησαν. 


Ο εκλεγμένος κοινοτάρχης

filologos10

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *