Διαφημίσεις

Πριν τον Ιησού Χριστό ; ; ;

Είναι απορίας άξιο οτι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί και δεν έχει ακουστεί η πιο τρανή απόδειξη ότι η Μακεδονια ειναι Ελλαδα και ο Μεγας Αλεξανδρος Ελληνας .

Τουλάχιστον οι κληρικοί μας θα έπρεπε να εγείρουν φωνή, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά , και να βρωντοφωναξουν προς απαντες τους κωφευοντας και στους μη γνωρίζοντας ότι η απόδειξη που ζητάμε για να αποκαλύψουμε την απάτη και την προπαγάνδα των Ψευτομακεδονων Σκοπιανών βρίσκεται στην Αγία Γραφή, στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του προφήτη Δανιήλ το οποίο εγραφη 500 και πλέον χρόνια π.Χ.

Ιδού τι μας λέει ο προφήτης :

Δανιήλ Κεφάλαιο : 8

1 ΚΑΤΑ τον τρίτο χρόνο τής βασιλείας τού βασιλιά Βαλτάσαρ, φάνηκε σε μένα όραση, σε μένα, τον Δανιήλ, ύστερα από εκείνη που φάνηκε σε μένα πρωτύτερα.
2 Και είδα στην όραση· και όταν είδα, ήμουν στα Σούσα, τη βασιλική πόλη, που είναι στην επαρχία τού Ελάμ· και είδα στην όραση, και εγώ ήμουν κοντά στον ποταμό Ουλαϊ.

4 Είδα το κριάρι να κερατίζει προς τη δύση, και προς τον βορρά, και προς τον νότο· και κανένα θηρίο δεν μπορούσε να σταθεί μπροστά του, και δεν υπήρχε κάποιος που να ελευθερώνει από το χέρι του· αλλά, έκανε σύμφωνα με τη θέλησή του, και μεγαλύνθηκε
5 Κι ενώ εγώ σκεπτόμουν, ξάφνου, ένας τράγος ερχόταν από τη δύση επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης, και δεν άγγιζε το έδαφος· και ο τράγος είχε ένα κέρας περίβλεπτο ανάμεσα στα μάτια του.
6 Και ήρθε μέχρι το κριάρι, που είχε τα δύο κέρατα, που είχα δει να στέκεται μπροστά στον ποταμό, και έτρεξε προς αυτό με την ορμή τής δύναμής του.
7 Και τον είδα ότι πλησίασε στο κριάρι, και εξαγριώθηκε εναντίον του, και χτύπησε το κριάρι, και σύντριψε τα δύο του κέρατα· και δεν υπήρχε δύναμη στο κριάρι να σηκωθεί μπροστά του, αλλά το έρριξε καταγής, και το καταπάτησε· και δεν υπήρχε κάποιος να ελευθερώσει το κριάρι από το χέρι του.
8 Γι’ αυτό, ο τράγος μεγαλύνθηκε υπερβολικά· και όταν δυνάμωσε, συντρίφτηκε το μεγάλο του κέρας· και αντ’ αυτού ανέβηκαν άλλα τέσσερα περίβλεπτα κέρατα προς τους τέσσερις ανέμους τού ουρανού.

15 Και όταν εγώ ο Δανιήλ είδα την όραση, και ζητούσα την έννοια, τότε, ξάφνου, στάθηκε μπροστά μου σαν θέα ανθρώπου·
16 και άκουσα φωνή ανθρώπου στο μέσον τού Ουλαϊ, που έκραξε και είπε: Γαβριήλ, κάνε αυτό τον άνθρωπο να εννοήσει την όραση.

19 Και είπε: Δες, εγώ θα σε κάνω να γνωρίσεις τι θα συμβεί στους έσχατους καιρούς τής οργής· επειδή, στον ορισμένο καιρό θα είναι το τέλος.

20 Το κριάρι που είδες, που έχει δύο κέρατα, είναι οι βασιλιάδες τής Μηδίας και της Περσίας.
21 Και ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλιάς τής Ελλάδας· και το μεγάλο κέρας, που είναι ανάμεσα στα μάτια του, αυτός είναι ο πρώτος βασιλιάς.
22 Το ότι συντρίφτηκε, και ανέβηκαν τέσσερις αντ’ αυτού, σημαίνει ότι τέσσερα βασίλεια θα σηκωθούν από το έθνος αυτό· όμως, όχι σύμφωνα με τη δική του δύναμη.


……………………………..

α ) Ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλιάς τής Ελλάδας·

β ) και το μεγάλο κέρας είναι ο Μεγας Αλεξανδρος

γ ) Το κριάρι που έχει δύο κέρατα είναι οι βασιλιάδες τής Μηδίας και της Περσίας.

δ ) Τα τέσσερα περίβλεπτα κέρατα ειναι τα τέσσερα βασίλεια μετα το θανατο το Μ. Αλεξανδρου:
το βασίλειο της Αιγύπτου με τον Πτολεμαίο, της Συρίας με το Σέλευκο, της Μακεδονίας με τον Κάσσανδρο και της Θράκης με το Λυσίμαχο .

Από τον αναγνώστη μας Έκτωρα στο άρθρο
ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΊ «ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ» «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ» ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΈΣ» ΓΙΟΡΤΈΣ ΣΤΗΝ ΒΌΡΕΙΑ ΕΛΛΆΔΑ (ΒΊΝΤΕΟ)

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ ; ; ;”
  1. Χωρις να ειναι Ελληνας με ποια λογικη?

    Με την λογικη που μας μιλαει για την καταγωγη δεν γινεται καθως οι Μακεδονες ηταν μια μιξη φυλων και για αυτο μαλλον οι “γνησιοι” Ελληνες τους ελεγαν Βαρβαρους.

    Με την εννοια της πολιτισμικης ταυτοτητας το συζηταμε αλλα εδω περα μιλαμε για τους κατοικους της γεωγραφικης περιοχης της Μακεδονιας ετσι οπως εχει οριστει απο το Βυζαντιο κυριως και γεννετικες ερευνες τους συνδεουν με τους αρχαιους μεσογιακους λαους πριν απ τους Σλαβους και δεν αρνουνται αυτη την πολιτισμικη μιξη, καθως επισης ο Κασιδιαρης μας μιλαει για 200 000 Ελληνες meaning στην καταγωγη και οχι στην πολιτισμικη ταυτοτητα. Αλλωστε και οι αρχαιοι Μακεδονες ηταν μια πολιτισμικη μιξη.

    Βασικα το προβλημα ειναι οτι καποιοι ψαχνουν για απολυτοτητες και αποκλειστικα κληρονομικα δικαιωματα συνηθως μαλιστα μεσα στα πλαισια ενος κωμικοτραγικου πρισματος, καθως μιλαμε για τους απογονους των Ελληνφωνων Βυζαντινων ανεξαρτητως καταγωγης που ειχαν μια καθολα εχθρικη σχεση με τους Ελληνες για τους οποιος ισχυριζονται οτι ειναι εκτος απο πολιτισμικοι συνεχιστες και οι αποκλειστικοι κληρονομοι.

    Ποσο τυχαια μπορει να ειναι αραγε η χρεοκοπια σε ολα τα επιπεδα?

  2. Βασικα η ολη φαση με την νεα Ελλαδα μου θυμιζει την ιστορια με τον πατερα μου που ηταν/ειναι εθνικιστης παλαιας κοπης. Ηθελε να εχει μεγαλο σπιτι και μεγαλο μαγαζι γιατι περισσοτερο τον ενοιαζε το τι θα πουν οι αλλοι παρα η επιβιωση μας μεσα σε ενα λογικο πλαισιο συμφωνα με τα οικονομικα δεδομενα και για αυτο βουλιαξε στα χρεη.

    Οι παπαδες δεν εχουν καμια δουλεια σε αυτο το θεμα και να βγαινουν δηλαδη να μιλανε για την αρχαια Μακεδονια και τον Μεγα Αλεξανδρο. Αυτο που μπορουν να κανουν ειναι μας μιλησουν για την Βυζαντινη Μακεδονια και να τεινουν χριστιανικο χερι φιλιας προς τους Νεους Μακεδονες ως Νεοι Ελληνες σε θεωρητικο παντα επιπεδο καθως μαλιστα δεν υπαρχει τιποτα ποιο τραγικο απο το να βλεπεις εναν παπα απογονο των Βυζαντινων που εβγαλαν τους Ελληνες εκτος νομου να παριστανει τον υπερελληνα. Καπου καποτε πρεπει να μπαινουν και καποια ορια και δεν πιστευω πραγματικα να υπαρχει τιποτα ποιο κωμικοτραγικο σε παγγοσμια βαση απο τους Ελληναρες υπερεθνικιστες παπαδες. Θεωρω οτι το καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να πανε ολοι μαζι σε μοναστηρια που ομως θα πρεπει να τα κλειδωσουν να μην μπορει να μπαινει και να βγαινει κανενας για λογους πνευματικης υγιεινης για αυτους που ειναι εξω.

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΛΟ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΔΙΣ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

  4. Οταν θα ερθει η ωρα να ψηφισουν κατι μου λεει πως λιγο πριν θα δημιουργηθει καποιο πολυ σοβαρο επεισοδιο, τωρα “καταστροφη” θα ειναι, καποια θεατρικη παρασταση θα ειναι, καποια θυσια οπως ειπε ο πακης στο Ματι θα ειναι δεν ξερω, παντως κατι που θα παιξει πολυ ασχημα με τα μυαλα και την ψυχολογια του κοσμακη. Βεβαια με την δικτατορια που εχουν επιβαλλει δεν χρειαζεται να κανουν και πολλα, αρκει να κοψουν πχ το ρευστο για μερικες ημερες η να δημιουργησουν καποιο στημενο θερμο επεισοδιο, οι Τουρκοι το εχουν ξανακανει συνεργαστικα πολλες φορες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *