ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πανικός σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι νηπιαγωγείου από έκρηξη βεγγαλικών -Γονείς και παιδιά έτρεχαν να σωθούν

· Κατοχικά Νέα

Τίποτε δεν προμήνυε τον τρόμο που θα ακολουθούσε σε πάρτι για την Πρωτοχρονιά που φέρεται να έγινε σε νηπιαγωγείο του Καζακστάν.

Τα παιδιά είχαν φορέσει στολές Άη Βασίλη και χοροπηδούσαν τραγουδώντας μπροστά στους γονείς τους, όταν δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να εκρήγνυνται ταυτόχρονα πολλά πυροτεχνήματα με εκκωφαντικό θόρυβο που θύμιζε έκρηξη βόμβας και εκτυφλωτικές λάμψεις.

Τα γέλια μετατράπηκαν σε κραυγές αγωνίας, με πανικόβλητους γονείς και παιδιά να ουρλιάζουν. Κάποιοι προσπαθούσαν να καλύψουν τα αυτιά τους, άλλοι έψαχναν μέσα στο σάλο και τους καπνούς την έξοδο για να δραπετεύσουν μαζί με τα «βλαστάρια» τους. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί… Την υπόθεση ερευνά το υπουργείο Εσωτερικών του Καζακστάν, αν και όπως επεσήμανε, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για τέτοιο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου για αμερικανική διπλωματίαΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Απομακρύνουν διπλωματικό προσωπικό και οικογένειες από πέντε χώρες – Τι σημαίνει για την κρίση με το Ιράν

Φωτογραφία αρχείου ηλεκτρικού δικτύου, όχι του Great Sea InterconnectorΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η στάση της Γερμανίας

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι από το συγκεκριμένο γεγονόςΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 30 του ο δημιουργός του Stick Run, Μάνουελ Ότο – Η ανακοίνωση της ομάδας και το περιστατικό στο Twitch

Μία απάντηση στο “Πανικός σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι νηπιαγωγείου από έκρηξη βεγγαλικών -Γονείς και παιδιά έτρεχαν να σωθούν”

  1. ….Καζακσταν ρε πουστη μου , μηδενικη αντιληψη των πραγματων αιωνες τωρα….μιαζωη την καταστροφη και τον λεηλατισμο εως σημερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *