Διαφημίσεις

15 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από επίθεση αγνώστων σε εκκλησία της Βιέννης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε εκκλησία της αυστριακής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, περίπου στις 13:30 τοπική ώρα, η συμμορία εισέβαλε στη Μονή Maria Immaculata.

Έδεσε και φίμωσε τους μοναχούς και ακολούθως άρχισε να αναζητεί αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γύρω στις 16:27, οι ληστές διέφυγαν και άφησαν πίσω τους, τους μοναχούς, ορισμένοι εκ των οποίων βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι από μαχαίρι.

Από τη Μονή φαίνεται να λείπουν αντικείμενα αξίας, η καταγραφή των οποίων θα γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Οι αρχές αναφέρουν πως το συμβάν που ξεκίνησε περίπου στις 13:30 και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Οι δράστες διέφυγαν και η αστυνομία που ενημερώθηκε πολύ αργά, έσπευσε στο σημείο και εντόπισε θύματα δεμένα και σοβαρά τραυματισμένα.

Η αυστριακή αστυνομία σε tweet αναφέρει ότι ένας από τους δράστες φέρεται να ζήτησε τιμαλφή και μετρητά.

Προς το παρόν το κίνητρο της επίθεσης παραμένει ασαφές, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση τρομοκρατίας.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Επίθεση ενόπλων σε εκκλησία στη Βιέννη: Σε άσχημη κατάσταση πολλοί μοναχοί – Πληροφορίες για 15 τραυματίες”
  1. Πολύ πιθανό να είναι στημένα όλα αυτά. Με τόσες ψεύτικες επιθέσεις που έχουν γίνει δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Σκοπός τους ο φόβος, μην τους αφήσετε να σας τρομοκρατήσουν. Μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΠ (παραπληροφόρησης) λένε ξανά και ξανά για τις τελευταίες επιθέσεις (σκαι, εκκλησία) ότι ήθελαν νεκρούς. Αν ήθελαν νεκρούς θα υπήρχαν νεκροί, μην σαν τρομοκρατούν, πίστη και έργα στο Θεό και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
    Δείτε εδώ ψεύτικη επίθεση στην Αμερική, όλοι τους ηθοποιοί, ο μασόνος κάνει σατανιστικό σύμβολο με το χέρι και διαμαρτύρεται για τον αλλο ηθοποιό που παριστάνει τον πατριώτη και κουβαλάει όπλο σαν καουμπόι (όπλο στην Αμερική … θα τον ειχαν ξαπλώσει οι αστυνομικοί σε δευτερόλεπτα).
    Ίσως το κάνουν αυτο για να φοβηθεί ο κόσμος, να δεχτεί πιο εύκολα στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση οπλοκατοχής και το χάραγμα του αντίχριστου.
    Δείτε στο 7.20
    https://www.youtube.com/watch?v=PyeJkxDwaj8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *