Διαφημίσεις

Το 70% των Ελλήνων ανησυχεί μήπως πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με σχετική με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν οι μισοί Έλληνες (41,8%) ανησυχούν πολύ για διάρρηξη στο σπίτι τους, ένας στους τρεις Έλληνες (31,3%) φοβάται περισσότερο ληστεία στο σπίτι ή στον δρόμο, ενώ περίπου τόσοι (30,7%) ανησυχούν περισσότερο για την ασφάλεια των παιδιών τους σε δημόσιους χώρους, όπως τα πάρκα ή στη διαδρομή για το σχολείο.

Το 28% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τη χρήση ή και τη διακίνηση ναρκωτικών, το 26,7% για κλοπή του αυτοκινήτου τους και το 26% μήπως πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας σε μέσο μαζικής μεταφοράς.

Οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο από τους άνδρες μήπως πέσουν θύματα σωματικής βίας (12,2%) και σεξουαλικής κακοποίησης (26,7%).
Τα υψηλότερα ποσοστά όσων φοβούνται τη ληστεία στο σπίτι τους ή στον δρόμο, καταγράφονται στους δήμους Αθηναίων, Καλλιθέας, Περιστερίου, Ιλίου και Πετρούπολης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα της ανασφάλειας στην άλλοτε πιο ασφαλή χώρα της Ευρώπης! Και βέβαια, μεγάλη μερίδα ευθύνης γι’ αυτήν την ανασφάλεια του κόσμου έχουν οι λαθρομετανάστες, που ευθύνονται για περίπου το 70% των εγκληματικών δραστηριοτήτων στην χώρα!

ethnikismos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “ΤΑ «ΑΓΑΘΑ» ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!”
  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ, ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *