Διαφημίσεις

Χριστουγεννιάτικη Τρομοκρατία!!! Η αστυνομία στην Βαρκελώνη ψάχνει έναν Μαροκινό τζιχαντιστή

Ακόμη τον ψάχνουν…

Η ισπανική αστυνομία δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι αναζητούν έναν σαράνταχρονο μαροκινό οδηγό ενός βαν που ήθελε να επιτεθεί στη Βαρκελώνη τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ως προφύλαξη, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας για κυβερνητικά κτίρια και τουριστικά αξιοθέατα όπως η Rambla και η Sagrada Familia.

Οι αμερικανικές αρχές ειδοποίησαν την Ισπανία για τις προετοιμασίες τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη. Η καταλανική εφημερίδα El Periódico αναφέρει ότι ο Μαροκάνος είναι τζιχαντιστής με το όνομα Brahim L. Σκοπό είχε να πέσει με το βαν επάνω στο πλήθος.

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ ΨΆΧΝΕΙ ΈΝΑΝ ΜΑΡΟΚΙΝΌ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΉ”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Τελικά αυτή η τρομοκρατία δεν έχει ούτε ωράρια ούτε αργίες και από λεφτά ψίχουλα νομίζω πως πρέπει να κάνει κάτι η επιθεώρηση εργασίας με αυτά τα μεροκάματα του τρομου

  2. ….δικος τους ανθρωπος ειναι ο οποιος δεν δεχτηκε να φορτωθει τα δυναμιτακια στο σωμα του και τωρα τον ψαχνουν να τον καθαρισουν για να μην μαρτυραει τους εκβιασμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *