Διαφημίσεις

Πολεμικά πλοία που ανήκουν στην Ιρανική Φρουρά της Επανάστασης εκτόξευσαν πυραύλους κατά του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου John Stennis, που εισήλθε στα ύδατα του Περσικού Κόλπου την Παρασκευή για πρώτη φορά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Aυτό αναφέρουν από χθες αρκετά ξένα ΜΜΕ. Μάλιστα ακόμα και η Jerusalem Post, ένα από τα μεγαλύτερα site του Ισραήλ, το έχει πρώτο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή. Δείτε εδώ

Tην συγκεκριμένη είδηση την μεταφέρει το Associated Press, όπως και το Αραβικό RT.

Πάντως, άλλα ΜΜΕ ισχυρίζονται πως δεν ισχύει αυτή η είδηση και εμείς, οφείλουμε να μεταφέρουμε τα πάντα, εξάλλου δεν μας ενδιαφέρουν τα κλικς, αλλά η ενημέρωση.

Δείτε τι αναφέρουν:

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1076236767362195462

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1076232948318437378

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι πλοία που ανήκουν στην Ιρανική Φρουρά της Επανάστασης εκτόξευσαν πυραύλους στο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ John Stennis.

Τα ιρανικά πλοία παρακολουθούσαν στενά τον αεροπλανοφόρο και την ομάδα των πλοίων που το συνόδευαν, εκτόξευσαν πυραύλους ενώ πέταξαν drone κοντά του σύμφωνα με το πρακτορείο.

«Προσπαθούμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις μας απρόβλεπτες σε μεγαλύτερο βαθμό », δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πέμπτου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν. «Ταυτόχρονα, είναι στρατηγικά προβλέψιμες για συμμάχους.», αναφέρει το dimpenews

Η ομάδα των σκαφών που συνοδεύουν τον John Stennis περιλαμβάνει τον εκτοξευτή ρουκετών Mobile Bay, τα καταδρομικά Decatur και Metscher καθώς και ένα υποβρύχιο. Αυτή είναι η πρώτη είσοδος αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον Κόλπο μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Δείτε βίντεο από το αραβικό RT

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε, γιατί ο πόλεμος της προπαγάνδας, καλά κρατεί!

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Iρανικά πλοία εκτόξευσαν πυραύλους κατά αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ – «Κόλαση» στον Περσικό Κόλπο – Βίντεο”
  1. Δηλαδη εφυγε ο μπαρμπα σαμ απο τη συρια
    Κ πηγε περσικο κολπο
    Κ οι χομεινηδες του εστειλαν δωρακι πυραυλακι
    Ρεε πολυ βρώμα η δουλεια!!
    Ο ματις παραιτηθηκε
    Η αθηνα ”βλεπει” κ καλα … Με το ματι καμενο προ πολλου
    Ο αποστολακης προειδόποιει
    Ό ερντι με γυαλι μαυρο απειλει
    Δε βγαζω ακρη..
    Ο ματις λενε οτι τον παραιτεισε ο ντοναλντ γιατι ηθελε πολεμο με το ιραν για τα ματια του μπεντζαμιν ομως
    Ειπαν οτι διαφωνησε ο ματις με την αποφαση ντοναλντ να αποσυρθουν απο συρια
    Γιατι να φυγει απο συρια ενω μπαινει περσικο;;;
    Η δεν φευγει απο συρια κ μας φουμαρει η καποιος αλλος αναλαμβανει τα καθηκοντα του στη συρια
    Εχω μπουρδουκλωθει πραγματικα
    Ηφαιστεια σκανε χωρις σεισμο κ κανουν πολυνεκρο τσουναμι
    Ο μπαρμπα σαμ φευγει απο συρια κ παει περσικο με τόν γιαννακη τον στενο john stennis
    O ερντι με φωτο μαυρο γυαλι σαν το χαρο
    Ο αποστολακης προειδοποιει χωρις φωτο…..
    Γιατι δεν βαλανε κ μια φωτο του ναυαρχου με τη στολη την ασπρη την ναυαρχεικη;;;
    Βαλανε φωτο τον τσοπανο σουλτανο με μαυρο γυαλι κ διπλα αεροπλανακι κ καραβακι να εκτοξευει πυραυλακι
    Τι γινετε ρε παληκαρια;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *