Διαφημίσεις

4 Ρομπότ σκότωσαν 29 επιστήμονες στην Νότια Κορέα;;;

Αλήθεια ή παραμύθα;;; Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

https://www.youtube.com/watch?v=UT1Pj7N37Pw

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “4 ΡΟΜΠΌΤ ΣΚΌΤΩΣΑΝ 29 ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΚΟΡΈΑ;;;”
  1. Θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να επικρατήσει η τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο μας.
    Οι λόγοι πολλοί, ο κυριότερος έχουμε χάσει την φυσική ισορροπία μεταξύ κέρδους και χρήματος, όπου χωρίς ίσως να το αντιλαμβανόμαστε οδηγούμαστε σε αντικατάσταση του ανθρώπινου είδους με κάτι διαφορετικό.
    Το ανθρώπινο είδος φαίνεται ότι έχει αποτύχει στον σκοπό και στόχο του, γι’ αυτό δρομολογούνται εξελίξεις.

  2. Lynda is famous for her extraordinary theories including the UFO abduction alien experimentation with humans and more. I’m a believer that we’re not alone in this universe, however, statements of this magnitude they should be investigated thoroughly before publishing them!

    1. Και γιατι ρε “φιλαρακο” εχει δικιο το σιτε που μας δειχνεις …καταρχας δεν αποδυκνιει τιποτα αλλα λεει την αποψη του …δεν ειναι μαλακια λοιπον να επιλεγεις τι να πιστεψεις με βαση το σανο που σου δινουν σελιδες που ειναι ελεγχομενες? τι κανει το σνοπες δηλαδη να λεει την αληθεια και την κυρια που το υποστηριζει να λεει ψεματα ? που ειναι οι αποδειξεις οτι ειναι ψεματα? και ειναι η πρωτη φορα που το συστημα θα θαψει ειδηση η θα την κανει να φαινεται ψευτικη ;… δεν στην λεω γιατι λες εμας ως ψευτες δικιαωμα σου να εχεις αποψη ..στην λεω γιατι λες τους αλλους αληθινους .. παρε αγορι μου την πληροφορια αναλυσε την μεσα σου και αστην μεχρι να βγει η αληθεια ..ολι οι γραμικοι εχετε γινει ρομπες με ολα οσα λεγατε δεν γινονται αυτα ..και μετα με το που το πει το πολιτικος ορθο στεκεστε σαν οπαδοι της νεας πληροφοριας ..ντροπη ρε ξαδελφε ..λιγο παντελονι .. ; …

    2. Την διάλεξη την είδα μέχρι το τέλος βγάζει πληροφορίες αξιόπιστες αλλά και μη.

      Δεν έχει σημασία εάν είναι ψεύτικη είδηση ή όχι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα αυτόνομα ρομποτικά συστήματα θα εξελίσσονται συνεχώς και κάποια στιγμή όταν θα έχουν τις κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας και συντήρησης σε συνεργασία με τους υπερυπολογιστές, θα επικρατήσουν.
      Όταν προσπαθείς να φτιάξεις κάτι πιο έξυπνο και ικανό από εσένα, τι νομίζεις ότι θα κάνει στο τέλος;

  3. Δεν βλέπω κάποιος να το έχει παρατηρήσει, το γεγονός έχει συμβεί (εάν έχει), στην Ιαπωνία, όχι στην Νότια Κορέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *