Διαφημίσεις

Το 2019 προμηνύεται έτος μεγάλης πολιτικής αναταραχής όχι τόσο εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά εξαιτίας του ότι , θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων εκ των πραγμάτων , θα αναδειχθούν οι εμπαιγμοί και οι υποκρισίες και εν τέλει ,θα πέσουν οι μάσκες σε κοινή θέα.

Την ερώτηση « Πιστεύετε ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;» ανήρτησαν δεκατρείς ( 13) ιστοσελίδες και bloggers .Αυθόρμητα και αιτιολογημένα τοποθετήθηκαν με τα σχόλιά τους 162 αναγνώστες αυτών . Εξ αυτών 102 είχαν την πεποίθηση ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν ή έλαβαν ανταλλάγματα για να «περάσει» με την στήριξή τους η Συμφωνία των Πρεσπών , 21 ότι έχουν την πρόθεση να το κάνουν , ενώ 39 είχαν την πεποίθηση ότι είτε δεν θα το διακινδύνευαν , είτε ότι δεν θα το πράξουν .

Το ακαταμάχητο πλεονέκτημα αυτού του μικρού δείγματος είναι ο αυθορμητισμός των συμμετασχόντων και η αιτιολογία τους

Εάν αυτή είναι πλέον η άποψη της Κοινής γνώμης για το πολιτικό σύστημα τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά …. δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε παραπέρα .

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα, χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 6-16/11/2018 της Public Issue, και στην ερώτηση ,ποιους θεσμούς εμπιστεύεται και ποιους όχι η κοινή γνώμη σήμερα στην Ελλάδα , εφημερίδες και τηλεόραση ήταν στις τελευταίας θέσης με τα κόμματα να φιγουράρουν στην τελευταία με 12%

Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση και την αντίληψη της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.

Δείτε , ποιοι εκ των αντιπροσώπων του πολιτικοοικονομικού συστήματος συνεχίζουν εις γνώση τους αυτήν την τακτική . Αυτοί είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους , οι ανθέλληνες που θα πρέπει να απομονωθούν.

Συνεχίζεται το ….2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Γκάλοπ Σοκ. Το 76% της Κοινής γνώμης πιστεύει ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν για να «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών”
  1. Δηλαδη με αλλα λόγια εχουμε 24% ηλίθιους στην Ελλαδα. Ειναι μεγαλο το ποσοστό των ηλιθίων, γι αυτο δεν παμε μπροστά.

  2. ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠ@@ΡΔΕΛΑ….
    ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ. ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ…

  3. ψηφιστε πατριωτικ κοματα παιδαι μας κυβερνουν απο το 1821 οι προδοτες και οι πρακτορες τοων τοτε μεγαλων δυναμεψων 400+197 = 597 χρονια σκλαβιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *