Διαφημίσεις

Σιχάθηκα τὶς κάθε εἴδους «κυβερνήσεις», ὁπουδήποτε στὸν πλανήτη. Σιχάθηκα τὸ σήμερα καὶ τὸν ἑαυτόν μου γιὰ μίαν ἀκόμη φορά!
Σιχάθηκα τὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖον ἀντιμετωπίζονται ἑκατομμύρια ἀνθρώπων στὸν πλανήτη.
Σκουπίδια! Βρωμερά, τρισάθλια, μολυσματικὰ σκουπίδια!
Ζουν μέσα σε κλουβιά

Είναι μια από τις πιο πλούσιες πόλεις ολόκληρου του πλανήτη. Εκεί θα συναντήσει κανείς την πολυτέλεια και ορισμένα από τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο. Κι όμως, στο Χονγκ Κονγκ υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά…
Οι φωτογραφίες του Βρετανού Brian Cassey που απεικονίζουν χιλιάδες ανθρώπους να ζουν μέσα σε κλουβιά είναι πραγματικά σοκαριστικές.
Τα κλουβιά, στην καλύτερη περίπτωση έχουν δύο μέτρα ύψος. Βρίσκονται μέσα σε άθλια κτίρια και οι ένοικοι μοιράζονται τις τουαλέτες, οι οποίες επίσης βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν υπό αυτές τις συνθήκες φτάνει τις 100.000 σε μια περιοχή που είναι τόσο πυκνοκατοικημένη που ανά τετραγωνικό μίλι ζουν περίπου 16.500 άνθρωποι.
Και βέβαια για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι, η επόμενη εναλλακτική, είναι ο δρόμος.
χόνκ κόγκ0 by .
χόνκ κόγκ1 by .
χόνκ κόγκ2 by .
χόνκ κόγκ3 by .
χόνκ κόγκ4 by .
χόνκ κόγκ5 by .
 (newsbeast)
Καὶ νὰ ἦταν μόνον αὐτό….

Στὴν Ἀφρική, στὴν Νότιο Ἀμερική, στὴν κεντρικὴ Ἀσία πεθαίνουν ὡς μύγες ἀπὸ τὴν πείνα. 

Στὴν Κίνα χιλιάδες χρησιμοποιοῦνται γιὰ ἕνα κάρο ἐργασίες, οἱ ὁποῖες μέσα σὲ μερικοὺς μῆνες δολοφονοῦν θρασύτατα κάθε ἀπασχολούμενον.  (Οἱ σπάνιες γαῖες καὶ τὰ παιχνίδια τῶν «γιγάντων)

Στὴν Ἰνδία 2.000.000 παιδιὰ πεθαίνουν ἐτησίως ἀπὸ πείνα καὶ κάποιοι ἄλλοι χρησιμοποιοῦν τὸ χρῆμα τους γιὰ νὰ διασκεδάζουν μὲ τὴν ἀθλιότητα καὶ τὸν πόνο!

Δὲν συζητᾶμε φυσικὰ γιὰ αὐτὲς τὶς φωτογραφίες ποὺ μᾶς κάνουν νὰ ντρεπόμαστε γιὰ τὴν ὕπαρξίν τους:
παράγκα 1 by .
παράγκα 2 by .
παράγκα 3 by .
Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου | Φιλονόη καὶ φίλοι…
Σχεδὸν 900.000.000 ἄνθρωποι παγκοσμίως ζοῦν σὲ αὐτὲς τὶς συνθῆκες. Σὲ παρᾶγκες. Κάτω ἀπὸ τὸ κατώτατον ὅριον τῆς φτώχιας. 

Εἰκόνες ποὺ οὐδόλως μὲ κάνουν νὰ αἰσθάνομαι ὑπεύθυνη ἀλλὰ παραλλήλως μὲ κάνουν νὰ ἐξοργίζομαι!!!

Ναί, δὲν ἔβαλα τὸ χέρι μου γιὰ νὰ ζοῦν ἔτσι! Ναί, δὲν τοὺς ἔκλεψα τὸν πλοῦτο τους, τὴν τροφή τους καὶ τὸ νερό τους. Ναί, δὲν τοὺς κατέκτησα. Δὲν τοὺς κατεπάτησα κανένα ἀνθρώπινο δικαίωμα. 

Ἀλλὰ ὑπάρχουν, εἶναι ἐκεῖ, ὑποφέρουν καὶ στιγματίζουν τὴν δική μου ἀδιαφορία, τὴν δική μου ἀποχή.  

Ὄχι, δὲν μπορῶ νὰ τοὺς σώσω. Οὔτε οἱ κυβερνήσεις τους θὰ ἐνδιαφερθοῦν. Οὔτε γιὰ κάποιον ἔχουν ἀξία. 

Βάρος εἶναι! Σκουπίδια. Ἀνταλλακτικὰ κακῆς ποιότητος. 

Μὲ τὴν πρώτη εὐκαιρία θὰ τοὺς ξεφορτωθοῦν, ὅπως ξεφορτώνονται πανεύκολα κάθε τι ποὺ τοὺς ἐνοχλεῖ. 

Κι ἐδῶ φυσικά, στὴν πλουσία Εὐρώπη, στὴν ἀκόμη πιὸ εὐκατάστατο Ἀμερική, οἱ εἰκόνες ἀκολουθοῦν ἀνάλογον δρόμο. Οἱ ἄστεγοι πολλαπλασιάζονται κάθε μήνα. Οἱ παραγκουπόλεις ξεπροβάλλουν παντοῦ ὡς μανιτάρια. Καὶ ἡ φτώχεια ἐξαπλώνεται ὡς μάστιγα!
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ by .
πείνα by .

Θὰ ἀλλάξῃ αὐτό!

Μόνον γιὰ αὐτὲς τὶς ἄθλιες εἰκόνες πρέπει νὰ ἀλλάξῃ καὶ θὰ ἀλλάξῃ!

Δὲν γνωρίζω πόσον χρόνο θὰ πάρῃ, οὔτε ποιὸ τίμημα θὰ πληρώσουμε. Ἀλλὰ θὰ ἀλλάξῃ! 

Αὐτὸ εἶναι τὸ χρέος μας ὡς ἀνθρωπότης!
Φιλονόη. 

 ΠΗΓΗ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *