Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA:Παρατηρηστε οτι στο αρθρο αυτης της τρομερης ειδησης ο ξενος τυπος αποφασισε να εχει μια φωτο απο το ατυχο κοριτσακι να φοραει μια μπλουζα με μια αναποδη πενταλφα !Ας σκεφθουμε λοιπον αν αυτο το εγκλημα ειναι απλα μια πραξη απο εναν σχιζοφρενη ανθρωπο η ειναι μια πραξη θυσιας …και αν πουμε οτι ειναι μια πραξη σχιζοφρενειας ας ξανα σκεφθουμε ποιοι μεσα στα ΜΜΕ φροντιζουν να σημαδευουν με συμβολα ωστε να κανουν τους “πιστους” τους να νοιωθουν την επιβολη η την “δυναμη” των στημενων θεων τους !.. Το θεμα ειναι εξαιρετικα σοβαρο να μπορεσουμε εμες οι ερευνητες να διακρινουμε το παιχνιδι της μονιμης μαχης στο υποσειδητο μας , της μονιμης επιρροης της μαζας σε συμβολα κοκ κοκ κοκ!

Οταν για ολα οσα συμβαινουν φροντιζεις να τα φανερωνεις με κρυφο συμβολισμο τοτε οι ομαδες που εχεις δημιουργησει να μπορουν να διαβαζουν αυτο το συμβολισμο ..γινονται οσο πιστοι και ετοιμοι χρειαζεσαι ..μιας και η ομαδα δεν θα εχει εκπαιδευθει στο να σκεφθει οτι ..πρωτα βρισκουν το εγκλημα και μετα το “ντυνουν” αναλογα την καθε περιπτωση που θελουν να επηρεασουν !! Και αναποδα αν θες να επηρεασεις μια κρυφη ομαδα που ακουει σε συμβολισμους …δημιουργεις ενα εγκλημα που ειναι ντυμενο με τους συμβολισμους σου !

Μια μητέρα στην Βρετανία έπνιξε την τετράχρονη κόρη της στο μπάνιο και στη συνέχεια τοποθέτησε το σώμα της σε ένα τραπεζάκι του καφέ στον κήπο και το έβαλε φωτιά, μεταδίδει η βρετανική Mirror.

Η Κάρλι Αν Χάρις, 38 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμέλια Μπρουκ Χάρις μετά από ένα περιστατικό στο σπίτι της στη Νότια Ουαλία στις 8 Ιουνίου.

Περίπου στις 9.15 μ.μ., ένας γείτονας άκουσε το μικρό κορίτσι να φωνάζει: “Μανούλα, μανούλα, μανούλα!”.

Περίπου 45 λεπτά αργότερα, η Χάρις εμφανίστηκε και είπε: «Η Αμέλια έχει πάει στον Παράδεισο. Μη βγείτε έξω από πίσω, πήγε στον Παράδεισο”, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Ένας μάρτυρας φέρεται να είδε ένα τραπέζι του καφέ και ένα “μαύρο πόδι”. Οι δικαστές άκουσαν ότι η Χάρις αποκάλεσε τον εαυτό της “τέρας” μετά τη σύλληψή της, λέγοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα: “Αξίζει να πεθάνω. Τι διάολο; Το κοριτσάκι μου”.

”Οι άγγελοι είπαν ότι πρέπει να γίνει”.

Η μητέρα αρνήθηκε μια κατηγορία δολοφονίας και μια εναλλακτική κατηγορία ανθρωποκτονίας κατά τη διάρκεια μιας προδικαστικής ακρόασης τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Wales Online.

Το δικαστήριο άκουσε ότι η κατηγορούμενη στεκόταν έξω από το σπίτι και να έλεγε σε έναν γείτονα: “Ο Θεός θα είναι μαζί της. Οι άγγελοι την έχουν πάρει ». Ο γείτονας κάλεσε την άμεση δράση. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή και πήγαν στον κήπο αφού έλαβαν πληροφορίες ότι μια μητέρα είχε βάλει φωτιά το παιδί της.

Η Χάρις φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία: «Απλά συλλάβετε με, είναι εντάξει». Και λέγεται ότι ισχυρίστηκε: «Ο Ιησούς μου είπε να το κάνω».

Όταν ρωτήθηκε για τα γεγονότα, η Χάρις είπε ότι είχε οράματα με αγγέλους. Αυτό την οδήγησε να πιστεύει ότι έπρεπε να θυσιάσει την κόρη της για να αποδείξει την πίστη της. Η μητέρα είπε ότι θα έπρεπε να το είχε κάνει την προηγούμενη μέρα επειδή τα αστέρια ήταν σε αντιστοιχία με τις κουκκίδες στα μάγουλά της.

Το δικαστήριο άκουσε τη μητέρα να λέει ότι ήταν ένας έκπτωτος άγγελος που έπρεπε να αποδείξει τη δύναμή της και ότι η Αμέλια θα έπρεπε να “πλυθεί και να καεί”. Πριν επιστρέψει στο σπίτι της, ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αμφεταμίνη, η οποία την έκανε «πιο ευαισθητοποιημένη» και «άνοιξε το τρίτο της μάτι».

Eίπε ότι η Αμέλια φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα και έτρωγε γλυκά και ότι της είπε “Θα δεις τους αγγέλους”. Στο δικαστήριο έκλαιγε λέγοντας: “Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι”.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακρόασης, οι ένορκοι ενημερώθηκαν ότι η Αμέλια ήταν τεσσάρων ετών όταν πέθανε και ότι η μητέρα της υπέφερε από άγχος. Πίστευε ότι άνθρωποι την παρακολουθούσαν και έβλεπε γιατρό. Ο γιατρός κ. Τζόουνς δήλωσε ότι η εναγόμενη είχε “βαθιά προβλήματα ψυχικής υγείας”.

Ο κ. Τζόουνς περιέγραψε την υπόθεση ως “ειδική”, λέγοντας ότι οι εμπειρογνώμονες συμφώνησαν ότι η εναγόμενη δεν ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος.

Πηγή:

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-drowned-daughter-4-bath-

offtherecord.net.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Βρετανία: Μητέρα έπνιξε την 4χρονη κόρη της στο μπάνιο και μετά έβαλε φωτιά το σώμα της πάνω σε ένα τραπεζάκι του καφέ”
  1. Η κακόμοιρη γυναίκα είχε σχιζοφρένεια, άρα θα βγει αθώα αφού δεν ήξερε τι έκανε. Κανένας δε μπορεί να κατηγορήσει έναν άνθρωπο με βαριά μορφή ψύχωσης (σχιζοφρένεια), ας της ευχηθούμε λοιπόν να γίνει καλύτερα! Το πρόβλημα εδώ δεν είναι η άρρωστη αυτή γυναίκα, αλλά τα Θρησκευτικά Κείμενα που βάζουν ιδέες και πυροδοτούν τα άρρωστα μυαλά να κάνουν όλα αυτά. Οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί είναι τα Θρησκευτικά Βιβλία!

    1. Η αμφεταμίνη ειναι το αγαπημενο ναρκοτικο των δαιμονων οι περισοτεροι σχιζοφρενεις ψαχνουν το σηγκεκριμενο ναρκοτικο, δες αυτα τα βιντεο απο ανθρωπο που ασχολιθικε με σχιζοφρενεις 40 χρονια https://www.youtube.com/watch?v=SD9eXmccyxE https://www.youtube.com/watch?v=UKoi9-mMz-g

  2. Το είχε ,δώσει σε Αυτούς …για να έχει τον ψεύτικο κόσμο δικό της . Το ήξερε ότι θα της το πάρουν…αλλά δεν ήξερε, το πότε, θα γίνει αυτό…ΒΡΩμιαρ(οι)α…την έκανες την θυσία…

  3. I pedalfa exi vasi to pedagono. eno afto exi vasi to kiklo,an aferesis tis gonies apo tin pedadalfa mas meni ena pedagono,eno afto to sxima an aferesis tis gonies, mas meni ena kiklo,ine apla ena pethico asteri,min ta berthevis

  4. Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες
    Πρεπει καποια στιγμη τα σκουπίδια να πανε στην ανακύκλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek