Διαφημίσεις

Έξαλλα πάρτι ηλικιωμένων έχουν ξεσπάσει από χθες το βράδυ μετά την ακύρωση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων από τη Βουλή.

Σύμφωνα με αναφορές από όλη την Ελλάδα, στο άκουσμα της είδησης ότι οι συντάξεις δεν τα κοπούν για εκατοστή φορά από την έναρξη της περικοπής των συντάξεων, εκατοντάδες πάρτι ξέσπασαν αυθόρμητα στα ΚΑΠΗ και στα σπίτια συνταξιούχων της χώρας, ενώ χιλιάδες ηλικιωμένοι ξεχύθηκαν στα μπαρ και στα κλαμπ προκειμένου να γιορτάσουν τον αναπάντεχο πλούτο τους.

«Πραγματικά είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικρατούσε» δήλωσε ο θαμώνας ενός μπαρ που είδε δεκάδες συνταξιούχους να κατακλύζουν το κατάστημα λίγα λεπτά μετά την είδηση από τη Βουλή.


«Γιαγιάδες έκαναν dab πάνω στη μπάρα, τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο»


«Γιαγιάδες έκαναν dab πάνω στη μπάρα, τα σφηνάκια γιαγκερμάιστερ με φασκόμηλο έδιναν και έπαιρναν, είδα και έναν παππού να κάνει κατακόρυφο πάνω στο Π. Τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο. Τρελές καταστάσεις.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στο ίνσταγκραμ ήδη έχει ανοίξει λογαριασμός RICH SYNTAXIOUCHΟI OF GREECE, στον οποίο απαθανατίζονται Έλληνες παππούδες και γιαγιάδες με πούρα, κοσμήματα και ακριβά σπορ αυτοκίνητα ή να πετάνε 500ευρα στον αέρα.

Κάποιοι από τους συνταξιούχους που μίλησαν στο Βατράχι παραδέχτηκαν ότι δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν με τις συντάξεις τους. «Πάντα ήθελα να πάω με την κυρία Σούλα για μπάντζι τζάμπινγκ από ελικόπτερο», μας λέει ο κ. Αγησίλαος, συνταξιούχος από ΚΑΠΗ της Λούτσας. «Αλλά εννοείται ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω στη λαϊκή κάθε Τρίτη.»

tovatraxi

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Έξαλλα πάρτι συνταξιούχων σε όλη τη χώρα μετά την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων”
  1. Πραγματικά βρε παιδιά, θα πρέπει η ημέρα αυτή να μείνει στην Ιστορία σαν η σωτήρια ημέρα των συνταξιούχων! Προσωπικά εγώ τώρα που σιγουρεύτηκα ότι τα 80μου ευρώπουλα τον μήνα είναι πλέον ασφαλή, αποφάσισα με την κυρά μου να κάνουμε πλέον αυτό το ταξίδι των ονείρων μας: Τον γύρω του κόσμου με κρουαζερόπλιο! Λέμε να πάρουμε μαζί μας και τα 5 εγγόνια μας! Ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας την σωτήρια κυβέρνησή μας και ο θεός να φυλάει τον πρωθυπουργό μας από κάθε κακό! Τώρα πλέον δεν πρέπει να φοβόμαστε για την υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας. Με την ασφάλιση της σύνταξή μας μπορούμε ακόμα και στα 100μας να προσφέρουμε στην χώρα μας! Ποιός χρειάζεται τους νέους!

  2. Μαριγώ τι κάνς αυτού;
    Διαλογίζουμαι
    Α, μην σπάσεις κανα ποδάρι…
    Αποκλείεται!
    Κατακόρφο κάνς;
    Ουυυυυυυ!
    Μπράβο Μαριγώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek