Διαφημίσεις

Λεφτά υπάρχουν. 4.384 € πλήρωσε ο Δήμος για διήμερο ταξίδι 2 ατόμων στην Βουλγαρία
Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα τουριστικά γραφεία της πόλης μας, μπορεί κάποιος να βρει αρκετές επιλογές για εκδρομές στη Βουλγαρία σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Συγκεκριμένα μια διήμερη εκδρομή σε πόλη ή χιονοδρομικό κέντρο της γειτονικής χώρας που….


περιλαμβάνει μεταφορές, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, διατροφή, δωρεάν χρήση πισίνας, σάουνας, γυμναστηρίου κλπ, κυμαίνεται από… 65 έως 100 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες τριήμερες εκδρομές κοστίζουν από 100 έως 150 ευρώ ανά άτομο.

Οι τιμές όμως αυτές φαίνεται πως δεν ισχύουν για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πλήρωσε σε τουριστικό γραφείο της πόλης, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαμπάκη που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, 4.384 ευρώ για μετάβαση και διανυκτέρευση αντιπροσωπείας του Δήμου στο Dimitrovgrad της Βουλγαρίας, που μετέβη στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2011, στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας του έργου “Διαποίκιλση των τουριστικών υποδομών και προϊόντων στη διασυνοριακή περιοχή – Διεθνές Κέντρο Κυνολογίας και Διασκέδασης Maritsa – Dimitrovgrad (CYNOLOGY CENTER)”.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου δεν συμμετείχαν 40 άτομα, αλλά μόλις δύο, σύμφωνα με τα πρακτικά της 19ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στο οποίο αποφασίστηκε στην αποστολή να συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος κ. Γκότσης και μία υπάλληλος του Δήμου. Ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στην αποστολή ως εκπρόσωπος τεχνικού συμβούλου δεν επιβάρυνε τον Δήμο, αφού τα έξοδά του πληρώθηκαν από την εταιρία του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα πρακτικά.

Οι δύο εκπρόσωποι του Δήμου δεν διανυκτέρευσαν στην Βουλγαρία για ένα μήνα, αλλά μόλις για μία νύχτα, σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού αποφασίστηκε η μετάβαση της αποστολής να γίνει στις 18 Οκτωβρίου 2011 και η επιστροφή στις 19 Οκτωβρίου 2011.

Η αποστολή του Δήμου δεν ταξίδεψε με ναυλωμένο αεροπλάνο, αλλά οδικώς.

Δηλαδή, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για μετάβαση και επιστροφή οδικώς στην πόλη Dimitrovgrad της Βουλγαρίας, που απέχει 245 χλμ. από την Αλεξανδρούπολη, και μία διανυκτέρευση για δύο άτομα, πλήρωσε 4.384 ευρώ!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Υ.Γ. 1: Επειδή θα εμφανιστούν, ως συνήθως, οι γνωστοί αυλοκόλακες και θα λένε ότι το συγκεκριμένο blog “κάνει πόλεμο στον Δήμαρχο”, να τους πούμε ότι συγχέουν τον έλεγχο της εξουσίας και την κριτική με τον “πόλεμο” διότι δεν ανέχονται την ανεξάρτητη και πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών.

Υ.Γ. 2: Επειδή οι γνωστοί – άγνωστοι θα βγουν και θα μας πουν ότι “σιγά το θέμα που κάθεστε και ασχολείστε για 4.000 ευρώ, άλλοι έφαγαν εκατομμύρια” (έτσι είπαν και για την “χορηγία” των 17.000 ευρώ σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι), θα απαντήσουμε προκαταβολικά στους “βολεμένους αυλικούς” που θεωρούν τα 4.000 ή τα 17.000 ευρώ “ψίχουλα”, ότι στις εποχές της οικονομικής κρίσης που ζούμε και λεφτά δεν υπάρχουν, όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του λένε, και το 1 ευρώ έχει αξία. Και για ποιο λόγο για ένα ταξίδι που θα μπορούσε να κοστίσει το πολύ 500 ευρώ ξοδεύτηκαν 4.384 ευρώ, αφού λεφτά δεν υπάρχουν;

Υ.Γ. 3: Κάποιοι “κολλητοί”, που μπαινοβγαίνουν συχνά – πυκνά σε συγκεκριμένα γραφεία του Δημαρχείου, έχουν βρει στον Δήμο την “χρυσή κότα” και πίσω από κλειστές πόρτες μάλλον κλείνονται… “μπίζνες”, οι απευθείας αναθέσεις για τις οποίες κατηγορούσε ο κ. Λαμπάκης την προηγούμενη δημοτική αρχή πάνε… “σύννεφο”, ο έντιμος Δήμαρχος δεν έχει καταλάβει τι… “παίζεται” ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, η αντιπολίτευση… “κοιμάται” ή κάνει πως κοιμάται, τα περισσότερα ΜΜΕ σιωπούν περιμένοντας κομμάτι από την… “πίτα” και οι δημότες… πληρώνουν.

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση εργασίας είναι από το βουλγάρικο website: dgpazar.eu

Σχετικά έγγραφα (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Η απόφαση του Δημάρχου για την απευθείας ανάθεση σε Γραφείο Τουρισμού
για μετάβαση – διανυκτέρευση στο Dimitrovgrad Βουλγαρίας προϋπολογισμού 4.384 €

Τα πρακτικά της 19ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Η απόδειξη καταχώρησης της απόφασης στη Διαύγεια

http://alexpolisonline.blogspot.com/

ksipnistere

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek