ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ…«ΠΟΡΝΙΚΗΣ» ΕΥΡΩΠΗΣ

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην Αποκάλυψη της Βίβλου υπάρχει η αναφορά για την πόρνη της Βαβυλώνας με τα δώδεκα αστέρια. Η εικόνα αυτή αυθόρμητα μας πάει στην επίσημη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει τα δώδεκα αστέρια. Βέβαια οι συνειρμοί που μπορεί να γίνουν εδώ έχουν και άλλο κρυφό περιεχόμενο.

Η εξέγερση των Κίτρινων Γιλέκων της Γαλλίας που εξαπλώνεται σε πρώτη φάση στο γειτονικό Βέλγιο αλλά και στην Ολλανδία, για πολλούς είναι το μήνυμα της κατάρρευσης μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που βασίστηκε στην τραπεζική δικτατορία, στην κυριαρχία μιας Ελίτ που αδιαφορεί για τους λαούς και προωθεί την πολτοποίηση τους με την μαζική εισαγωγή ξένων στοιχείων κυρίως ισλαμιστικών και στην επιβολή της διαβολικής Νέας Τάξης, που επιδιώκει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα πρόβατα επί σφαγή με την βοήθεια και της τεχνολογίας του σφραγίσματος.

Τον επόμενο Μάιο θα γίνουν οι ευρωεκλογές. Πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα θα ενισχύσουν τα ακροδεξιά κόμματα σε σημείο που θα αλλάξει δραματικά η σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου. Αυτό βέβαια δεν θα επηρεάσει και πολύ την εξέλιξη των πραγμάτων καθώς το ευρωκοινοβούλιο λίγη επιρροή έχει στις εξελίξεις. Θα είναι όμως ένα ηχηρό μήνυμα που θα διαμορφώσει μια κατάσταση που θα ξεφεύγει από τον μέχρι σήμερα ασφυκτικό έλεγχο της Ελίτ. Βέβαια η άνοδος του ακροδεξιού κινήματος δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα είναι επ’ ωφέλεια των ευρωπαϊκών λαών, θα είναι όμως άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα για την Νέα Τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οικοδόμημα της οποίας από τώρα τρίζει συθέμελα, με τον Σαλβίνι στην Ιταλία, με μια κλυδωνιζόμενη Γαλλία και μια ανατολική Ευρώπη που αρνείται πεισματικά με πρώτη την Ουγγαρία να υποταχτεί στους νόμους της παράνομης μετανάστευσης, προς το παρών είναι άγνωστο τι θα φέρει στη συνέχεια.

Οτιδήποτε όμως και αν είναι αυτό, το πιο πιθανό είναι πως θα είναι καλύτερο από την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση που αποδείχτηκε καταστροφή για τους λαούς της και ιδιαίτερα για τον δικό μας, τον δυστυχή και…ρημαγμένο ελληνικό λαό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία από την Ουκρανία, όχι από την ΟλέσκιΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Τοπική εκεχειρία στην Ολέσκι για ανθρωπιστική βοήθεια – Νέες συνομιλίες τον Νοέμβριο

Ενδεικτική φωτογραφία υγειονομικής περίθαλψης, όχι από την ΚένυαΔΙΕΘΝΗ

ΚΕΝΥΑ: Δεύτερος θάνατος από Έμπολα – Επτά ασθενείς σε θεραπεία και ιχνηλάτηση δεκάδων επαφών

Ενδεικτική φωτογραφία διαδήλωσης, όχι από τα γεγονότα της 24ης ΟκτωβρίουΔΙΕΘΝΗ

ΓΑΛΛΙΑ: Πάνω από 400.000 διαδηλωτές στους δρόμους – Συγκρούσεις, συλλήψεις και ένταση στο Παρίσι

3 απαντήσεις στο “ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ…«ΠΟΡΝΙΚΗΣ» ΕΥΡΩΠΗΣ”

  1. Οσοι πιστευουν πως η Δεξια ειναι εναντιον της ελιτ, ειστε το λιγοτερο για κλαμματα.
    Εδω ειμαστε… και παλι θα βγειτε οι μαλακες.

  2. Χειλαδάκηηηη ακουςςς?? Ακόμα να γίνει ο πυρηνικός πόλεμος?? Ολο καταστροφολογία. Και βέβαια κάτι τέτοιοι όπως εσύ αν διαλυθεί η Ευρωπη και πλακωθούν στο ξύλο οι Ευρωπάιοι μεταξύ τους.. η καλύτερη σου θα είναι αγαπητέ φιλο-καταστροφολογε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *