Διαφημίσεις

Με την παρέμβαση της αστυνομίας, παρουσία διαπραγματευτή και διερμηνέα ο 23χρονος που εισέβαλε στην Πρεσβεία της Σερβίας κρατώντας μαχαίρια παραδόθηκε και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός ήταν πρώην Εύελπις του Σερβικού στρατού, από τον οποίο έφυγε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο νεαρός Σέρβος που παραβίασε την περίφραξη της Σερβικής Πρεσβείας, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ που τελικά τον έπεισαν να παραδοθεί. Ο δράστης .

Ο δράσης, έχοντας στα χέρια του δύο μαχαίρια, έκανε βόλτες στο προαύλιο και φώναζε υπέρ της ένωσης του Κοσσόβου με την Σερβία και κατά της Τουρκίας.

Παρέμεινε εντός της Πρεσβείας για αρκετή ώρα, απειλώντας να αυτοτραυματιστεί, ενώ ζητούσε να συναντήσει τον Σέρβο Πρόεδρο και τον πρέσβη της Σερβίας.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας με τον διερμηνέα τον έπεισαν να παραδοθεί και μεταφέρθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο βράδυ είχε προσαχθεί για διακρίβωση στοιχείων στον Πειραιά αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος

Πρεσβεία Σερβίας: Ευχαριστούμε την ΕΛΑΣ

Ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία απευθύνει η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού που συνέβη των πρωί, όταν νεαρό άτομο, αγνώστων στοιχείων, κρατώντας μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία. Επίσης, σημειώνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα αναφέρει:

«Σήμερα, 24 Νοεμβρίου και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, εισέβαλε στο κτίριο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα, άτομο αγνώστων στοιχείων, νεαρής ηλικίας, το οποίο πηδώντας την περίφραξη εισήλθε στον προαύλιο χώρο και στην συνέχεια δια της βίας διέρρηξε την είσοδο του Προξενικού Τμήματος και εισήλθε στο κτίριο της Πρεσβείας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ελληνική αστυνομία για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού.

Κατά το επεισόδιο δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές».

real



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek