ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τρόμος στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας – Τουρμπίνα αεροσκάφους της Jet Blue τυλίχτηκε στις φλόγες (Video)

· KORAKAS NEWS

Αγωνία για 146 επιβάτες πτήσης της Jet Blue από το Λας Βέγκας προς τη Βοστόνη των ΗΠΑ, όταν είδαν πυκνό μαύρο καπνό να αναδύεται από τον δεξιό κινητήρα του αεροσκάφους.

Από το περιστατικό, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς το πλήρωμα κατάφερε να ματαιώσει την απογείωση και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες.

Απαντώντας σε ερώτηση του Business Insider, εκπρόσωπος της Jet Blue ανέφερε ότι η εστία που δημιούργησε τον καπνό γρήγορα κατασβέστηκε ενώ το αεροσκάφος τροχοδρόμησε με ασφάλεια στην πύλη αποβίβασης. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, ενώ το αεροσκάφος αποσύρθηκε για επιθεώρηση και συντήρηση.

δε διευκρίνισε αν η φωτιά οφειλόταν σε φωτιά στον κινητήρα, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προβλήματα στο αεροσκάφος ξεκίνησαν λίγο πριν την απογείωση: Καθώς επιτάχυνε ακούγονταν δυνατοί θόρυβοι, κάτι που οδήγησε τους πιλότους στην απόφαση να ακυρώσουν τη διαδικασία.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Στους 13 οι νεκροί από το πολύνεκρο τροχαίο στο Αρχάγγελσκ – 8 τραυματίες

Αυστραλία: Μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε εμβληματική παμπ στο ΚουίνσλαντΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στη ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 29 παιδιά νεκρά από πυρκαγιά και ποδοπάτημα σε σχολείο

ΔΙΕΘΝΗ

Εκτροχιασμός τρένου στη Γαλλία: 44 τραυματίες – Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονη

Μία απάντηση στο “Τρόμος στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας – Τουρμπίνα αεροσκάφους της Jet Blue τυλίχτηκε στις φλόγες (Video)”

  1. Κ-Ο-ΡΑΞ = Κάτω Ο Ραξ = Ο φωτισμενος Βασιλεύς εδώ κάτω στη γη, (ράϊ) = ακτίνα φωτός και Ραξ η’ Ρεξ = Βασιλεύς
    Eπίσης, ένα άλλο όνομα του Βασιλέως (Δωριστή) είναι ΚΟΡΑΝΟΣ (Ησύχιος Αλεξανδρεύς σελίδα 468)
    Τό δε Βασιλικό διάταγμα πρέπει να ονομάζεταιι ΚΟΡΑΝΙ Τον Προφήτη Ηλία από την Θέσβη της Αραβίας, τροφοδοτούσε (λέει) με φαγητό ημερησίως ένας Κόρακας….!
    Του πουλιού (λεά πάνω στη φωτογραφία) το όνομα είναι Κόρακας επειδη, έλειψει φωτός το μαύρο (σκοτάδι) βασιλεύει ….!
    Βασιλικό όνομα λοιπών ο Κόρακας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *