Διαφημίσεις

Είναι αυτό που είχαμε πει προχθές, οι εκρήξεις ηφαιστείων έχουν καβαλήσει το χρόνο και τις πάει όπου θέλει αυτός.

Στις 22 Αυγούστου, καταγράφεται ανοιχτά και για όσους παρακολουθούν δεν είναι η πρώτη φορά, έκρηξη ηφαιστείου ή σεισμικό γεγονός, στο 23 του μήνα. Δηλαδή σε συγκεκριμένη ημέρα.

Λέγεται “Big One” Και Ψάχνει Κάθε Τρόπο Να Μας Συστήθει!

Και εγώ νόμιζα ότι δεν έγινε τίποτα το ανησυχητικό την ημέρα εκείνη, βλέπεις με παρέσυρε η σιωπή των γεγονότων του συγκεκριμένου διαστήματος και η σιωπή των εγχώριων ΜΜΕ…… όποτε σήμερα είχα Πακέτο.

Το ηφαίστειο Αίτνα στη Σικελία ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούλιο.

Παρατήρησε στο άρθρο παρακάτω, πότε κορυφώθηκε η δραστηριότητα του, εκτοξεύοντας λάβα και καπνούς.

Mount Etna volcano roars into action with ash and lava

Δεν χρειάζεται να το γράψω το κατάλαβες!

Εφόσον και όπως μαζί έχουμε δει, εντοπίζεται η έκρηξη ηφαίστειου πριν πραγματοποιηθεί, τότε δεν μιλάμε για ένα φυσικό γεγονός που εκδηλώνεται τυχαία…όταν η έκρηξη ηφαιστείου πατάει σε συγκεκριμένους χρόνους που εντοπίστηκαν αρχές καλοκαιριού, πολύ νωρίς πριν δούμε τα καμώματα του Αυγούστου……μιλάμε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που έχει δουλέψει σε πολλά κράτη και έχει φέρει τους νόμους της φύσης απέναντι από τον άνθρωπο.

Είναι αυτό που είπαμε, έχουν το “know how” των καταστροφών, ένα εγχειρίδιο οδηγιών που ξέρουν πως θα φέρουν τον άνθρωπο απέναντι στη φύση, απέναντι στη δημιουργία.

Και η φύση πατάει σε νόμους, δηλαδή σε μαθηματικά, και σε συνεργασία με το χρόνο, μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ πολύ όμορφο, τη ζωή…. αλλά και κάτι πολύ άσχημο που θα αφαιρέσει τη ζωή……..και αυτό εξαρτάται από εμάς, από τις επιλογές και τη συνεργασία στην καταπάτηση των νόμων της φύσης…. και το έχουμε πει πολλές φορές!

Όσο οι άνθρωποι σε όλα τα κράτη, υποκύπτουν στα σχέδια, τα ήθη και τις αξίες της Νέας εποχής των σκιών και του Ανεπιθύμητου, τόσο οι νόμοι της φύσης θα δουλεύουν εναντίων μας.

Συμπέρασμα…

Όπως φαίνεται, μέσα από το χρόνο θέλουν ένα ηφαιστειακό….. Big Bagn.

Η σεισμική δραστηριότητα μαζί με την ηφαιστειακή στα μέρη που πραγματοποιούνται, προδίδουν τους στόχους αλλά και μας προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει.
Έχει δρομολογηθεί μια πολύ μεγάλη έκρηξη ηφαιστείου….. σε ένα κόσμο ντόμινο ίσως να μην είναι μόνο μία αλλά και παραπάνω.,,και σε συνδυασμό με τους κατα τόπους”Big One” σεισμούς, η ατμόσφαιρα παύει να είναι ρομαντική για πολλά κράτη, βαραίνει. Φτάνει ένα και μόνο μεγάλο γεγονός σε ένα κράτος δυτικό, εκεί που κανεοις δεν περιμένει να δει τέτοια μαύριλα….για να επηρεάσει όλη τη Δύση…φαντάσου να είναι περισσότερα.
Κι αυτο θα γίνει και θα πούμε σε άλλο κείμενο γιατι θα γίνει..μεθαύριο μάλλον, γιατι θα πρέπει να συμβεί.

Φυσικά, ο πολύς κόσμος εκεί έξω, ποτέ δεν θα μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, την χρονική ακολουθία των ηφαιστείων και τι πήγε στραβά το προηγούμενο διάστημα για να συμβεί αυτή….. απλά όταν επιτραπεί να συμβεί κάτι τέτοιο, το εστιακό βάθος θα είναι ελάχιστο, η ισχύς της έκρηξης μέγιστη…. όμως τότε δεν θα γυρίζει ο χρόνος πίσω και ξέρεις πόσα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σε έναν κόσμο… ντόμινο;

Κλείνω με μια απορία….

Θέλω να δω πως θα μας αποχαιρετήσει αυτός ο Αύγουστος, κοντά στο 31…

Rick
minitrue



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “H Αίτνα στη Σικελία «ξύπνησε» ακριβώς πάνω στο χρόνο-στόχο”
  1. Το δαχτυλίδι της φωτιάς κ η καταστροφή των υβριδίων που περιγράφεται στην Οδύσσεια κ την Αργοναυτική εκστρατεία θα επαναληφθεί σύντομα. Τα υβρίδια (που κάνουν Υβρι προσ τον Δία) σύντομα θα πάνε από κει που ήρθαν με μεγάλο Δυτικό καταστροφικό γεγονός. Οι Έλληνες Ορθόδοξοι (αυτοί που ορθός δοξάζουν τους Έλληνες) θα πορευθουν κ θα ηγηθούν μετά των γεγονότων. Δω σε βάση γιατί οι υπόλοιποι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενώ Εμείς ήμαστε το μοναδικο Ελληνορθόδοξο Έθνος…

  2. Σήμερα Αυγουστιατικη πανσέληνος με ανοιχτούς τους Αρχαίους Ναούς, τους εν ενεργεία (ενεργειακούς), γεωστρατηγικά Αρχαίους τοποθετημένους τόπους που βέβαια θα τους κλείσουν στις 23:30 όπως πάντα… Από χθες βάλλουν με επίγειες κ εναέριες ρίψεις να “θολώσουν” κ να “ζαλισουν” τους αφυπνισμενους να μην έχουν καθάρια σκέψη να μοιράσουν την γνώση την ημέρα ταύτη.

  3. Χθες βράδυ είχαμε 25°C με 86.6 υγρασία… Βράζει η Αττική Γη…. Κ ξεσπά στα Ανατολικά ερπετά… haarp μετα νυχτερινού ουρανιου τοξου κ με σελήνη πάντως πρώτη φορά είδα εχθές…

  4. Η Αίτνα είναι η Ασπίδα μας , για εμάς πήγαινε το hit…τα έλεγε ο Τσιάπας αλλά ποιος ακούει…

  5. εχω δει άρθρο σας που λέει ότι όταν δούμε ηφαίστειο με αστραπές μέσα Τότε κοντά σε αυτή τη στιγμή η παράλληλα με εκείνη τη στιγμή ή την ίδια την στιγμη ια επιτεθούν οι κοκκινοι στους, δηλαδή αναμέτρηση Τουρκίας Ελλάδος
    τι ακριβώς σηματοδοτεί αυτό το ηφαίστειο σε αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή;

  6. ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ. ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΜΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ. ΜΑ ΝΑΙ..ΑΧΑΧΑ

    1. Και εγω το ειχα διαβασει ετσι :
      Ελεγε οτι μια εκρηξη της Αιτνας, θα σηματοδοτησει τις μεγαλες γεωλογικες αλλαγες του πλανητη…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *