Διαφημίσεις

Στις έσχατες ημέρες θα εμφανιστούν….

…Θα εμφανιστούν πολλοί από δαύτους με σκοπό την αυτοπροβολή του μεγάλου αφεντικού τους που τους παρέχει πνεύματα για τα τρικ που πλασάρουν στις ανυποψίαστες μάζες…δεν γνωρίζουν όμως ότι ο Πονηρός είναι Ά-φιλος….δεν πιανετε φιλος και δεν συγκινείτε με τίποτε…τα τρικ που κάνουν για χάρη του δεν θα τους βγούνε ποτέ σε καλό…Αντιθέτως.

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Στις έσχατες ημέρες θα εμφανιστούν….”
  1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    http://www.oodegr.com/oode/profities/apokalypsis/12_epipeda_1.htm#7.

    http://www.oodegr.com/oode/esxata/andtelos1.htm

    “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε μας τους αμαρτωλούς”

    Και κάπως έτσι θα μας οδηγήσουν στο σφράγισμα. Θα πουλήσουμε την ψυχή μας στον αντίχριστο για την καλοπέραση μας.

    Σιγά σιγά, βήμα βήμα όσα μας λέει στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης θα εκπληρωθούν. Δεν πρέπει να δεχτούμε το χάραγμα όταν έρθει η ώρα. Ακόμα και η ίδια η Εκκλησία να σας καθησυχάζει λέγοντας σας να το δεχτείτε μη τους ακούσετε. Να μην ακούσετε κανέναν ούτε τους γονείς σας, ούτε συζύγους, ούτε φίλους κλπ. Μόνο τον Χριστό να ακούσετε που μέσω του Ιωάννη μας προειδοποίησε.

    Ή με τον Χριστό θα είμαστε ή με τον Μαμωνά ( Χρήμα ).

    Τα δύο θηρία
    (Αποκάλυψη Ιωάννη 13, 16-18)

    Το θηρίο υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνον αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς’ (εξακόσια εξήντα έξι).

    Όλοι είναι καλεσμένοι στην Βασιλεία του Θεού Πατέρα μας. Όλοι μας όσο αμαρτωλοί και να είμαστε ο Θεός μας αγαπάει και θα μας δεχτεί στο σπίτι του. Ένα μονάχα ζητάει από εμάς, μετάνοια. Και σαν τον άσωτο υιό θα μας δεχτεί όλους μας.

    Κοντά στην ορθοδοξία μας και στα μυστήρια της. Πίστη στον Χριστό μας, μελέτη της Γραφής, εκκλησιασμό, εξομολόγηση στον πνευματικό μας και Θεία Κοινωνία. Και όλα αυτά να τα κάνουμε με ταπείνωση και αγάπη.

    «Σ’ εσάς όμως, φίλοι μου, λέω: Μη φοβηθείτε αυτούς που σκοτώνουν το σώμα και ύστερα δεν μπορούν τίποτα περισσότερο να κάνουν. Να σας πω ποιον να φοβηθείτε: το Θεό, που έχει την εξουσία να σας ρίξει στην κόλαση μετά το φυσικό θάνατο. Σας βεβαιώνω πως αυτόν πρέπει να φοβάστε.»

    Ο Χριστός μας ξεκάθαρα μας λέει ότι το σώμα μας είναι κάτι το προσωρινό, η ψυχή μας που κατοικεί μέσα σε αυτό είναι αιώνια και σε αυτήν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία.

    Το σώμα μας κάποια στιγμή θα το αποχωριστούμε, την ψυχή μας ποτέ…

    Ομολογείτε χωρίς φόβο
    (Κατά Λούκα 12, 4-12)

  2. “Είναι ευκολότερο να πιάσεις κάποιον κορόιδο παρά να τον πείσεις ότι πιάστηκε κορόιδο.” Mark Twain. Μας το θύμισε ο φίλος μου Geore Gonos στο fb πριν μιά ώρα περίπου.

  3. Δεν θέλω να χαλάσω το πως γίνοντε τα “μαγικά” στο βίντεο… αλλά διάλεξε ένα όποιο θες εσυ και θα στο αποκαλύψω πως γίνεται..!!
    🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *