Διαφημίσεις

Τελειώνει ο Αύγουστος, έρχεται ο Σεπτέμβρης και η ΔΕΘ και οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να «υποδεχθούν» στις 8/9 του μηνός τον άνθρωπο που πρόδωσε την Μακεδονία!

Εμφανίστηκε, λοιπόν, η πρώτη αφίσα με τη φωτογραφία του μπολσεβίκου αρχιπροδότη και την επιγραφή «Ανεπιθύμητος» που κολλήθηκε –για αρχή- έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη όσο και στην είσοδό τους. Προφανώς, για να του… στείλουν τα εναπομείναντα συντρόφια το «μήνυμα» για το τι τον περιμένει, απευθείας…

voria



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… ΟΡΓΑΝΑ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”
  1. Καλα θα κανει να μη μας εκνευρισει αλλο ….και αυτο θα γινει μονο αν….. δεν επεισκεφθει τη Θεσσαλονικη …..ειναι οχι μονο ανεπιθυμητος …..αλλα και αντιπαθεις ……οσο λιγοτερο εμφανιζονται και οσο λιγοτερο μιλουν …..ειναι καλυτερα γι αυτους …..

  2. Καθαρή θα την βγάλει πάλι το λαμόγιο που όπως βλέπετε αγαπητοί Θεσσαλονικείς γραμμένους σας έχει μιας κι έχει τα μούτρα να έρθει στον τόπο που έφτυσε κατάμουτρα! Να στείλετε και το ρεζίλι τον δήμαρχο σας να τον προϋπαντήσει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *