11:26 - 23/08/2018

Όταν η βλακεία, δήθεν “τέχνη” πλήττει και… τους παιδικούς μας ήρωες

Διαφημίσεις

Η σερβική οργάνωση Gay Lesbian Info Centre (GLIC) κατηγορεί το σερβικό υπουργείο Πολιτισμού διότι αποφάσισε την απομάκρυνση γλυπτού που δείχνει τον Ντόναλντ Ντακ, τον γνωστό ήρωα του Ντίσνεϊ να συνουσιάζεται με τον άλλο ήρωα του Ντίσνεϊ, τον Μίκυ Μάους…

Φυσικά η κίνηση του υπουργείου εξόργισε την GLIC που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Το γλυπτό με τον τίτλο «πέρα από το ουράνιο τόξο» αποτελούσε έκθεμα έκθεσης με τίτλο «η αρχή του τέλους».

Ο σερβικός Τύπος είχε εξαπολύσει μύδρους κατά του γλυπτού. Έτσι απομακρύνθηκε αλλά τώρα διαμαρτύρεται η άλλη πλευρά του… λόφου κάνοντας λόγο για λογοκρισία της τέχνης.

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 08/23/2018 @ 12:19 ΜΜ

    «Μέσα στον υπόνομο βρισκόμαστε -όλοι μας. Όμως αυτό δεν εμποδίζει όσους προτιμούν ν’ ατενίζουν τ’ αστέρια» Oσκαρ Ουάιλντ

  2. Νέρια πρώην ανώνυμη 08/23/2018 @ 3:51 ΜΜ

    Από όποια οπτική γωνία κι αν το κοιτάξει κανείς πρόκειται για φρικαλεότητα. Δεν ξέρω που εκτίθεται αυτό το έκτρωμα, αλλά υποτίθεται ότι αυτές οι φιγούρες απευθύνονται σε παιδιά μέσω των κινουμένων σχεδίων. Είναι δυνατόν να παρουσιάζουμε σεξ με παιδικούς ήρωες στα παιδια μας και στον υπόλοιπο κόσμο και για ποιο λόγο, τι σκοπούς θα εξυπηρετούσε;

    Ακόμη κι από την οπτική της φύσης και της αλήθειας να το δει κάποιος ένα ποντίκι δε θα πήγαινε ποτέ με μία πάπια.

    Όλα λάθος, όλα σάπια, όλα σαθρά, όλα βρωμερά, όλα τρομερά, όλα φρικώδη όσα κάνει η νέα τάξη πραγμάτων κι εμείς οι ΗΛΙΘΙΟΙ τα θεωρούμε “φυσιολογικά” ή ανεκτά επειδή δεν αφορούν εμάς.

    Ε όχι!!!!! Μας αφορούν, προσβάλλουν τη δική μας αισθητική, τη νόηση και τη θρησκευτική συνείδηση. Με αφορά όταν είμαι σε δημόσιο χώρο με το παιδί μου κι αργότερα με το εγγόνι μου να βλέπει τέτοια έκτροπα. Κανείς δε με ρώτησε εμένα που ανήκω στην απέναντι πλευρά αν συμφωνώ να παρουσιάζονται τέτοια θεάματα και άλλα διάφορα με τους γκέι δημοσίως.

  3. ανωνυμος 08/24/2018 @ 4:05 ΜΜ

    Ντοναλντ και γκει δεν πάει …
    χαχαχα
    ΗΡΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*