Διαφημίσεις

Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΟΥ ΜΑΡΌΚΟΥ ΔΊΝΕΙ ΧΆΡΗ ΣΕ 188 ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΉ ΤΩΝ ΘΥΣΙΏΝ

188 πολιτικοί κρατούμενοι από το Ριφ του Μαρόκο απελευθερώθηκαν χθες το βράδυ. Ο βασιλιάς Μοχάμεντ ο 6ος έδωσε στη φυλακισμένη νεολαία βασιλική χάρη λόγω της εορτής των Θυσιών.

Για να δούμε όμως τι εορτάζουν οι μεμέτηδες στην εορτή των θυσιών;; Τι μας λέει η “σοφή” Βικιπέδια:

” στην Ελλάδα γνωστή ως Κουρμπάν μπαϊράμ, είναι ένα θρησκευτικό φεστιβάλ που γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως ως εορτασμός της προθυμίας του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του Ισμαήλ για τον Αλλάχ”

…δηλαδή ο βασιλιάς του Μαρόκου απελευθερώνει τους πολιτικούς κρατούμενους του συστήματος που υπηρετεί ο ίδιος για να τιμήσει την θυσία του Ισμαήλ στον Μαύρο Αλλάχ…απελευθερώνοντας 188 νέους στον 8ο μήνα του 2018….οι υπερασπιστές του Κρόνου (το βασίλειο) στο Μαρόκο δεν είναι μόνο ένα φασιστικό καθεστώς αλλά ίσως και το πιο σατανόπληκτο πολιτικό κατασκεύασμα των υπηρετών του μαύρου…στην Αφρική.

Πως συνελήφθησαν οι εκατοντάδες νέοι Μαροκανοί πολίτες;

Μαζί με εκατοντάδες άλλους συνελήφθησαν πέρυσι μετά από διαμαρτυρίες κατά της υποταγής του Ριφ. Ζήτησαν από την κυβέρνηση (το βασίλειο) να τερματίσουν τη διαφθορά, τη φτώχεια και την κακή υγειονομική περίθαλψη και να βελτιώσουν το εκπαίδευτικό σύστημα στην περιοχή.

Πρώτα φυλακίζει ο βασιλιάς τους νεαρούς που ζητάν πίσω τα δικαιώματα τους για να απελευθερώσει 188 επάνω στην εορτή των θυσιών προς τον Αλλάχ ή αλλιώς τον Πονηρό Μαύρο που δια-βάλει χιλιάδες χρόνια την ανθρωπότητα. Προσέξτε και τις Πεντάλφες τα μαγικά και εθνικά σύμβολα που στολίζουν την σημαία του Μαρόκου…για να γνωρίζετε ότι καμία κυβέρνηση δεν προστατεύει τους πολίτες του αλλά την μαύρη ελίτ…το βασίλειο…ή τον πρωθυπουργό του.

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...