16:29 - 22/08/2018

Μην αγνοησετε τα σημάδια μου , ο αετος μου επιστρέφει με ταχύτητα ,..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μην αφήσετε την συνείδηση να φύγει ..

Μην ακούσετε αλλο τους αντίνοους …

Ο χρόνος εχει σημαδευτεί …

..και σας χρειάζομαι ολους να είστε σε εγρήγορση …

Παρτε το απόφαση πια , δεν ειναι αυτό που σας έδειξαν η πραγματική ζωή …

Μην θαμπωθείτε , ακούστε τον ηχο μου και ξυπνήστε …

Συμβαίνουν μεσα στο χρόνο σαν τουβλάκια από πλεϊμομπίλ με μονο στόχο να δει η συνειδηση σας και να αποφασίσει μια και καλή …
Ένας αετός στο Καράκας ένας αετός εδώ… στην μέση μη βρεθείς!

Τωρα πρεπει να παρεις αποφάσεις , η το γυρίζουμε η βυθιζόμαστε …και η συνειδηση σου ειναι το κλειδί … δεν θα μπορούσα με κανέναν αλλο τρόπο να σε προετοιμάσω και να σε ειδοποιήσω …Καλύτερο “ηχο” απο αυτόν δεν θα μπορέσω να βγαλω !

Ανοιξε τα ματια σου και δές …!

Stranger,….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

  1. πολιτης 08/22/2018 @ 4:39 ΜΜ

    Νικο εχω τα ματια ανοιχτα, αλλα και ενα σφιξημο στην καρδια, εδω και πεντε μερες, και δεν λεει να φυγει, σαν κατι να περιμενω να γινει που δεν μπορω να το σταματησω ,σαν ετσι πρεπει ,και ετσι θα γινει ,ελπιζω να ειμαι λαθος και να ειναι μονο αισθημα απογοητευσης αλλα ………………! δεν ξερω!!

  2. Ανωνυμος 08/22/2018 @ 4:54 ΜΜ

    Αν καποιος μπορεσει να μου λυσει την απορια θα τον ευγνωμονω …πως μπορει να γινεται ενας τοσο μεγαλος σεισμος ….εσυ να κοβεις βολτες μεσα στο σπιτι και να τραβας βιντεο ;;;;;;; Ειναι αυτη συμπεριφορα φυσιολογικη για εναν σεισμο 7 , τοσον ριχτερ;;;,;;; Θα χασουμε το μυαλο ….με τους τρελους …..

  3. Γιατί τρομάζεις τον κόσμο κύριε μου;

    • δημητρης 08/22/2018 @ 5:23 ΜΜ

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ..Κ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ Κ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ (ΟΔΥΣΣΕΑ)… ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ… Ο ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ STRANGER…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΠΟΤΑ .ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Κ ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΤΩ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….

  4. Ανωνυμος 08/22/2018 @ 4:56 ΜΜ

    Υγ…..μου αρεσει το τραγουδι πολυ χαρουμενο ….σα να εχεις γιορτη….ενα πραμα…

    • Κατοχικά Νέα 08/22/2018 @ 5:09 ΜΜ

      Δεν γνωριζω τι θα σας αφησει η υπεροντοτητα να δειτε …δυστηχως !!

      • Ανωνυμος 08/22/2018 @ 7:10 ΜΜ

        Με ποια ματια με του σωματος η της ψυχης;;;; Με τους σωματος οι περισσοτεροι τιποτα ….με της ψυχης καποιοι ….πολλα …οπως και να εχει ειναι πολλα τα σημαδια ….ο καθενας τα αξιολογει αναλογα με τι βλεπει ….Ελπιζω ομως οτι ολοι θα δουμε αυτο που πρεπει να δουμε και οχι αυτο που θελουν να δουμε…!!!!! Μια αγκαλια μεγαλη …η ζωη ….γεματη τρυφεροτητα …..Αφηνω την αγκυρα….σε σιγουρο λιμανι …..

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
    ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    • Ανωνυμος 08/22/2018 @ 7:17 ΜΜ

      Movo o Ιησους Χρ(ει)στος σωζει,ποσο σας λυπαμαι …….
      (Ξεχνας το μπακαλιαρο και μην αγχωνεστε και λετε αηδιες….ολα γινονται οποτε το θελησω ….παω να στοχευσω κανα αετο στη Βενεζουελα…….)

      • ΓΙΑΤΡΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!
        ΛΥΠΑΜΑΙ.

  6. δημητρης 08/22/2018 @ 5:13 ΜΜ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΞΕΔΙΨΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Τ Ω Ρ Α…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ , Κ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ . ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΟU TUBE , ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ…
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)…ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟΦΗΤΗΣ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΑ….ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΟΙ ΑΕΤΟΙ Κ ΟΙ ΑΓΚΥΡΕΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ..

  7. Ιωαννης 08/22/2018 @ 5:29 ΜΜ

    21.8.2018 εγινε ο σεισμος…εχτες που περιμέναμε απο τον συγχρονο Οδυσσεα να δρασει
    αλλα με παραμ-ΙΘΑΚΗ το ξεπέρασε…η αλυσίδα γεγονότων καλα κωδικοποιημένη..περιμενω τον Ιουδα να προδώσει τον Κυριο του….στενος συνεργάτης θα είναι του Οδυσσέα…..???

  8. Στύρα – Αστήρ
    Δρακόσπιτα

    Πως μου ήρθε τώρα αυτό, ούτε και μπορώ να το εξηγήσω.

    Να ζητήσω τη βοήθεια του κοινού ή ακόμα καλύτερα του Stranger.

  9. Ego exo mia kali erotisi pros olous …Poios “anthropos” tha mporoyse na grapsi 78 imeres prin auti tin frasi … Ένας αετός μου ψιθύρισε ότι στο Καράκας ξεκινά η «επανάσταση”…σημάδια για το νου των ανθρώπων…..Diavaste ksana…SIMADIA GIA TO MIALO TON ANTHROPON… opou panta oi aetoi simadeuoun gegonota …kai ston simerino seismo tou karakas na exoume san eikona se video ayto to video ..!! https://youtu.be/w7AxAZ8MJGY ..nomizo oti oi perissoteroi den exete katalavi…! Ena arthro PRIN pou milaei gia simadi na to doume emeis ..kai omos kanis den to vlepi… to proigoumeno arthro loipon den einai kan profitiko kai as eipothike PRIN…einai epivoli …me sigkekrimeni stoxeusi na bgi simera to simadi na to DOYME .. na katanoisoume kati … isos to pos? isos to poios? … Poies oi pithanotites i simerini pragamtikotita na gini o sismos kai stin tileorasi na iparxi i ataka ..oti tremei i gi epeidi ksekinaei i epanastasi …! Ton parakoloytho xronia kai ton analio xronia xoris na milao sixna .. kai an elega ta simperasmata mou oloi tha xanate ton ipno sas… .! Apla skefthite … oxi to simadi …oxi to prin auta einai ta apla pia…alla oti exei ta antera na to diloni oti tha ginei etsi ..gia na DOYME !!!..Anarotithite ksana loipon ti vlepoume toso kairo kai ti theli na mas kani na katanoisoume! Diabaste kathe leksi opos prepei …

  10. Συγγνώμη για τη δευτερολογία, αλλά μιας και περί αετών ο λόγος, δείτε λιγο κι αυτό που έπεσα πάνω του τυχαία (; δεν νομίζω)
    http://bio-astrology.com/degree-item/alexis-tsipras/

  11. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 08/22/2018 @ 6:35 ΜΜ

  12. Αν εσύ έχεις καταλάβει αυτά που κάποιοι από εμάς δεν έχουμε, γιατί δεν βοηθάς? Τι θα πει θα χάσουμε τον ύπνο μας. Χαμένος είναι. Και ο ύπνος και οι ζωές μας….

  13. Ιωαννης 08/22/2018 @ 6:56 ΜΜ

    ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ = 1489 , 1489 ==1+4+8+9=22==2+2=4…παμε για επόμενο γεγονος με αθροισμα 8…

  14. Stranger θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σε παρακαλώ πολύ έχω ανάγκη να μου απαντήσεις. Όλο αυτό που ξέρεις, νοιώθεις, αισθάνεσαι, αντιλαμβάνεσαι… μπορείς και το αντέχεις? μπορείς και το διαχειρίζεσαι? Από την μία το ζηλεύω, το θαυμάζω…
    Όταν όμως γίνεται τόσο πολύ ακαταλαβίστικο το μισώ, ίσως γιατί τότε συνειδητοποιώ πως ίσως ανήκω σε αυτούς που δεν θα σωθούν ποτέ. Ίσως έχω τόσο πολύ διαβρωθεί που δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους και αισθάνομαι ξένη. Μπαίνω στον δικό σου κόσμο και νοιώθω ανύπαρκτη…. κι όμως έχω τόση ανάγκη από κάπου να πιαστώ…..

  15. Ανωνυμος 08/22/2018 @ 7:12 ΜΜ

    Με ποια ματια με του σωματος η της ψυχης;;;; Με τους σωματος οι περισσοτεροι τιποτα ….με της ψυχης καποιοι ….πολλα …οπως και να εχει ειναι πολλα τα σημαδια ….ο καθενας τα αξιολογει αναλογα με τι βλεπει ….Ελπιζω ομως οτι ολοι θα δουμε αυτο που πρεπει να δουμε και οχι αυτο που θελουν να δουμε…!!!!! Μια αγκαλια μεγαλη …η ζωη ….γεματη τρυφεροτητα …..Αφηνω την αγκυρα….σε σιγουρο λιμανι …..

  16. Α να Δ ω Ν 08/22/2018 @ 7:30 ΜΜ

    338+27
    11

  17. Ο ένας αετός έμεινε εδώ και κρατούσε την επαναστασή του Φουέγο (=φωτιά…. Μάτι ?) ο άλλος στο Καράκας. Όπως το βλέπω αφορά σε δύο χρονικά σημάδια. Με μπερδεύει η επανάσταση. Δεν την βλέπω. Εκτος αν δουλεύει σε συνειδισιακό επίπεδο. Οι Αετοί πάντα προστάτευαν την Ελλάδα και θα συνεχίσουν να το κάνουν, αρκεί να τους αφήσουμε, να τους στηρίξουμε. Η συνειδησή μου είναι η καρδιά μου την οποία προσπαθώ να κρατήσω μακριά απο τον φόβο και να σκεπάσω με αυτη την Ελλάδα μας.

  18. Α να Δ ω Ν 08/22/2018 @ 7:46 ΜΜ

    338
    1992 σομαλια
    27
    Βαρβαρα 306
    μνημη των 12 προφητων

  19. Αναστασία 08/22/2018 @ 8:09 ΜΜ

    Τα δρακοσπιτα(παρατηρητηρια,αστεροσκοπεια) ειναι 23 και το 23 δεν μας αρεσει…

  20. Stranger πήγαινε για πρωθυπουργός θα σε ψηφίσουμε όλοι!

  21. Aderfe , sto proto arthro proidopisi pou mas enimeroni oti tha mas dosi simadi gia to mialo ton anthropon anaferi… o aetos mou pisthirise exo ta xartia tis epaanstasis ..malista sto arthro dio fores o aetos milai gia tin leksi epanastasi .. auto to egrapse prin 78 meres…simera ginete o sismos kai to stoixeio einai se oles tis tileorasis…des to binteo apo pano ..tin ora tou sismou o arxigos ekei tis ethnosineleusis leei …i gi tremei ? ..e tremei giati ksekina i epanastasi..!! I bale kato ta statistika kai pes mou …ante na bri enan akoma megalo sismo…to exei kanei pano apo deka fores katametrimenes apo mena…e ante na bri to pou..to exei kani toulaxiston 5 fores pou exo bri ego … ante to pote..to exei kani ksana kai ksana….alla na mas pi kai ti tha legete tin ora pou ginete o sismos…e oxi re file auto einai apo ta aneipota….den ginete !!!!!!!

  22. ….στη μέση μη βρεθείς. Είναι γεωγραφικό;

  23. Αρης απο Πειραια 08/22/2018 @ 9:09 ΜΜ

    Καλησπέρα σε ολους,νιωθω και εγω ένα βαρος στο ηλιακο πλεγμα τις τελευταίες μερες,αν και μια φωνουλα μου λεει να μην φοβάμαι,να ακολουθησω την καρδια μου και αυτή ξερει….ας μην φοβομαστε,ολα είναι ένα παιχνιδι,δεν θα χασει κανενας,απλα θα αργησουν πολλοι να φτασουν στο τερμα του….υ.γ.Φιλη marcon δεν εισαι η μονη που αισθάνεται ετσι,μην φοβηθείς…η καρδια ποναει όταν ψηλωνει….σου αφιερωνω και το τραγουδακι….

  24. ΣΤΙΛΙΟΣ 08/22/2018 @ 9:13 ΜΜ

    Θα αυτοβυθηστουμε.. Έχουμε ταλέντο σε αυτό.

  25. Ανώνυμος 08/22/2018 @ 9:51 ΜΜ

    Η σκέψη δημιουργεί πραγματικότητα. Αυτό φωνάζει ο stranger. Το θέμα είναι ότι γράφοντας ένα άρθρο για κάτι, αυτό το κάτι αποκτά πιθανότητες πραγμάτωσης. Ποιος ο λόγος να γραφτεί εξαρχής; Αυτό που προσπαθούμε να αποτρέψουμε μήπως εν μέρει το προκαλούμε;
    Επίσης μια παρατήρηση : Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, αλλά η επικεφαλίδα λέει για seismic event και για false flag. Τα παίρνω σαν δυο ξεχωριστές προτάσεις. Η πρώτη επαληθεύεται αυτές τις μέρες.. Μένει το false flag…ο αετός που επιστρέφει με ταχύτητα;

  26. Ένας αετός στο Καράκας ένας αετός εδώ… στην μέση μη βρεθείς!

    Στο βίντεο που έχει στο άρθρο αυτό εμφανίζεται μεταξύ άλλων η γαλανόλευκη να κυματίζει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τι θέλει να πει με αυτό ?
    Σεισμός ? Τσουνάμι? Δε πρέπει να μας πιάσει στον ύπνο, από ποια στεριά αντικρινή θα πετάξει το πουλί ?

  27. Εγω δεν ειδα εντρομο κ σοκαρισμενο κοσμο να τρεχει εξω απ τα κτηρια..ολοι ηταν χαλαροι σαν να μην γινοταν σεισμος..
    Κ στην ομιλια του προεδρου τα ιδια..φυλλο δεν κουνηθηκε!!!
    Αλλα αυτα που ειπε νομιζω πως ειναι αυτα που ο stranger θελει να ακουσουμε…αυτος ειναι ο ηχος του…τα λογια του προεδρου..

  28. ανωνυμος 08/22/2018 @ 10:29 ΜΜ


    ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ;;
    ΓΑΊΑ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΣΑΣ..
    ΝΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΎΣ.. ΚΡΩΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.. ΘΑ ΑΡΠΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΓΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΆΧΙΑ.. ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.. ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ_ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.. ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΆΠΗ!!! ΦΑΈΘΩΝ

  29. δεν ξερω για σας….αλλα ωραιος ηχος οταν σπαει το γυαλι!!!

  30. Άνθρακας 08/23/2018 @ 12:04 ΠΜ

    Θα νιώσεις μέσα στον ύπνο σου κάτι να σε ξυπνάει χωρίς λόγο. Όταν ξυπνήσεις θα ανοίξεις τα μάτια και δεν θα θυμάσαι για ποιο λόγο τα άνοιξες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*