14:24 - 20/08/2018

Και επειδη ειναι βαρετο το καθως πρεπει και ο στρουθοκαμηλισμος …

Διαφημίσεις

Στις μεγαλες αλλαγες των σωματων-θεων του συμπαντος καθε ιερατειο που ειναι στην εποχη αλλαγης φροντιζει ωστε το κοπαδι να ειναι παντα με φυτεμενες της ιδεες της αλλαγης …!

Προς ολους τους πανεπιστημονες λοιπον που ποτε δεν κατανοησαν οτι η γνωση ειναι τροφη και αυτος που σου τη δινει ειναι ο εκτροφεας σου ..και με αυτο τον τροπο μπορει να σε καταταξει αναλογα στην στανη σαν ειδος προς χρηση ..ας μιλησουμε επιτελους με την γλωσσα της αληθειας …!

Περιμενωντας τον νεο θεουλη σας λοιπον …ειμαστε ολοι μαζι εδω …τα παλια λογισμικα και τα νεα με το νεο update … εχεται ομως αναρωτηθει αν υπαρχει και το καταλληλο anti fraud software οπου θα μπορει να κρυψει ολα τα ραδιοφωνακια απο το να δεχθουν το νεο update;;

Αντε καλη γιορτουλα σε ολους σας …

Ααααα … μην μασας και η εκκλησια ηταν και ειναι και αυτη στο παιχνιδι … τωρα αν θυμωσεις που σου θιγω τα κτιρια και την ιεραρχια των μαυρων καλικαντζαρων διαχειρισου το οπως μπορεις …Εγω βερυκιος δεν γινομαι ..οποιος μιλαει την γλωσσα της αληθειας συγνωμη δεν λεει ..!!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 08/20/2018 @ 6:13 ΜΜ

    https://apotixisi.blogspot.com/2018/04/blog-post_28.html +++Μόλις είδε τα γεγονότα φώναξε “Μεγάλη η πίστη των Χριστιανών! ‘Ενας είναι ο αληθινός Θεός, ο Θεός των Χριστιανών. Πιστεύω στον Αναστάντα εκ νεκρών Χριστόν. Τον προσκυνώ ως Θεό μου”.
    Μετά από αυτή την ομολογία του πήδησε από τον μιναρέ, ή κατα μια άλλη πιο πιθανή εκδοχή, μαινόμενο πλήθος μουσουλμάνων ανέβηκαν και τον γκρέμισαν απο τον μιναρέ. Κατά την πτώση του όμως δεν έπαθε τίποτα. Τότε οι μουσουλμάνοι τον έπιασαν και τον αποκεφάλισαν. Το άγιο λείψανό του φυλάσσεται μέχρι και σήμερα στην Ιερά Μονή της Μεγάλης Παναγίας των Ιεροσολύμων, όπως αναφέρει το orthodox-world.Ενώ μιλούσε ακόμα ο Πέτρος, ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ τούς σκέπασε (η Θεία Χάρη και συμβολικά η ένωση Ουρανού και γης δια του προσώπου και του έργου του Χριστού), και μέσα από το σύννεφο ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ που έλεγε: «Αυτός ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΥΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ». Πλούσια τα θεολογικά συμπεράσματα από την τελευταία αυτή πρόταση του κειμένου: (α) Φαίνεται ηΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του Ενός Θεού, (β) Ο Θεός είναι ΠΡΟΣΩΠΟ, που ενεργεί και ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με το λαό Τουκαι δεν είναι νεφελώδης δύναμη και ‘καθαρά ενέργεια’ στο σύμπαν, (γ) Ο Χριστός είναι ο ΑΛΗΘΗΣ ΥΙΟΣ και Λόγος του Θεού (σε αντίθεση με τους εμφανισθέντες στην ιστορία ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΕΣ), η μόνη δυνατότητα σωτηρίας (Πράξ. 4,12) των ανθρώπων, ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ από δόξα σε δόξα, από την επίγεια ήδη ζωή και στην ανέσπερη βασιλεία Του, και (δ) Αυτός είναι Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που βαδίζει προς το υπέρ όλων εξιλαστήριο πάθος Του (πρβλ. τη βάπτιση του Κυρίου, Μάρκ. 1,11).

    Όταν άκουσαν οι μαθητές τη φωνή, έπεσαν με το πρόσωπο στη γη ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ. Αυτή είναι στάση λατρείας του Θεού, προσκύνηση του μεγαλείου Του, αλλά ο φόβος εκφράζει και πνευματική ανετοιμότητα εκ μέρους τους. Δεν ήσαν δηλαδή πνευματικά έτοιμοι για ένα τέτοιο θαύμα και για τη θεία παρουσία, τόσο άμεσα συνδεδεμένη μαζί τους.

    Τους πλησίασε τότε ο Ιησούς, τους άγγιξε (Εκείνος είναι η δύναμή μας) και τους είπε: «ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ (ήτοι, δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στην ιδιωτική μας σύνδεση με το Θεό, αλλά πρέπει να συνεχιστεί η αποστολή μας ανάμεσα στους ανθρώπους ως αγάπη και μαρτυρία πίστεως) και ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ». Η αγάπη προς τον Θεό απομακρύνει και τους πλέον σκοτεινούς φόβους, όταν ο άνθρωπος διακατέχεται από δυνατή πίστη. Σήκωσαν τότε τα μάτια τους και δεν είδαν κανέναν άλλον, παρά μόνο τον Ιησού (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ). Ενώ κατέβαιναν από το βουνό (απαραίτητο μετά το ύψος της προσευχής είναι να προσφέρουμε και στην πεδιάδα, ήτοι στον κόσμο και τα προβλήματά του), τους πρόσταξε: «Μην πείτε σε κανέναν αυτό που είδατε, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ» (βασικό σημείο της διήγησης) {Μτ. 17,1-9/ Μκ. 9,2-13/ Λκ. 9,28-36}. Πάντοτε δηλαδή καιροφυλακτούσε (όπως και έγινε στην ιστορία με διάφορους ψευτομεσσίες) η θρησκευτικό-πολιτική αναστάτωση των Ισραηλιτών και η παρεξηγημένη θεώρηση του Ιησού ως κοσμικού μεσσιανικού ηγέτη (πράγμα που συνεχώς προσπαθούσε να αποφύγει ο Χριστός), ο οποίος θα τους απελευθέρωνε, όπως πίστευαν, από την τυραννία της Ρώμης……………….

  2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/23/2018 @ 2:03 ΜΜ

    Να τα πάρουμε απο την αρχή, στην εδώ γη παρεμβαίνουν διάφοροι γαλαξιακοί πολιτισμοί καλοπροαίρετα δλδ υποστηρίζοντας την γη και την ανθρωπότητα η κακοπροαίρετα πράττοντας το αντίθετο αυτά τα όντα έχουν ονομαστεί ως “θεοι” εκατέρωθεν ( πρέπει να αναφερθει οτι “θεός” ειναι ο ζώντας συμπαντικός οργανισμός όπου μέσα στο σωμα του φρακταλικως είμαστε υποατομικά σωματίδια το ηλιακό σύστημα μας είναι ένα άτομο οι γαλαξίες μόρια τα σμήνη των γαλαξιών ιστοί του σώματος του, πολλοί επαφικοι έχουν αναφέρει ότι αυτός ο οργανισμός είναι μια ζωντανή αμοιβάδα ή μεδουσα , οπως καταλαβαίνεται αυτός ο ζώντας οργανισμός δεν θα ασχοληθεί με τα άτομα μέσα στο άντερο του όπως και εμείς δεν παρεμβαίνουμε στα άτομα του σπλήνα μας ) , οι θεοί από την άλλη μεριά όντας γνώστες αυτής την πραγματικότητας δρουν υπέρ του συμπαντικού οργανισμού ή προσπαθούν να τον σκοτώσουν μπορούν δε να παρέμβουν με τα σκάφη τους(αρματα) η μέσω αβαταρ δλδ να γεννηθούν σε ανθρώπινο η οποιαδηποτε εξωγήινου όντος σώμα , σε απάντηση στον χριστιανοταλιμπανεζο παραπανω, το δίδυμο ιαχσουα- θωμας προέκυψε με εξωσωματική γονιμοποίηση από πλειαδιο πλήρωμα το οποίο ειχε αποστολή να ακυρωσει τον σιωνισμο-καμπαλιστικο ιουδαισμο ή να τον μεταλλάξει σε μια ποιο σοφτ μορφή γιατί βλέπανε μέσα από στον χωρόχρονο οτι η καμπαλα αργά η γρήγορα θα καταλάβει τυραννικά την γη, η αποτυχία του σχεδίου είναι προφανής όχι μόνο δεν καταστράφηκε ο καμπαλιστικος σιωνισμός άλλα κατέλαβε την χριστιανικη κίνηση και αυτός κατέστρεψε με όχημα τον χριστιανισμό το φωτογενή Ελληνισμό, τα αποτελέσματα τα βλέπετε παντού γύρω σας σημερα. Ο στρεϊντζερ για να αναφέρει τον αετό είναι προφανές οτι εργάζεται σε κάποια ανδρομεδια η εκ του σειριου αποστολή του λεγόμενου ΔΙΟΣ η οποια πάντοτε ήταν υπέρ της γης και του ανθρώπου, ειθε ο κοφτης που εγκατεστησε σημερα να ειναι και το τελος των μαυρων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*