13:55 - 20/08/2018

Τρολλαρωντας την πιστη των “Αλλων”…

Διαφημίσεις

Μην μου πεις οτι δεν ειναι της μοδος … κανε μια γυρα να δεις τον Βερυκιο εχει περισσοτερες φωτο σημερα στο Ιντερνετ και απο τον Πουτιν..!!…..

Αλλα για να δειξω και λιγο τους τροπους σε ολα τα τρολλ… να δειξω λιγο πως το κανεις με χαρη και εκθαμβωτικα…χωρις φως …και γιατι πρεπει να γιορτασω μονος μου το αυριο που απελεθερωνομαστε απο τα μνημονια και μπαινουμε στην …πως την ειπαν τωρα την νεα εννοια… ενισχυμενη εποπτεια… χμμμ.. Για να πεις κατι ενισχυμενο πρεπει να ειχες πριν κατι πιο χαλαρο…κατι “νεο” που ερχεται σε θεση αλλου που φευγει…πως το λες ενισχυμενο; … Τι ειναι γαλα εβαπορε; ..αφου φευγει κατι να το γιορτασουμε..πως να γιορτασουμε κατι ενισχυμενο που ερχεται…εν πασει ..δικη σας η λογικη και η ζωη οχι δικη μου…!

Εγω λοιπον θα τρολαρω με τον τροπο μου αλλα και με σεβασμο στην “πιστη” των αλλων ..και δεν θα βγω να πω συγνωμη σε κανεναν σαν αλλους αλλους….μια και γιατι και με το τρολαρισμα πολλες φορες …μπορει να κανεις και καλο και κακο… (σποντα συνειδησης σε πολλους αλλα στον αερα θα παει )…

Παμε λοιπον να δουμε … προσοχη ξεκιναω ,,

Τωρα που φευγουμε …

Και τωρα που ερχεται το ενισχυμενο …

Και οσο για το μετα της επιτυχιας να θυμισω κατα καποιο τροπο….

Ετσι κανεις δουλεια ρε βερυκιε … οχι με αρουραιους … τωρα οσοι ψαγμενοι ξεκινησατε να τσεκαρετε ημερομηνιες και γιορτες …καλη ερευνα … α ρε φιεστα που εχει να γινει …πηρα και καραμουζιτσες !!

Προσοχη στην Ιθακη υπαρχει ενας δουλος-σκλαβος οπου ο Οδυσσεας του χαρισε την ζωη για να του φυλαει την αυλη ..(αυτο ειναι ψαγμενο οποιος το βρει κερδιζει ματια στο μελλον) …

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανωνυμος 08/20/2018 @ 2:29 ΜΜ

    Τα ειπες ολα!!!!!!!!

  2. ανωνυμος 08/20/2018 @ 2:49 ΜΜ

    το ένα το έπαιξε το άλλο επίσης , το τρίτο δεν το έπαιξε.
    Δεν θέλει άλλο.
    Και ας πούμε μια δικαιολογία , έχει ήλιο .. γι αυτό…χαχα,
    ΗΡΩ

  3. Κατερίνα 08/20/2018 @ 3:25 ΜΜ

    Εύμαιος ( πεταλούδα), ο πιστός τυφλός υπηρέτης του Οδυσσέα!

  4. Ιθάκη ? Μεγάλο γλέντι

  5. εδω λεει διαφορα ο τζενης χειλουδακης για τον βερυκιο τι λετε αληθευει??????

    http://ixnos.blogspot.com/2018/08/h.html

  6. Αναστασία 08/20/2018 @ 3:44 ΜΜ

    Πάντα χρειαζεται ενα κραχτης, να διατυμπανισει τα κατορθωμα των αφενταδων.. Για να δουμε τι θαακουσουμε αυριο απο τη Ιθακη..

  7. χρήστος 08/20/2018 @ 5:23 ΜΜ

    Έχω μια απορία η Νταϊάνα είναι του βασιλιά Καρόλου αυτό.

  8. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/20/2018 @ 6:09 ΜΜ

    Αντε κατά καημένε σύριζαιε τρέξε στα τζάμπο να πάρεις σερπαντινες και καραμούζες και τραβα στο σύνταγμα να γιορτάσεις την σφαγή και την καταστροφή το μέλλον των παιδιών σου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*