Διαφημίσεις

Τι ειναι νόμιμο και τι οχι το επιλέγει ο χονδρός κύριος με τις σάλτσες στο πηγούνι απο το παραγεμισμενο φουαγκρα…και οχι η δικαιοσυνη σου !!! Αυτο ειναι λογικό σε αυτο το μπουρδελο..

Το παραλογο ειναι οτι ενω το γνωριζεις , ενω το βλεπεις ..εσυ συνεχιζεις να υποστηριζεις αυτο το μπουρδελο !

Γιατι;

Απαντησε σε σενα γιατι;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Οταν ο πολιτισμός της χέστρας σε φτύνει στα μούτρα ..!”
  1. δεν το υποστηριζω και δεν ξερω πως να το περιγραψω και πως να το διατυποσω αλλα οτι εχεις δικιο για κρεμαλα ειναι περαν του 100% μονο που πια εχω παθει κοκομπλοκο και,,,,,,,,,,,!!!

  2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ;
    Αυτό το ερώτημα θα βασανίζει από εδώ και πέρα τον περισσότερο πληθυσμό στις χώρες του πλανήτη, οι ψαγμένοι βασανίζονται εδώ και καιρό.
    Και το γαμώτο είναι ότι την απάντηση θα την δώσουν αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες των.

    1. Ειναι λιγο χαζουλικο να βρικεσαι σε μια ιστοσλειδα πιυ εχει γραψει 100δες αρθρα με την λυση και να ρωτας αυτο το πραγμα

  3. Το λάθος είναι ότι ασχολούμαστε με το τι θα επιβάλλει η Agenda21 του ΟΗΕ που έχει τους φορείς της ως πρόγραμμα, σε κάθε χώρα και συμμετέχουν ακόμα και οι δήμοι στην Ελλάδα σ’αυτό και ΜΚΟ κπα. αντί να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε εμείς.
    Μα ναι, η ατζέντα αυτή έχει κοινή αποδοχή απ όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις του κόσμου και σκοπός της είναι ο έλεγχος του πληθυσμού, της υγείας, των φυσικών πόρων, των γεννήσεων, τα πάντα.
    Τα πάντα θα είναι υπό τον έλεγχό τους, δεν θα χεις ”ιδιωτικό δικαίωμα” ούτε ”ιδιωτικότητα” σε τίποτα.
    Είναι πολύ απλό λοιπόν. Η θα ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου και τα παιδιά τους, έτσι όπως θέλουν αυτοί, που δεν είναι επιλογή, η θ’αυτοκτονήσεις, που δεν είναι πάλι επιλογή, η θα ζήσεις ελεύθερος εσύ και τα παιδιά σου, όταν η ατζέντα ολοκληρωθεί και η αλήθεια είναι ότι ολοκληρώνεται σιγά σιγά, δεν θέλει πολλά χρόνια ακόμα.
    Οπότε, τι τότε, τι τώρα;
    Έχουμε συνηθίσει ν’αποφεύγουμε να κάνουμε το ανθρώπινο, το φυσικό, γιατί υπάρχουν περιορισμοί και νόμοι κλπ. κλπ.
    Γιατί κακό είναι μια φορά να τους γράψεις στ @@ σου και να κάνεις κάτι παράνομο που στην πραγματικότητα δεν ενοχλεί κανέναν, εκτός απ το κράτος που απλά θα χάσει φόρο και τον έλεγχο πάνω σου;
    Τι είναι παράνομο στην τελική; Να καλλιεργήσεις για να φας, ”μη ελεγχόμενα”; Γιατί πρέπει να είναι ελεγχόμενη η επιβίωσή σου; Υπάρχει παράνομη επιβίωση; Παράνομη διαβίωση; Παράνομη ύπαρξη ίσως;
    ”Ο φόβος φυλάει τα έρμα”
    Αν δεν είσαι πρόβατο, φροντίζεις να μην φοβάσαι και να μην σ’επιρεάζει και να μην ξέρει και τι κάνεις ο φύλακας που λέγεται σύστημα.
    Γιατί δεν το κάνεις; Γιατί φοβάσαι ότι αν δεν του ανήκεις, δεν σ ελέγχει, δεν σε ξέρει, δεν θα χεις πρόσβαση σ’αυτό, άρα δεν θα χεις πρόσβαση σε αγαθά.
    Αν όμως μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου τα αγαθά; Αν μαζί πολλοί μπορείτε να δημιουργείται όλα τα αγαθά που χρειάζεστε;
    Ακόμα και την εκπαίδευση των παιδιών σας;
    Τι ανώτερο έχει το σχολείο που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς;
    Έχει δασκάλους. Και βιβλία. Και ύλη για εκμάθηση.
    Και δεν μπορείτε να πάρετε βιβλία; Δεν μπορείτε να κάνετε τον δάσκαλο ή δεν έχετε άτομο που θα ναι δάσκαλος σε μια κοινωνία μακριά απ το σύστημα και αποκεντρωμένη;
    Η μήπως δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερα βιβλία και να μάθετε στα παιδιά σας περισσότερη ύλη + Λογική που δεν μαθαίνουν στο σχολείο.
    Αποκέντρωση + Σχέδιο + Γνώσεις = Ανώτερος πολιτισμός: Ηθικά/ πνευματικά/ υλικά ακόμα και Τεχνολογικά!
    (Αν ο γκιόλβας δεν έδινε τα σχέδια για το ΧΑΑΡΠ στους Αμερικανούς και το φτιαχνε κρυφά σε μια βραχονησίδα ξεχασμένη απ τον θεό, τότε οι κάτοικοι της βραχονησίδας π.χ. ο Μήτσος ο Ψαράς με το καίκι του και τους φίλους του, θα χανε ΧΑΑΡΠ! Και θα βύθιζαν τους Τούρκους στον πάτο του Ωκεανού με ανεμοστρόβιλους και τσουνάμι!) Και δεν το λέω αστιευόμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *