Διαφημίσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ….!!! «Εγώ δεν μαγειρεύω φαγητό από ακροδεξιούς και φασίστες» Λέει εκπρόσωπος ΜΚΟ που αρνήθηκε να παραλάβει ΚΡΕΑΤΑ για τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ που έστειλε κάποιος Πλεύρης…!!

ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ” Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!

Τα καζάνια της Κοινωνικής Κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» εδώ και μέρες βρίσκονται στο Μάτι. Τα στήνουν στον Ναυτικό Όμιλο, όπου λειτουργεί ένα κέντρο αλληλεγγύης, και μαγειρεύουν για τους πυρόπληκτους.

Σήμερα όμως η αστυνομία αναζητούσε τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, τον άνθρωπο πίσω απ’ τον «Άλλο Άνθρωπο». Ο λόγος, όπως εξηγεί, είναι ότι κάποιος Πλεύρης ζητά να μάθει ποιος είναι αυτός που δεν παραλαμβάνει τα κρέατα που έστειλε.

«Ούτε 100 κιλά ούτε 100 τόνους ούτε ένα γραμμάριο δεν θα μολύνει την κατσαρόλα του “Άλλου Ανθρώπου” από μιάσματα της Χ.Α. πάρτε πίσω αυτά που φέρατε και να έχετε τα π@π@ρι@ να λέτε ποιοι είστε και όχι να κρύβεστε πίσω από άσχετα ονόματα» έγραψε στο Facebook ο Κώστας Πολυχρονόπουλος.

Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» εξηγεί ότι ήρθε ένας μάγειρας απ’ τη Ραφήνα και ενημέρωσε πως θα φέρει κρέατα. «Λέω μια χαρά. Δεν τον ήξερα». Σήμερα, όμως, που έφτασαν στο Μάτι, κι ενώ, όπως λέει απουσίαζε ο ίδιος, ένας φίλος του τού είπε πως το φορτίο με το κρέας το στέλνει κάποιος ονόματι Πλεύρης, απ’ τη γνωστή οικογένεια ακροδεξιών, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει αν πρόκειται για τον πατέρα (Κώστα) ή τον υιό (Θάνο, πρώην βουλευτή της Ν.Δ.).

«Άμα είναι του Πλεύρη του φασίστα δεν τα θέλω, δεν τα παραλαμβάνω» δήλωσε ο κ. Πολυχρονόπουλος απ’ το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, προσθέτει, είπε ο μάγειρας ότι θα τα πάρει εκείνος να τα μαγειρέψει και τότε συνάντησε αντιδράσεις. «Δεν έχεις καμιά δουλειά με τον “Άλλο Άνθρωπο”, ο “Άλλος Άνθρωπος” δεν παίρνει κρέατα από ακροδεξιούς ούτε απ’ τη Χρυσή Αυγή», του είπαν, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.

Ο μάγειρας τότε φέρεται να απάντησε πως «άντε τώρα που γίνατε όλοι αντιεθνικιστές, και μαζευτήκατε εδώ όλοι» και αφού «έφαγε κράξιμο, έφυγε».

Η ιστορία όμως είχε και συνέχεια, αφού, όπως καταγγέλλει ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, τον πήρε τηλέφωνο αστυνομικός για να του ζητήσει εξηγήσεις εκ μέρους κάποιου κύριου Πλεύρη γιατί δεν παραλαμβάνει τα κρέατα.

«Λέω πρώτον είναι χρυσαυγίτικα. Δεύτερον, του λέω, εγώ δεν παραλαμβάνω τίποτα από ανθρώπους που είναι φασίστες και ναζιστές. Και το πιο σημαντικό που ξέρω εγώ τι κάνουν αυτοί. Δεν θέλω τίποτα απ’ αυτούς, δεν θέλω επαφές, του είπα» σημειώνει περιγράφοντας την συνομιλία με τον αστυνομικό. Όπως αναφέρει πάντως ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο αστυνομικός δεν του είπε ούτε ότι είναι ο γνωστός Πλεύρης αλλά ούτε ότι δεν είναι. «Ποιος άλλος όμως θα έστελνε την αστυνομία να ζητά εξηγήσεις;» διερωτάται.

Επιπλέον, αναφέρει ότι του ζητούσε στοιχεία ταυτότητας. «Γιατί να δώσω ταυτότητα; Δεν είμαι μαγαζί, ούτε είμαι υπάλληλός του».

Χθες, συμπληρώνει, έγινε άλλο περιστατικό με τρόφιμα και ρούχα. «Φάνηκε το μπλουζάκι κάποιας με τη Χρυσή Αυγή και είπαν δεν τα θέλουμε απ’ τον Ναυτικό Όμιλο και βγήκε πάλι αυτός ο μάγειρας και είπε όχι να τα πάρουμε. Βέβαια έφαγε κράξιμο και σηκώθηκε κι έφυγε και χθες και σήμερα» καταλήγει ο Κ. Πολυχρονόπουλος. efsyn.gr

stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ….! «Εγώ δεν μαγειρεύω φαγητό από ακροδεξιούς και φασίστες»”
  1. Αυτο θα πει φασισμος …!
    Αποφασιζουν και διατασσουν για λογαριασμο των πληγεντων θυματων τους.
    Αυτοι θα ορισουν τι και ποιες βοηθειες θα παρουν τα θυματα. Και αυτοι θα αποφασισουν απο ποιον θα παρουν βοηθεια τα θυματα .
    Ζουν το ονειρο του καθε λεχριτη αριστερου.
    Αποφασιζουν πλεον οι ιδιοι ….. Χαιλ τσιπρας!!!!!!

  2. Άι στα διαλα βλάκα πολυχρονοπουλε που υπάρχουν χρυσαυγητικα κρέατα. Πάνε αυτοκτονα ρε βλακομουτρο ηλίθιο κατασκεύασμα. Αν είναι έτσι τότε μην δέχεσαι και τα χρήματα που δίνει το κράτος στην βρωμο μκο γιατί και οι χρυσαυγητες πληρώνουν εφορία οπότε κάποια χρήματα είναι χρυσαυγητικα. Π@π@ρ@ Ε π@π@ρα .

    1. ο μαπας φιλε αν ηταν για τιποτε λαθρο τα φαγια θα τα επερνε απο οπου κι αν τα εστελναν !! αντε να χαθουν τα ουγκανα !! δε ντρεποντε μωρε ??? ας βγαλουν λεφτα αυτοι τα τα αγορασουν κι να μην δεχοντε απο αλλους!! παν να κανουν ολοι μαζι κατι σωστο κι παντου στο τελος τα κανουν σκατα οι ελληνες

  3. …δηλαδη μαλακα αν ηταν τα κρεατα απο την οικογενεια των βαρδυνογιανηδων ή των νιαρχων ή των λιατσηδων…θα τα παραλαμβανες επειδη δηλωνουν “δημοκρατες”; Κακως και τα εστειλε. Απο οτι ξερουμε οι περισοτεροι που μεναν εκει στο Ματι, Ραφηνα..κλπ ηταν τα εξοχικα τους. Αρα εχουν και αλλου σπιτια που μενουν τις μη θερινες ημερες.. και εχουν λεφτα να αγορασουν μονοι τους κρεατακια. Πλευρη παρτα και φτιαξε ενα συσυτιο και ταισε μονο αυτους που δηλωνουν Ελληνες εθνικιστες και πατριωτες. Ονομαστικα! “Έλλην ειμι!”. Απο το να τα παρουν και να ταισουν κανενα λαθρομεταναστευτικο.

  4. Τους πυροπληκτους που κατεστρεψαν οι δηθεν δημοκρατικες κυβερνησεις του κ….ου,τους ρωτησες προδοτη,γλυφτη του Σωρος & λαθρομεταναστων,εκπροσωπε ΜΚΟ;Ποιος σου ανεθεσε να πας να περιθαλψης τους ταλαιπωρους συνελληνες;Ποιος σου ανεθεσε να κρινης αν θα φανε φαη απο αλλους ΕΛΛΗΝΕΣ,οι καμμενοι απο τις προδοτικες,δημοκρατικες,κλεφτοκρατικες κυβερνησεις;Ποιος εισαι εσυ που σε τετοιες ωρες προσπαθεις να διχασης τον Ελληνικο λαο;Η θεση σου ειναι στα Εξαρχεια & στις καταληψεις,προς το παρον,μεχρι να σε εξωρισουμε εσενα & τους ομοιους σου απο την Ελλαδα μας.

  5. Tα κατακαθια επιπλεουν σαν τα σκατα.
    Ετσι ειναι οι αριστεροπ@στες…..Φελοι και επιπλεουν……..
    Ηταν και θα παραμεινουν παντα ως βρωμιαρηδες,μοιασματα,καθικια,πισωπορτηδες και τεμπεληδες

  6. ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑ;
    ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΑ.

  7. Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Μ. Κ.Ο.
    ΠΟΙΑΣ Μ.Κ.Ο. ΑΡΑΓΕ;;;;
    ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΙ ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
    Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ .
    ΑΝ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ………
    ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ,ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ .
    ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ Η’ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ …
    ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. …..
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ:
    ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.
    ΚΑΘΗΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ;;;
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  8. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΩΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ

  9. ρε τσακιδια απο που και ως που Η χ.α ειναι υπάλληλοι του σορος πανιβλακα σουργελο;

    1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΟΡΟΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑΖΙΤΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

    1. οι ελληνες ειμαστε ενωμενοι και δεν μισουμαστε μεταξυ μας
      οι αναρχοκομουνιστες αριστεριστες εαμοβουλγαροι δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση και μισουν τους ελληνες
      αντε μπες στο νοημα αστουλι….

      1. ε ψιτ φιλε ασε να δειξει ο χρονος !! κι ασε τουςχαρακτηρισμους !! δε χριαζοντε !! αυτα μας φαγανε τα χωσιματα

        1. Ο χρονος εχει ηδη δειξει , ουτε στην συνειδηση αλλα ουτε και φυλετικα εχουν σχεση με τους Ελληνες οι κομμουνιστες.
          Απο το εναμισυ εκατομμυριο προσφυγες που μας εστειλαν το 1922 , μονο οι 300 χιλιαδες περιπου ηταν Ελληνες, οι υπολοιποι ηταν τα σκουπιδια του ευξεινου ποντου και της ανατολης που μας τους παρουσιασαν ως Ελληνες οπως μας παρουσιαζουν τους αφρικανους και νοτιοαμερικανους ως προσφυγες απο την Συρια , οι σημερινοι αριστεροι μουλοι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ , ακομα τουρκικα μιλανε στα σπιτια τους(οι πραγματικοι Ελληνες προσφυγες προκοψαν). Συν τα υπολοιπα σκουπιδια του Καυκασου που μας κουβαλησαν την δεκαετια του ‘ 90 …. τους απογονους των κομμουνιστων που διεπραξαν εγκληματα το ’45-’49 και εφυγαν για την Ρωσια…. ακομα τους πληρωνει το ενοικιο η προνοια. Στην Γεωργια τριβουν τα χερια τους ευχαριστημενοι που αδειασαν τις φυλακες και εστειλαν τα αποβρασματα εδω το ’90 , ο σκουπιδοτενεκες της περιοχης ειναι ο Ελλαδικος χωρος.
          Και αναρωτιομαστε γιατι ειμαστε τοσοι λιγοι….

  10. Πολυχρονοπουλε είσαι μεγαλύτερος φασίστας από αυτούς που αποκαλείς φασίστες.
    Ούτε την ετυμολογία της λέξης φασισμός δεν ξέρεις σουργελο.

  11. Μπάααα, λιεφτά είν’στην μέσ’. Ως τυπικιός Έλλην λιεχρίτης άμα δέχουνταν τα σφαχτά, θια ίπαιρν’ λιγούτερα λιεφτά από προμήθειις΄ιάρα,βρήκ’ προύφαση…

  12. Ο χρονος εχει ηδη δειξει , ουτε στην συνειδηση αλλα ουτε και φυλετικα εχουν σχεση με τους Ελληνες οι κομμουνιστες.
    Απο το εναμισυ εκατομμυριο προσφυγες που μας εστειλαν το 1922 , μονο οι 300 χιλιαδες περιπου ηταν Ελληνες, οι υπολοιποι ηταν τα σκουπιδια του ευξεινου ποντου και της ανατολης που μας τους παρουσιασαν ως Ελληνες οπως μας παρουσιαζουν τους αφρικανους και νοτιοαμερικανους ως προσφυγες απο την Συρια , οι σημερινοι αριστεροι μουλοι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ , ακομα τουρκικα μιλανε στα σπιτια τους(οι πραγματικοι Ελληνες προσφυγες προκοψαν). Συν τα υπολοιπα σκουπιδια του Καυκασου που μας κουβαλησαν την δεκαετια του ‘ 90 …. τους απογονους των κομμουνιστων που διεπραξαν εγκληματα το ’45-’49 και εφυγαν για την Ρωσια…. ακομα τους πληρωνει το ενοικιο η προνοια. Στην Γεωργια τριβουν τα χερια τους ευχαριστημενοι που αδειασαν τις φυλακες και εστειλαν τα αποβρασματα εδω το ’90 , ο σκουπιδοτενεκες της περιοχης ειναι ο Ελλαδικος χωρος.
    Και αναρωτιομαστε γιατι ειμαστε τοσοι λιγοι….

    1. ΤΟ 22 ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ(ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ). ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…
      ΤΟ 40 ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΦΑΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *