11:12 - 03/08/2018

Αυτοκτόνησε δίασημο μοντέλο που είχε γεμίσει το σώμα του με τατουάζ για να μοιάζει με σκελετό

Διαφημίσεις

Αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του έξι μέρες πριν τα 33α του γενέθλια το διάσημο μοντέλο Rick Genest. Ο οποίος έγινε γνωστός λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής του.

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ του Καναδά βρέθηκε ο Rick Genest, ένα 32χρονο μοντέλο γνωστό και με το παρατσούκλι «Zombie Boy» εξαιτίας των δεκάδων τατουάζ που κάλυπταν το κεφάλι και το σώμα του και τον έκαναν να μοιάζει με σκελετό.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ δείχνουν ότι ο νεαρός άνδρας έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο Rick είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του δημοφιλούς hit της Lady Gaga «Born this way» το 2011. Η τραγουδίστρια εξέφρασε την συντριβή της για τον χαμό του φίλου της σε σημερινή της ανάρτηση στο Twitter. «Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, να φέρουμε την ψυχική υγεία στο προσκήλιο και να απαλείψουμε το στίγμα που μας εμποδίζει να μιλάμε για αυτή. Εάν υποφέρεις, κάλεσε σήμερα κιόλας έναν φίλο ή έναν συγγενή. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλον», έγραψε η ποπ σταρ στην ανάρτησή της.

Ο Zombie Boy είχε συνεργαστεί ως μοντέλο με διάσημους σχεδιαστές, όπως ο Thierry Mugler, ενώ είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της Vogue και άλλων σημαντικών εντύπων στον κόσμο της μόδας. Η σορός του βρέθηκε έξι μέρες πριν από τα 33α του γενέθλια.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Γέρων Συνούσιος 08/03/2018 @ 11:31 ΠΜ

    Απόλυτα επιτυχημένος! Αυτό που ήθελε, το πέτυχε!

  2. Σε τρία χρόνια θα έχει γίνει αυτο που επιδίωκε χωρίς να ξοδεψει ούτε ένα σεντσι σε τατουάζ. Μέγας μάγκας ο τυπος

  3. Morgan Christos 08/03/2018 @ 1:53 ΜΜ

    Έξι μέρες… πριν από τα 33α… του γενέθλια. Άλλη μια θυσία…στον μακρύ κατάλογο του καλλιτεχνικού κόσμου.

    • Νέρια πρώην ανώνυμη 08/03/2018 @ 4:21 ΜΜ

      Έχοντας γεμίσει το σώμα του σατανικά σύμβολα τον μάζεψε ο σατανάς. Έγινε θυσια σ’ αυτόν.

  4. ανονιμος 08/03/2018 @ 5:19 ΜΜ

    Fainetai oti eixe καταγωγη απο απω ανατολη ο τυπος οπου εκει σημαδευονται για να μην κλεβουν τα παιδια….απο χιλια χρονια προ του Αλεξανδρου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*