18:45 - 31/07/2018

Μία! ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ! “Απλή” ε ρ ώ τ η σ η ….

Διαφημίσεις

Εδώ και δύο – τρία 24ωρα, “κυκλοφορεί” μία άκρως ενδιαφέρουσα ΑΛΛΑ συγχρόνως εξαιρετικώς ΥΠΟΠΤΗ είδηση σε μερίδα του διαδικτύου, που δημιουργεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ π ι ε σ τ ι κ ά ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!

Έστειλε, ή δεν έστειλε η Αμερικανική Πρεσβεία σε υπηκόους της που διέμεναν στην ευρυτέρα επίμαχη περιοχή Μαραθώνος, Νέας Μάκρης, Αγίου Ανδρέα, Μάτι, τήν επίμαχη ημέρα της ΚΟΛΑΣΕΩΣ και των τραγικών ΘΥΜΑΤΩΝ μας, e-mails ώστε να εκκενώσουν τις περιοχές αυτές για να είναι ασφαλείς απο τις 14.00 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Α λ η θ ε ύ ε ι ;
Ερωτούμε.

Α λ η θ ε ύ ε ι επίσης ότι το ίδιο έπραξαν ΕΓΚΑΙΡΩΣ και άλλες πρεσβείες για τους υπηκόους τους;

Α λ η θ ε ύ ε ι ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ΤΙ ΗΤΑΝ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ “ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ” ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ …ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;

ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΕΣ …ΖΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ …650 βαθμών Κελσίου ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

ΜΑ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ “ΦΩΤΙΑ” ΤΑΧΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ “ΠΛΗΣΙΑΖΕ”;;;;;;;;;;

ΔΗΛΑΔΗ “ΕΦΡΟΝΤΙΣΑΝ” ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ….

“ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”

odysseiatv

thesecretrealtruthe



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Μολοσσίς Απειρωτάν 07/31/2018 @ 7:36 ΜΜ

    Δεν αληθεύει και μπορώ να το αποδείξω μια και είμαι αποδέκτης του e-mail από την Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.
    Θα εξηγήσω επίσης πως λειτουργεί το όλο σύστημα και νομίζω θα καταλάβετε.

    Καταρχήν, πιστεύω ότι όποιος ανάρτησε την είδηση του e-mail, μάλλον από το σοκ (γιατί στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για την ευζωϊα των πολιτών της για να τους ενημερώσουν όπως τους Αμερικανούς) δεν θα είδε την ημερομηνία που εστάλη αυτό το email στους αποδέκτες. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι εσκεμμένη ενέργεια, πιστεύω ότι έγινε εκ παραδρομής.

    Στην συνέχεια θα αναφέρω ότι είναι μια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ προς είτε τους Αμερικανούς μόνιμους κάτοικους μιας χώρας είτε τους επισκέπτες της, στην οποία εθελοντικά εγγράφεσαι ώστε να λαμβάνεις emails και να ενημερώνεσαι ώστε να γνωρίζεις τους κινδύνους που εγκυμονούν και να είναι σε εγρήγορση.
    Για παράδειγμα, κάθε χρόνο πριν την 17η Νοεμβρίου λαμβάνω email ενημερώνοντας με ότι πρέπει να αποφεύγω την περιοχή που γίνεται η πορεία (κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία μια και εκεί καταλήγει η πορεία για το Πολυτεχνείο και να μην δίνω στόχο ότι έχω Αμερικανική υπηκοότητα και είμαι είτε τουρίστας είτε μόνιμος κάτοικος.
    Το email για την καταστροφική φωτιά είναι απόλυτως φυσιολογικό μέσα στα πλαίσια του συστήματος που λειτουργεί και η ημερομηνία που εστάλη είναι η επόμενη της καταστροφής και όχι η προηγούμενη ή η ίδια.
    Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εστάλη το μήνυμα μόνο σε εκείνους που μένουν στην περιοχή που επλήγη, αλλά σε όλους όσους είναι εγγεγραμένοι να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την Ελλάδα.

    Δείτε την φωτογραφία με την ημερομηνία και την ώρα (ΗΠΑ μια και βρίσκομαι εδώ) καθώς και το κείμενο που εστάλη σε όλους).
    https://image.ibb.co/bXqSMK/EMAIL.png

  2. Σταύρος 07/31/2018 @ 7:39 ΜΜ

    Δεν ξέρω αν γνώριζαν τι χαμός θα επακολουθήσει αλλά όπως λέει ο σοφός λαός πριν πεινάσεις μαγειρεύεις..αν και τα δικά μας ζώα το κάναν αυτό τώρα δεν θα κλαιγαμε τόσες αθώες ψυχουλες

  3. Ερώτημα προς όλους: Γιατί δεν υπήρχε νεκρός, τραυματίας ή αγγνοούμενος, κανείς λάθρο, κανείς οικονομικός μετανάστης;;; Και σε περιοχές παρακαλώ που αφθονούν ειδικά την εποχή αυτή. Υπ όψιν ότι οι ανάγκες για φτηνά εργατικά χέρια σε αυτές τις περιοχές είναι αυξημένες.
    ΚΑΛΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

  4. η απάντηση είναι απλή,πολύ απλή!…Διέμεναν στην εν λόγω περιοχή ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ;..Εύκολο είναι να το μάθουμε,νομίζω!..ΑΝ αρχίσουν τα σου μου του,τότε όντως κάτι ύποπτο συμβαίνει!

  5. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .100 ΝΕΚΡΟΙ ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ <> ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ

  6. Adikies theou 07/31/2018 @ 9:21 ΜΜ

    Πολυ ωραιο αρθρο προσθεσε κατι….η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων που ειναι;υπηρξε οντως το αμερικανικο αεροπλανο με το λειζερ στην χωρα μας;απο το ναυσταθμο σαλαμινας γιατι δεν εφυγε το ειδικο ημερησιο αγημα υπαιθρου….;γιατι γενικα δεν δεχτηκαν την βοηθεια του στρατου;υπηρχε σχεδιο να διαιρεσουν και να εξοντωσουν τις δυναμεις της πυροσβεστικης;γιατι τα κινητα ηταν απενεργοποιημενα στην περιοχη….αυτο δηλωνει σιγουρα την παρουσια μυστικων υπηρεσιων…..ας μας πει ο αρχηγος της ευπ τι γινεται στην ελλαδα απο τις μυστικες υπηρεσιες….ο ελληνικος λαος τον πληρωνει……επισης η φρεγατα ελλη εβγαλε οκτω νεκρους με το που εφτασε εκει και μαλιστα καιι ενα οκταχρονο παιδι…..κανονικα η πορεια με τα κερακια επρεπε να γινοταν στην αμερικανικη πρεσβεια…αυτοι ξερουν,….αν δω μεγα σεισμο σε λιγο στην αθηνα θα ειναι χαρπ, απο τα αμερικανακια..γιατι δουλεψε μια χαρα με τουςτις ανεμους στις φωτιες………..

  7. OXI oti οι αμερικανοι ειναι αγιοι αλλά το κειμενο ειναι χαλαρα για μουφα. Ρωταει ο συντακτης. “Α λ η θ ε ύ ε ι ;” και μετά γραφει ενα κατευατό με συμπερασματα. Αν ξερει οτι αληθευει.. γιατί δεν μας δειχνει αποδείξεις??

  8. Γεωργιος 7 07/31/2018 @ 9:37 ΜΜ

    Καταλαβετε το γνωριζαν για νεκρους απο πολυ νωρις και σκοπιμα δεν εδωσαν εκκενωση για να ερημωσουν την περιοχη και σε μια 10 χρονια να εχει πεσει η γη στα χερια λησταρχων και υποδουλων στο χρημα μασονων.

  9. Είναι απλό. Όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και λέει ότι υπάρχουν αυτά τα μηνύματα ας τα πάει στον Εισαγγελέα κρατώντας αντίγραφα επικυρωμένα αν φοβάται με κάποιον τρόπο συγκάλυψη. Αλλιώς, η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από το ψέμα και δεν ταιριάζει όταν θρηνούμε τόσα θύματα. Αλλά έχω κι εγώ ένα ερώτημα. Εκεί στο Μάτι είδα κοντά στην παραλία και ένα ξενοδοχείο. Εύχομαι ολόψυχα να σώθηκαν όλοι οι καταλύοντες σε αυτό. Ερωτώ όμως. Σώθηκαν; Και πώς;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*