Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:11 - 31/07/2018

Το σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας 2010-2018.Δείτε και διαδώστε το βίντεο να ξυπνήσουμε….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα κοράκια εχουν ερθει εμεις τι κανουμε απο εδω και περα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/31/2018 @ 5:34 ΜΜ

    Και άμα πεις ότι τωρα ο αριστερός Τσιπρας είναι ο μεγαλύτερος προδότης θα βγει και θα σου πει το νεοταξιτικα τρολακια ότι “όχι τα ξεπούλημα το κάναν οι νουδουλες οι πασοκοι οι Καραμανλήδες και λίγο από φασίστα φυσικά” και τους λες ότι ναι ρε φίλε μαζί σου προδοτες και οι νουδουλες προδότες και οι πασοκοι προδότες και οι Καραμανλήδες αλλά προδότης και ο αριστερός τσιπρας και σου λένε.” οχιιιι ο Τσιπρας δεν είναι αριστερός είναι κάτι άλλο χαμαιλεοντας πχ που αλλάζει χρώματα οπότε θέλει” και του λες ρε φίλε για αριστερό τον εψηφισε ο βλακας ψηφοφόρος και στους λεει. “ναι κάποτε ήταν αριστερός αλλά τώρα άλλαξε” κατάλαβες φίλε μου τώρα που δεν μας συμφέρει ο Τσιπρας δεν είναι αριστερός είναι χαμαιλεων

  2. ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ!!!

  3. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/31/2018 @ 5:47 ΜΜ

    Η αδιαφορία του κόσμου για την πολιτική είναι πρωτάκουστη ακόμη και μετά 8 χρόνια σφαγής και μνημονίων. Οι περισσότεροι έχουν μπερδέψει την πολιτική, δηλαδή τη γνώση και το ενδιαφέρον για τα κοινά, με την κομματοκρατια και τη ρουφιανιά. Αν δεν ξεχωρίσουν πρώτα αυτά δυο ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει κάτι.

    Είναι χαρακτηριστική η ατάκα των περισσοτέρων όταν έρχεται η κουβέντα για τα κοινά ‘’εγώ δεν ασχολούμαι με αυτούς είναι όλοι ίδιοι’’!!!!! Ναι ρε μαλακα με το περισπούδαστο ύφος δεν ασχολείσαι αλλά πηγαίνεις και ψηφίζεις αυτούς που σου βάζουν τη γαιδουροπουτσα στο κωλο και μόλις πονέσεις μετρά διαμαρτύρεσαι….. Δεν έκατσες ποτέ να δεις , να παρακολουθήσεις τη ψηφίζουν κάθε σε βάρος σου μπροστά στα ματιά σου αλλά ΕΣΥ δεν θέλεις να το δεις γιατί ‘’δεν ασχολείσαι με αυτούς’’…

    Γι’ αυτό λοιπόν κι αυτοί δεν ασχολούνται με εσένα αρχιμαλακα αλλά ασχολούνται με τα συμφέροντα αυτών που τους χρηματοδοτούν για να πηδάνε όλοι μαζί εσένα! Καλά σου κάνουν λοιπόν και μη μιλάς….

    Μη ξεχάσεις να τρέξεις να ψηφίζεις Κούλη τώρα μιας ‘’και δεν ασχολείσαι με αυτούς’’….. Και να συνεχίσεις να βλέπεις τηλεόραση για να ‘’μαθαίνεις’’ τα… νέα… !!!!

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/31/2018 @ 6:58 ΜΜ

    ……….ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ ΟΛΑ…….
    ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ…..
    ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ….
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ….
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΜΟΙΩΣ….
    ΠΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…. ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΩΡΕ…. ΛΙΓΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ.
    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/osios.jpg

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/31/2018 @ 7:09 ΜΜ

      Ο “ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ” ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.
      ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, Ο ΑΡΧΙΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ.
      ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ……

  5. Δυστυχώς ο Έλλην δεν ξυπνάει, δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο πάρα μόνο για την καλοπέραση του, αυτό βλέπουν αλλά και ξέρουν οι απ έξω και εφαρμόζουν τα σχέδιά τους. Τώρα εάν νομίζεται ότι θα το συζητάμε εδώ και ΚΑΤΙ θα γίνει πλανάσθε πλάνην οικτράν. Είναι σχέδια ετών και θα εφαρμοσθούν είτε το θέλουμε είτε όχι, διαβάζοντας λίγη ιστορία από την αρχαιότητα ‘έως και σήμερα αντιλαμβανόμαστε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς μόνο που οι ηθοποιοί αλλάζουν τον μανδύα τους τα χαιβάνια χειροκροτάνε και υποδέχονται το ίδιο άτομο με άλλο μανδύα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που ζούμε είναι ένας εικονικός κόσμος όπως ένα online game αλλά όταν θα κλείσει ο υπολογιστής θα είναι πλέον αργά για δάκρυα.

  6. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 07/31/2018 @ 10:22 ΜΜ

    Το video. δεν παίζει!

  7. Δεν ξέρω κατα πόσο ο ελληνικός λαός γνωρίζει οτι όλοι αυτοί που ήταν και είναι στην κυβέρνηση είναι πιόνια και δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της Ελλάδας…αλλά δουλεύουν όλοι..μα όλοι για τους γερμαναράδες και τα συμφεροντα της Γερμανίας…Γερμανόφιλοι είναι…και ποτέ μη χρησιμοποιείτε το γερμανο-Τσολιαδες μη μαγαρίζεται τους Τσολιάδες μας,, εδώ θα προσθέσω κάτι που είχε πεί ο Τσώρτσιλ.. ότι η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται και να ισοπεδώνεται κάθε 50 χρόνια,και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε το λόγο,….το γνωρίζουν αυτοι!

    • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 08/01/2018 @ 5:23 ΜΜ

      Συμφωνώ φίλε μου απόλυτα με όσα λες. Κι εγώ και όλοι όσοι σχολίασαν μέχρι τώρα, αλλά και αυτοί που θα σχολιάσουν μετά φαντάζομαι, τις ίδιες διαπιστώσεις θα κάνουν γιατί όλοι σ’ αυτόν τον έρμο τόπο ζούμε και τα ίδια βάρη σηκώνουμε (άλλος λίγο άλλος περισσότερο). ΌΛΟΙ διαπιστώσεις κάνουμε. Πρόταση δεν είδα όμως. Αν ” όλοι αυτοί που ήταν και είναι στην κυβέρνηση είναι πιόνια και δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της Ελλάδας…” όπως λες, τότε ποιά είναι η λύση;; Γιατί αυτό που λες κι εσύ αλλά και όλοι μας, είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΛΥΣΗ ποιά είναι; Υπάρχει καμία πρόταση ΕΦΙΚΤΗ γιατί από ανέφικτες έχω ακούσει πολλές με την πιο καλή να είναι: να τους κρεμάσουμε όλους στο σύνταγμα γυμνούς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*