13:17 - 31/07/2018

Να σημειωσεις τα ποντικια που πηδουν απο το καραβι !!

Διαφημίσεις

Γιατι πρεπει να γνωριζεις με ποιους εχεις να κανεις ..!

Τωρα που το καραβι της εξουσιας βουλιαζει πολλα ποντικακια αρχισαν να βουτανε στο νερο !

Δεν πρεπει ομως να ξεχσεις τι εκαναν τοσα χρονια , δεν πρεπει να ξεχασεις οτι στηριξαν με αντινοηση .ψεμα και αντιπληροφορηση αυτα τα σκατα που τωρα τα αδειαζουν οι ποντικαρεοι !!!

Δες ποιες σελιδες ξαφνικα γυρισαν πλευση και αφηνουν το καραβακι της εξουσιας και πανε να στησουν αλλου το μαγαζακι τους !!

Οταν βλεπεις αυτες τις κινησεις πρεπει να γνωριζεις οτι εχεις να κανεις με ποντικαρεο !!!

Και ενας ποντικαρεος ειναι παντα ποντικαρεος !!

Ξυπνα σε θελω αφυπνισμενο , σε θελω να βγαζουν πλεον τα ματια σου σπιθες … !

Η μαχη της πληροφοριας ειναι τεραστια και τα ποντικια της αποδομησης και της υπνωσης αλλαζουν καραβι ..πεφτουν αλλα ντιλ ακτω απο το τραπεζι τωρα…δες τους ..τους ηθικους και καθαρους του χτες που ηθελαν να σε σωσουν απο τα φεικ νιους …δες αυτους που εκαναν τα παντα να αποδομησουν …δες τους πως τρεχουν στο νερο !

Ενας φιλος προχθες μου ειπε … το ελληνικα χοαξ τα χωνει στον συριζα ..τι αλλο εχουμε να δουμε ακομα !!

Εχουμε να δουμε πολλα ακομα αδερφε … οταν η ηθικη και ο αγωνας εχουν τιμη σε μαρουλι …εχουμε να δουμε ακομα παρα πολλα !

Εχουμε να δουμε αλλαγη πλευσης σε ιδεες και ενοιες , νεες τοποθετησεις σε αυτα που χτες φτυνανε , νεες θεσεις ενοιολογικες … Αλλα εσυ πρεπει να θυμασαι …πρεπει να γνωριζεις πλεον !!

Παντα τα ποντικια στον πολιτισμο της χεστρας εκαναν την δουλεια … απλα τωρα ειναι η στιγμη που αν δεις ποια τρεχουν θα ξερεις και αυριο τι σκοπο εχουν !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (55)

  1. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 1:28 ΜΜ

    Ολα αυτα ηταν προβλεπομενα και αλλωστε μιλαμε για ΘΥΣΙΑ. Αυτα τα πραγματα δεν γινονται στην τυχη. Ας ελπισουμε οτι θα αποφυγουμε το χειροτερα που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ασφαλως η εμπλοκη μας σε πολεμο με τους Τουρκους σε συναρτηση με το Μακεδονικο, που ειναι ενα πολυ επικνδυνο θεμα που μπορει να γινει η αιτια πολεμου και για αυτο δεν θελω να το αναλυσω και απλα ευχομαι να μην βγει το σεναριο που εχω εδω και αρκετο καιρο στο μυαλο μου.

    Σε οτι αφορα τις φωτιες ασφαλως θα μπορουσαν να την εχουν βαλει και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι και οι Τουρκοι και σε τελικα αναλυση ολα γινονται για τα συμφεροντα. Ασφαλως απο εκει και μετα ακομα και αν τις φωτιες τις εβαλαν οι Αμερικανοι και το ΝΑΤΟ (που ειναι το σεναριο που απευχομαι καθως πρβλεπει κατι το συγκεκριμενο σε οτι αφορα το Μακεδονικο σε οτι αφορα και αυτο που ειπα για την παγιδα που μπορει να εστησαν στον Τσιπρα -μερος του σεναριου τρομου) το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε, καθως στοχος τους λογικα θα ειναι να μας εμπλεξουν σε πολεμο με τους Τουρκους και το ΝΑΤΟ ειναι η μοναδικη δυναμη που μπορει να μας βοηθησει σε αυτη την περιπτωση.

    Εγω σε καθε περιπτωση εξακολουθω να εχω μια πολυ συγκεκριμενη αποψη για το Μακεδονικο ετσι οπως αυτο εχει εξελιχθει ασφαλως και δεν μπορω να πω οτι θα ηθελα να δω τι θα γινει αν το σεναριο εφιαλτης ειναι πραγματικο.

    • ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
      ΠΟΤΑΜΙ ΔΗΛΑΔΗ

      • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/31/2018 @ 6:34 ΜΜ

        Περσεύς αστο

        https://goo.gl/images/AGv3Bm

        • ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΙΚΟ?

        • ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” ΤΟ ΛΕΣ ΧΑΖΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
          ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
          ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ
          ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
          ΕΝΩ Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ

          • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/01/2018 @ 12:09 ΜΜ

            Ποιο κόμμα μου ρε βλακα και ποιος Νίκος τρολακια του εξηνταλεπτου

          • Η Χ.Α. ΗΛΙΘΙΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.
            ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
            ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΑ.
            Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ…
            ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.
            ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?
            ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

          • ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ Η’ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ…

          • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/01/2018 @ 4:32 ΜΜ

            Ρε κατακαμένο μυαλό ποια χα ρε βλακακο από τα άλατα μπανιου το έπαθες αυτό το κάψιμο τι έγινε ρε αντί για την δόση σας αυτά σας δίνει η κουμουν-δουρου το “φασίστα και ναζιστής” το έχετε στις ταχειες κλησεις του κατακαμένου εγκεφάλου σας αλλά με όποιον καρανικα καθισεις τέτοιες μαλακές λες

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/31/2018 @ 6:09 ΜΜ

      Ποια παγίδα μπορεί να έστησαν στον τσιπρα ρε φίλε ποια; λες και ο Τσιπρας είναι το αμούστακο άβγαλτο παιδάκι και το παραπλάνησαν και το αποπλανησαν για ένα γλυφιτζουρι μας ξεπούλησε συνειδητά ούτε παγίδα του έστησαν ούτε τίποτα και μάλιστα για πολλά φράγκα σίγουρα ο λογαριασμός του θα έχει πάρα πολλά μηδενικά σαν τον ίδιο και με κάποιον αριθμό μπροστά που μόνο ο ίδιος τον ξερει

  2. Στέλιος Κομοτηνή 07/31/2018 @ 1:29 ΜΜ

    Ακριβώς φίλε Νίκο

  3. Είσαι αναστατωμένος ,φαίνεται από τον τρόπο που το έγραψες, δεν έχεις κανέναν λόγο
    να μην είσαι ,φοβάσαι την πιθανότητα να ξεφύγουν,το φοβάμαι και εγώ αυτό το ενδεχόμενο.
    Άρα είναι μπροστά κάτι που θα σκάσει σαν καπνογόνο απρόσμενα για να καλύψει την διαφυγή του ποντικαρά
    Τα μάτια μας εκεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥΣ
    Εάν το σχέδιο είναι να απαγκιστρωθούν και μόνο το τίμημα δεν θα είναι βαρύ
    Εάν όμως θέλουν να παραμείνουν ,δεν ξέρω αν αύριο θα μπορούμε να ανταλλάξουμε
    απόψεις φίλε.
    ΕΠΌΜΕΝΟ ΒΗΜΑ- ΛΑΘΡΟ- ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ

  4. ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

  5. Η ανερμάτιστη κυβέρνηση, η ικανή μόνο για καταλήψεις και αριστερίστικους λεονταρισμούς, επανδρωμένη από άτομα μειωμένης αντίληψης και ηθικώς ανεπαρκείς, από κατσαπλιάδες που μοναδική τους επιδίωξη είναι η καταστροφή του Έθνους-Κράτους, για να ικανοποιήσουν τις ονειρώξεις τους, έχει υποστεί πλέον λοβοτομή και ψευδόμενη ασυστόλως, ψάχνει στα αποκαΐδια της αττικής γης να βρεί τους λαγούς με τα πετραχήλια που έταζε μέχρι να αρπάξει την εξουσία….
    Δεδομένου λοιπόν ότι λίγο πολύ το παρόν πολιτικό σύστημα απαρτίζεται από κόμματα της αυτής πολιτικής ανικανότητας και αναξιοπιστίας, είναι αδύνατο η Πατρίδα μας να εξέλθει από την εντατική.
    Η πολιτική νομενκλατούρα, που έχει θεοποιήσει την συναλλαγή και την ιδιοτέλεια, για να επιβιώσει, αφαιρεί τα ζωτικά όργανα της Ελλάδας και τα δωρίζει στους βρικόλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία είναι η οδαλίσκη του Διεθνούς Σιωνισμού.
    Πού πήγανε όλοι αυτοί οι «αντιστασιακοί» της αρπαχτής; Οι Δημοκράτες της ρεμούλας; Οι πονόψυχοι του λαθροεποικισμού; Οι οικολογικές οργανώσεις που κόπτονται και ως «οργανισμοί που ασκούν δραστηριότητα για να απαλύνουν τον πόνο, να προωθήσουν τα συμφέροντα των φτωχών, την προστασία του περιβάλλοντος, την παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, και την ανάπτυξη της κοινότητας», πού πήγαν;
    Σήμερα η Κυβέρνηση διατείνεται ότι ευθύνη έχει και ο Λαός. Το ερώτημα όμως είναι γιατί το κράτος δεν εφαρμόζει τους νόμους για να βάλει τάξη στην άναρχη ανάπτυξη των περιοχών; Μα η απάντηση εδόθη από τον πλέον ανεύθυνο ειδικό. Η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της 28ης Ιουλίου 2018 στην 10η σελίδα, έγραφε την τραγική εκείνη δήλωση του φευγάτου, ακατανόμαστου υπουργού αμύνης, που σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC, για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ούτος, άνευ αιδούς, εδήλωσε: «…Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. ΔΕΝ επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις μας να δράσουν την ίδια ώρα με την πολιτική Προστασία».
    Και οι αρχηγοί: του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ!!!
    Το πρώτο πράγμα που μάθαμε, κύριοι Αρχηγοί, σε εκείνο το μεγάλο σχολείο, ήταν η ανάληψη των ευθυνών μας. Απωλέσθη πλέον και η ύψιστη αυτή διδαχή; Υπέκυψε και αυτή στην όζουσα σκοπιμότητα; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!
    Λογικά και υπεύθυνα σκεπτόμενοι την 11η Απριλίου 2018 υποβάλαμε επιστολή προς την Στρατιωτική Ηγεσία ζητώντας να ενεργοποιηθεί η Παλλαϊκή Άμυνα. Αλλά εις μάτην. Η Στρατιωτική Ηγεσία, περί άλλων τυρβάζει.
    Μάταια προσμένει ο ελληνικός Λαός τον στρατό μας να γίνει ξανά ο βιγλάτορας των δικαίων του!!!!

  6. ΤοΟνομαΜουΕιναιΚανενας 07/31/2018 @ 2:57 ΜΜ

    ΔΛΔ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?
    ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ

  7. Να σημειωσεις τα ποντικια που πηδουν απο το καραβι !!
    Μετα χαρας !!!
    π.χ ο Αλαφουζος πουλησε την ομαδα του :
    Γιατι ? διοτι θα την κανει απο Ελλαδα πριν το ΚΡΑΧ,
    και αρα δεν τη χρειαζεται !

  8. Πρακτωρ 07/31/2018 @ 3:37 ΜΜ

    Καλησπέρα Νίκο,
    Θα ζητήσω συγνώμη και θα πω την άποψη μου που απόλυτα είναι μαζί σου.
    Αυτοί που θα πηδήξουν απο το καράβι αυτή την ώρα είναι υπολογισμένοι. (Χρόνια τώρα)
    Δεν θα σταματήσει εδώ αυτός ο Θίασος. (Θίασος πολιτικός όλων των παρατάξεων )
    Δύο ενδεχόμενα:
    Τυχαία φωτιά …..
    Τρέχεις μ ε όλες τις δυνάμεις σου ακόμη και συ ο ίδιος για να προλάβεις ότι μπορείς να σώσεις …. Αυτή η εικόνα είναι η πιο συνήθης σε ανθρώπους με αισθήματα.
    Σχέδιο φωτιάς :
    Κάνεις τον χαζό , κάνεις λάθη με ανάξιους και διαχειρίζεσαι απο μακριά την κατάσταση. Μπορεί να μην έχεις σχέδιο για τόσους νεκρούς η νεκρούς αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούν να ελεγχθούν.
    Δυστυχώς είμαστε στην μέση ενός πολέμου που όσο πιο
    γρήγορα πάρουμε χαμπάρι τόσο πιο πολλούς θα σώσουμε ….
    υ.γ
    Αφού λοιπόν με ψέμματα σε εξαθλίωσε σου άλλαξε την ψήφο ,σου πούλησε οτι μπορούσε , σε έφερε σε δεινή θέση , σου ξεπούλησε την πατρίδα , τώρα σε καίει και ποιός ξέρει τι άλλο έχει ακόμη αυτή η σκακιέρα …..Αυτός και όλοι τους .. που δήθεν νοιάζονται ……. !!
    Θυμάμαι τον Γιωργάκη στην Ηλεία με φόντο τα καμμένα και τα χέρια στις τσέπες να μιλάει για καμμένη γη που θα την ανθίσει…..με τα μνημόνια .(και τα κανάλια σκηνοθεσία και οι ίδιοι οι πολιτικοί σκηνοθέτες )

    Η ερώτηση λοιπόν είναι :
    Είσαι έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ???????
    Η ένας βλάκας έγραψε ακόμη μιά φοβία του σε ένα ιστότοπο……και θα γίνουμε θυσία ?

    Καλή δύναμη
    Προσευχή και Προσοχή

  9. ..αυτό το ποντίκι τής φωτογραφίας, λίγο προς τον σόιμπλε δεν φέρνει..;

  10. …μην ανησυχείς… θα τα βουτήξουν οι.. γάτες που το σκασαν κι αυτές…

  11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 7:51 ΜΜ

    Καταρχην θα σας συνεστηνα γενικοτερα να σταματησετε να βγαζετε το θυμο σας δεξια και αριστερα, καθως αυτο το κακο εχει μεγαλωσει παρα πολυ.

    Μακεδονικο ασφαλως και υπαρχει και αυτο ειναι αυτονοητο.

    Κατα δευτερον προσπαθω να συνδεσω με την λογικη το παζλ. Για παραδειγμα αυτα που λεει η Μανιατη οτι εβαλαν τις φωτιες οι Αμερικανοι για να μας σπρωξουν σε πολεμο με τους Τουρκους δεν κολλανε με την λογικη και αυτος μαλιστα ειναι και ο μοναδικος λογος που θα μπορουσαν να το κανουν οι Αμερικανοι, καθως απο αυτο που εγινε καηκε η κυβερνηση και ολα δειχνουν ειναι οτι οι μονοι που θα ειχαν λογο να το κανουν ειναι οι Τουρκοι και σε σχεση με το Μακεδονικο που ασφαλως και δεν θελουν να περασει η συμφωνια και αμα διαφωνειτε ειναι προβλημα του κεφαλιου σας και δεν θα σας απαντησω αναλογα και γενικα σταματηστε να ταιζετε τους δαιμονες με τον θυμο σας. Δεν υπαρχει κανενας θεος, που θα σας σωσει απο την αρνητικη ενεργεια που εσεις παραγετε και εσεις ενδυναμωνετε.

    Δηλαδη τι εβαλαν οι Αμερικανοι φωτια στην κυβερνηση για ποιον λογο?

    Το θεμα λοιπον ειναι πως θα το κανουν αυτο και πως θα εκμεταλευτουν αυτο το γεγονος οι Αμερικανοι για να προκαλεσουν πολεμο?

    Θα επιτεθει ο Τσιπρας στους Τουρκους?

    Πως θα γινει?

    Αυτο που μπορει να γινει και σε σχεση με αυτο που ειδα απο πριν ειναι να μην περασει η συμφωνια και να δημιουργηθει αρνητικο νομικο προηγουμενο και να ριξουν το φταιξιμο στην Ελλαδα και αυτο μπορει να δημιουργησει ενα ντομινο απο εξελιξεις. Υπαρχει και σχετικο αρθρο εδω μεσα νομικου που αναλυει το πως εχει το θεμα. Δεν θελω να πω περισσοτερα.

    Απο εκει και μετα δεν υπαρχει τιποτα που να συνιστα οτι το χτυπημα το εκαναν οι Αμερικανοι και το ΝΑΤΟ και οχι για παραδειγμα οι Ρωσοι και οι Τουρκοι, καθως μαλιστα τωρα απλα εχει μεγαλωσει ο θυμος εναντιον της κυβερνησης, που ειναι ενα βημα πριν απο την καταρρευση και ασφαλως τωρα δεν μπορει κανενας να ισχυριστει οτι ειναι πιο ευκολο να περασει η συμφωνια απο την βουλη. Δηλαδη τι? Θα καει και το Ποταμι που μαλιστα και αυτο βαραει το πτωμα? Θα δουμε.

    Ψυχραιμια και οπως ειπαμε. Σταματηστε να βγαζετε τον θυμο σας οπου βρειτε, καθως αυτο το κακο εχει πραγινει και αυτο ειναι αυτονοητο, δεν χρειαζετε ιδιαιτερη αναλυση.

    • ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ 08/01/2018 @ 1:41 ΠΜ

      ΣΟΡΥ.
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΙΛΕ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ 100+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ(ΓΙΟΥΠΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ.
      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 8:01 ΜΜ

    Σε οτι αφροα το Μακεδονικο λυπαμε που δεν θελετε να το καταλαβετε, αλλα η επιλογη ειναι αναμεσα στο ΝΑΤΟ και τους Μογγολους και οχι αναμεσα στην δικη σας θεση και των Σκοπιανων και η ενταξη τους στο ΝΑΤΟ και γενικα στην Δυση ειναι ο μοναδικος μοχλος πιεσης που θα μπορουσε να οδηγησει σε πολιτικη επιλυση του προβληματος και ακομα βασικα σκεψουν να μπουν κιολας στο ΝΑΤΟ με το Μακεδονια σκετο με ευθυνη της Ελληνικης πλευρας και δηλαδη και του Τσιπρα που ειναι ουτως η αλλως καμμενος.

    Δηλαδη δεν απλασσω τον Τσιπρα, απλα βασικα βλεπετε το ολο θεμα πολυ επιφανειακα και οχι μαλιστα με βαση τα πολιτικα δεδομενα, ετσι οπως εχουν διαμορφωθει εδω και 10ετιες.

    Απο εκει και μετα ασφαλως τις φωτιες θα μπορουσαν να τις εχουν βαλει οι Τουρκοι με αυτη την στοχευση, οπως λεει ο Σφυριζα και δηλαδη και με στοχο να τορπιλισουν την συμφωνια η θα μπορουσε να παιζει και το σεναριο με την ΔΕΗ και οτι βασικα δεν ηταν εμπρησμος.

    Ο χρονος ισως να δειξει.

    • ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ 08/01/2018 @ 1:45 ΠΜ

      ΠΑΛΙ ΣΟΡΥ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΗΡΡΗΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ?
      Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ…

      • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/01/2018 @ 2:17 ΜΜ

        Ρε τριβλακα ποιες “συνθηκες” και “διεθνες δικαιο” μας λες δεν ισχυει τιποτα απο αυτες μονο το δικαιο του ισχυρου ισχυει σημερα αντε να πεις στον ερντογαν για συνθηκες και δικαιο ρε ποσο νεοταξιτικο κοιμισμενο προβατακι εισαι

        • ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ…
          ΝΤΑΞΕΙ ΛΟΛΕ, ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ.
          ΑΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
          ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
          ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η’ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΕΣ(ΖΙΡΙΧΗΣ Π.Χ.)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ?
          ΜΥΣΤΗΡΙΟ…

          • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/01/2018 @ 5:10 ΜΜ

            Οι συνθήκες τις έχουν ακυρώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό ρε ξύπνα

          • ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ?
            ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?
            ΛΩΖΑΝΗ Ο ΕΝΑΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…
            ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ
            ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ
            ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
            ΤΩΡΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
            ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΤΥΠΙΚΕΣ” ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
            ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
            ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ.
            ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 08/01/2018 @ 2:28 ΜΜ

        triklopodia.gr/μεγάλο-deal-τουρκίας-ιράν-για-συναλλαγ/

        Αντε να πεις του ερντο οτι θα σε κανω νταντα ειπαμε εισαι ισχυρος κανεις οτι θες αν οχι κανεις τουμπεκι

  13. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 9:16 ΜΜ

    Επισης θα πρεπει να δειτε ακομα μια πτυχη του θεματος, συμφωνα και με τα νεα δεδομενα.

    Ο μονος μεσα στη βουλη που ανεφερε εστω την λεξη ΒΕΤΟ ειναι ο Κασιαδιαρης, αλλα βασικα κανενας ασφαλως δεν θα τολμουσε να βαλει ΒΕΤΟ και να δωσει επι της ουσιας τα Σκοπια στους Τουρκους (και στους Ρωσους τους “φιλους” μας) στην παρουσα χρονικη συγκυρια και μαλιστα μετα απο την απορριψη απο την βουλη μιας συμφωνιας του ειδους, που επι της ουσιας θα επρεπε πρωτα να περασει μεσα απο την βουλη και μετα να υπογραφει, καθως αμα δεν περασει τωρα, θα ειναι κατι το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και αυτο ειναι πρεπει να ανησυχει οσους εχουν λογικο, καθως αλλωστε μιλαμε για ΒΛΑΚΕΣ.

    Δηλαδη βασικα δεν εχει ξανγινει να ακυρωθει διεθνης συμφωνια απο τα εσωτερικα οργανα ενος κρατους. Αυτο το πραγμα δεν γινεται. Δεν υπαρχει καν και κινδυνευουμε να το δημιουργισει η κυβερνηση του Τσιπρα.

    Ο Κασιαδιαρης φυσικα λεει διαφορα, αλλα αμα για παραδειγμα ηταν υπουργος αμυνας και τον “ηρεμουσαν” και μια δυο σφαλιαρες αν χρειαστει τα αφεντικα του και δηλαδη το ΝΑΤΟ και καθοτανε με ψυχραιμια να εξετασει τα δεδομενα, δεν υπαρχει καν η επιλογη αυτου που ισχυριστηκε οτι θα κανει και μαλιστα ΜΕΤΑ την συμφωνια.

    Ασφαλως και στον Κασιαδιαρη και στον οποιονδηποτε αυτου του νοητικου επιπεδου (δηλαδη καπου εκει στον πατο), θα μπορουσε να του εξηγησει πως εχει το θεμα και ενας ασχετος ακομα, που το εχει κατανοησει και εχει αφησει στην ακρη τους συναισθηματισμους.

    Απλα εξηγω το πως πανε περιπατο οι συναισθηματισμοι, οταν μπροστα σου εχεις τα πραγματικα δεδομενα που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ βασικα να τα αντιμετωπισεις, και να τα περασεις υποχρεωτικα μεσα απο το κεφαλι σου, καθως εδω περα μιλαμε για ΣΤΡΑΤΟ που ειναι μαλιστα η μεγαλυτερη δυναμη στον πλανητη και δεν θα μπορουσε ασφαλως κανενας να τους πουλησει εξυπναδες, οπως μπορει να κανει ο οποιοσδηποε στην βουλη.

    • ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ 08/01/2018 @ 2:01 ΠΜ

      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΛΑΕΙ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ 301(ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΜΕΣΑ) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(..) ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΚΤΗΜΜΕΝΑ….
      ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.

  14. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/31/2018 @ 9:44 ΜΜ

    Αρα βασικα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λογικο σεναριο που υπαρχει το οποιο μπορει να συνδεσει το ΝΑΤΟ με τις φωτιες σε συναρτηση με το Μακεδονικο, ειναι οτι δεν ηθελαν ποτε να περασει η συμφωνια.

    Απλα ισως βασικα να ετοιμαζαν την ΘΥΣΙΑ με την οποια μαλιστα σε τελικη αναλυση συνηγορησε η μαζα και για αυτο ισως τα αυτια σας εχουν γινει κουδουνια απο τις συχνοτητες 666 της καταστροφης και ελπιζω πραγματικα αυτο να περασει συντομα και ελπιζω να παραιτηθει, οσο πιο συντομα γινεται ο Τσιπρας, μηπως και δειτε τα πραγματα με ψυχραιμια εστω για λιγο, καθως οι στιγμες που περναμε ειναι δραματικες και το προβλημα δεν ειναι ο Τσιπρας, που ειναι απλα ενας ακομα βλακας, οπως ο Κουλης και ο Αντωνακης.

    Αυτα φυσικα στην περιπτωση που ειναι καν εμπρησμος και που ΔΕΝ το εχουν κανει οι Τουρκοι που στην προεκταη του θεματος εξυπηρετπουν και τα συμφεροντα των Ρωσων.

    Διαλεξτε.

  15. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 10:15 ΠΜ

    Βασικα αδελφε μου πρεπει να ηρεμισεις λιγο το μυαλο σου για να μπορεσεις να αντιμετωπισεις τα δεδομενα.

    Κανενας ανθρωπος με λογικο δεν μπορει να ισχυριστει οτι το ΝΑΤΟ ειναι αγιοι ανθρωποι που θα μας σωσουν η που θα υποστηριξουν υποχρεωτικα, ειτε τα δικα μας συμφεροντα, ειτε των Τουρκων, ειτε των οποιονδηποτε αναλογα με τους συσχετισμους δυναμεων και τα γεωπολιτικα συμφεροντα.

    Αυτο λεω ακριβως και ερχεσε να συμπληρωσεις την σκεψη μου αθελα σου, οτι βασικα υπαρχουν οι διεθνεις συμφωνιες που εξασφαλιζουν τα συνορα και αυτο δεν μπορει να αλλαξει σε καμια περιπτωση απο την οποια συμφωνια για το Μακεδονικο. Αυτο μπορει να αλλαξει μονο μεσα απο την μονομερη ακυρωση διεθνων συμφωνιων απο τα εσωτερικα οργανα ενος κρατους και αυτος ειναι ο μεγαλος κινδυνος και αμα το αντεχεις σκεψου το μονος σου αλλιως αν επιμενεις να στο αναλυσω.

    Ασφαλω στο θεμα του Κυπριακου το ΝΑΤΟ και βασικα ο Κισσινγκερ οχι το ΝΑΤΟ μας την εφερε καθως ειναι ξεκαθαρο οτι υπρχε συγκεκριμενος σχεδιασμος αναφορικα και με το πραξικοπημα που ανοιξε το ΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ για εισβολη…

    • ΚΑΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ 08/01/2018 @ 1:43 ΜΜ

      ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.
      ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

  16. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 10:29 ΠΜ

    Ασχετα και με το τι προηγηθηκε το Κυπρακο δεν ξεκινησε το 74. Ξεκινησε μετα την μονομερη ακυρωση της συμφωνιας της Ζυριχης απο τον Μακαριο (ΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ) που ειναι αυτος που την υπεγραψε. Ασφαλως το θεμα ειναι πολυπλοκο και ασφαλως οι Τουρκοι ειχαν τους δικους τους σχεδιασμους, αλλα αυτο που πρεπει να καταλαβουμε σχετικα με το θεμα για να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι οτι βασικα το ΝΑΤΟ χεστηκε για την Κυπρο και δεν τους ενδιαφερε για παραδειγμα αν η Κυπρος θα ειναι Ελληνικη η Τουρκικη.

    Αυτο που ηθελαν ηταν σταθεροτητα στην περιοχη μεσα στα πλαισια του οργανισμου τους και να αποφευχθει ενδονατοικος πολεμος μεταξυ Ελλαδας και Τουρκιας μεσα στα πλαισια του ψυχρου πολεμου, εκει οπου μαλιστα ο Μακαριος προσπαθουσε να εμπλεξει τους Ρωσους και αυτοι τον μουτζωναν καθως το μονο που εψαχνε και τοτε η Ρωσια ηταν να προκαλεσει προβληματα στις χωρες μελη του ΝΑΤΟ για τα δικα της συμφεροντα.

    Συμφωνα με τα ιστορικα δεδομενα, αυτο που προκυπτει ειναι οτι μετα την μονομερη ακυρωση της Ζυριχης η Αμερικη προωθησε ακομα και την λυση της ενωσης με την Ελλαδα την οποιαν μαλιστα απερριψε ο Μακαριος γιατι καλοκαθησε στην εξουσια, και αυτο μαλιστα το γεγονος ηταν η αφορμη σφοδρης συγκρουσης με τους πολιτικους στην Ελλαδα, οπως για παραδειγμα ισχυριζεται ο τοτε υπουργος των εξωτερικων ο Γαρουφαλιας, που μαλιστα στο βιβλιο που εγραψε σχετικα με το Κυπριακο, κατηγορουσε τον Μακαριο με απιστευτα πραγματα, και ελεγε για παραδειγμα, οτι οταν εφτασε η προταση της ενωσης απο τους Αμερικανους, ο Μακαριος δεν ηθελε με τιποτα να εγκαταλειψει την εξουσια του και να την παραχωρησει στην Ελλαδα.

    Εχει κανει και δικη μας πλευρα λαθη λοιπον και μαλιστα εγγληματικα.

    • ΚΑΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ 08/01/2018 @ 1:50 ΜΜ

      ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΔΩ.
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
      ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ “ΛΑΘΟΣ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ “ΛΑΘΟΣ” ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
      ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙΣ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.

  17. Το αν χρησιμοποιείς τον όρο Μακεδονικό ή Σκοπιανό δεν είναι θέμα λάθους ή σωστού, αλλά δείχνει την εσωτερική τοποθέτηση του καθενός στο πρόβλημα από μια επιλογή έκφρασης του λόγου αυθόρμητη, ασυνείδητη και τυχαία. Όσο για τη ουσία του πράγματος, τους πολιτικούς δεν τους εξέλεξε ο λαός για να υλοποιήσουν τα σχέδια οποιασδήποτε Αρχής διεθνούς ή μη εξυπηρετώντας τα συμφέροντά της. Τους εκλέξαμε για να προασπίσουν τα Ελληνικά συμφέροντα. Και αν είχε δοθεί “μάχη” σε όλα τα επίπεδα από την Κυβέρνηση (πολιτικό, διπλωματικό, διεθνές) και τα πράγματα παρόλα αυτά έφταναν σε τελεσίδικα διλήμματα, η όποια Κυβέρνηση θα είχε το λαό μαζί της και όχι απέναντί της. Αλλά εδώ με συνοπτικές διαδικασίες και την πρόφαση της αναγκαίας μυστικότητας στις διαπραγματεύσεις, δώσαμε αμαχητί και οικειοθελώς ό,τι μας ζητήθηκε από άλλα Κέντρα εξουσίας και μάλιστα γρήγορα και βιαστικά. Ούτε το πολιτικό κόστος που ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας ορατό, λόγω των έντονων και μαζικών αντιδράσεων του λαού, δεν λογάριασαν αυτοί που υπέγραψαν και όσοι άλλοι στήριξαν τη συμφωνία με τους Σκοπιανούς. Πώς να το παραβλέψουμε αυτό; Εγώ δεν μπορώ. Και με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαι σε συμπεράσματα για τα κίνητρα των πολιτικών επιλογών της Κυβέρνησης. Και μετά τα συμπεράσματα, αυτομάτως πάω στο επόμενο βήμα. Και αυτό είναι μια λέξη που μου βγαίνει, η μοναδική. ΌΧΙ. Και ας γίνουν όλα μπάχαλο. ΌΧΙ.

    • ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΛΗΤΕΟΣ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΟΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ(ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΥ ΝΕΤ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ(ΣΛΑΒΙΚΗΣ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ Η’ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΕΛΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ). ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΑΝΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΛΟΧΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ “ΛΑΘΟΣ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ.

      ΤΙ “ΟΧΙ” ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ?
      ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..
      ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ?
      ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΗ Η’ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ.

      • ΜΙΑ ΔΙΡΘΩΣΗ
        ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.
        ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΓΛΩΣΣΑ” ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ.
        Η ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΖΙΦΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
        ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕΡΒΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ(ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) “ΕΘΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ…
        ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΟΛΟΙ?

  18. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 3:48 ΜΜ

    Ναι ασφαλως, θυμος και ολα θα γινουν μπαχαλο και μετα ψαχνετε να βρειτε και λογικη σε αυτα που λετε.

    Ασφαλως και ηταν ορατο και ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ μαλιστα προβλεψιμη η αντιδραση του κοσμου που εχει υποστει αλλεπαλληλες ταπεινωσεις.

    Πως εγω το γνωριζα δηλαδη?

    Αυτοι δεν το γνωριζαν και το γνωρζαν και το γνωριζα εγω?

    Εσεις δεν το γνωριζατε?

    Αρα τι παιζει?

    Γιατι ηρθαν σε αυτο το χρονικο σημειο να επιβαλουν φαινομενικα μια λυση και δεν περιμεναν για μερικους μηνες επι της ουσιας να εκλεγει ο Κουλης για να αναλαβει αυτος το πολιτικο κοστος, εκει οπου μαλιστα η ΝΔ εχει προετοιμαστει εδω και 10ετιες για να αντιμετωπισει τις αντιδρασεις του κοσμου σε μια πιθανη λυση?

    Αστε την κυβερνηση χεστηκε ο Διας για την κυβερνηση. Η επιλογη ηταν αυτη που ελεγε ο αντινατοιστης φιλορωσος Κοτζιας, οτι απο την αλλη σε περιμενουν οι Τουρκοι και αυτο εξακολουθει να ειναι το θεμα και οχι αυτο που λετε εσεις, το οποιο δεν υπαρχει καν και δεν θα μπορουσε να υπαρξει, απο την στιγμη που εχουν αναγνωριστει απο 140 χωρες και δεν υπηρξε αλλωστε, απο κανενα πολιτικο καμια τοποθετηση επι της ουσιας, που να εξεταζει το ενδεχομενο της εναλλακτικης.

    Ολοι απλα προσπαθουν να πλανησουν την μαζα που δεν ψαχνει ασφαλως για πολιτικες λυσεις και για προασπιση συμφεροντων μεσα στα πλαισια του εφικτου, αλλα για παραμυθι και αυτο που αγοραζει ο πελατης, αυτο πουλαει και εμπορας της βλακειας επι του προκειμενου, που προσπαθει να εκμεταλευτει καταστασεις για ψηφοθυρικους λογους.

    • ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ “ΑΝΕΦΙΚΤΟ” ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ “ΑΝΕΦΙΚΤΟ” ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ.
      ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ “ΒΛΑΚΕΣ” ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΤΕ…

  19. Πρακτωρ 08/01/2018 @ 4:11 ΜΜ

    Όταν το συμφέρον των ισχυρών θέλει να διαμελιστεί η Ελλάδα και οργανώνουν τόσα χρόνια έναν βολικό τύπο που θα τους το κάνει, τότε για να αλλάξουν την κοινή γνώμη που δεν το έχει δεχθεί και θέτει σε κίνδυνο το σχέδιο τους τότε μπορούν να προκαλέσουν τα πάντα …….
    Αλήθεια πόσες φορές με αυτή την κυβέρνηση ο Κύριος πρέσβης είναι παρών σε κυβερνητικές “κρίσεις”? …… ΠΑΝΤΑ και πόσες φορές έχει φωνάξει μετά και τις εναλλακτικές του συστήματος να δώσει κατευθύνσεις…? ΟΠΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΕΣ …..
    Αν λογάριαζαν το αίμα μας θα μας το είχαν δείξει σε πολλά σημεία της ιστορίας …
    Μέχρι να μπούμε στα μνημόνια οι ασκήσεις ήταν πάντα με σενάρια και αντίπαλο την Ελλάδα ….. απο τότε που μπήκαμε και αιχμαλωτιστήκαμε μας παρουσιάζουν έναν μπαμπούλα που λέγετε Τουρκία για να μας φοβερίζει και να αλλάζει την ατζέντα και την ειδησιογραφία …. στα δύσκολα….
    Πάμε και για άλλες θυσίες ….και πάμε με σκυμμένο το κεφάλι ….
    Αλλά έχω την αίσθηση ότι υπάρχει καντάρι …… και ότι δίνουν θα κεραστούν διπλά !!!!!
    Καλη δύναμη

  20. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 5:06 ΜΜ

    Αυτος που εθεσε υπο αμφισβητηση τα εθνικα του ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ που εχουν αναγνωριστει απο 140 χωρες ειναι οι Σκοπιανοι για να μπουν στο ΝΑΤΟ. Εσυ δεν εθεσες υπο αμφισβητηση κανενα ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ουτε οταν διαπραγματευοταν ο Μητσοτακης το θεμα, ουτε τωρα.

    Εσυ διαπραγματευσουνα το “εθνικο δικαιο” που ειναι ενα απροσδιοριστος ορος, ο οποιος ειναι συνηθως συνιφασμενος με την εθνικιστικη προπαγανδα των εθνων-κρατων που προεκυψαν εδω και μερικους αιωνες. Ο εθνικισμος σε ολους τις εκφρασεις, επι της ουσιας εκφραζει ενα αδιαπραγματευτο και ασυμβιαστο μη ρεαλιστικο κομοειδωλο και οχι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ το οποιο στηριζεται στις διεθνεις συμφωνιες των εθνων-κρατων ανεφ των οποιων δεν υπαρχει Ελληνικο εθνος-κρατος.

    Ο μοναδικος εκφραστης της καθολικης αρνησης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ των εθνων-κρατων ειναι αρχικα το ΚΚΕ και επειτα η Χ.Α και μαλιστα η ιδεολογια των πρωτων προτεινει μια διεξοδο αυτη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ που θα μπορουσε να οδηγησει μεσα στα πλαισια του πιθανου σε θεωρητικο επιπεδο σε μια νεα πολιτικη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Σε αντιθεση δηλαδη με την Χ.Α η οποια δεν εχει καμια επαφη με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και κανενα αλλο ρολο μεσα στην βουλη και γενικα μεσα τα πολιτικα πραγματα, περα απο το να φωναζουν και να απειλουν, καθως και συμφωνα με τα δεδομενα πλεον, αναφορικα με τους Τουρκους στην περιπτωση που εκλεγουν, ο δρομος που θα τους οδηγησει στο ΝΑΤΟ στα χναρια μαλιστα της ΧΟΥΝΤΑΣ ειναι μονοδρομος.

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου αποψη επι του θεματος ειναι η διαχρονικη θεση της Ελληνικης πλευρας για συνθετη ονομασια για αυτο δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε, καθως αυτη ειναι η μοναδικη οδος να λυθει το θεμα σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επιπεδο και χωρις δηλαδη ΠΟΛΕΜΟ, οπως προτεινε ο Κασιαδιαρης ως “εναλλακτικη” επι της ουσιας και δηλαδη βασικα αυτο που προτεινε ειναι να παω να κανω πολεμο τωρα με τους Σκοπιανους για να το αποφυγω μηπως και γινει πολεμος στο μελλον λογω της συνθετης ονομασιας και τις περιπλοκες που ισως να προκυψουν, που θα μπορουσαν να οδηγησουν σε εδαφικες διεκδικησεις οι οποιες αφαλως ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπορουν να επιτευχθουν ΜΟΝΟ μεσα απο πολεμο και την αθετηση των διεθνων συμφωνιων.

    Μιλαμε δηλαδη για βλακειες.

    Σε οτι αφορα το ονομα θα πρεπει να χωνεψετε την πραγματικοτητα, αυτο δεν μας ανηκει και αυτο εγινε ξεκαθαρο απο τις 140 χωρες, που τους εχουν αναγνωρισει, καθως αλλωστε ειναι κατοικοι μιας περιοχης που ηταν γνωστη ως η Βυζαντινη Μακεδονια, απο τον 6ο αιωνα μ.χ και εμεις τους αποκαλουμε Σλαβομακεδονες σχεδον απο την αρχη της ιδρυσης του Ελληνικου κρατους, και υπαρχουν και σχετικα εγγραφα που το αποδεικνυουν.

    Τωρα σε οτι αφορα τους Ρωσους να μην τα ξαναλεμε. Το ολο θεμα ειναι γελοιο, καθως μονο καποιος που δεν εχει επαφη με την ιστορικη πραγματικοτητα, θα μπορουσε να πιστεψει οτι οι Ρωσοι θα μπορουσαν να υιοθετησουν το εθνικιστικο συνθημα επι της ουσιας, που λεει οτι η Μακεδονια ειναι μια και μονο Ελληνικη, καθως αλλωστε μιλαμε για ΣΛΑΒΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ εθνικιστες (οπως και ο ΙΒΑΝΟΦ) που ασφαλως αναγνωριζουν την ιστορικη υπαρξη της Βυζαντινης Μακεδονιας, μεσα στα πλαισια του πολυεθνικου Βυζαντιου και αυτο βασικα επρεπε να τα γνωριζετε, οσοι μαλιστα βγαζετε και θυμο για το θεμα, πρωτου να αποφασισετε να παρετε το μερος ειτε των Ρωσων (και ταυτοχρονα και των ΤΟΥΡΚΩΝ) ειτε του ΝΑΤΟ ειτε του οποιουδηποτε και για να μπορειτε να βγαλετε τα δικα σας συμπερασματα κλπ αναφορικα και με τους κινδυνους, που οσο πανε γινονται και περισσοτεροι καθως επιτυγχανετε μαλιστα αυτο που ψαχνετε και δηλαδη η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    Αλλιως βασικα και εφοσον μαλιστα οι περισσοτεροι δεν πιστευετε στο υπαρχων πολιτικο συστημα και καλα κανετε να πατε να παραδωσετε τα εκλογικα σας βιβλιαρια και να αφησετε τα πολιτικα για αυτους που εξεταζουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, πρωτου να παρουν αποφασεις και πρωτου να βγουν στους δρομους για πολιτικα θεματα, οπως αλλωστε εκανε ΚΥΡΙΩΣ ο ανευθυνος πολιτικος χωρος της ουτοπιστικης αριστερας τον οποιο εξεφραζε ο Τσιπρας πριν απο την εκλογη του και αυτο τωρα ειναι το ΠΑΡΑΔΟΞΟ της ολης ιστοριας. Αλλιως πως μπορειτε να εκφραζετε πολιτικη αποψη και να μιλατε με πολιτικους ορους, που προβλεπουν μαλιστα την προασπιση σμφεροντων και ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ?

    • ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ!
      ΕΛΕΟΣ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ! ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ/ΕΘΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ”(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΞΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ… ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ…

      ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
      ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΔΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 91…

  21. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 5:31 ΜΜ

    Σε οτι αφορα τον δικο μου “ρολο” απλα προσπαθω να σας κανω να δειτε τα πραγματα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες για να αποκτησετε εστω καποια αντιληψη για την επικνδυνοτητα της καταστασης, οπου κανενας που ΔΕΝ ειναι ΨΕΥΤΗΣ (οπως ο ΚΟΥΛΗΣ π.χ) δεν θα μπορουσε να διαχειριστει, μεσα στα πλαισια μιας καταστασης που σας εχει μαθει να ζειτε μεσα στο ψεμα.

    Το παραμυθι και το ψεμα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μπορεσει να υπαρξει εστω καποια επιφανειακη πολιτικη σταθεροτητα, μεσα στα πλαισια μιας ΤΡΑΓΙΚΗΣ καταστασης και για αυτο διαιωνιζεται ο φαυλος κυκλος, που οδηγει στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    Κανενας που θα βγει να σας πει τα πραγματα ως εχουν δεν προκειτε να παρει περισσοτερο απο το 0.001% και αυτο πρεπει να το κατανοησετε για να εχετε αντιληψη και της δικης σας ευθυνης σε οτι αφορα τις επιλογες που μας παρουσιαζουν.

    Ενα αλλο θεμα που θα πρεπει ισως να σκεφτειτε αναφορικα με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ειναι αυτο που “ξεφυγε” σε αυτον τον Ευρω-πεο μαλακα οτι βασικα υπαρχει θεμα ΣΥΝΟΡΩΝ.

    Πως θα μπορουσε να προκυψει ενα τετοιο θεμα?

    Μηπως απλα παιζουν με την ψυχολογια σας και επι του προκειμενου ριχνουν λαδι στην φωτια για να σας προετοιμασουν για ακομα μεγαλυτερες σφαλιαρες, που οπως παντα θα σας ερθουν απο εκει που δεν το περιμενετε?

    Απλα σκεφτομαι με βαση τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ καθως καποιοι πρεπει να σκεφτουν και να δουν τι και πως μπορει να γινει περα απο το ΜΠΑΧΑΛΟ και την ΔΙΑΛΥΣΗ.

    Αυτο που ψαχνετε ειναι ασφλως την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΓΙΝΕ ΟΡΓΗ > ΕΝΤΟΛΗ) και να τα κανετε ολα μπαχαλο και αυτο τελικως υλοποιειται και για αυτο η κατασταση δεν μπορει να γινει καλυτερη σε κανενα σημειο. Αμα δεν μπορειτε να δειτε οτι αν βασικα δεν γινοτανε ολο αυτο μπαχαλο με τα μνημονια, τωρα θα ειχατε ηδη βγει απο αυτα οπως και ολοι οι αλλοι, τοτε εισατε τυφλοι και δεν χρειαζοταν να σας καψουν το Ματι.

    Απλα βασικα ειναι και γνωστο και ως μα εκφραση της κοινωνας και οχι μονο των πολιτικων, οτι κανενας δεν θελει να αναλαβει καμια ευθυνη, και θυμηθηκα τωρα τον Τεοντοσιτς τον Σερβο orthodox borther που και αυτος μας την ειπε οτι ειμαστε ανευθυνοι σαν λαος. Μηπως ειναι η αληθεια?

    Απλα συνεχως ψαχνετε την καταστροφη και σερνετε στο τρενο της καταστροφης και τους πολιτικους απατεωνες, που εξαρτωνται απο την ψηφο σας και που μαλιστα θελετε να μας πεισετε, οτι δεν ειναι μια εκφραση της κοινωνιας και οτι δεν τους ψηφιζατε τοσα χρονια για να βρισκονται εκει που βρισκονται και οτι ευθυνη βασικα δεν ειναι συλλογικη σε τελικη αναλυση για την γενικοτερη κατρακυλα, που αλλωστε εκφραζετε σε ολα τα επιπεδα.

    Ασφαλως και αυτος ο κοσμος ειναι αδικος. Αυτο δεν το γνωριζατε? Περιμενατε απο την Goldman Sachs να σας το διδαξει?

    Σαν μικρα παιδακια η μαλλον καλυτερα τυφλα αρνακια, οδευεται προς το σφαγειο, καθως ανεξαρτητα με τις αιτιες και με το οτιδηποτε, που συνεβαλε στο να φτασουμε μεχρι εδω η ολη φαση ειναι οτι η πολιτικη ηγεσια, αλλα και η συνειδηση της μαζας, θα επρεπε να ψαξει για λυσεις και για τροπους αντιμετωπισης της κατασταση και οχι για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και το μπαχαλο και για “σωτηρες” απο παραλληλες πραγματικοτητες και αλλους γαλαξιες, οπως οι Ρωσοι και ο Σωρρας.

    Απλα βασικα δεν υπηρξε η οριμοτητα για την αντιμετωπιση της καταστασης με βαση τα δεδομενα, ουτε απο τους πολιτικους ουτε απο την μαζα και περα απο ολα τα υπολοιπα το ερωτημα ειναι ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    Η απαντηση ειναι ΜΠΑΧΑΛΟ και αρα βασικα, ολοι δρομοι οδηγουν στην αυτοκαταστρφη και δεν υπαρχει καν νοημα να ψαχνει καποιος για λυσεις, ειτε και μεσα ειτε και εξω απο το πολιτικο συστημα και αρα βασικα τι? ΤΕΛΟΣ. Αυτο. Τιποτα. Τελειωσε. Game over ΑΜΑΧΗΤΙ επι της ουσιας.

  22. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 8:52 ΜΜ

    Εβλεπα τωρα στην τηλεωραση την συναυλια που εγινε στην Κυπρο και την θεληση του κοσμου να βοηθησει και εκει που πηγα να συγκινηθω ειδα γυρισα το κεφαλι μου και ειδα τον πατερα μου να δακρυζει. Παιδακια δεν παει αλλο. Ο Ελληνισμος πεθαινει και αυτο που προεχει ειναι να σταματησουν οι τσακωμοι και ο θυμος να δουμε τι θα κανουμε.

    Βγαλτε τωρα οτι εχετε σε αυτους που τα θελει αλλωστε ο ποπος τους, που πρισταναν τους σωτηρες και μετα παρτε το αποφαση, οτι πρεπει να υπαρξει κοινωνικη κοινητοποιηση και να αφησουμε πισω τους τσακωμους και ολα οσα διχαζουν και τα πολιτικα στους πολιτικους για να σωσουμε, οτι σωζετε, αν σωζετε, χωρις συγκρουσεις και πολεμους.

    Δεν μας παιρνει ουτως η αλλως. Σε οτι αφορα τους σχεδιασμους των ισχυρων ας ελπισουμε οτι θα βαλει το χερι της η Μητερα Θεα που ειναι μητερα ολων.

    Εμεις δεν εχουμε πλεον τις αντοχες και την ενεργεια για να αναλωθουμε περαιτερω αναφορικα με τους σχεδιασμους των ισχυρων.

    Αντι για πολιτικες διαδηλωσεις, που παντα προβλεπουν την συγκρουση ας σκεφτουμε να κανουμε κατι αλλο με στοχο της ευαισθητοποιηση της δικης μας κοινωνιας πρωτα απο ολα κι επειτα και των λαων του σκατοκοσμου που ζουμε.

    Οτιδηποτε προβλεπει την συγκρουση πρεπει να παταχθει και αυτο ειναι ΕΝΤΟΛΗ.

    Φτιαξτε το νεο κινημα της Κοινωνικης Συμφιλιωσης χωρις πολιτικα και θρησκευτικα φιλτρα και εγω θα γινω οπαδος.

  23. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/01/2018 @ 10:16 ΜΜ

    Πουθενα και με κανενα τροπο δεν αμφισβητηθηκαν αυτα τα κεκτημενα και ας ελπισουμε οτι αυτο ειναι απλα ενα σεναριο τρομου και οτι τελικα η Ελλαδα θα επιβιωσει χωρις αλλαγη συνορων.

    Το θεμα των Σκοπιων δεν εμπιπτει στα δικα μας κεκτημενα. Διεκδικησαν κρατικη υποσταση και αυτη τους εχει αναγνωριστει απο 140 κρατη-εθνη με πρωτη την Ρωσια. Αυτο ειναι πολιτικο κεκτημενο, το οποιο συγκρουεται μονο με το Ελληνικο εθνος-κρατος μπροστα στον θεωρητικο κινδυνο που προκυπτει απο εδαφικες διεκδικησεις, που αφορουν την εθνικιστικη προπαγανδα, και για θεματα ιστοριας που αφορουν κυριως την εθνικιστικη προπαγανδα, αναφορικα και με τον Μεγα Αλεξανδρο, οπου μαλιστα σε αυτη η συμφωνια, προβλεπει την Ελληνικοτητα του Μεγα Αλεξανδρου και ξεκαθαριζει τα ιστορικα δεδομενα, που συνιστουν, οτι δεν εχουν καμια σχεση με την αρχαια Ελληνικη Μακεδονια.

    Επι της ουσιας η “διεκδικηση” του ονοματος ειναι ανεδαφικη νομικα και δεν αφορα κανενα κεκτημενο του Ελληνικου κρατους, καθως αυτο προβλεπει το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, που σε τελικη αναλυση ειναι ενα καθαρα συνειδησιακο θεμα, που αφορα αυτες τις παραξενες οντοτητες, που γεννιουνται μεσα απο το χαος τις οποιες αποκαλουμε εθνη, και που κανουν τους ανθρωπους να δακρυζουν γιατι νιωθουν μελη μια συνειδησιακης ομαδας που μπορει να υποφερει.

    Το θεμα του Μακεδονικου εθνους ασφαλως μας αφορα, καθως δεν υπηρξε Μακεδονικο εθνος, ομως τα εθνη γεννιουνται μεσα απο το χαος και επι του προκειμενου ακομα και σε αυτη την αθλια αμα θες να το πεις ετσι δεν προβλεπετε Μακεδονικο εθνος και δεν γινεται καμια τετοιου ειδους αναγνωριση απο την Ελληνικη πλευρα και δεν ειναι καν απαραιτητο καθως η Βορειομακεδονικη εθνικοτητα θα προκυψει απο την Βορειομακεδονικη ιθαγενεια που δεν μπορει καμια συμφωνια με συνθετη ονομασια να την απορριψει. Δηλαδη θα μπορουσαμε να μιλαμε για την Νεομακεδονικη ιθαγενεια που αφορα μια εθνοτικη ομαδα που οι ριζες της φτανουν μεχρι το Βυζαντιο και απο αυτην λογικα θα προεκυπτε η Νεομακεδονικη εθνοτητα. Το Βορειομακεδονικη εθνοτητα ισως μαλιστα να ειναι προτιμοτερο απο το Νεομακεδονικη σε αντιθεση με αυτο που ειπε η Αρβελερ καθως προβλεπει τον γεωγραφικο διαχωρισμο και οχι τον χρονικο.

    Αυτα φυσικα ΑΝ προκυψει πολιτικη λυση, καθως αν δεν προκυψει τα πραγματα μπορει να οδηγηθουν απο μονα τους απο την εμμεση μεχρι την αμεση αναγνωριση τους, μεσα απο την ενταξη τους στο ΝΑΤΟ και τοτε αυτο που θα προκυψει η Μακεδονικη εθνοτητα, χωρις χρονικο και χωρις γεωγραφικο προσδιορισμο και δηλαδη χεσε μεσα, καθως θα σε κερδισει κατα κρατος ο Σλαβικος εθνικισμος, που θα επρεπε στο συγκεκριμενο θεμα να τον εχεις εξαφανισει μεχρι τωρα σε πολιτικο επιπεδο, μεσα σε μια κατασταση μαλιστα οπου ηταν αρνητικη με το φαινομενο του εθνικισμου.

  24. ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ(ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΞΥΠΝΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ(ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ…
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ?

  25. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/02/2018 @ 7:36 ΠΜ

    Η Σερβια εχει πλεον σοβαρες πολιτικες διαφορες, με τα Σκοπια του αριστερου ΖΑΕΦ, που υποστηριζουν το Κοσοβο και προωθουν την ενταξη τους στην Δυση, αλλα η “αποσυρση” την αναγνωρισης τους, εγινε μονο στα λογια, καθως ειναι και αυτο που λεγαμε. Δεν μπορουν να σπασουν, τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα, οι διεθνεις συνθηκες μονομερως, και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μοχλος πιεσης που υπαρχει για να εξευρεθει πολιτικη λυση, και να πιεστουν δηλαδη για να αλλαξουν την Συνταγματικη τους ονομασια, χωρις πολεμο, ειναι η ενταξη τους στο ΝΑΤΟ και επειτα στην Ευρωπη.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_relations_of_the_Republic_of_Macedonia

    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λοιπον κινδυνος που προκυπτει, ετσι ΣΑΚΤΑ οπως τα εχει κανει η κυβερνηση του Τσιπρα αλλα και οι προηγουμενοι που δεν ελυσαν το θεμα και το αφησαν ν καει μεσα στον χρονο, ειναι η ενταξη τους στο ΝΑΤΟ με το Μακεδονια σκετο, με το οποιο μαλιστα εχουν προσκληθει για την ενταξη τους, πρωτου να περασει η συμφωνια. Αυτο θα ειναι εμμεση αναγνωριση, και η Ελλαδα οχι μονο θα χασει καθολικα σε αυτο το θεμα, στο οποιο αλλωστε χανει εδω και 10ετιες, αλλα υπαρχει ο κινδυνος να δημιουργηθει αυτο το αρνητικο νομικο προηγουμενο, το οποιο θα μπορουσε να δημιουργησει αρκετα αλλα προβληματα και με τους Τουρκους κλπ. Δηλαδη πλεον η γελοιοτητα της Ελληνικης εξωτερικης πολιτικης, διεκδικει επαξια το χρυσο μεταλιο στους παραολυμπιακους αγωνες των κρατων με ειδικες αναγκες.

    Η αποψη μου ειναι ομοια με του Δρακουμελ, του πατερα του Κουλη. Θα επρεπε αυτο το θεμα να ληξει απο τοτε, με συνθετη ονομασια, και θα το ειχαμε ξεχασει η καλυτερα θα το ειχαμε χωνεψει, μεσα σε 10 χρονια, αλλα οπως παντα, αφησαμε τους συναισθηματισμους να μας παρασυρουν.

  26. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/02/2018 @ 8:49 ΠΜ

    Βασικα δεν χρειαζετε ιδιαιτερη σκεψη και αναλυση. Οι περισοτερες πολιτικες αναλυσεις που διαβασα, μεσα και εξω απο τα κομματα, παρουσιαζουν επι της ουσιας ενα πολιτικο αδιεξοδο, και αυτο ειναι η πραγματικοτητα, εκει οπου μαλιστα πολλες απο αυτες τις αναλυσεις, απο αυτους που ειναι εξω απο τα κομματα εξουσιας, και δεν θα κληθουν να διαχειρηστουν το θεμα, μας ελεγαν οτι δεν τρεχει και τιποτα στην τελικη, αμα μπουν στο ΝΑΤΟ χωρις συμφωνια για το ονοματολογικο και χωρις δηλαδη να τους αναγνωρισουμε.

    Δηλαδη παπαριτσες. Μπροστα στον κινδυνο που λεγεται Τουρκια, και προκειμενου να ξεφορτωθουμε το ψυχολογικο βαρος και την ευθυνη (οπως παντα) ας τους αφησουμε να μπουν στο ΝΑΤΟ χωρις συμφωνια. Αυτο ηταν απλα μια θεση, μεσα στον πανικο που επικρατησε, που οδηγησε οπως παντα σε ενα μπαχαλο με πολλες διαφορετικες γνωμες και συγκρουσεις και μαλιστα ανεφ αντικειμενου (οπως παντα).

    Παμε λοιπον σε αυτη τη χρονογραμμη, και φτανουμε εδω, που λεει οτι ειτε τους αφηνουμε να μπουν στο ΝΑΤΟ με αυτο το ονομα που εχουν τωρα, ειτε ανοιγουμε διαπλατα την πορτα στους Τουρκους να αποκτησουν ουσιαστικο ελεγχο στα Σκοπια, μεσα μαλιστα σε αυτη την αρρωστημενη κατασταση.

    Ο Κουλης και η Ν.Δ απλα προσπαθουν να ξεφορτωθουν το θεμα και να φορτωσουν τις οποιες ευθυνες προκυψουν για αυτους στο μελλον στον Τσιπρα και ασχετα με αυτα που λενε, εγω πιστευω οτι αυτοι που εχουν αντιληψη της πολιτικης πραγματικοτητας, και που κληθηκαν μαλιστα αρκετες φορες για να το λυσουν και απετυχαν, ευχονται να περασει η συμφωνια, χωρις να χρειαστει να την ψηφισουν, καθως αμα το κανουν μαλιστα, θα ειναι πολιτικη αυτοκτονια.

  27. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 08/02/2018 @ 9:26 ΠΜ

    Σε οτι αφορα τωρα το γενικοτερο προβλημα απλα θα αναφερω το θεμα του Σαβα Καλεντεριδη και του “Καλα” που εχει τα νευρα του κλπ και μπηκε στο αρθρο του να τον κατηγορισει για μια επιλογη του στο παρελθον και για αυτο να τον διαγραψει επι της ουσιας και αυτο ειναι που συμβαινει γενικοτερα απο τους πλειστους. Α εκανε αυτο θα δει τι θα παθει. Αυτη ειναι βασικα η γενικοτερη νοοτροπια η οποια προβλεπει σχεδον παντα τον θυμο και την τιμωρητικη διαθεση.

    Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    Εγω με το Σαβα δεν συμφωνω σε αρκετα που λεει, ομως ειναι ισως απο τους πλεον ειδικους στα θεματα της Τουρκιας, και θεωρω οτι πρεπει να σταματησει αυτη η νοοτροπια του δικαστη απο ολους και να υπαρξει κατανοηση της καταστασης, οπου το “δικαιο” και το “αδικο” και το “σωστο” και το “λαθος” ειναι κατι το εντελως σχετικο, που αφορα την προσωπικη μας θεση και αντιληψη.

    Για παραδειγμα εγω δεν υποστηριξα το ΝΑΙ στο δημοψηφισμα και μαλιστα τσακωθηκα με αρκετο κοσμο για το θεμα, ομως απο που προκυπτει οτι ηταν λαθος η μια η αλλη αποψη, εκει οπου μαλιστα ολοι ειδαμε το αποτελεσμα?

    Στο τελος της ημερας με ολα αυτα που γινονται, αυτο που προκυπτει ειναι οτι ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε ισως να βοηθησει, προς μια θετικη κατευθυνση, μολις παει να κανει ενα βημα θα του την πεσουν και απλα θα αποσυρθει στην ησυχια του και θα συνεχιζουν να μας διαλυουν τα μυαλα, αυτοι που κανουν θορυβο, οπως για παραδειγμα η Χ.Α που ειναι το σταθερο μονιμο ΟΧΙ, καθως αλλωστε ειναι απιθανο να κληθουν αυτοι να διαχειρηστουν την κατασταση, οπως και το ΚΚΕ της μονιμης αρνησης κλπ.

    Θα πρεπει να μπει μια τελεια. Να το παρουμε αποφαση οτι ηρθε το ΤΕΛΟΣ και οτι ολοι μαζι με το οχι μας εχει απομεινει, αριστεροι, δεξοι, κομμουνιστες, φασιστες και ολα αυτα τα αστεια πραγματα, πρεπει να εργαστουμε συλλογικα για να επανεκκινησουμε και ανοικοδομησουμε τον Ελληνισμο. Στοχος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι αλλος απο την ΝΕΑ ΑΡΧΗ και εδω ειναι που συμφωνω με τα γενικα συμπερασματα του Σαβα, που και αυτος ασφαλως ανησυχει και κλαιει μεσα του, καθως βλεπει τους αγωνες μιας ζωης και τους αγωνες των δικων του ανθρωπων να πανε ολα χαμενα και ο Σαβας δεν ειναι καν πολιτικος για να μπαινει σε αυτη την εξισωση. Φαντασου δηλαδη ποσοι ανθρωποι που θα μπορουσαν να βοηθησουν εχουν “καει” λογω της εμπλοκης τους με την πολιτικη. Αυτο θα πρεπει να αλλαξει, καθως χρειαζονται ολοι. Πρεπει να αλλαξει ριζικα η νοοτροπια και μαλιστα χθες.

    Θα πρεπει να δημιουργηθει μια ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ενα ΝΕΟ ΚΑΛΟΥΠΙ και ενας ΝΕΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ που θα ανακτευθυνει ολους τους τσκαωμους και ολες τις εντασεις και ολα αυτα τα ανουσια πραγματα στην τελικη, σε εναν δημοσιο διαλογο και με τους ειδικους και με ψυχιατρους στην τελικη, που θα πρεπει να εργοδοτηθουν απο το κρατος η απο καποιο φορεα, δεν γνωριζω τι θα μπορουσε να γινει, αλλα υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που ξεκιναει απο την κοινωνια, το οποιο δεν μπορουμε πλεον να το παραβλεπουμε.

    Θα πρεπει να δημιουργηθει μια νεα συνειδηση και μια νεα κατασταση, που να προβλεπει το ολικο restart σε ολα τα επιπεδα και θα πρεπει ολοι οσοι μπορουν να βοηθησουν προς αυτη την κατευθυνση.

    • Α Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”…
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ…
      USA?
      ΣΚΕΤΟΣ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΧΕΧΕ.
      ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΑΒΒΑ” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

      ΜΟΧΛΟΙ ΠΙΕΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
      ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ.
      ΤΟ 1991 ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ 2021 ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*