12:39 - 29/07/2018

Σημερα με τις βροχες καθηστε σπιτι σας …!

Διαφημίσεις

Αν δεν χρειαζεται να μετακινηθειτε καθιστε σπιτι σας !

Ετσι και αλλιως κυριακη ειναι δεν εχετε να κανετε ψωνια η αλλες δουλιες , αραξτε με την οικογενεια σας !

Αν εισαστε σε σπιτι το οποιο παρουσιαζει συχνα το φαινομενο της πλυμηρας καλο θα ειναι να παρετε καποια μετρα προφυλαξης !

Να εχετε τον αμεσο τροπο να πατε απο αυτο το σπιτι σε καποιο ποιο ψηλο η καπου αλλου !

Αν στο σπιτι σας – οδο σας σε γερη νεροποντη εχετε ιστορικο που οι δρομοι γινονται χειμαροι να εχετε το νου σας και ισως να σκεφθειτε πριν ξεκινησει η βροχη να εισαστε σε ενα φιλικο σπιτι !

Αν σας πιασει η βροχη στον δρομο δεν ειναι αναγκαιο να φτασετε στην ωρα σας στο ραντεβου σας , παρκαρετε το αυτοκινητο σας σωστα και μπειτε σε ενα καταστημα – κτιριο – πολυκατοικια κοκ !

Το παρον αρθρο δεν θελει να τρομαξει κανεναν ουτε δηλωνει οτι κατι ερχετε σαν κακο φαινομενο …εμεις και οι αποφασεις ενισχυουμε μια κατασταση που μπορει να εξελιχθει σε κακη … ειναι καλο τωρα αυτες τις πρωτες μερες που ζουμε μια ελληνικη τραγωδια να μην ρισκαρουμε παραπανω σε τιποτα !

Οι γονεις να ενημερωσουν τους νεους να μην κινηθουν ανευ λογου !

Γενικα να προσπαθησουμε μεσα στην βροχη να μην εχουμε αν γινετε καθολου μετακινηση !

Με μια απλη ματια θα μπορουσες να πεις μεσα σου οτι ειναι εμφανεστατο οτι δεν ειμαστε σε μια περιοδο τυχης αλλα σε περιοδο ασχημης συγκηριας …αρα αυτες της μερες δεν ειναι καλο να παιρνουμε ρισκα ανευ λογου !..

Αν ομως χρειαστει να ρισκαρουμε για να σωσουμε μια κατασταση η να γλυτωσουμε απο καποιον κινδυνο πρεπει να το κανουμε με αμεση αποφαση και τολμη ….!

Παρακαλω μην μετακινειστε χωρις μεγαλο λογο , απολαυστε την Κυριακη απο την ασφαλεια του σπιτιου σας ..αν εστε σιγουροι οτι αυτη η ασφαλεια στο σπιτι που βρισκεστε ειναι σωστη και ικανη να μας προσφερει σε ολους μια ομορφη Κυριακη !

Να ειστε σε ετοιμοτητα κατα την διαρκεια του φαινομενου και να παρατηρειτε τον εξω χωρο , το εδαφος , το βουνο κλπ… να ειστε παρατηρητης σε αφυπνιση , σε περιπτωση περιεργων δονησεων , η σε περιπτωση μετακινησης λασπης απο ψηλα να εχετε σχεδιο διαφυγης και απο το σπιτι που βρισκεστε !

Κοντα σε περασματα απο τα βουνα που καηκαν , κοντα σε χειμαρους και γενικα αν ειστε σε μερος με μεγαλη κλιση να δωσετε διπλασια προσοχη …Να ειστε σε επιφυλακη της καταστασης … και ετοιμοι να αλλαξετε θεση σε περιπτωση κινδυνου !

Δεν χρειαζομαστε μαρτυριες , δεν χρειαζομαστε βιντεο , δεν θελουμε να δουμε τιποτα ..μην κινηματογραφειτε το φαινομενο … μολις παρατηρησετε κατι παραξενο απομακρυνθειτε αμεσα !

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ορθοδοξος ελληνας 07/29/2018 @ 1:29 ΜΜ

    Χιλιες δυο οδηγιες,απο “ειδικους” απο “εκτιμητες” σε καναλια εφημεριδες,μπλογκς και κανενας,μα κανενας,δεν εχει κανει την παραμικρη αναφορα για το πιο απλο πραγμα που μπορει να μας βοηθησει,ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.απ’οτι φαινεται εχουμε ξεχασει τελειως Τον Θεο.εχουμε βγαλει Τον Χριστο απο τη ζωη μας και γι’αυτο θα ερθουν πιστευω κι αλλες συμφορες!!!!!!Ο Χριστος να ελεησει να μην εχουμε αλλα θυματα απο οποιαδηποτε αλλη αιτια.αν και νομιζω πως ανοιξαν οι ασκοι του αιολου και η συνεχεια θα ειναι συνταρακτικη για την πατριδα μας.μια ειναι η λυση:μετανοια-προσευχη-εξομολογηση-Θεια κοινωνια.Μονο ετσι βαστιεται μακρυα το κακο.τουλαχιστον οσοι επικαλουμαστε πως ειμαστε Χριστιανοι Ορθοδοξοι αυτος ο τροπος ζωης θα πρεπει να ειναι κανονας για εμας.αλλιως φερουμε εναν τιτλο,υποκριτικα και καταχρηστικα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*